Kupaların ustasıyım,gözlerinin hastasıyımtahtı bırakmıyooo hatunn yaaa
sebzeler dahil olunca dukana dahada bi renklenio sankii...sen haftaya -1500 falan olursun bacım kesin diyorumm ahanda yazdım.....Bugün dukan diyetimin protein+sebze günüydü,menüm şöyleydi:
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta
*Domates-salatalık
*1 kaşık yağsız lor
*1 büyük bardak light süt
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak şekersiz light sütlü nescafe
*1 salatalık
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Yağsız menemen
*Light ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light sütlü nescafe
*1 salatalık
AKŞAM YEMEĞİ:
*Kıymalı yağsız pişirilmiş bamya
*Yağsız salata
******45 dakika koşu bandında yürüdüm,15 dakika twist ve dambıl yaptım.3 litre suyumu içtim.Birazdan kiraz sapı çayımı kaynatıp,günü hasarsız kurtarmanın keyfiyle yudumluycam inşallahVEEEEEEEEEEEEEEEEE,regl dönemimde olmama rağmennnnnnnn,600 gr eksideyimmmmmmmmmmmmmm Eki Görüntüle 256941
Kupaların ustasıyım,gözlerinin hastasıyım
İnşallah bitanemmmm,hepimiz inşallahsebzeler dahil olunca dukana dahada bi renklenio sankii...sen haftaya -1500 falan olursun bacım kesin diyorumm ahanda yazdım.....
**7.TAKIM ** 223. ETAP***
Kırmızıgül06(80.7)
doga3(91.8/0/91.8/%0)
azerikızı(55)
ganfed(52,5)
nev81 (78.2/0.6/77.6/%0.77)
hulyaeyup(68)
Aysen34(65.7)
roseberry(62.1)
SAPHIRA(99.8)
Saferan(124.5)
PABYA(79)(.......etapta izne ayrılmıştı,kilosu......'e bölündü)
anşaa(74.5)(219.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 4'e bölündü)
7.TAKIM TOPLAM YÜZDE)
Evet bitanem,cuma 12'ye kadar bildirim yapabiliyoruz.Ben yarın sabah biraz erken çıkıcam,riske atmayım ne olur ne olmaz diye sabahtan tartılıp,şimdi bildirim yaptım.perşembe aksamdan bildiriyoduk ramazanda devammı yoksa yarın 12 e kadar bildirebilirmiyiz:26:
Canım aynı hislerdeyim.Ben de şubatta diyeti bitirince sigarayı bırakmaya kesin olarak kararlıyım,Allah yardımcımız olsun.sigarayı bırakmam lazımmmmmmmm napıcamm ne edicem bilmiyorum...anam azcık azaltsam buz dolabı ile akraba oluyoruz yada cakkıdı cakkıdı sakız ciğniyom olmuyo iş yerinde...offf offff....bi bitseydi şu zayıflama marotonuu...
Evet bitanem,cuma 12'ye kadar bildirim yapabiliyoruz.Ben yarın sabah biraz erken çıkıcam,riske atmayım ne olur ne olmaz diye sabahtan tartılıp,şimdi bildirim yaptım.
Canım aynı hislerdeyim.Ben de şubatta diyeti bitirince sigarayı bırakmaya kesin olarak kararlıyım,Allah yardımcımız olsun.
hııh görmezlikten geldim iştee.....MaşallahhhhhhSaferan'ım tek bir şey yoktur ki,azmin elinden kurtulsun.Kilo verdikçe insanın kendine saygısı artıyor demi amaaaaaa
Saferan'ım kupanın bir ucu da bendeydi,görmedin galiba
Haftaya telafi edersin canım,iyi günde kötü günde omuz omuzayız her zaman.
Afiyet olsun canım,en sevdiğim detokstur
Bu işleri sevmiyorum işte,ne diyelim sağlık olsun canım
Ohhhhh,afiyet şeker olsun
Allah razı olsun canım.Peygamber mesleği olan mesleğime ve kuzularıma layık olmaya çalışıyorum
10 gün sonra herkes farketmeye başlayacak canım,Dukan'ın mucizesi körlerin bile farkettiği incelme
Aşk ağlatır,dert söyletirmiş.Eeee kilo derdi konuşturuyor böyle beni
Bugün dukan diyetimin protein+sebze günüydü,menüm şöyleydi:
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta
*Domates-salatalık
*1 kaşık yağsız lor
*1 büyük bardak light süt
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak şekersiz light sütlü nescafe
*1 salatalık
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Yağsız menemen
*Light ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light sütlü nescafe
*1 salatalık
AKŞAM YEMEĞİ:
*Kıymalı yağsız pişirilmiş bamya
*Yağsız salata
******45 dakika koşu bandında yürüdüm,15 dakika twist ve dambıl yaptım.3 litre suyumu içtim.Birazdan kiraz sapı çayımı kaynatıp,günü hasarsız kurtarmanın keyfiyle yudumluycam inşallahVEEEEEEEEEEEEEEEEE,regl dönemimde olmama rağmennnnnnnn,600 gr eksideyimmmmmmmmmmmmmm Eki Görüntüle 256941
Ben de çok vicdan azabı duyuyorum Ayşem,Rabbin menaeti bedene ihanet ediyoruz
aminnn valla kendi kokundan kendim rahatsız oluyorum bazen cantamda fırca macun gezdirmekten bıktım yaa:97:
hııh görmezlikten geldim iştee.....
afyet olsuun..haftaya yıkıcan listeleri desenee..............
Evet canım,düzelttim listede,2'ye bölünecek verdiğin kilobende geçen hafta izinlydim demiii....
Burdayız bitanem,hadi dinlen de gel konuşalımheeeyyy aşşağdailer kaçmayın bi yere uzanıyım birazzz geliyorummm...çok sıkıldım ben evde yaaaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?