Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

**7.TAKIM ** 223. ETAP***

kırmızıgül06(80.7)
doga3(91.8/0/91.8/%0)
azerikızı(55)
ganfed(52,5)
nev81 (78.2/0.6/77.6/%0.77)
hulyaeyup(68)
aysen34(65.7)
roseberry(62.1)
SAPHIRA(99.8)
saferan(124.5)(222.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü)
PABYA(78)(221.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 3'e bölündü)
anşaa(74.5)(219.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 4'e bölündü)

7.TAKIM TOPLAM YÜZDE )

Son düzenleme:
]Bitanem bugün gideceğini söylemiş ama dün mazeret bildirmemişti Gülüm Doğamız.Canım ya,spor düzenine bayılıyorum,çok mutlu oluyorum okudukça.Seni seviyorum biliyosun demi
bende seni seviyorum bitanemmm

kırmızıgül06(80.7)
doga3(91.8/0/91.8/%0)
azerikızı(55)
ganfed(52,5)
hulyaeyup(68)
aysen34(65.7)
roseberry(62.1)
SAPHIRA(99.8)
saferan(124.5)(.222.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü)
PABYA(79)(221.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 2'ye bölündü)

7.TAKIM TOPLAM YÜZDE )

kırmızıgül06(80.7)
doga3(91.8/0/91.8/%0)
azerikızı(55)
ganfed(52,5)
hulyaeyup(68)
aysen34(65.7)
roseberry(62.1)
SAPHIRA(99.8)
saferan(124.5)(222.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü)
PABYA(78)(221.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 3'e bölündü)

7.TAKIM TOPLAM YÜZDE )

nilosum sen dogru yapmissin ben 2ye bolundu yazmistim ama ayrildigi hafta kilo bildiriminde bulunmamis yani senin dedigin gibi 3e bolunuyor

Gülüm bu arada sen yoğun çalıştığın için,sana kolaylık olsun diye,hem de akşamdan bildirim yapacağım için ekledim listeyi bitanem

evet caniiiiiimm.mezuniyete hazirlaniyorum
cok isterim bende böyle bir yere gitmek yaaaa.kalabalikta kesin daha zevkli oluyordur

bende yeni baktım tam bunu yazakcaktım,sen yazmışsın tşk kaptanım.

Gülüm bu arada sen yoğun çalıştığın için,sana kolaylık olsun diye,hem de akşamdan bildirim yapacağım için ekledim listeyi bitanem

saol bitanem..Allah razi olsun..okadar iyi oluyorki eklemen..ama sen boyle devam edersen aliskanlik yapacak sonra hep bekleyecegim bak senden

evet caniiiiiimm.mezuniyete hazirlaniyorum

cok isterim bende böyle bir yere gitmek yaaaa.kalabalikta kesin daha zevkli oluyordur

haklisin azerim kalabalik guzel oluyor enguzel yanida sirf bayanlara oldugu icin rahatim..malum ikizlerden baya tedirgin oluyordum..simdi ikizler bas kaldirsada rahatim herkeste var ikiz daha tam alisamadim salona bir dun gittim bugunde bacaaklarimin agrisindan cesaret edemedim..haftasonu tekrar gidecegim insallah yine

sülügü biliyorumda hacamat neyki canim yaaa.birde derinimi yüzüyorlaranaaaaam o nekiiiiii

kiz 3 saat sporu nasil yapicaksin kiz.gerci sen dayaniklisin,yaparsin sen

zaten ben gitsem mecbur bayanlarin gittigi yere gitmem lazim.bak görüyormusun sen ikizlerin büyüklügünden sikayet ediyorsun bende kücüklgünden

yarin son günüm.10 aylik maraton bitiyor.cok seyler yasadim sizlerle.sizlerle güldüm sizlerle üzüldüm,sizlerle umutlandim,yaristim,azimlendim.hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim canlarim.eger bu güzel takimda zayiflamaya karar vermeseydim,belki bugünümde olamazdim.

kırmızım hacamat önce kavanozla kupa tutulup orası çekiliyor sonra neşterle 5-10 tane küçücük kesik atılıp deriden kanın akıtılması sağlanıyor kanın akması için kavanoz tekrar oraya çektiriliyor canım nasıl anlattım bilemiyorum ama böyle bişey...

arkadaşım sen bu konularda gerçekten bilgin olmuşsun bravo ben bilmiyordum mesela regl döneminde metabolizmanın hızlandığını,hem de 2 kat
tamam canım tadına katlanırsa içer hatta içmek istedi de,tadıyla ilgili bilgi vermedim henüz kendisine.ben az önce 500 ml kadar içtim ve yetti bana.ayda 2 kez yapılabiliyor diyorsun ya,zaten daha fazlası içilir gibi değil içerken perişan oldum.içim nasıl yanıyor anlatamam.her an reflüye çevirebilir.yarın da bir 500 ml içsem yeterli olur mu.geriye kalanı da eşim içer belki
canım spor şöyle,demin de azdğım gibi spor yaptığımızda kaslarımız şişermiş ve ertesi sabah fazla çıkarmışız.bu doğru mu?daha önce duydunu mu böyle bir şey?yıllarca top oynamış olan eşime de sordum.doğrudur çünkü kaslar şişer dedi :44:

canım biz yeni tanıştık ama duygularını içimde hissettim bir gün ben de bunları yazabilmeyi umuyorum

kizlar sizlerle sohbet etmeye geldim ama oda ne doldurmussunuz sadece okjuyabildim valla cevap yazamadim affedin ve simdi uyumaya gidiyom yarin yogun bir sekilde pasta borek yapacam malum cumartesi klizimin dogum gunu saat 1 de arkadaslari gelecek onlari .eglendirmem lazim 12 yasinda olacak kizim neler yapabilirim bana fikir verin acilen ihtiyacim var

sabah arkadas toplantisinda oldugum icin oglen sadece yogurt yedim aksamda birbardak vitamin icecegi ictim insallah sabaha iyi seyler gorurum tartida:18:

darısı başımıza diyelimmm azerimmm...bu arada sanada koccaman biiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…