- 8 Kasım 2017
- 558
- 3.220
- 28
- 37
Gayt iyi kuzum tb undan ve 2 tane nolcak ki afiyetler olsun
Sahane otesi tebrijler...Pazartesi 81.0
Bugün 80.5
Fark 500 gr
4 günde 500 gr vermisim
Açtım ondan tutamadimTebrikler .
Biraz daha bekleseymisin odem falan giderdi.
SaolGayt iyi kuzum tb undan ve 2 tane nolcak ki afiyetler olsun
Ben de 2 gün önce bacak tüylerimi almıştım ,o yüzden mi azaldı kilom ,ben de ödem indi sanmıştımBen dun saclarimi kestirdim.
Belki 100gr farkeder diye ama farketmedi
Olan sacima oldu
Öyle atınca ,şifre girişinin yanında beni hatırla yazısı var ya,onu tıklamak gerekiyormuş.Site gerçekten yavaş bugün,sayfalar,bildirim zor açılıyorSitenin kastı var bugün bana atıp duruyor. Çok uykum var ya. Karnım belim her yanım ağrıyor. Leslie yapmam lazım
Aramızda kalsın ben de çok yedim hafta sonuHem çok yedim bu hafta. Yağlı ve şekerliydi yediklerimHem de regl geldi gelecek.
Geçen haftaki kilo 60.9
Bu hafta 59.9
Eksi
1 kilocuk
Hanımla ben dün yürüyüşün ve ipin azizliğine uğradım accuk
Benden bu haftalık bu kadar yayında yapımda emeği geçen herkese thanks
Kendime tambugday unundan bir krep yapmışım yeminle beyaz undan daha güzel oldu
2 tanecik yedim
Beni
Seviyom ben seni
Krep harika vala:)Ayyy ben öğlen ne yesem ki kahvaltıya
Ben de 2 gün önce bacak tüylerimi aldırmıştım ,o yüzden mi azaldı lilom ,ben de ödem indi sanmıştım
Öyle atınca ,şifre girişinin yanında beni hatırla yazısı var ya,onu tıklamak gerekiyormuş.Site gerçekten yavaş bugün,sayfalar,bildirim zor açılıyor
Aramızda kalsın ben de çok yedim hafta sonu
Oldu mu şimdi bu,haşlamaya yumurta koymuştum ,canım çok fena krep çekti.Neyse kızım yesin yumurtayı ,kendime krep yapayım yulaf kepeğinden ,kaç gündür yememiştim.
Kolay gelsin canim isin zor valla esin surekli kilo kontrol yaptiracak sanaBen 2 bardak daha çay içip sonra kahve sonra ev süpür sil haftalarda evi baştan assagiya temizlicem
İcim rahat etmiiiirr
Kocam da hafiflemissin diyor kilom lada dalga geçmiyor
58 ol dedi
Yok dedim 55 bilemedin 53 olcam
dedi sen 58 ol ben bu bakayım sonra dedi
Evet süt olsun diye bol bol su içtim. Ve cok acikmistim kahvaltimi yaptım bile çoktan.olsun düzenim bozulmasın. Ben azimliyim inatciyim gidecek inşallah bu kilolar da.Çok normal canım akşam tartısı sabah tartısı arasında 1.5-2 kilo fark olur su falan çok içtiysen :) öğleni beklesen aç mesela o 88.5 olur :)
Harika canım Tebriklerben tartilmaya korkuyorum
Gece oğlumun ateşi vardı şimdi iyi çok şükür düşmüş o hala uyuyor canimin içibende gece uyuyamadim kalkıp tartilcam ama kalkmak istemiyorum
Harika tebrikler canim
Geçen hafta 59.2
Bu hafta 58.7
Fark 500 gr
Yüzde 0.84
Halam teşrif etti biraz önce hala şişliği de var yani yine de artık 58 lerde olmak şükür
sabah akşam arası bende en az 1 kg olur, fark oluyor yani, bu arada hoşgeldin takımımızaGünaydın herkese. Geçmişi hızla okumaya calisiyorum ben okurken yeni mesajlar akıyor herkesi tanimaya çalışıyorum Hamster gibiyim site sayfalarındailk kilo bildirimimi yapayım. Biraz enteresan ama.Simdi ben akşam 6dan sonra hiçbir şey yemedim ve 10 gibi tartildim 90.2 idi.sabah tartildim 89.0 bilemedim yani aksamdan sabaha bu değişimi ama geçici heralde. Ilk hedefim listenize girmek ve sizinle güzel yarislar yaparak şu kilolardan kurtulmak. Sonra da gelsin yeni cici kıyafetler.
Herkese bol eksili günler dilerim.
Geçen haftaki kilo 60.9
Bu hafta 59.9
Eksi
1 kilocuk
Hanımla ben dün yürüyüşün ve ipin azizliğine uğradım accuk
Benden bu haftalık bu kadar yayında yapımda emeği geçen herkese thanks
Kendime tambugday unundan bir krep yapmışım yeminle beyaz undan daha güzel oldu
2 tanecik yedim
Pazartesi 81.0
Bugün 80.5
Fark 500 gr
4 günde 500 gr vermisim
günaydın hemşomGünaydın bu arda
Kolay gelsin canim isin zor valla esin surekli kilo kontrol yaptiracak sana))
Ayy ben dayanamazdım Allahtan benim kocam hic karismiyor 78 ikende iyisin iyi dedi 66 oldum o zamanda iyisin iyi dedi... hic laf etmez ona gore spor diyet yaparak kendime yazik ediyormuşum ona kalsa gel pizza yiyelim üstüne kunefe yiyelim oyle biri))
sagol balımm ❤❤❤Ayy süpersin tebrikler
bende seni cok seviom kiiii
Seviyom ben seni
Öyle canım imtihan dünyası. Ne dertler var deyip teselli ediyorum kendimi. Yavaş yavaş çıkıyor bana yapılanlar görüyorum ve evet içim soğuyor gördükçe.Canım yazdıklarını okudum.daha yeni tanıyorum sizleri ama ben de birkaç bişey yazmak istedim.Allah yardimci olsun.Rabbim yuvana huzur versin.dedigin gibi sen çok sabırlı bir insansın ve herkesin imtihanı farklı oluyor. Bizim de bir komşumuz vardı. Eşi böyle hep ailesinin ağzına bakar çocuklara dair butun olumsuzlukkari kadından bilirdi.bir de küçük evlenmiş eşi de 8 yaş büyük kızı korkutmus çocukları hasta ediyorsun diye. Kadın aksama kadar iki evin işini yapar hizmet eder sabaha kadar da çocukların üstü acilmasin diye nöbet tutardi. Ana şimdi eşi çok pişman yaptıklarına kV si vefat etti çocukları evlendi gitti iyi ki sabrettim gen kazandım diyor. Rabbim bu dünyada yapılan hiçbirşey i karşılıksız bırakmaz biliyorsun.insanlar bilmese de ilahi adalet var.@eflalim
Bende kaç gündür öyleyim, dün fırsat bulup atlayamadımKalkam da isime gucume bakam.
Evde spor ayakkabisiyla dolasiyorum.
Aklima estikce ip atliyorum.
Ay yok benim esim oyle dese kendini kapıda bulur o yuzden diyemiyor herhalValla bacım sen erkeklerin öyle dediğine bakma 78 dim kilom çok kötü beni beğenmiyorsun dedim
Yo kaç kilo olursan ol seni beğeniyorum dedi (yalan)
Sonra 68 69 oldum
Tekrar sordum
Begeniyormusun diye??
Yok aşkım olurmu hiç ben sana aşığım dedi
Sonra ailem ettim kalleş ettim 65 oldum baktı ben kafama çok takıyorum istiyorum zayiflama yi bu sefer ismin rengi değişti ayı gibi olmuşsun pufuduk falan dedi beni kackere ağlattı
Sonra buna ciddi ciddi bak zayifliyorum bana söyle dedim kaç olayım delikanlı gibi şöyle dedim
Sonra dedi 55 ol
Yani erkekler az değil
Benimki de dogumdan sonra ayni tirivirlari etti.Ama sagligin icin kilo versen iyi olur dedi(ben kilo alinca adet duzenim bozulur hemen hep zayif olmam lazim) simdi zayiflamaya basladim suzuldun ha diyo.kilom ne zamanlar iyiydi sence dedim.Direk evlendigimiz zaman cok iyiydi dedi.Valla bacım sen erkeklerin öyle dediğine bakma 78 dim kilom çok kötü beni beğenmiyorsun dedim
Yo kaç kilo olursan ol seni beğeniyorum dedi (yalan)
Sonra 68 69 oldum
Tekrar sordum
Begeniyormusun diye??
Yok aşkım olurmu hiç ben sana aşığım dedi
Sonra ailem ettim kalleş ettim 65 oldum baktı ben kafama çok takıyorum istiyorum zayiflama yi bu sefer ismin rengi değişti ayı gibi olmuşsun pufuduk falan dedi beni kackere ağlattı
Sonra buna ciddi ciddi bak zayifliyorum bana söyle dedim kaç olayım delikanlı gibi şöyle dedim
Sonra dedi 55 ol
Yani erkekler az değil
Yaa üzüldümsizin orda kitap okunmuyor demek ki. Talebe göre çok geliyor olabilir. Bizim burdakine çok geliyor. Bugün dün kalan iki taneyi alacam kaldıysa
Canım birde okul yakınında olan şubelere daha çok gelir
Canim ara sokaklardakine bak.
Biz dun bi yere gittik vardi mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?