iyiyim tatlışım sen nasılsın :) canım hiç zarar gördüğünü söylemedi ama tabi bilemiyorum yine de,bana göre de bitki için fazla.arkadaşım tazesini kendisi toplayıp,yıkayıp o şekilde kulanıyordu ama tazesi her yerde yetişmiyor olabilir.Ben İzmirdeyim.Buda deniz kenarında ki yeşil alanda bolca varselam bitanem nasılsın
tuzu sıfırladım canım dün bugün hiç tuzlu bişi yemedim
üfff ammada içiyomuş arkadaşında herşeyin fazlası zarardır yaaa:26: ama 2 3 bardaktan zarar gelmez yarın veya diğer gün çarşıya gidince alayımda içeyim..demliycemmi bunuda nasıl hazırlıycam peki :26:
sağolasın canımcım
vay vay vay vay sen naptın be yavru,herkesi çatlatçan mıselam kızlaaar dukanla kilo verme maceram 124. 5 le devam ediyor ve tuvaletede çıkamadım üstelik 2 gündür...eski kiloma indim şükür.....taaammmm 3.800 gram oldu dukan atakta verdiğim kilooooo....
ben de bakmıyorum :82:
oo çok güzel şeyler var kimse bakmasın..............[/B]
hay Allah canım,geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim.sıkma canınıbenim bugun moralim çok bozuk.3 ay önce yapılan bir hata için kuruma baya yüklü bir ceza gelmiş herkes kendi arasında toplayıp yapacakmış.hepimiz çekecez yani.
hedef kilolara ulaştıktan sonra hepsini tek tek deneyin,pişman olmazsınızalllllaaaaaaaaaaahhhımmmm sana geliyorummmm....oyoyoyoyoyyyyy....
çokkk tehlikeli ama bi o kadarda mikemmelllll şeyler gördümmm....sen yeme onlarıı annemmmm....ben yiyimmm diycemmm ama olmaaazzz...kırmızı beni yerrr....ellerine sağlık hepsi muhteşem gözüküoo.... ....
oohh afiyet olsun canımsütlü kahvemi içtim kendime geldiimmm birazzz...nerelerdesinizzz hatunlarrr.....
daha durrr,daha kaburgaların çıkacak tatlımköprüçük kemiklrerim çıkmaya başlamış...................yihhuuuuuuuuuuuuuuu..........
menün gerçekten de benimkilere benziyor canım.sporun da müthişBugün dukan diyetimin protein+sebze günüydü,menüm şöyleydi:
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta
*Domates-salatalık
*1 kaşık yağsız lor
*1 büyük bardak light süt
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak şekersiz light sütlü nescafe
*1 salatalık
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Yağsız menemen
*Light ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light sütlü nescafe
*1 salatalık
AKŞAM YEMEĞİ:
*Kıymalı yağsız pişirilmiş bamya
*Yağsız salata
******45 dakika koşu bandında yürüdüm,15 dakika twist ve dambıl yaptım.3 litre suyumu içtim.Birazdan kiraz sapı çayımı kaynatıp,günü hasarsız kurtarmanın keyfiyle yudumluycam inşallahVEEEEEEEEEEEEEEEEE,regl dönemimde olmama rağmennnnnnnn,600 gr eksideyimmmmmmmmmmmmmm Eki Görüntüle 256941
saphiraa naber kaçamak yok dimiitam gaz devamm
Teşekkür ederim bitanem.Aslında Dr.Dukan,diyet boyu 20-30 dakika spor öneriyor bize ama,ben biraz kilo hareketlensin bu hafta diye süreyi arttırdım.Bugün mesela regl sancım vardı ama,regl döneminde metabolizmanın çift katı hızla çalışmasından yararlanmak istedim,yaptım sporumu.Tempoyu orta seyirde tuttum ama.menün gerçekten de benimkilere benziyor canım.sporun da müthiş
İyi yapmışsın gonca gülüm,bedeni çok zorlamamak lazım.Önce geçmişe dal,sonra beraber geleceğe adımızı kazıyalımhayirli aksamlar kizlar...
bugun yine spora gidecektim ama baldirlarim okadar sizliyorduki cesaret edemedim..
masallah ben isten ciktigimdan beri 6 sayfa doldurmussunuz yineoku oku bbitmez yine
korknun ecele faydasi yok ben direk gecmise daliyorum sekerler
iyiyim tatlışım sen nasılsın :) canım hiç zarar gördüğünü söylemedi ama tabi bilemiyorum yine de,bana göre de bitki için fazla.arkadaşım tazesini kendisi toplayıp,yıkayıp o şekilde kulanıyordu ama tazesi her yerde yetişmiyor olabilir.Ben İzmirdeyim.Buda deniz kenarında ki yeşil alanda bolca var
vay vay vay vay sen naptın be yavru,herkesi çatlatçan mımaşallah subanallah arkadaşım.harikasın
ben de bakmıyorum :82:
hay Allah canım,geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim.sıkma canını
hedef kilolara ulaştıktan sonra hepsini tek tek deneyin,pişman olmazsınız
oohh afiyet olsun canım
daha durrr,daha kaburgaların çıkacak tatlım
menün gerçekten de benimkilere benziyor canım.sporun da müthiş
iyidir tatlım senden naber ? yok valla kaçamak filan Allahıma bin şükür
hayirli aksamlar kizlar...
bugun yine spora gidecektim ama baldirlarim okadar sizliyorduki cesaret edemedim..
masallah ben isten ciktigimdan beri 6 sayfa doldurmussunuz yineoku oku bbitmez yine
korknun ecele faydasi yok ben direk gecmise daliyorum sekerler
2'ye böl bitanem.İşte o yüzden top karabiber kullanıyoruz acılık vermesin diye,ama o acılık da etkili her anlamda,şifa niyetine iç bitanem,listen yine harikaBugünkü menüm:
kahvaltı:
2 yumurta,50 gr. peynir,az süt,minik bir parça tereyağla yapılmış az pişmiş omlet
1 çay bardağı fındık-fıstık-badem
1 fincan yeşil çay
domates-salatalık-biber
öğlen:
taze fasulye kavurması yumurtalı
1 kase yoğurt
akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu eklenmiş 1 kase yoğurt
su şu ana kadar:2.1 Lt yatana kadar devam :) 2 fincan yeşil çay bir tane daha içicem
spor: inşallah birazdan gidicem.eşim geç geldi yemek yemesini bekliyorum.
nevim senin tarçınlı elmalı çayı yaptım.karabiberi az koyduğum halde baya acı bir tadı var.bir sürahiye koydum onu.ne kadar ne kadar içicem canım.bu akşam yarısını bitirmem mi lazım?yarın da kalanını içerim diyorum.bir de spor yaptığımızın ertesi günü kaslarımız şişermiş ve kilomuz fazla çıkabilirmil.bu akşam spora gitmesem mi acaba?
Allah şifa versin bitanemben gelim kızlar ama kimsecikler yok,bugün hacamat ve sülük yaptırdım çok hasta olan komşularımızıda topladım ev hastane odası gibiydi giremedim,akşam yemeğinde tavuk yemem lazımdı ama hacamattan sonra et yemek yasakmış bende 1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği ve salata yedim....
önce çok korkmuştum neşterle derimi kesicekler diye ama korkulacak bişey değilmiş inşallah şifa olur,peygamber efendimizde yaptırmış ve ümmetininde yaptırmasını söylemiş 70 hastalığa şifaymış inşallah iyi gelir....
2'ye böl bitanem.İşte o yüzden top karabiber kullanıyoruz acılık vermesin diye,ama o acılık da etkili her anlamda,şifa niyetine iç bitanem,listen yine harika
yoğurt çorbası bitanem.sorma ayşem bende kel kalıcam hatta dün mikro kaynak yaptırmayı düşündüm,ben ıllardır tresan ısırgan özlü şampuan kullanıyorum ama nanay bi fayda görmedim....
sende çok iyi vermişsin canım ne kalmış şurda eğlene eğlene vericez onlarıda inşallah...
süpersin detoks diyeti nasıl bişey canım...
aynen bende öyle yuvarlak hatlıyım 50 de olsam marliyn monroe gibi yuvarlağım çok şükür eşim böyle seviyor...
dediğin gibi takıldı azmetmeye devam gidecek kilolar...
kolay gelsin ayşenim...
ben bu alıntıları öğlen yapmıştım ama henüz cevap verebildim yemekten sonra anlatıcam...
ben ne dedim sen onunda üstesinden gelirsin.Bugün dukan diyetimin protein+sebze günüydü,menüm şöyleydi:
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta
*Domates-salatalık
*1 kaşık yağsız lor
*1 büyük bardak light süt
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak şekersiz light sütlü nescafe
*1 salatalık
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Yağsız menemen
*Light ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light sütlü nescafe
*1 salatalık
AKŞAM YEMEĞİ:
*Kıymalı yağsız pişirilmiş bamya
*Yağsız salata
******45 dakika koşu bandında yürüdüm,15 dakika twist ve dambıl yaptım.3 litre suyumu içtim.Birazdan kiraz sapı çayımı kaynatıp,günü hasarsız kurtarmanın keyfiyle yudumluycam inşallahVEEEEEEEEEEEEEEEEE,regl dönemimde olmama rağmennnnnnnn,600 gr eksideyimmmmmmmmmmmmmm Eki Görüntüle 256941
bende çok istiyorum,eşimde çok istiyor ama nerde en azından yarıya indirecem.sigarayı bırakmam lazımmmmmmmm napıcamm ne edicem bilmiyorum...anam azcık azaltsam buz dolabı ile akraba oluyoruz yada cakkıdı cakkıdı sakız ciğniyom olmuyo iş yerinde...offf offff....bi bitseydi şu zayıflama marotonuu...
ben en son kaçla ayrılmıştım.**7.TAKIM ** 223. ETAP***
kırmızıgül06(80.7)
doga3(91.8/0/91.8/%0)
azerikızı(55)
ganfed(52,5)
nev81 (78.2/0.6/77.6/%0.77)
hulyaeyup(68)
aysen34(65.7)
roseberry(62.1)
SAPHIRA(99.8)
saferan(124.5)(.222.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü)
PABYA(79)(.......etapta izne ayrılmıştı,kilosu......'e bölündü)
anşaa(74.5)(219.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 4'e bölündü)
7.TAKIM TOPLAM YÜZDE)
Canım bal zaten tarifin esasında yok.Ben mideyi koruması için içeriğe katılmasını öneriyorum,önemi yok yani.Kesinlikle ciddi ödem attırır ve karaciğer temizler.Eşine de içir canım şifa niyetine.Sporla ilgili ne açıdan canım bilgimiz?hadi yaa tühh bilsem alırdım aktardan.neyse bir dahakine artık.yarınki kilo bildiriminde faydasını görmüş olurum inşallah aminnnn..ben bal da koyamıyorum ya,onun da etkisi var
sporla ilgili bilginiz yok mu kızlar ?
Allah şifa versin bitanemEsraaaaaaaaaa,kimsecikler yok dediğin bu mu kız
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
nev81,SAPHIRA,kirmizigul06+,roseberry+,PABYA+,
simdiden miniklerin hayirli yaslari olsun canim...Allahim butun guzellikleri nasib etsin onlara...lokumsuz lokmanida sorma ganfedim ya adamda bir haftadir ses seda yok..slm bile vermedi...msn geliyor ama beni gormuyorharikasin canim ver ver kilolari lokman bekliyor.durmak yok .bende evde basliyacam deli gibi spora ama bu hafta sonu gecsin sonra .pasamizin dogum gunu varda cumarteside kizimin dogum gunu anlayacaginiz yogunumsanada basarilar canim pilateste ve zumbada
haklisin pabyacim..okadar hamur isini sevmeseydik burda ne isimiz olacakti..ama bir normale gelim duzenli yiyecegim cektigimi bir ben birde Allah biliyor valla..bazen okadar zorlaniyorumki ama sonra geri kendimi zorluyorum yarisi gitti yarisi kaldi diye..Allahim hepimizin yardimcisi olsun dayanma gucu versincanım benim bunları sevmeseydik burada ne işimiz olur ki,dilerim en kısa zaman da partinizi yaparsınız.
ohhh masallah safisimmmm...harikasin tuh tuh tuhh nazar degmesinnselam kızlaaar dukanla kilo verme maceram 124. 5 le devam ediyor ve tuvaletede çıkamadım üstelik 2 gündür...eski kiloma indim şükür.....taaammmm 3.800 gram oldu dukan atakta verdiğim kilooooo....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hulyacim insallahhhh
amin inşallh allah hepimizin sesini duasını duyar inşallhh
gul ganfedim gul ssenn..ama ben yakinda aglicam artik..adami fitillemenin bir yolunu bulmam lazim ki yine ilgilensin..bir haftadir kabuguna cekildihay senin lokmanina.yazilarina cok guluyom gulum ya
nilosum yine ellerine saglik canim...ama bak sonuca cokk konusuyorsun..sayimda kendine eziyet ediyorsun14 eylül çarşamba tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=8
SAFERAN=8
DOĞA3=3
NEV81=38
AZERİKIZI=4
GANFED=5
AYŞEN34=10
İPEKYOL51=0
ANŞAA=27
SAPHİRA=17
HULYAEYUP=7
ROSEBERRY=16
PABYA=7
sesini duydum geldim nilosum..totisi devirmis yatiyordum..baldirlarim cok sizliyorGülüm komutanım nerde acaba Eki Görüntüle 256956
napim nilosum agrim fazlaydi..yarinda dinlenirim sonra cumartesi sabahi giderim spora...ama pazar gunu 3 saat spor yapmayi dusunuyorum..bakalim artikİyi yapmışsın gonca gülüm,bedeni çok zorlamamak lazım.Önce geçmişe dal,sonra beraber geleceğe adımızı kazıyalım
kızlar galiba ipek artık girmicek sanki bana öyle geliyor....:26:
Estağfurullah canım.sağol canım,anam ben yazarken kimseyi görememiştim altta kusura bakmayn...
]Bitanem bugün gideceğini söylemiş ama dün mazeret bildirmemişti Gülüm Doğamız.Canım ya,spor düzenine bayılıyorum,çok mutlu oluyorum okudukça.Seni seviyorum biliyosun deminilosum yine ellerine saglik canim...ama bak sonuca cokk konusuyorsun..sayimda kendine eziyet ediyorsun
doga ablanin neden eksik msj yazdigina dair bir mazereti varmiydi kizlar..bazen isyerinde son yazilan msjlari takib etsemde goremiyorum..simdide son 6 sayfayi okudum sadece...eger mazereti yoksa..doga abla bir ceza puani aliyor ve kalan puani 4sesini duydum geldim nilosum..totisi devirmis yatiyordum..baldirlarim cok sizliyor
napim nilosum agrim fazlaydi..yarinda dinlenirim sonra cumartesi sabahi giderim spora...ama pazar gunu 3 saat spor yapmayi dusunuyorum..bakalim artikilk step dersi var..sonra ozel baldir kalca gobek eritmek icin ders sonrada oglen yuzmem var...simdi diyorum ya hele bir pazar olsun bakalim
pabyacim simdi baktim..221 etapta 78 kilo ile ayrilmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?