takımımızın medai iftiharı yeni mezunumuzz azerimiz gelmişş hoşgelmişşş...........
nevimin ne yazdığını görmedim ama
muhtemelen aynıdır uzun zaman yapıp içtik biz bu karışımı nev 2 lt suya yapıo bildirim kadarı ile ben 4 lt suya yapıyorum(miktarları artırarak tabüsüü:))
ama inan çok çok memnun kalıcaksın bi dene derim nevde dedine göre daha emin oldum kendimden
bu arada kızın çok tatlı maşallah süphanallaah rabbim korusun yapma bebek gibi zilli..
Azerim bukadar karamsar olma..hangisi hayirliysa o olur insalah..nasibinde varsa gelir seni bulurrrbirazdan 4 tane isyerine is basvuru formu götürücem.offfff cok umutsuzum yaa.ama calismayi cok istiyorum.insallah bir tane yer olur bariiii
aynı dert bendede muzdarip canım nerde bi kırık beni bulurbende aynı şeyi düşünüyorum deli deliyi ceker mantığıyla onlarda bana gelio diyip gülüp geçiyorum allah sabır vesin ne diyimm
evdeyim ben totoşumla problemlerimiz var malum geçinemiyoruz bu ralar raporluyum cumartesiye kadar iyi oldu izin dönüşü sizide çok özlemiştim doya doya kk ya girebiliyorum ama çok fazla oturamıyorum birsürü bitkisel kür tedavisi araştırdım onları uyguluycam karar verdimmm...aman dikkat edin ben çok gülerdimm bu illete ama cekilecek dert diilmiş vallaa...
gerçektende harika bir şeymiş bu dükkan,inşallah biran evvel seni istediğin kiloya getirir.günaydın canlaaar...açil spora gitmem lazım...kilomdan son haberleri vermek için bağlanıyorum....................
artık kilomu yazabilirim çünkü biraz normale döndüüüüü..........
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaam........1214.9 uuuuuummmmmmmmmmmmmmm....
yaniiiiiiiiii dukan atakla 2 günde tammmm 3.4 kilo farkettim bu mucize değilde nedir kızlarrrrrr...biri beni çimdiklesin..................
şükür her şey şimdilik yolunda.Hiç kuşkun olmasın canım
Canın sağolsun canım,nasılsın,herşey yolunda mı?
Harikasınnnnnnnnnİşte Dukan mucizesi,cumartesi başlattığım arkadaşım da bugün itibari ile 4 kg vermiş durumda ve incelmesi hemen kendini belli etti
Görücezzzzz inşallahhhhh
canım inşallah hakkında hayırlı olan olur.birazdan 4 tane isyerine is basvuru formu götürücem.offfff cok umutsuzum yaa.ama calismayi cok istiyorum.insallah bir tane yer olur bariiii
sağolasın canııım...benim de içime sindi valla..sadece aksesurlar eksik biraz onu da kışa doğru tamamlıcam inş....senin daha iyileri olsun iinş...safisimmmm ev cok guzel..genis mobilyalarinda cok guzel..Allah agiz tatiyla oturmayi nasib etsin insallah canim..
buarada kizlar ben sabah spor salonunu aradim...yarin zumba dersine giriyorum...kadina dedim ya ben bakim ikizler fln durmaz hic hazirligim yok..kadin guluyor...merak etme her turlu tipte var bizde dedicok heyecanlandim kizlar..2yil boyunca ayda 24.95 euro..sinirsiz girebiliyorsun...ders olsun spor aletleri olsun..pilates , boks, sauna..yani super birseyy..insallah banyoda edebilirsem aksamci oldugum zaman sabahlari gider sporumu yapar dusumuda alir ise gecerim..birde isyerimden 3.5km uzaklikta yani o da super...kizlarrr..sahane kilo veririm insallah yaa..simdiden icim kipir kipir oldu..ama spor kiyafetleri almam lazim..malum evdeyken pijamaylanda yapsam sorun olmuyordu
evin çok güzel olmuş güle güle otur,canım.
ALLAH HUZUR VE MUTLULUK VERSİN,İÇİNDE HEP GÜLÜN.
kiz bende sen gibi diyordum ama iyikide olmus.cok tatli ya insan cok seviyor yeniden bebek sahibi olunca cokta sirinlikler yapiyor.ablalarininda gozdesi kereta sabah uyaninca iklk isi onlara dogru emekleyerek gitmek kendi odasindan cikip direk onlarin odasina gidiyor yaramaz
ay ay neguzelmis ya harikaymis insallah banada nasip olur oyle bir salon.eminim vereceksin kilolari .helede seviyormussun zumbayi hic merak etme bekledigindende cok gidecektir
safisimmm olmaz olmazz deme..anamlar 17 yil sonra kazaya kurban gitti 41 yasinda dogum etti anniskom...ama dogduktan sonradaaaaaa insannn bakmaya kiyamiyorrr
aminnnnnnnnnnnn Allahim duy sesimiziii
bizde 3 kız kardeşiz canım erkek kardeşim yok benim çook iyi valla böle biz çok mutluyuz.
benimde 1 kızım var dünya tatlısı kız çocugu başkadır.aallah herkese yaşatsın evlet sevgisini özellikle kız evladı sevgisini :)
saferanım evin çok güzel allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin,nerde oturuyorsun yani hangi ilde istanbulda oturanlar var mı bir görüşme ayarlayalım ben beylikdüzünde oturuyorum,kaptanım senin adına çok sevindim spor yapmak gibisi yok kilo verilmesede vücut taş gibi oluyor,bende dün doktora sordum plates yapabilir miyim diye çok iyi olur dedi ama ben b-fit istiyorum yüzmeyi ısrarla önerdi bel ve diğer kaslarım için ...
o kim yaaaaaa
ya o kiimmmmm ben de yassah gardeşim yassahhh yazıyoreve gidersem bakarım hangi gacıymış ooo?
gelmiş geçmiş olsun yusufcuğa inşallah sorunsuz atlatır doğum günüde kutlu olsun bu arada nice yıllara....
kızzz dur bakacaammm
özelden söylerim hülyacıım sonra deşifre olmayım deelmi
geçmiş olsun canım kortizondur seni artı çıkaran bi iyileşde kilo işi kolay
saferanım her şey çok güzel güle güle oturun iyi günlerde inşallah
anti dukanist olan benim ilk dukan gun menümmmm arz ederimmm...
sabah:2 yumurta paeynir süt
öğle:yulaf kepekli galeta koccaman bir tabak yoğurt
akşam :balık yapıcak koçiiişiiimm yanındada lıght kola
dukan bütün yan etkileri ile benle beraber bu arada...baş ağrısı halsizlikk...nevimm kaçıncı günündesin bacımm sen...
doktara gittim ben bugun kızlar daha doğrusu gitmek zorunda kaldımm...hemoroid ne yazıkkii hamilelikte olmuştu ama uzun zamandır sesi soluğu yoktu kabus gibi geri dönüş yaptı dün banaa....acısını ceken bilirrrölüyorum valla sormayın...ilaç tedavisine başladı pazartesi tekrar kontrole gidicem bakalımm..dua edin bana geçsin..yoksa pazartesi ameliyat olucamm...
saferanımmm evin özellikle mutfağın çok güzel rabbim huzurla sağlıkla oturmak nasip etsinn....
çok acıktımmm balıklar bişmedi halaaa
esraa sarefann nasılsınızzz....
Menümü de yazıp spora geçiyim yavaştan.Bugün protein+sebze günümdü.
SABAH:
*Yağsız menemen
*Şekersiz çay
*2 kaşık yağsız lor
ARA ÖĞÜN-1:
*2 fincan light sütle yapılmış nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Ton balıklı salata
*Light ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*2 salatalık
AKŞAM YEMEĞİ:
*Yumurtalı taze fasulye
*Cacık
*****Şimdi de 45 dakika spor yapıp,kiraz sapı çayı içicem,2.5 litre su da tamamdır
kızlar ben yulafı ekoorganikten netten sipariş verdim ruşeymin fena değil dünde bahçelievlere gitmiştim orda real var bi bakim dedim gerçewkten satıyorlar ama yulaf kepeği kalmamış hemen bitiyormuş gelince kız vardı görevli oda bi yet varmış onda kullanıyorlarmış heralde diyor bende hee dukan dedim..buğday kepeği vardı ondan aldım 1.30 lira çok ucuzdu....nev sen yulafın realde satıldığını söylemiştin bir ara ismi ne acaba benim orda real var korumaya geçince tüketmekte faydası olur değil mi acaba ekmek yerine onu kulansam tok tutar mı?
canim senin sinameki cayindan bende ismarliycam Tr den.annemlere diycem,mutlaka banada göndersinler.insallah bendede ise yarar.
safisim evini cok merak ediyorum.simdi hemen bakicam.güle güle otur,agiz tadiyla insallah.benimde mobilyalarim dün geldi.sükürler olsun.koltugumda 2 ay sonra gelicek.bende sonra foto ceker eklerim,hersey tamamlaninca
o kadar dikkat ediyorum yok arkadaşşş yokkkk sabah tartıldım yine 67 kiloyum deliriciimmm artık ben :95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84::88::88::88::88:
canım spor yaptığımızın ertesi günü tartıldığımızda fazla çıkmamız normalmiş çünkü kaslarımız şişermiş.
bunun dışında vücudumuz suyu eksik görüp su toplarmış.Bu geri dönüşler veya durmalar olduğu zaman kolajen üretirmiş.kilomuz fazla çıksada incelirmişiz :44:
maşallahhhhhhh bitanem
aman nazar mazar değmesin ama sende bu azim dukan emmide bu kafa varken alimallah 2 li rakamlarıda görürsün
Hiç kuşkun olmasın canım
Canın sağolsun canım,nasılsın,herşey yolunda mı?
Harikasınnnnnnnnnİşte Dukan mucizesi,cumartesi başlattığım arkadaşım da bugün itibari ile 4 kg vermiş durumda ve incelmesi hemen kendini belli etti
Görücezzzzz inşallahhhhh
bence ara ver o zaman protein kabızlık yapar zaten daha kötü olma bende bi ara çok kötüydüm başlangıçtı hera 2 aydır iyiyim kabızlık azalınca geçti şükür......canım tuzu kesip şu elma limon tarcın karabiber ve karanfil karışımımızı kaynatırsan yarın garanti veriyorum 99,5 e yada daha altına geri dönebilirsin...eşinle aynı anda artış olduğuna göre yediklerinizden kaynaklandığını düşünüyorum ben eee sporada başlamışsın dediğin gibi kaslardanda kaynaklanıo olabilir ama karışımı şiddetle tavsiye ediyorumm...
delirme gııı dur sakin oll...nerelerden geldin buralaraa..bi geçiş dönemi bence bu..
ayakta alkışlanacak hatunsun vesselam ablacım helal olsun vallaaa....benim 2. günüm bugun ama kullandığım ilaçların etkisi ile sadece 200 gr farketti sanırım bırakmam gerekecek sebze ve meyveye ihtiyacım var bu aralar eşimde çok kızıo ama bırakmakta istemiyorumm sağlık herşeyden önemlii diyip sanırım ara vericemm biraz iyi olsam devam etcem ama giderek kötüleşiyorum sanki
kızlar sizde sinamekiyle mısır püskülü denesenize faydası olur eminim ki...]
diyetinde basarilar oncelikle ansacim .ama en onemliside gecmis olsun cok gicik bir durum insalah tez zamanda iyilesisinanti dukanist olan benim ilk dukan gun menümmmm arz ederimmm...
sabah:2 yumurta paeynir süt
öğle:yulaf kepekli galeta koccaman bir tabak yoğurt
akşam :balık yapıcak koçiiişiiimm yanındada lıght kola
dukan bütün yan etkileri ile benle beraber bu arada...baş ağrısı halsizlikk...nevimm kaçıncı günündesin bacımm sen...
doktara gittim ben bugun kızlar daha doğrusu gitmek zorunda kaldımm...hemoroid ne yazıkkii hamilelikte olmuştu ama uzun zamandır sesi soluğu yoktu kabus gibi geri dönüş yaptı dün banaa....acısını ceken bilirrrölüyorum valla sormayın...ilaç tedavisine başladı pazartesi tekrar kontrole gidicem bakalımm..dua edin bana geçsin..yoksa pazartesi ameliyat olucamm...
yakinda oda buraya gelir desene canim onuda takimimiza uye yapalimiyiyim canım sen nasılsın? az önce giremedim bakım var yazıyordu,emine hanımcığıma gittim beni tebrik etti 1,5 ayda kilo almamışsın 700 gr ekside çıktım sevinçten kadını öpecektim genelde hastalarım 5 kilo verip 10 kilo alıp geliyorlar dedi bende benim takım arkadaşlarım var dedim o da ooo süpermiş dedi..
menun guzel ama benim bir sorum olacak salatalik ne kadar yiyorsun ve salatalara yag,sirke tuz koyuyormusun:26:2 günlük diyetm
sabah
1 kk.peynir
1 i.d ekmek
ara
salatalık
öğle
3 köfte+salata
ara
salatalık
akşam
100 gr.tavuk+salata
ara
salatalık
buda 5 günlük diyetim
sabah
1 kk peynir+yumurta
1 i.d. ekmek
ara
100 gr.meyva
öğle
1 k.k peynirle tost +çay
ara
100gr.meyva
akşam
30.gr kıymayla pişirilmiş sebze yemeği
1 i.d ekmek
salata
ara
110 gr.meyva
1.158 garanti fazlasını bilemem dedi emine hanımcığım...
ay ayniymis zaten dr. ansada oraya gidip hemen iyilesir canim melike kim tatlimhadi bakalım ayşem inşallah sende nevimiz gibi güzel sonuçlar alırsın,nevin dediği gibi bende ankarada 5 dakikada ufacık bir bıçakla ameliyat etti eşim kıl dönmesi için gitti biz çok memnun kaldık ki annem de çok kötü bir durumda götürmüştük çok iyi geldi drumuna göre 100-800 arası para alıyormuş ama eşim doktor olduğu için ücret almamış tavsiye edrim allah yardımcın olsun canım....
aslı melikemiz geldi bi kokliyim mis gibi....
insalah ansacim hem iyilesiorsin hemde kilolari takir takir verirsintez zamandaoooo harikasın canımm tam gaz devamm
gönder bakim sen o doktorun adını vallahi çok fenayım gecen ay 2 arkadaşım ameliyat oldu aynı konudan çok gülmüştüm onlara gülme komşuna gelir başınaaa olayıı:26::26::26:
bu arada dediğin gibi sebzeler girince işin içine çok renkli olmuşşş hadi darısı başımaa
yat dinlen canim hatta laptopu al yataga uzan yaz oyle daha iyi hissedersin.bizde seni seviyoruzkısmet balım ya tatil bitti malatyadayım ama raporluyum malum durumdan ötürü...
kitabı bitiremedim bugun yarısına kadar geldim ama yarın bitiricem inşallah doğrusun sıfır kacamak ama gitti bi kere yapcak bişii yok yarın sıfır kacamak söz bebeeimmm...
kızlar oturamıyorum uzun süre o yüzden uzanmama lazım gelirim gene seviliyosunuz unutmayınnn
gecmis olsun azerim nasilsin bugun .bugün migrenim tutmustu,öldüm agridan.gözümde kör olmustu resmen.nefret ediyorum migrendeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84:
insallah canim senin evinin resimlerinide gorebiliriz.hele bir esyalarin tamamlasin kesin bekliyoruz zatensafisim evini cok merak ediyorum.simdi hemen bakicam.güle güle otur,agiz tadiyla insallah.benimde mobilyalarim dün geldi.sükürler olsun.koltugumda 2 ay sonra gelicek.bende sonra foto ceker eklerim,hersey tamamlaninca
gunaydin kizlar...
dun isten ciktiktan sonra daha yeni girme firsati buldum topige...
dun 4te isten ciktim ve aksam 10.30da evdeydim..cok yoruldum..
ilk babami doktora goturdum..sonra kardesimin okul ihtiyaclari vardi onlari aldim
sonra annemin veli'si olrak ogretmeniyle konusmaya gittimburda dil ogrenmek zorunda ondan
sonrada kardesimin okulda veli toplantisi vardi..oraya gittim..o bitti annemi okuldan aldim eve geldim..
ve malesef bukadar uzun disarida olacagimi dusunmedigim icin dunku salatami hazirlamamistim..mecburen disarida lahmacun yedim14
nilosum sanada gecmis olsun tatlim..umarim cabucak gecer sancin..
tarif alayım yeavrim kağıdım kalemim hazır bekliyorum
sabah menüüm..
2 haş. yumurta
peynir
ayran çeyrek dukan krep
ara...
ayran
sütlü kahve
öğle
1 kase yoğurt 1 kaşık yulaflı
1 kase light puding
pudingi akşamda yemiştim dukana zararı yoktur inş...
bende kalkayım artık akşam için yemekleri yapayım işlerimi halledeyim sonra annemle gezmeye
aaayyyyyy canim yaaaaa,utandim vallaaaaaaaaaaa:78::78:
insallah senide mezun edicez zamani gelince.Allah herkese o günü göstersin insallah
birazdan 4 tane isyerine is basvuru formu götürücem.offfff cok umutsuzum yaa.ama calismayi cok istiyorum.insallah bir tane yer olur bariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?