Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım yazdıklarını okudum.daha yeni tanıyorum sizleri ama ben de birkaç bişey yazmak istedim.Allah yardimci olsun.Rabbim yuvana huzur versin.dedigin gibi sen çok sabırlı bir insansın ve herkesin imtihanı farklı oluyor. Bizim de bir komşumuz vardı. Eşi böyle hep ailesinin ağzına bakar çocuklara dair butun olumsuzlukkari kadından bilirdi.bir de küçük evlenmiş eşi de 8 yaş büyük kızı korkutmus çocukları hasta ediyorsun diye. Kadın aksama kadar iki evin işini yapar hizmet eder sabaha kadar da çocukların üstü acilmasin diye nöbet tutardi. Ana şimdi eşi çok pişman yaptıklarına kV si vefat etti çocukları evlendi gitti iyi ki sabrettim gen kazandım diyor. Rabbim bu dünyada yapılan hiçbirşey i karşılıksız bırakmaz biliyorsun.insanlar bilmese de ilahi adalet var.@eflalim

Ben dun saclarimi kestirdim.
Belki 100gr farkeder diye ama farketmedi
Olan sacima oldu
Ben de 2 gün önce bacak tüylerimi almıştım ,o yüzden mi azaldı kilom ,ben de ödem indi sanmıştım

Sitenin kastı var bugün bana atıp duruyor. Çok uykum var ya. Karnım belim her yanım ağrıyor. Leslie yapmam lazım
Öyle atınca ,şifre girişinin yanında beni hatırla yazısı var ya,onu tıklamak gerekiyormuş.Site gerçekten yavaş bugün,sayfalar,bildirim zor açılıyor

Hem çok yedim bu hafta. Yağlı ve şekerliydi yediklerim Hem de regl geldi gelecek.
Aramızda kalsın ben de çok yedim hafta sonu

Oldu mu şimdi bu,haşlamaya yumurta koymuştum ,canım çok fena krep çekti.Neyse kızım yesin yumurtayı ,kendime krep yapayım yulaf kepeğinden ,kaç gündür yememiştim.

Seviyom ben seni
Beni beni beni

Ye ye süper oldu vallahi ama incecik yap

Kolay gelsin canim isin zor valla esin surekli kilo kontrol yaptiracak sana ))

Ayy ben dayanamazdım Allahtan benim kocam hic karismiyor 78 ikende iyisin iyi dedi 66 oldum o zamanda iyisin iyi dedi... hic laf etmez ona gore spor diyet yaparak kendime yazik ediyormuşum ona kalsa gel pizza yiyelim üstüne kunefe yiyelim oyle biri ))

Çok normal canım akşam tartısı sabah tartısı arasında 1.5-2 kilo fark olur su falan çok içtiysen :) öğleni beklesen aç mesela o 88.5 olur :)
Evet süt olsun diye bol bol su içtim. Ve cok acikmistim kahvaltimi yaptım bile çoktan.olsun düzenim bozulmasın. Ben azimliyim inatciyim gidecek inşallah bu kilolar da.

Harika canım Tebrikler ben tartilmaya korkuyorum

teşekkür ederim hoşgeldin takımımıza,

Gece oğlumun ateşi vardı şimdi iyi çok şükür düşmüş o hala uyuyor canimin içi bende gece uyuyamadim kalkıp tartilcam ama kalkmak istemiyorum

geçmiş olsun
Harika tebrikler canim

teşekkür ederim hoşgeldin takımımıza

Geçen hafta 59.2
Bu hafta 58.7
Fark 500 gr
Yüzde 0.84

Halam teşrif etti biraz önce hala şişliği de var yani yine de artık 58 lerde olmak şükür

makbuş tebrikler, diyete başladın ne güzel, ben dün itibariyle başladım, umarım devamını getiririm

sabah akşam arası bende en az 1 kg olur, fark oluyor yani, bu arada hoşgeldin takımımıza

tebrikler
Pazartesi 81.0
Bugün 80.5
Fark 500 gr
4 günde 500 gr vermisim

tebrik ederim

Valla bacım sen erkeklerin öyle dediğine bakma 78 dim kilom çok kötü beni beğenmiyorsun dedim
Yo kaç kilo olursan ol seni beğeniyorum dedi (yalan)
Sonra 68 69 oldum
Tekrar sordum
Begeniyormusun diye??
Yok aşkım olurmu hiç ben sana aşığım dedi
Sonra ailem ettim kalleş ettim 65 oldum baktı ben kafama çok takıyorum istiyorum zayiflama yi bu sefer ismin rengi değişti ayı gibi olmuşsun pufuduk falan dedi beni kackere ağlattı
Sonra buna ciddi ciddi bak zayifliyorum bana söyle dedim kaç olayım delikanlı gibi şöyle dedim
Sonra dedi 55 ol
Yani erkekler az değil

Öyle canım imtihan dünyası. Ne dertler var deyip teselli ediyorum kendimi. Yavaş yavaş çıkıyor bana yapılanlar görüyorum ve evet içim soğuyor gördükçe.
Benim eşimin ailesi aleni yapmaz kötülüğü ince ince sinsi sinsi yapar , böylesi çok sağa zor çünkü kimse inanmıyor anlamıyor.
Çok sağol
Kalkam da isime gucume bakam.
Evde spor ayakkabisiyla dolasiyorum.
Aklima estikce ip atliyorum.
Bende kaç gündür öyleyim, dün fırsat bulup atlayamadım

Ay yok benim esim oyle dese kendini kapıda bulur o yuzden diyemiyor herhal

Benimki de dogumdan sonra ayni tirivirlari etti.Ama sagligin icin kilo versen iyi olur dedi(ben kilo alinca adet duzenim bozulur hemen hep zayif olmam lazim) simdi zayiflamaya basladim suzuldun ha diyo.kilom ne zamanlar iyiydi sence dedim.Direk evlendigimiz zaman cok iyiydi dedi.

Yaa üzüldüm sizin orda kitap okunmuyor demek ki. Talebe göre çok geliyor olabilir. Bizim burdakine çok geliyor. Bugün dün kalan iki taneyi alacam kaldıysa

Canım birde okul yakınında olan şubelere daha çok gelir

Canim ara sokaklardakine bak.
Biz dun bi yere gittik vardi mesela.

Dün misafirim vardı ben bakalım bu akşam eşimi gezdireceğim bakalım yarın olmadı daha büyük bir ilçeye gideceğim orada a101 ararım o paraya da kaçırmak istemedim hiç ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…