Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

birazdan 4 tane isyerine is basvuru formu götürücem.offfff cok umutsuzum yaa.ama calismayi cok istiyorum.insallah bir tane yer olur bariiii

2 lt su,2 elma,1 yemek kaşığı tarçın,2 ad. karanfil, ? karabiber,? limon, bal koyamıyorum. unutmuşum canım diğer miktarları.yazabilir misin.bu kez bir kağıda not alayım da unutmadan yapayım şu çayı

çok teşekkürler teyzesi :))

Son düzenleme:
birazdan 4 tane isyerine is basvuru formu götürücem.offfff cok umutsuzum yaa.ama calismayi cok istiyorum.insallah bir tane yer olur bariiii
Azerim bukadar karamsar olma..hangisi hayirliysa o olur insalah..nasibinde varsa gelir seni bulurrr
ayy sorma ansaa ya.. bugun ya ben ters tarafimdan kalktim yada herkess anormal..adam gibi konusan yok..herkes bir sabirsiz aceleci bugun..tobe tobeee buarada buyuk gecmis olsun canim..insallah sifa bulursunda kurtulursun

gerçektende harika bir şeymiş bu dükkan,inşallah biran evvel seni istediğin kiloya getirir.
şükür her şey şimdilik yolunda.
canım inşallah hakkında hayırlı olan olur.

sağolasın canııım...benim de içime sindi valla..sadece aksesurlar eksik biraz onu da kışa doğru tamamlıcam inş....senin daha iyileri olsun iinş...
evin çok güzel olmuş güle güle otur,canım.
ALLAH HUZUR VE MUTLULUK VERSİN,İÇİNDE HEP GÜLÜN.

sağolasın canım..huzur herşeyden önemli....

korkutma beni kız olur molur sonra seni çağırırım bakmaya....

safisimmm olmaz olmazz deme..anamlar 17 yil sonra kazaya kurban gitti 41 yasinda dogum etti anniskom...ama dogduktan sonradaaaaaa insannn bakmaya kiyamiyorrr

aminnnnnnnnnnnn Allahim duy sesimiziii

bende kazzadan korkuyom zatii..amiin sizin olsunda sizinkileri sevelim inş...

bizde 4 kız 2 erkek kızlarla aramız çok iyidir hiç kırmadık birbirimizi...

ben ist.. başakşehirdeyim senin çarprazında yani başka ist. yok heralde takımda...

saferanım her şey çok güzel güle güle oturun iyi günlerde inşallah

sağolcanım yeni eşye da iyi oluyo hee...temizlik derdi daha az olkuyo hemide..buzdolabım senlee aynıymış hee çok kötü çıktı ya her tarafı pas içinde yenilicem onuda inş..bi daha a...n mu aslaaaaa...........

ben de halsizlik falan yok valla 3 . günde yim çok iyi gidiyoor.......

saferanımmm evin özellikle mutfağın çok güzel rabbim huzurla sağlıkla oturmak nasip etsinn....

çok acıktımmm balıklar bişmedi halaaa

esraa sarefann nasılsınızzz....

sağolasın canııım...mutfak çok geniş yemeği orda yiyoruz eşimde hayatta masaya oturmaz misafir hariç ordada yere seriyorum bayaa iyi oluyotr odaya taşımaktan kurtuldum...

afiyet olsun canıım...

nev sen yulafın realde satıldığını söylemiştin bir ara ismi ne acaba benim orda real var korumaya geçince tüketmekte faydası olur değil mi acaba ekmek yerine onu kulansam tok tutar mı?
kızlar ben yulafı ekoorganikten netten sipariş verdim ruşeymin fena değil dünde bahçelievlere gitmiştim orda real var bi bakim dedim gerçewkten satıyorlar ama yulaf kepeği kalmamış hemen bitiyormuş gelince kız vardı görevli oda bi yet varmış onda kullanıyorlarmış heralde diyor bende hee dukan dedim..buğday kepeği vardı ondan aldım 1.30 lira çok ucuzdu....
canim senin sinameki cayindan bende ismarliycam Tr den.annemlere diycem,mutlaka banada göndersinler.insallah bendede ise yarar.

azerim mutlaka kiraz spıyla mısır püskülüde ısmarla 3ünü beraber demle iç şişliğe çok faydası var ...

safisim evini cok merak ediyorum.simdi hemen bakicam.güle güle otur,agiz tadiyla insallah.benimde mobilyalarim dün geldi.sükürler olsun.koltugumda 2 ay sonra gelicek.bende sonra foto ceker eklerim,hersey tamamlaninca

sağol canıım...sende iyi günlerde kullan...

o kadar dikkat ediyorum yok arkadaşşş yokkkk sabah tartıldım yine 67 kiloyum deliriciimmm artık ben :95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84::88::88::88::88:

kızlar sizde sinamekiyle mısır püskülü denesenize faydası olur eminim ki...

maşallahhhhhhh bitanem
aman nazar mazar değmesin ama sende bu azim dukan emmide bu kafa varken alimallah 2 li rakamlarıda görürsün

sağolun kızlaaar..ben de çook mutluyum...canım hiç bi şey istemiyor üstelik açlık falan yok valla....

bence ara ver o zaman protein kabızlık yapar zaten daha kötü olma bende bi ara çok kötüydüm başlangıçtı hera 2 aydır iyiyim kabızlık azalınca geçti şükür......

sporumu yaptım geldiim ..bide ablamla yazıldık beraber daha güzel oldu ..nisanda spou bırakırken 135 kiloymuşum kartımı buldu hoca tartıldım 1 kilo fazla gösteriyor evdekinden 126 çıktım hocada maşallah dedi 7 kilo yağdan ermişim 9 kilo farketmişim...

sabah menüüm..
2 haş. yumurta

peynir

ayran çeyrek dukan krep

ara...
ayran
sütlü kahve

öğle
1 kase yoğurt 1 kaşık yulaflı
1 kase light puding

pudingi akşamda yemiştim dukana zararı yoktur inş...

diyetinde basarilar oncelikle ansacim .ama en onemliside gecmis olsun cok gicik bir durum insalah tez zamanda iyilesisin
yakinda oda buraya gelir desene canim onuda takimimiza uye yapalim
menun guzel ama benim bir sorum olacak salatalik ne kadar yiyorsun ve salatalara yag,sirke tuz koyuyormusun:26:
ay ayniymis zaten dr. ansada oraya gidip hemen iyilesir canim melike kim tatlim
insalah ansacim hem iyilesiorsin hemde kilolari takir takir verirsintez zamanda
yat dinlen canim hatta laptopu al yataga uzan yaz oyle daha iyi hissedersin.bizde seni seviyoruz
bugün migrenim tutmustu,öldüm agridan.gözümde kör olmustu resmen.nefret ediyorum migrendeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84:
gecmis olsun azerim nasilsin bugun .
safisim evini cok merak ediyorum.simdi hemen bakicam.güle güle otur,agiz tadiyla insallah.benimde mobilyalarim dün geldi.sükürler olsun.koltugumda 2 ay sonra gelicek.bende sonra foto ceker eklerim,hersey tamamlaninca
insallah canim senin evinin resimlerinide gorebiliriz.hele bir esyalarin tamamlasin kesin bekliyoruz zaten

oooo bayagi bir kosturmussun canim.meraklanma o kosusturmada eritmissindir sen o lahmacunu

tarif alayım yeavrim kağıdım kalemim hazır bekliyorum

canım bir tutam sinameki bir tutam mısır püskülü bardağa koy üzerine kaynar su sıcak yada soğutup içebilirsin ..ben akşam içerim sabaha etkiler dönüşümlü kiraz sapıyla mısır püskülünü değiştirebilirsin ben 10 günde bi yaparım daha sık bağışıklık yapabilir....

ne güzel başladınız dukana darısıda benim başıma s dukana başlamanın inşallh.

arkadaşalr daha öncede sölediğim gibi muhasebeye geçmiş bulunmaktayım yeni bir benim için biraz zorlanıyorum birazda yogunum ancak uğrayabildim yanınıza.herkes nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…