Çok sağol canım.ben ne dedim sen onunda üstesinden gelirsin.
bende seni seviyorum bitanemmm]Bitanem bugün gideceğini söylemiş ama dün mazeret bildirmemişti Gülüm Doğamız.Canım ya,spor düzenine bayılıyorum,çok mutlu oluyorum okudukça.Seni seviyorum biliyosun demi
Gülüm bu arada sen yoğun çalıştığın için,sana kolaylık olsun diye,hem de akşamdan bildirim yapacağım için ekledim listeyi bitanem**7.TAKIM ** 223. ETAP***
kırmızıgül06(80.7)
doga3(91.8/0/91.8/%0)
azerikızı(55)
ganfed(52,5)
nev81 (78.2/0.6/77.6/%0.77)
hulyaeyup(68)
aysen34(65.7)
roseberry(62.1)
SAPHIRA(99.8)
saferan(124.5)(222.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü)
PABYA(78)(221.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 3'e bölündü)
anşaa(74.5)(219.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 4'e bölündü)
7.TAKIM TOPLAM YÜZDE)
nilosum sen dogru yapmissin ben 2ye bolundu yazmistim ama ayrildigi hafta kilo bildiriminde bulunmamis yani senin dedigin gibi 3e bolunuyor
evet caniiiiiimm.mezuniyete hazirlaniyorum
afiyrt olsun canıım..mezuniyete hazırlanıyorsun demeeeek...................
geçmiş olsuun.......
afiyet olsun...bende öğle yemeğimi yiyoruum..1 tabak yoğurt +yulaf keğpeğiiii...............
sabah taa...
2 yumurta +peynirle omlet....
cok isterim bende böyle bir yere gitmek yaaaa.kalabalikta kesin daha zevkli oluyordurhayirli aksamlar kizlar...
bugun yine spora gidecektim ama baldirlarim okadar sizliyorduki cesaret edemedim..
masallah ben isten ciktigimdan beri 6 sayfa doldurmussunuz yineoku oku bbitmez yine
korknun ecele faydasi yok ben direk gecmise daliyorum sekerler
bende yeni baktım tam bunu yazakcaktım,sen yazmışsın tşk kaptanım.
Gülüm bu arada sen yoğun çalıştığın için,sana kolaylık olsun diye,hem de akşamdan bildirim yapacağım için ekledim listeyi bitanem
evet caniiiiiimm.mezuniyete hazirlaniyorum
cok isterim bende böyle bir yere gitmek yaaaa.kalabalikta kesin daha zevkli oluyordur
Canımsın.Gülüm senin yüzünü güldüren ve elimden gelen herşeyi seve seve yaparım inan banasaol bitanem..Allah razi olsun..okadar iyi oluyorki eklemen..ama sen boyle devam edersen aliskanlik yapacak sonra hep bekleyecegim bak senden
İyi geceler bitanem,Allah rahatlık versinkizlar musadenizle ben ayriliyorum..banka islerim var onlari halledip yaticam...Allah rahatlik versin hepinize :80::80::80:
sülügü biliyorumda hacamat neyki canim yaaa.birde derinimi yüzüyorlarben gelim kızlar ama kimsecikler yok,bugün hacamat ve sülük yaptırdım çok hasta olan komşularımızıda topladım ev hastane odası gibiydi giremedim,akşam yemeğinde tavuk yemem lazımdı ama hacamattan sonra et yemek yasakmış bende 1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği ve salata yedim....
önce çok korkmuştum neşterle derimi kesicekler diye ama korkulacak bişey değilmiş inşallah şifa olur,peygamber efendimizde yaptırmış ve ümmetininde yaptırmasını söylemiş 70 hastalığa şifaymış inşallah iyi gelir....
simdiden miniklerin hayirli yaslari olsun canim...Allahim butun guzellikleri nasib etsin onlara...lokumsuz lokmanida sorma ganfedim ya adamda bir haftadir ses seda yok..slm bile vermedi...msn geliyor ama beni gormuyortecrubeli bayann olaraktan yokmu hic onu fitilleyecek birsey ben adamin askindan anoreksiya hastaligina tutulucam bu gidisle adamta tik yok bir haftadir..tobe tobee
haklisin pabyacim..okadar hamur isini sevmeseydik burda ne isimiz olacakti..ama bir normale gelim duzenli yiyecegim cektigimi bir ben birde Allah biliyor valla..bazen okadar zorlaniyorumki ama sonra geri kendimi zorluyorum yarisi gitti yarisi kaldi diye..Allahim hepimizin yardimcisi olsun dayanma gucu versin
ohhh masallah safisimmmm...harikasin tuh tuh tuhh nazar degmesinn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hulyacim insallahhhh
gul ganfedim gul ssenn..ama ben yakinda aglicam artik..adami fitillemenin bir yolunu bulmam lazim ki yine ilgilensin..bir haftadir kabuguna cekildi
nilosum yine ellerine saglik canim...ama bak sonuca cokk konusuyorsun..sayimda kendine eziyet ediyorsun
doga ablanin neden eksik msj yazdigina dair bir mazereti varmiydi kizlar..bazen isyerinde son yazilan msjlari takib etsemde goremiyorum..simdide son 6 sayfayi okudum sadece...eger mazereti yoksa..doga abla bir ceza puani aliyor ve kalan puani 4
sesini duydum geldim nilosum..totisi devirmis yatiyordum..baldirlarim cok sizliyor
napim nilosum agrim fazlaydi..yarinda dinlenirim sonra cumartesi sabahi giderim spora...ama pazar gunu 3 saat spor yapmayi dusunuyorum..bakalim artikilk step dersi var..sonra ozel baldir kalca gobek eritmek icin ders sonrada oglen yuzmem var...simdi diyorum ya hele bir pazar olsun bakalim
niye oyle dedin safisim??? iki hafta sonra gelecek dedi netim..bizde mecburen iki haftayi bekleyecegiz
haklisin azerim kalabalik guzel oluyor enguzel yanida sirf bayanlara oldugu icin rahatim..malum ikizlerden baya tedirgin oluyordum..simdi ikizler bas kaldirsada rahatim herkeste var ikizdaha tam alisamadim salona bir dun gittim bugunde bacaaklarimin agrisindan cesaret edemedim..haftasonu tekrar gidecegim insallah yine
arkadaşım sen bu konularda gerçekten bilgin olmuşsun bravoTeşekkür ederim bitanem.Aslında Dr.Dukan,diyet boyu 20-30 dakika spor öneriyor bize ama,ben biraz kilo hareketlensin bu hafta diye süreyi arttırdım.Bugün mesela regl sancım vardı ama,regl döneminde metabolizmanın çift katı hızla çalışmasından yararlanmak istedim,yaptım sporumu.Tempoyu orta seyirde tuttum ama.
tamam canım tadına katlanırsa içer hatta içmek istedi de,tadıyla ilgili bilgi vermedim henüz kendisine.ben az önce 500 ml kadar içtim ve yetti bana.ayda 2 kez yapılabiliyor diyorsun ya,zaten daha fazlası içilir gibi değilCanım bal zaten tarifin esasında yok.Ben mideyi koruması için içeriğe katılmasını öneriyorum,önemi yok yani.Kesinlikle ciddi öde
m attırır ve karaciğer temizler.Eşine de içir canım şifa niyetine.Sporla ilgili ne açıdan canım bilgimiz?
yarin son günüm.10 aylik maraton bitiyor.cok seyler yasadim sizlerle.sizlerle güldüm sizlerle üzüldüm,sizlerle umutlandim,yaristim,azimlendim.hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim canlarim.eger bu güzel takimda zayiflamaya karar vermeseydim,belki bugünümde olamazdim.
yarin son günüm.10 aylik maraton bitiyor.cok seyler yasadim sizlerle.sizlerle güldüm sizlerle üzüldüm,sizlerle umutlandim,yaristim,azimlendim.hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim canlarim.eger bu güzel takimda zayiflamaya karar vermeseydim,belki bugünümde olamazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?