Hahaha koptum kız seni hamilelik değiştirdi amannnnn verirsin beeeOooooooooooo vermişsin gece coşkuyu banu
ne güzel kafan dağılmış ..eğlenmişsin ....
Artıları da bu hafta hemen yollarsın 3-5 güne
al bakalım pon ponlar o zaman ....
yakıştı heee 50 ler
Söz haftaya beklerimacık bekleseydi 59.5 geliyordu
banuşum eğlendiysen kafa dağıttıysan iyi geldiyse bişey diyemiyorum zaten sen onu gönderirsin hemen be kuzumGeçen hafta :65.7
Bu hafta :66.9
+1200
Akşam çok yedim içtim
Normal bı artı günübirlik bir artı
Pişman değilim anı yaşadım çünkü
Çok keyif aldim, çok oynadık davullu zurnalı olur bizim düğünler buda öyleydi oyunun dibini bulduk
Bı araAusencia sen geldin aklıma
Dedim aha firliycak ayakkabı , Allah'tan bottu
küsme begüşüm küsme ödem o bak bir anda inecek sen görgünaydın kızlar tartıyla çok pis küstüm
geçen hafta 58.7
bu hafta 59,5
vay vay vay vaaaay sarayca yavrum senin 7 gün dikkat etmiş halin ile ne kadar eksi geleceğinin inan kestiremiyorum harikasın yahuuuuuuuuuuuuuuuuuGünaydın Hayırlı Cumalar canlar
Kilom 60.8 Kg.
Geçen Hafta 61.9 kg
fark
1,1 kg
yüzde
kokoşum harika birr eksi bu harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla çok sevindim beGunaydin fistiklaaaaarrrrr
Ben nerelere kacayim bilmiyorum çünkü miu beni öldürecek@MiuLego bebeğim pili taktirdim sabah babam ise gitmeden ama ne yazikki çalışmıyor tarti bozuk simdi diyeceksin ki neden yeni tarti almadin ama haftaya cuma Allahin izniyle donuyom zaten evime.bizim evdeki eski usül tarti vardi ya,babam dedi ki sen bunu ayarlamamissin bu doğru tartiyo dedi.megersem önünde yuvarlak birsey varmis onu ayarlayinca tam 0 ın ustune getirecekmisim.tabi ben bunu yeni ogrendim hic eski usül tarti kullanmadigim icin bilmiom tabi herneyse babam bunu ayarladi,hatta babam gidince ben cok az ileri bile aldim ki eksi göstermesin gibisinden.Eki Görüntüle 2065775 resimde gördüğün gibi.ve 57 geldim tam.hatta ben bunu biraz ileri aldigim icin bu kiloda geldim tam ayarlayinca 56.4 geliyorum.çünkü inanilmaz zayifladim farkındayım.yinede 57 yi baz alalim her ihtimale karsi.evime gidince cok ozledigim tarticim bana ennn sevdigim sonucu gosterecek nasılsa :))))) haa babam ayarladiktan sonra 5 litre su da koydum.tam 5 litre geldi.opuyom mannaktan ❤❤❤❤❤
iğdem tam +1 desin.. sevmedeim.. hızlı kilo alışı ı ıh sevmedim çünkü cıs cos dan gelen kilo buGünaydınlar efeeeeeem.
Geçen haftaki kilomu hatırlamayıp not da almamakla birlikte 55.8 geldim. Geçen haftakini bulup şeyederim. + var da ne kadan bilmiyorum
Geçen hafta 59.2
Bu hafta 58.7
Fark 500 gr
Yüzde 0.84
Halam teşrif etti biraz önce hala şişliği de var yani yine de artık 58 lerde olmak şükür
ada kuzum çok çok iyi bu rakam.. cidden .. onca yemeden sonra 1 gün dikkat ettin ve sadece +200 kaldı.. hadi yola devam beraberrrrrrrrrrEki Görüntüle 2065791
Wc dunde yok bugunde yok....olsaydi belki bi 200 - 300 fark ederdi....
Artik sıkı bi sekilde basladim dun itibari ile....
cakil80
Mortim tüm hafta artı gezdim:) hala faktörü fena bugün sadece_200 yani düz 67 kiloyum
Gecen hafta :67.2
Bu hafta:67
Kızlar gecmise bakamayacağım misafir kvler gelecek aksama artık
bravo yahuuuuuuuuGünaydın herkese. Geçmişi hızla okumaya calisiyorum ben okurken yeni mesajlar akıyor herkesi tanimaya çalışıyorum Hamster gibiyim site sayfalarındailk kilo bildirimimi yapayım. Biraz enteresan ama.Simdi ben akşam 6dan sonra hiçbir şey yemedim ve 10 gibi tartildim 90.2 idi.sabah tartildim 89.0 bilemedim yani aksamdan sabaha bu değişimi ama geçici heralde. Ilk hedefim listenize girmek ve sizinle güzel yarislar yaparak şu kilolardan kurtulmak. Sonra da gelsin yeni cici kıyafetler.
Herkese bol eksili günler dilerim.
Geçen haftaki kilo 60.9
Bu hafta 59.9
Eksi
1 kilocuk
Hanımla ben dün yürüyüşün ve ipin azizliğine uğradım accuk
Benden bu haftalık bu kadar yayında yapımda emeği geçen herkese thanks
Kendime tambugday unundan bir krep yapmışım yeminle beyaz undan daha güzel oldu
2 tanecik yedim
Pazartesi 81.0
Bugün 80.5
Fark 500 gr
4 günde 500 gr vermisim
yürü be deynepimmmmmmmmmmKilomu bildirip işlere kalkışayım ben ,halıyı yıkama niyetim var ,odada halı gözüme battı.Daha yeni yıkamıştım ,kış gelmeden yıkayayım .
Geçen hafta :65.1
Bu hafta :64.7
Fark:400 gr
Sevindim çünkü hafta içi bayağı artıdaydım ,sabite razıydım ,kaçamağım olmuştu.
Bol su için hanımlar.Bol su ve yürüyüşün gücü galiba.
Eki Görüntüle 2065805
Ac kalmasan artı cikardin öyle düşün
boşuna mı
Berna nasıl tartıııııııııAc kalmasan artı cikardin öyle düşün
banuşum eğlendiysen kafa dağıttıysan iyi geldiyse bişey diyemiyorum zaten sen onu gönderirsin hemen be kuzum
küsme begüşüm küsme ödem o bak bir anda inecek sen gör
vay vay vay vaaaay sarayca yavrum senin 7 gün dikkat etmiş halin ile ne kadar eksi geleceğinin inan kestiremiyorum harikasın yahuuuuuuuuuuuuuuuuuAntepia27 gördün mü kız mortinin eksiyi
kokoşum harika birr eksi bu harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla çok sevindim be
iğdem tam +1 desin.. sevmedeim.. hızlı kilo alışı ı ıh sevmedim çünkü cıs cos dan gelen kilo bu
bravo be işte makbuşum kendini gösterdiiiiii hoş geldin eksiler
ada kuzum çok çok iyi bu rakam.. cidden .. onca yemeden sonra 1 gün dikkat ettin ve sadece +200 kaldı.. hadi yola devam beraberrrrrrrrrr
her eksi kıymetli ece kuzum az az gitsin ama gitsin -200 cepte
ama mortinle durum ne durumdacakil80 bilemiyorum
bravo yahuuuuuuuu
hoş mu geldi 8 ler şimdiiiiiiii
çok güzel eksiiii
işte ben hep diyorum burada aktif olan kişiden kilolar patır patır gidiyor
tebrik ederim haticecim şimdi sıra hemen 8 lere bay bay demekte
güzel eksi türkanımmm
daha çoğunu bekliyor muydum bekliyordum yalan yok
11-12 ye kadar beklesen çok rahat da gelirdi -1.4 ler
ne güzel eksi o öyle zeytincimmmmm
valla tebrik ederim
siz bu haftahatice901217 ile rakip olsanız ya :)
yürü be deynepimmmmmmmmmm
spor yapınca bak ne güzel oluyor
ne kaldı ki şurda 60 hedefimize
Günaydın Hayırlı Cumalar canlar
Kilom 60.8 Kg.
Geçen Hafta 61.9 kg
fark
1,1 kg
yüzde
Gunaydin fistiklaaaaarrrrr
Ben nerelere kacayim bilmiyorum çünkü miu beni öldürecek@MiuLego bebeğim pili taktirdim sabah babam ise gitmeden ama ne yazikki çalışmıyor tarti bozuk simdi diyeceksin ki neden yeni tarti almadin ama haftaya cuma Allahin izniyle donuyom zaten evime.bizim evdeki eski usül tarti vardi ya,babam dedi ki sen bunu ayarlamamissin bu doğru tartiyo dedi.megersem önünde yuvarlak birsey varmis onu ayarlayinca tam 0 ın ustune getirecekmisim.tabi ben bunu yeni ogrendim hic eski usül tarti kullanmadigim icin bilmiom tabi herneyse babam bunu ayarladi,hatta babam gidince ben cok az ileri bile aldim ki eksi göstermesin gibisinden.Eki Görüntüle 2065775 resimde gördüğün gibi.ve 57 geldim tam.hatta ben bunu biraz ileri aldigim icin bu kiloda geldim tam ayarlayinca 56.4 geliyorum.çünkü inanilmaz zayifladim farkındayım.yinede 57 yi baz alalim her ihtimale karsi.evime gidince cok ozledigim tarticim bana ennn sevdigim sonucu gosterecek nasılsa :))))) haa babam ayarladiktan sonra 5 litre su da koydum.tam 5 litre geldi.opuyom mannaktan ❤❤❤❤❤
Günaydınlar efeeeeeem.
Geçen haftaki kilomu hatırlamayıp not da almamakla birlikte 55.8 geldim. Geçen haftakini bulup şeyederim. + var da ne kadan bilmiyorum
aynen ausum ben de düşünüyorum tereddüt ediyorum amaVaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay cocommmmmmmmmmmmm
Yalnız bu sana bireysel getirebilir heee bilesin
@MiuLego haftaya bi sıkıntı olmasın .... tartıdan emin olun kuzum ..eve dönünce birden 57-58 çıkmasın coco .
Süper yaaaa ....
Wc olaydi sabiti yakalardim kesinbanuşum eğlendiysen kafa dağıttıysan iyi geldiyse bişey diyemiyorum zaten sen onu gönderirsin hemen be kuzum
küsme begüşüm küsme ödem o bak bir anda inecek sen gör
vay vay vay vaaaay sarayca yavrum senin 7 gün dikkat etmiş halin ile ne kadar eksi geleceğinin inan kestiremiyorum harikasın yahuuuuuuuuuuuuuuuuuAntepia27 gördün mü kız mortinin eksiyi
kokoşum harika birr eksi bu harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla çok sevindim be
iğdem tam +1 desin.. sevmedeim.. hızlı kilo alışı ı ıh sevmedim çünkü cıs cos dan gelen kilo bu
bravo be işte makbuşum kendini gösterdiiiiii hoş geldin eksiler
ada kuzum çok çok iyi bu rakam.. cidden .. onca yemeden sonra 1 gün dikkat ettin ve sadece +200 kaldı.. hadi yola devam beraberrrrrrrrrr
her eksi kıymetli ece kuzum az az gitsin ama gitsin -200 cepte
ama mortinle durum ne durumdacakil80 bilemiyorum
bravo yahuuuuuuuu
hoş mu geldi 8 ler şimdiiiiiiii
çok güzel eksiiii
işte ben hep diyorum burada aktif olan kişiden kilolar patır patır gidiyor
tebrik ederim haticecim şimdi sıra hemen 8 lere bay bay demekte
güzel eksi türkanımmm
daha çoğunu bekliyor muydum bekliyordum yalan yok
11-12 ye kadar beklesen çok rahat da gelirdi -1.4 ler
ne güzel eksi o öyle zeytincimmmmm
valla tebrik ederim
siz bu haftahatice901217 ile rakip olsanız ya :)
yürü be deynepimmmmmmmmmm
spor yapınca bak ne güzel oluyor
ne kaldı ki şurda 60 hedefimize
git bakalım bir sonucu görelim deGidiim mi tartilmayaaaa...Aciktim oglan uyanmadan kahvalti edeyim miii...Korkuyorumm..
Bu arada rüyada tartiyi gordum sabah tartilmadan su.icmiskm miu bana kızıyordu cok eksi cikmiyodum fln ayyy kabus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?