Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doğru dedin kız ...allahım beni baştan yaraaaatttttt..............

köprüçük kemiklrerim çıkmaya başlamış...................yihhuuuuuuuuuuuuuuu..........

a.s juliacim nasilsin .mezuniyet nasil gidiyor kilo almadin demi
ay cok duygulandim ya bende ogretmenimle yillarca mektuplasmistim .adresi hala aklimda ama bilemiyorum hala ayni adrestemi oturuyor.onu cok gormek isterim oda ankaraliydi
Yine özel günümdeyim,yine sancım dorukta.İnsanın kilo verince metabolizması bu kadar değişir mi ya Çok şükür 5 aydır düzene girdi ama,sancısı çok işte
olsun canim demekki duzene girmis .bir sure daha sancili olursun kilo verdikce sancilarin da gececektir endiselenme
canim amilelik alacagin bir haber demektir hayirli hemde insallah gonlunce bir haber alirsin
canim kemikliler zayiflasada cok kilolu gorunurler.yapisal olarak minyonlar daha hos ve zayif gorunurler .ayni kiloda olsalar bile kemikliler daha kaba durur yapisaldir o

canim oyle durumlarda patates koy haslanan yere cok iyi geliyor

İNŞALLAHH SAĞLIKLA İNŞALLAHH RABBİM DUY BU HATUNUN SESİNİ KIZLARIN VAR ARKANDA DAĞ GİBİ ANNELERİNİ ONLARDA TAM GAZ DESTEKLERLERSE VALLA SENİ KİMSE TUTAMAZZZ....

yaşasınn o zamannnndur daha nerelerin çıkacak kollar incelicekkk basenler toplanıcakk senden bi çıtır çıkıcak ablacımmm

bizim herüf bilem karışmıyo vaalla ye diyo adam halime acıyıp ama ben yimeeem.............biraz daha veriimde kışlık alışverişe çıkıcam daha ....

Son düzenleme:
ayni dertten bende muzdaribim yahu 3 gun 3 kilo diyeti yaptim hic kacamaksiz ama gr oynamadi bu ne ya artik isyanlardayim yeteeeeeer:95::95::95::95:
bende spora baslamaliyim coook tembelim coook bu aralar
dün 1 saat yürüyüş yaptım
birazdan kalkıp 1 saat daha yürüycem hiç bişey farketmiyo ama yılmıycam kilolar inatsa ben onlardna daha inadım
yilma tatlim eninde sonunda kirilacak azmi kilolarinbiz kazanacagiz yarisi gidecek o kara yaglar.bu arada minnos prensesimide andimkarayag gidiver gidiver
ben kahvaltı dışında çok ekmek tükatmezdim zaten canım.ben en çok makarnayı özlüyorum.çokkk severimm de
bende ekmek fazla tuketmem bi sabahlari sadece.benide o burdaki brotchenler boyle yapti kahvaltida cok severimde artik onuda kestim zayiflayana kadar yasak
ay benimde bakmam lazim su blogahafta sonu oglumun dogum gubu yapabilecegim biseyse hemen deneyim
Yalan mı ama

Sen bir de o mesajları sayan zavallı Nev'in halini düşünsene
en cok nev yaziyor .dur durakta tanimiyor . saat 12 de eve geldim bu saat oldu hala bitiremedim .alinti yapa yapa parmaklarim su topladi yahu bi durun
yok tatlim cok abartmadim biz bugun birde pastanede bulustuk kizlarla acik bufe ye yiyebildigin kadar ama tuttum kendimi cok yemedim malum yarin tarti gubu.insallah ekside cikarim az once tartildim hic bir sey degismemis ama nasipse yarin degisir biseyler sabah ola hayrola
hay senin lokmanina.yazilarina cok guluyom gulum ya
Günaydın kızlarr ben 14. tkaımdayım ama bugün hiç kimsecikler yokk ((( misafir kabul edermisiniz beni biraz takılsam
kabul ederiz tabiki guzelim herzaman gelebilirsin basimizin ustunde yerin var
şöyle bir bakındımda takımınıza maşallah nekadar güzel kilo verenler olmuş herkesi tebrik ediyorummmm.
haklisin canim herkes cok azimli masallah ben haric :18:
oooo ganfedim dogumgünleri pespese deseneeee
evet ya insallah kacamaksiz atlatirim ya hafta basi 52 yi goruyom cumaya tekrar52.500 oluyor anlamadimki o yuzden ayni geciyom kilomu hep bi sabitleyemedim sunucildiracagim
bugün lapa diyeti yapiyorum kizlar.hatta su an önümde birtaraftanda yiyorum
bende sabah gunumuz vardi azerim bildigin gibi ordaydimfazla yemedim ama ictigim caylardan olsa gerek kilo almisim sanki sabah tartilayim bakalimne olacakbu saatten sonrada sadece yogurt yada salata yiyecem insallah biseyler gider.az once oyle bir yeme istegi vardiki icimde mutfagada gittim ama sadece su alarak ciktim .canim yemek istedikce su verecem belki inadi kirilir vucudumun:18:
benim bugun moralim çok bozuk.3 ay önce yapılan bir hata için kuruma baya yüklü bir ceza gelmiş herkes kendi arasında toplayıp yapacakmış.hepimiz çekecez yani.
ne oldu ki canim mahsuru yoksa neden ceza aldiniz
insallah dedigin gibi olur canim ya kizlarda bazen kendio aralarinda konusurken duyuyorum arkamdan bir suru sey sayiyorlar.insallah ilerde senin gibi derler.bir umudum o valla
bence deeeeeeeeeeeeeee............
insallah canim
tickerim nasıl omuş............ama.....

fistik gibi olmus .son agactanda elmani yiyeceksin insallah

selam kızlaaar dukanla kilo verme maceram 124. 5 le devam ediyor ve tuvaletede çıkamadım üstelik 2 gündür...eski kiloma indim şükür.....taaammmm 3.800 gram oldu dukan atakta verdiğim kilooooo....
Maşallahhhhhh Saferan'ım tek bir şey yoktur ki,azmin elinden kurtulsun.Kilo verdikçe insanın kendine saygısı artıyor demi amaaaaaa

Saferan'ım kupanın bir ucu da bendeydi,görmedin galiba

izne ayrıldığımda 78 kiloydum 3 kilo artıyla döndüm,şükür 1.200 gitti,bu günde çok az yemeye bakıyorum,akşamıda salatayla geçircem inşallah listeyi kötü etkilemem.
Haftaya telafi edersin canım,iyi günde kötü günde omuz omuzayız her zaman.

bugün lapa diyeti yapiyorum kizlar.hatta su an önümde birtaraftanda yiyorum
Afiyet olsun canım,en sevdiğim detokstur

benim bugun moralim çok bozuk.3 ay önce yapılan bir hata için kuruma baya yüklü bir ceza gelmiş herkes kendi arasında toplayıp yapacakmış.hepimiz çekecez yani.
Bu işleri sevmiyorum işte,ne diyelim sağlık olsun canım

sütlü kahvemi içtim kendime geldiimmm birazzz...nerelerdesinizzz hatunlarrr.....
Ohhhhh,afiyet şeker olsun

evet nev cok iyi bir ogretmen bana ilk okul ogretmenimi hatirlatiyor.oda nev gibi bizi hep bagrina basardi.nasil cok severdik biz ogretmenimizi .okullarin acilmasini dort gozle beklerdik
Allah razı olsun canım.Peygamber mesleği olan mesleğime ve kuzularıma layık olmaya çalışıyorum

köprüçük kemiklrerim çıkmaya başlamış...................yihhuuuuuuuuuuuuuuu..........
10 gün sonra herkes farketmeye başlayacak canım,Dukan'ın mucizesi körlerin bile farkettiği incelme

en cok nev yaziyor .dur durakta tanimiyor . saat 12 de eve geldim bu saat oldu hala bitiremedim .alinti yapa yapa parmaklarim su topladi yahu bi durun
Aşk ağlatır,dert söyletirmiş.Eeee kilo derdi konuşturuyor böyle beni

14 eylül çarşamba tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.

KIRMIZIGÜL=8

SAFERAN=8

DOĞA3=3

NEV81=38

AZERİKIZI=4

GANFED=5

AYŞEN34=10

İPEKYOL51=0

ANŞAA=27

SAPHİRA=17

HULYAEYUP=7

ROSEBERRY=16

PABYA=7

Son düzenleme:
sorma ayşem bende kel kalıcam hatta dün mikro kaynak yaptırmayı düşündüm,ben ıllardır tresan ısırgan özlü şampuan kullanıyorum ama nanay bi fayda görmedim....

sende çok iyi vermişsin canım ne kalmış şurda eğlene eğlene vericez onlarıda inşallah...

günaydın kızlar
2günlük detoks diyetiyle 1.200 eksideyim.

süpersin detoks diyeti nasıl bişey canım...

aynen bende öyle yuvarlak hatlıyım 50 de olsam marliyn monroe gibi yuvarlağım çok şükür eşim böyle seviyor...

dün 1 saat yürüyüş yaptım
birazdan kalkıp 1 saat daha yürüycem hiç bişey farketmiyo ama yılmıycam kilolar inatsa ben onlardna daha inadım

dediğin gibi takıldı azmetmeye devam gidecek kilolar...

kolay gelsin ayşenim...

ben bu alıntıları öğlen yapmıştım ama henüz cevap verebildim yemekten sonra anlatıcam...

Esra'cım ben de aynı durumdayım.Saçım bebeklikten beri hep ince telli idi,bu yüzden yoğun gözükmezdi ama son yıllarda stresten ve son günlerde diyetten döküldü fazlaca.Ben de eklettirmeyi ya da dediğin gibi kaynak yaptırmayı düşünüyorum.Şu anda çok şükür bir de anlarım kaş-bıyık-saç işlerinden o yüzden kurtarıyorum ama,yine de eklettirmek konusunda kararlıyım canım.Pabya'nın dediği detoks birkaç defa burdan tarifini verdiğim ayran çorbası detoksu canım.

Son düzenleme:
sorma ayşem bende kel kalıcam hatta dün mikro kaynak yaptırmayı düşündüm,ben ıllardır tresan ısırgan özlü şampuan kullanıyorum ama nanay bi fayda görmedim......
tresanı universite sınavına hazırlandığım senelerde bursada bi doktor tavsiye etmişti 3 sene kadar sürekkli kullandım faydasını gördüm ben ama hergün düzenli masajla yapılması konusunda uyarmıştı herkeste farklı etki yapıo heralde canımcım...ama önce bi kan tahlili verip çinko demir magnezyum değerlerinize baktırın derim ben bende çinko ve magnezyum eksikti takviyeyle şampuan bende acayip fark ettii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…