Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyiyim tatlışım sen nasılsın :) canım hiç zarar gördüğünü söylemedi ama tabi bilemiyorum yine de,bana göre de bitki için fazla.arkadaşım tazesini kendisi toplayıp,yıkayıp o şekilde kulanıyordu ama tazesi her yerde yetişmiyor olabilir.Ben İzmirdeyim.Buda deniz kenarında ki yeşil alanda bolca var
selam kızlaaar dukanla kilo verme maceram 124. 5 le devam ediyor ve tuvaletede çıkamadım üstelik 2 gündür...eski kiloma indim şükür.....taaammmm 3.800 gram oldu dukan atakta verdiğim kilooooo....
vay vay vay vay sen naptın be yavru,herkesi çatlatçan mı maşallah subanallah arkadaşım.harikasın

oo çok güzel şeyler var kimse bakmasın..............
[/B]
ben de bakmıyorum :82:
benim bugun moralim çok bozuk.3 ay önce yapılan bir hata için kuruma baya yüklü bir ceza gelmiş herkes kendi arasında toplayıp yapacakmış.hepimiz çekecez yani.
hay Allah canım,geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim.sıkma canını
hedef kilolara ulaştıktan sonra hepsini tek tek deneyin,pişman olmazsınız
sütlü kahvemi içtim kendime geldiimmm birazzz...nerelerdesinizzz hatunlarrr.....
oohh afiyet olsun canım
köprüçük kemiklrerim çıkmaya başlamış...................yihhuuuuuuuuuuuuuuu..........
daha durrr,daha kaburgaların çıkacak tatlım
menün gerçekten de benimkilere benziyor canım.sporun da müthiş
saphiraa naber kaçamak yok dimiitam gaz devamm

iyidir tatlım senden naber ? yok valla kaçamak filan Allahıma bin şükür

menün gerçekten de benimkilere benziyor canım.sporun da müthiş
Teşekkür ederim bitanem.Aslında Dr.Dukan,diyet boyu 20-30 dakika spor öneriyor bize ama,ben biraz kilo hareketlensin bu hafta diye süreyi arttırdım.Bugün mesela regl sancım vardı ama,regl döneminde metabolizmanın çift katı hızla çalışmasından yararlanmak istedim,yaptım sporumu.Tempoyu orta seyirde tuttum ama.

hayirli aksamlar kizlar...

bugun yine spora gidecektim ama baldirlarim okadar sizliyorduki cesaret edemedim..
masallah ben isten ciktigimdan beri 6 sayfa doldurmussunuz yine oku oku bbitmez yine

korknun ecele faydasi yok ben direk gecmise daliyorum sekerler

İyi yapmışsın gonca gülüm,bedeni çok zorlamamak lazım.Önce geçmişe dal,sonra beraber geleceğe adımızı kazıyalım

sayılsın kemikleriiim.....gitsin yağlarım.........

dal şekerim bizede kum çıkar dipteen....

Bugünkü menüm:

kahvaltı:
2 yumurta,50 gr. peynir,az süt,minik bir parça tereyağla yapılmış az pişmiş omlet
1 çay bardağı fındık-fıstık-badem
1 fincan yeşil çay
domates-salatalık-biber

öğlen:
taze fasulye kavurması yumurtalı
1 kase yoğurt

akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu eklenmiş 1 kase yoğurt

su şu ana kadar:2.1 Lt yatana kadar devam :) 2 fincan yeşil çay bir tane daha içicem

spor: inşallah birazdan gidicem.eşim geç geldi yemek yemesini bekliyorum.

nevim senin tarçınlı elmalı çayı yaptım.karabiberi az koyduğum halde baya acı bir tadı var.bir sürahiye koydum onu.ne kadar ne kadar içicem canım.bu akşam yarısını bitirmem mi lazım?yarın da kalanını içerim diyorum.bir de spor yaptığımızın ertesi günü kaslarımız şişermiş ve kilomuz fazla çıkabilirmil.bu akşam spora gitmesem mi acaba?

kızlar galiba ipek artık girmicek sanki bana öyle geliyor....:26:

2'ye böl bitanem.İşte o yüzden top karabiber kullanıyoruz acılık vermesin diye,ama o acılık da etkili her anlamda,şifa niyetine iç bitanem,listen yine harika

Son düzenleme:
ben gelim kızlar ama kimsecikler yok,bugün hacamat ve sülük yaptırdım çok hasta olan komşularımızıda topladım ev hastane odası gibiydi giremedim,akşam yemeğinde tavuk yemem lazımdı ama hacamattan sonra et yemek yasakmış bende 1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği ve salata yedim....

önce çok korkmuştum neşterle derimi kesicekler diye ama korkulacak bişey değilmiş inşallah şifa olur,peygamber efendimizde yaptırmış ve ümmetininde yaptırmasını söylemiş 70 hastalığa şifaymış inşallah iyi gelir....

Allah şifa versin bitanem Esraaaaaaaaaa,kimsecikler yok dediğin bu mu kız
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
nev81,SAPHIRA,kirmizigul06+,roseberry+,PABYA+,

Son düzenleme:
2'ye böl bitanem.İşte o yüzden top karabiber kullanıyoruz acılık vermesin diye,ama o acılık da etkili her anlamda,şifa niyetine iç bitanem,listen yine harika

hadi yaa tühh bilsem alırdım aktardan.neyse bir dahakine artık.yarınki kilo bildiriminde faydasını görmüş olurum inşallah aminnnn..ben bal da koyamıyorum ya,onun da etkisi var
sporla ilgili bilginiz yok mu kızlar ?

yoğurt çorbası bitanem.
ben ne dedim sen onunda üstesinden gelirsin.
bende çok istiyorum,eşimde çok istiyor ama nerde en azından yarıya indirecem.
ben en son kaçla ayrılmıştım.

Canım bal zaten tarifin esasında yok.Ben mideyi koruması için içeriğe katılmasını öneriyorum,önemi yok yani.Kesinlikle ciddi ödem attırır ve karaciğer temizler.Eşine de içir canım şifa niyetine.Sporla ilgili ne açıdan canım bilgimiz?

simdiden miniklerin hayirli yaslari olsun canim...Allahim butun guzellikleri nasib etsin onlara...lokumsuz lokmanida sorma ganfedim ya adamda bir haftadir ses seda yok..slm bile vermedi...msn geliyor ama beni gormuyor tecrubeli bayann olaraktan yokmu hic onu fitilleyecek birsey ben adamin askindan anoreksiya hastaligina tutulucam bu gidisle adamta tik yok bir haftadir..tobe tobee
canım benim bunları sevmeseydik burada ne işimiz olur ki,dilerim en kısa zaman da partinizi yaparsınız.
haklisin pabyacim..okadar hamur isini sevmeseydik burda ne isimiz olacakti..ama bir normale gelim duzenli yiyecegim cektigimi bir ben birde Allah biliyor valla..bazen okadar zorlaniyorumki ama sonra geri kendimi zorluyorum yarisi gitti yarisi kaldi diye..Allahim hepimizin yardimcisi olsun dayanma gucu versin
selam kızlaaar dukanla kilo verme maceram 124. 5 le devam ediyor ve tuvaletede çıkamadım üstelik 2 gündür...eski kiloma indim şükür.....taaammmm 3.800 gram oldu dukan atakta verdiğim kilooooo....
ohhh masallah safisimmmm...harikasin tuh tuh tuhh nazar degmesinn

amin inşallh allah hepimizin sesini duasını duyar inşallhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hulyacim insallahhhh

hay senin lokmanina.yazilarina cok guluyom gulum ya
gul ganfedim gul ssenn..ama ben yakinda aglicam artik..adami fitillemenin bir yolunu bulmam lazim ki yine ilgilensin..bir haftadir kabuguna cekildi

nilosum yine ellerine saglik canim...ama bak sonuca cokk konusuyorsun..sayimda kendine eziyet ediyorsun

doga ablanin neden eksik msj yazdigina dair bir mazereti varmiydi kizlar..bazen isyerinde son yazilan msjlari takib etsemde goremiyorum..simdide son 6 sayfayi okudum sadece...eger mazereti yoksa..doga abla bir ceza puani aliyor ve kalan puani 4

sesini duydum geldim nilosum..totisi devirmis yatiyordum..baldirlarim cok sizliyor

İyi yapmışsın gonca gülüm,bedeni çok zorlamamak lazım.Önce geçmişe dal,sonra beraber geleceğe adımızı kazıyalım
napim nilosum agrim fazlaydi..yarinda dinlenirim sonra cumartesi sabahi giderim spora...ama pazar gunu 3 saat spor yapmayi dusunuyorum..bakalim artik ilk step dersi var..sonra ozel baldir kalca gobek eritmek icin ders sonrada oglen yuzmem var...simdi diyorum ya hele bir pazar olsun bakalim
kızlar galiba ipek artık girmicek sanki bana öyle geliyor....:26:

niye oyle dedin safisim??? iki hafta sonra gelecek dedi netim..bizde mecburen iki haftayi bekleyecegiz

]Bitanem bugün gideceğini söylemiş ama dün mazeret bildirmemişti Gülüm Doğamız.Canım ya,spor düzenine bayılıyorum,çok mutlu oluyorum okudukça.Seni seviyorum biliyosun demi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…