tartıda eksilere inmek gibisi varmııı yaaa...insanın verdikçe veresi gelioo ama az yavaşlayınca moraallerrr bozuluo...yavaşlasada bırakma ablacımm dehşet azimli görüyorum senii dukanla maşallah süphanallaahhh rabbim nazarlardan korusun...yeni ev yeni eşyalarr yeniden baştan yaratıyosun kendinii....
doğru dedin kız ...allahım beni baştan yaraaaatttttt..............
[ı]köprüçük kemiklrerim çıkmaya başlamış...................yihhuuuuuuuuuuuuuuu..........[/ı]
a.s juliacim nasilsin .mezuniyet nasil gidiyor kilo almadin demislm kızlar
ay cok duygulandim ya bende ogretmenimle yillarca mektuplasmistim .adresi hala aklimda ama bilemiyorum hala ayni adrestemi oturuyor.onu cok gormek isterim oda ankaraliydiinşallah canım bak ne anlatıcam sana ben ilkokulu istanbulda bitirdim ve öğretmenime çok büyük bi saygıyla beraber hayranlık beslerdim yıllar gectiiii ortaokul lise üni derken ilk atama yerim istanbul oldu ve istanbulu öğrenir öğrenmez ilk işim mezun olduğum okula gitmek oldu tabi öğretmenim emekli olmu ev adresini aldım idareden evine gittim şimdi yaparmıydım bunu bilmiyorum ama o an annem gibi görmek sarılmak istedim ona....nesse gittim evine kapıyı caldım eşi açtı kapıyı meraba ben ayten hocamın öğrencisiyim ziyarete geldim evdeyse görüşebilirmiyim dedim canımm ya kapıya geldi aysegülümmmm diye bi sarılışı var anlatamam o ağlar ben ağlar bi çay içtim ordan burdan hayttan konuştuk biraz ağlaya ağlayada ayrıldıkk....allah sana da böle mutlu günler görmek nasip etsin inşallahhh...ama ben gene ağlıyorum yaaa canım nasıl özledimm onu....
olsun canim demekki duzene girmis .bir sure daha sancili olursun kilo verdikce sancilarin da gececektir endiselenmeYine özel günümdeyim,yine sancım dorukta.İnsanın kilo verince metabolizması bu kadar değişir mi yaÇok şükür 5 aydır düzene girdi ama,sancısı çok işte
canim amilelik alacagin bir haber demektir hayirli hemde insallah gonlunce bir haber alirsin1-2 güne benimde olmam lazım hatta yarın. ama bugünlerde acayip şkeilde telefon yağmuru snei hamile gördük diye velilerimden görümcemden annemden herkes hamile görüyor. hiç zamanı değil bana göre inşallah kazaya kurban gitmem ya rüya tabirlerinden anlayan vaa mıı?
bu arada esra annen hastaymış sanırım geçmiş olsun. nasıl oldu şimdi?
canim kemikliler zayiflasada cok kilolu gorunurler.yapisal olarak minyonlar daha hos ve zayif gorunurler .ayni kiloda olsalar bile kemikliler daha kaba durur yapisaldir onev kız kemikli oldukça beden küçük oluyormu ya emin misin. ben 44 üm 42 dar oluyor ama sende 44 sün bence kemikliler hem kilo vermede hem bedende ddezavantajlı gibi. bazıları var icecik kemikli etleri benimki,nden çok sarkıyor bariz yağlı ama 38 giyiyor mesela. laaa bazen diyorum minyon olaydımmmm..
canım annemde bende acaip bir bel sırt ağrısı çekiyoruz annemin böbreklerinin bakım zamanı geldi hamdolsun iyi olcaz inşallah...
düdüklüden sürahiye çayı süzerken ellerim haşlandı çok acıyor elimin üstü,her tarafı mis gibi kokular sardı ama 7 dakikadan fazla kaynadı benim çayım çok koyu olmuş bişey olmaz değil mi ?
doğru dedin kız ...allahım beni baştan yaraaaatttttt..............
canım bizimde zayıf inşanlar gibi kemiklerimiz var aslında ama yağlarımız kapatmış durumda bizim kemiklerde ortaya çıksın istiyoruzzzzzzzzköprüçük kemiklrerim çıkmaya başlamış...................yihhuuuuuuuuuuuuuuu..........
İNŞALLAHH SAĞLIKLA İNŞALLAHH RABBİM DUY BU HATUNUN SESİNİ KIZLARIN VAR ARKANDA DAĞ GİBİ ANNELERİNİ ONLARDA TAM GAZ DESTEKLERLERSE VALLA SENİ KİMSE TUTAMAZZZ....
İNŞALLAHH SAĞLIKLA İNŞALLAHH RABBİM DUY BU HATUNUN SESİNİ KIZLARIN VAR ARKANDA DAĞ GİBİ ANNELERİNİ ONLARDA TAM GAZ DESTEKLERLERSE VALLA SENİ KİMSE TUTAMAZZZ....
yaşasınn o zamannnndur daha nerelerin çıkacak kollar incelicekkk basenler toplanıcakk senden bi çıtır çıkıcak ablacımmm
ohhh sefan olsun vallaaa...o masraftan kaçıoobizim herüf bilem karışmıyo vaalla ye diyo adam halime acıyıp ama ben yimeeem.............biraz daha veriimde kışlık alışverişe çıkıcam daha ....
tickerim nasıl omuş............ama.....
ayni dertten bende muzdaribim yahu 3 gun 3 kilo diyeti yaptim hic kacamaksiz ama gr oynamadi bu ne ya artik isyanlardayim yeteeeeeer:95::95::95::95:bu arada kızlar dün ayran çorbalı detoksumu kazasız belasız atlattım
bu sabah tartıldım hala 67 kiloyum şaka gibi :86::86: ama bugünde bozmadan devam edicem ne olursa olsun ben elimden geleni yapayım takımın benim yüzünden gerilemesini istemiyorum ama ne yapsamda olmuyo çok üzgünüm yaaa
bende spora baslamaliyim coook tembelim coook bu aralarayyy canımcım valla o nasıl bir popo sallamaktır öyle ben izlerken bile yoruldum yani
bi saatte kaç kalori verdirir o insana yaaaawww
günaydın canım
aman dikkat et yarın tartı günü birde onlar ısrar edecektir muhakkak ama sen istikrarını koru
yilma tatlim eninde sonunda kirilacak azmi kilolarinbiz kazanacagiz yarisi gidecek o kara yaglar.bu arada minnos prensesimide andimdün 1 saat yürüyüş yaptım
birazdan kalkıp 1 saat daha yürüycem hiç bişey farketmiyo ama yılmıycam kilolar inatsa ben onlardna daha inadım
bende ekmek fazla tuketmem bi sabahlari sadece.benide o burdaki brotchenler boyle yapti kahvaltida cok severimde artik onuda kestim zayiflayana kadar yasakben kahvaltı dışında çok ekmek tükatmezdim zaten canım.ben en çok makarnayı özlüyorum.çokkk severimm de
ay benimde bakmam lazim su blogahafta sonu oglumun dogum gubu yapabilecegim biseyse hemen deneyimsaphiracim..mesajini bir turlu alinti yapamadim..tam cvp yazmaya basliyorum sayfa yenileniyor cvp verme sayfasindan cikip topige giriyorum..anlamadim ne oldu..bende boyle cvp yazim dedim
ekmek'i cok aramaman ne guzel...bazen insanlar yerken icim gidiyor..hele dedigin gibi makarna..bol salcali ..offf..ayy sustummm..ekmege birkac gunum kaldi ya ondan ekmek istedigim artti galibaama ben ekmek idisinda hamur isleri..tatlilar kurabiyeler..yani anlayacagin nekadar zararli seyler varsa..hepsini cok severim...hele katmere hiccc dayanamam..oyuzden yazik annemlerde kilo vermemi bekliyorlar..buradan mezun oldugum hafta katmer partisi olacak tabi ben doya doya yiye bilmek icin birkac kilo fazladan vermeyi dusunuyorum
en cok nev yaziyor .dur durakta tanimiyor . saat 12 de eve geldim bu saat oldu hala bitiremedim .alinti yapa yapa parmaklarim su topladi yahu bi durunYalan mı ama
Sen bir de o mesajları sayan zavallı Nev'in halini düşünsene
yok tatlim cok abartmadim biz bugun birde pastanede bulustuk kizlarla acik bufe ye yiyebildigin kadar ama tuttum kendimi cok yemedim malum yarin tarti gubu.insallah ekside cikarim az once tartildim hic bir sey degismemis ama nasipse yarin degisir biseyler sabah ola hayrolasayfa yenilenmesi kk da otomatik olmaz hiç aslında ama şaşırdım.teknik sorunlar için adminimiz curly ye başvurabilirsin canım.onun dışında önerebileceğim şey mozillayı yükleyip,oradan girmen olabilir.
sen ne diyosun,hamur işleri,börekler,pastalar vs.. gözümde uçuşuyo yemin ediyorumbir de ben mutfağa çok meraklıyımdır.yemeklerim genelde beğenilir.hatta yemek bloğum da var. :78:
15 günde 1 bizim günümüz.çok abartmadan,15 günde 1 kendimi ödüllendirmiş olarak görücem ama kesinlikle abartmadan.2-3 börek,2 dilim pasta,10-15 tane sarma vs.. yemicem.hepsinden yarımşar tabağıma alıp yicem.bir de masaya koyuyoruz hepsini,açık büfe.herkes diledi kadar yiyor.günlerimiz olduğungünün akşamı hiç birimiz akşam yemeği yiyemiyoruz
hay senin lokmanina.yazilarina cok guluyom gulum ya
ben hemen gidim sikayet edim ozaman.. kk'nin bu yeni halinden hic memnun degilim..smiller zor oluyor habire sifre kullan..uzun msj yazarken yazdigin pencere otomatikmen yukariya cikiyor...en iyisi ben direk sikayet edim
aaa ne diyosun blogun bile mi var...adresini banada versene..biraz goz atim...bende cok seviyorum birseyler yapmayi..ozlellikle pastayd borek hamur isleri felan cok merakliyimdir..hem erkegin kalbine giden yol migdeden gecermis..aci banada bir iki tarif ogrenim senden..lokmani tavlamam lazimmhos bu gidisle ben cabucak kilo veremezsem adam zaten gidecek elden ya neyse
kabul ederiz tabiki guzelim herzaman gelebilirsin basimizin ustunde yerin varGünaydın kızlarr ben 14. tkaımdayım ama bugün hiç kimsecikler yokk((( misafir kabul edermisiniz beni biraz takılsam
haklisin canim herkes cok azimli masallah ben haric :18:şöyle bir bakındımda takımınıza maşallah nekadar güzel kilo verenler olmuş herkesi tebrik ediyorummmm.
evet ya insallah kacamaksiz atlatirim ya hafta basi 52 yi goruyom cumaya tekrar52.500 oluyor anlamadimki o yuzden ayni geciyom kilomu hep bi sabitleyemedim sunuoooo ganfedim dogumgünleri pespese deseneeee
bende sabah gunumuz vardi azerim bildigin gibi ordaydimfazla yemedim ama ictigim caylardan olsa gerek kilo almisim sanki sabah tartilayim bakalimne olacakbu saatten sonrada sadece yogurt yada salata yiyecem insallah biseyler gider.az once oyle bir yeme istegi vardiki icimde mutfagada gittim ama sadece su alarak ciktim .canim yemek istedikce su verecem belki inadi kirilir vucudumun:18:bugün lapa diyeti yapiyorum kizlar.hatta su an önümde birtaraftanda yiyorum
ne oldu ki canim mahsuru yoksa neden ceza aldinizbenim bugun moralim çok bozuk.3 ay önce yapılan bir hata için kuruma baya yüklü bir ceza gelmiş herkes kendi arasında toplayıp yapacakmış.hepimiz çekecez yani.
insallah dedigin gibi olur canim ya kizlarda bazen kendio aralarinda konusurken duyuyorum arkamdan bir suru sey sayiyorlar.insallah ilerde senin gibi derler.bir umudum o vallaannemde senelerce ablamla bana sürekli çalışın tekrar yapın okuyun derdi ozaman sinir olurdum ama ne iyi yaparmışş eminim kızlarında yıllar sonra iyki annem varmış bize telkinlerde bulunmuş diyceklerdirr..
dukan tam gaz devammm yasasınnn zayıflamaakkkkk
insallah canimbence deeeeeeeeeeeeeee............
tickerim nasıl omuş............ama.....
Maşallahhhhhhselam kızlaaar dukanla kilo verme maceram 124. 5 le devam ediyor ve tuvaletede çıkamadım üstelik 2 gündür...eski kiloma indim şükür.....taaammmm 3.800 gram oldu dukan atakta verdiğim kilooooo....
Saferan'ım kupanın bir ucu da bendeydi,görmedin galiba
yeter geariiii bu seferde güllü çalmış kupamııııııı................:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
afiyet olsun bayılırım bamyayaaaa...küçükkende ağzıma sürmezdim ablam hep zorla yediridi....
inş..olur canıım.....
Haftaya telafi edersin canım,iyi günde kötü günde omuz omuzayız her zaman.izne ayrıldığımda 78 kiloydum 3 kilo artıyla döndüm,şükür 1.200 gitti,bu günde çok az yemeye bakıyorum,akşamıda salatayla geçircem inşallah listeyi kötü etkilemem.
Afiyet olsun canım,en sevdiğim detoksturbugün lapa diyeti yapiyorum kizlar.hatta su an önümde birtaraftanda yiyorum
Bu işleri sevmiyorum işte,ne diyelim sağlık olsun canımbenim bugun moralim çok bozuk.3 ay önce yapılan bir hata için kuruma baya yüklü bir ceza gelmiş herkes kendi arasında toplayıp yapacakmış.hepimiz çekecez yani.
Ohhhhh,afiyet şeker olsunsütlü kahvemi içtim kendime geldiimmm birazzz...nerelerdesinizzz hatunlarrr.....
Allah razı olsun canım.Peygamber mesleği olan mesleğime ve kuzularıma layık olmaya çalışıyorumevet nev cok iyi bir ogretmen bana ilk okul ogretmenimi hatirlatiyor.oda nev gibi bizi hep bagrina basardi.nasil cok severdik biz ogretmenimizi .okullarin acilmasini dort gozle beklerdik
10 gün sonra herkes farketmeye başlayacak canım,Dukan'ın mucizesi körlerin bile farkettiği incelmeköprüçük kemiklrerim çıkmaya başlamış...................yihhuuuuuuuuuuuuuuu..........
Aşk ağlatır,dert söyletirmiş.Eeee kilo derdi konuşturuyor böyle benien cok nev yaziyor .dur durakta tanimiyor . saat 12 de eve geldim bu saat oldu hala bitiremedim .alinti yapa yapa parmaklarim su topladi yahu bi durun
14 eylül çarşamba tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=8
SAFERAN=8
DOĞA3=3
NEV81=38
AZERİKIZI=4
GANFED=5
AYŞEN34=10
İPEKYOL51=0
ANŞAA=27
SAPHİRA=17
HULYAEYUP=7
ROSEBERRY=16
PABYA=7
sorma ayşem bende kel kalıcam hatta dün mikro kaynak yaptırmayı düşündüm,ben ıllardır tresan ısırgan özlü şampuan kullanıyorum ama nanay bi fayda görmedim....nevim şu an ısırgan otlu tresan diye bi şampuan taksiye etti doktor ama onun yanında sabah akşam çinko ve magnezyum destekli bi sprey kullanıyorum minoksil diye kel kalıcam diye acayip korkmuştum tepem ciddi açılmıştı zaten azdı saçlarım iyce mahvolmuştu ama şükür 1 aydır dökülme durdu minik saçlarım cıkmaya başladı
hadi bakalım darısı başıma inşallhhh.sileri canı gönülden tebrik ediyorum bu arada süper kilolar verdiniz.bende doğuma giderken 91 kiloydum çççok verdim gibi ama zaten ben vuucudum gebelik zehirlenmesinden dolayıı ödem olmuştu.eve geldiğimde 82 kiloydum.2 yılda ancak 14 kilo verebildim malesefama suda sevindirici bir olay 73 kilo ile amile kalmıştım ben 68 im yani doğum kilolarımı fazlasıyla verdim :)
günaydın kızlar
2günlük detoks diyetiyle 1.200 eksideyim.
birde ben ne kiloyu neden çook zayıflığı seven bir insan değilim hafif bir şekilde balık etli olmayı severim.58 oluncada aynen öyle oluyorum 50 de felan gözüm yok 58 olsa yeter bana yaaaahatta 60 a bile razıyım :)
dün 1 saat yürüyüş yaptım
birazdan kalkıp 1 saat daha yürüycem hiç bişey farketmiyo ama yılmıycam kilolar inatsa ben onlardna daha inadım
yatak ve baza aldık bugün onlar gelecek birde kış yaklaştı artık salondan oturma odasına geçiş yapıcaz her yeri döktüm ortaya şu an evin içinde taşınıyo gibiyiz bit pazarı misaliçok işim var bugün
Esra'cım ben de aynı durumdayım.Saçım bebeklikten beri hep ince telli idi,bu yüzden yoğun gözükmezdi ama son yıllarda stresten ve son günlerde diyetten döküldü fazlaca.Ben de eklettirmeyi ya da dediğin gibi kaynak yaptırmayı düşünüyorum.Şu anda çok şükür bir de anlarım kaş-bıyık-saç işlerinden o yüzden kurtarıyorum ama,yine de eklettirmek konusunda kararlıyım canım.Pabya'nın dediği detoks birkaç defa burdan tarifini verdiğim ayran çorbası detoksu canım.sorma ayşem bende kel kalıcam hatta dün mikro kaynak yaptırmayı düşündüm,ben ıllardır tresan ısırgan özlü şampuan kullanıyorum ama nanay bi fayda görmedim....
süpersin detoks diyeti nasıl bişey canım...
tresanı universite sınavına hazırlandığım senelerde bursada bi doktor tavsiye etmişti 3 sene kadar sürekkli kullandım faydasını gördüm ben ama hergün düzenli masajla yapılması konusunda uyarmıştı herkeste farklı etki yapıo heralde canımcım...ama önce bi kan tahlili verip çinko demir magnezyum değerlerinize baktırın derim ben bende çinko ve magnezyum eksikti takviyeyle şampuan bende acayip fark ettii...sorma ayşem bende kel kalıcam hatta dün mikro kaynak yaptırmayı düşündüm,ben ıllardır tresan ısırgan özlü şampuan kullanıyorum ama nanay bi fayda görmedim......
14 eylül çarşamba tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=8
SAFERAN=8
DOĞA3=3
NEV81=38
AZERİKIZI=4
GANFED=5
AYŞEN34=10
İPEKYOL51=0
ANŞAA=27
SAPHİRA=17
HULYAEYUP=7
ROSEBERRY=16
PABYA=7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?