kizlar sizlerle sohbet etmeye geldim ama oda ne doldurmussunuz sadece okjuyabildim valla cevap yazamadim affedin ve simdi uyumaya gidiyom yarin yogun bir sekilde pasta borek yapacam malum cumartesi klizimin dogum gunu saat 1 de arkadaslari gelecek onlari .eglendirmem lazim 12 yasinda olacak kizim neler yapabilirim bana fikir verin acilen ihtiyacim var
yarin son günüm.10 aylik maraton bitiyor.cok seyler yasadim sizlerle.sizlerle güldüm sizlerle üzüldüm,sizlerle umutlandim,yaristim,azimlendim.hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim canlarim.eger bu güzel takimda zayiflamaya karar vermeseydim,belki bugünümde olamazdim.
hayirli aksamlar kizlar...
bugun yine spora gidecektim ama baldirlarim okadar sizliyorduki cesaret edemedim..
masallah ben isten ciktigimdan beri 6 sayfa doldurmussunuz yineoku oku bbitmez yine
korknun ecele faydasi yok ben direk gecmise daliyorum sekerler
Bitanem bir daha ki sefere 3-4 top karabiber kullanırsan,o acılık kalmayacaktır.500'er ml yeterli olur,antibiotik gibi düşün o karabiberi de,şifa olur inşallah.Canım spor konusunda,o artı çıkma durumu doğru.Ama bu yalnızca spora ilk başlandığığı 1-2 haftada gerçekleşiyor,sonra vücut normale dönüyor ve o şişlik oluşmuyor,ya da tartıda artı.Spordan önce nescafe içip sonra spora geçmek yak yakımını hızlandırımış aklında bulunsun.Spordan sonra yağlı bölgelere soğuk su kompleks yaparsan 5 dk,hem o bölge sıkılaşır hem de çatlamalar önlenir.Üzerine de soda içmek gerekiyormuş spordan sonra.arkadaşım sen bu konularda gerçekten bilgin olmuşsun bravoben bilmiyordum mesela regl döneminde metabolizmanın hızlandığını,hem de 2 kat
tamam canım tadına katlanırsa içer hatta içmek istedi de,tadıyla ilgili bilgi vermedim henüz kendisine.ben az önce 500 ml kadar içtim ve yetti bana.ayda 2 kez yapılabiliyor diyorsun ya,zaten daha fazlası içilir gibi değiliçerken perişan oldum.içim nasıl yanıyor anlatamam.her an reflüye çevirebilir.yarın da bir 500 ml içsem yeterli olur mu.geriye kalanı da eşim içer belki
canım spor şöyle,demin de azdğım gibi spor yaptığımızda kaslarımız şişermiş ve ertesi sabah fazla çıkarmışız.bu doğru mu?daha önce duydunu mu böyle bir şey?yıllarca top oynamış olan eşime de sordum.doğrudur çünkü kaslar şişer dedi :44:
canım biz yeni tanıştık ama duygularını içimde hissettimbir gün ben de bunları yazabilmeyi umuyorum
Maşallah,hasarsız ve çok bilinçli bir şekilde atlatmışsın arkadaş toplantını canımsabah arkadas toplantisinda oldugum icin oglen sadece yogurt yedim aksamda birbardak vitamin icecegi ictim insallah sabaha iyi seyler gorurum tartida:18:
seni kutlarım,canım sen ve neve baktıkça daha çok hırs yapıyorum.kizlar birazdan buyuk bir toplanti olacak. 300 kisi gelecek..oyuzden burda olamaya bilirim..ama 12ye dogru gelirim haberiniz olsun
canım hiç sıkma canını,tamamen kortizondan olduğunu düşünüyorum ben.0 tuza,spora ve ödem atıcılara devam,eminim sonuç alacaksıngünaydın kızlar
maalesef ben gram oynamamışım 67 kiloyum tam
bugün bir 500 ml daha içicem yani diymiBitanem bir daha ki sefere 3-4 top karabiber kullanırsan,o acılık kalmayacaktır.500'er ml yeterli olur,antibiotik gibi düşün o karabiberi de,şifa olur inşallah.Canım spor konusunda,o artı çıkma durumu doğru.Ama bu yalnızca spora ilk başlandığığı 1-2 haftada gerçekleşiyor,sonra vücut normale dönüyor ve o şişlik oluşmuyor,ya da tartıda artı.Spordan önce nescafe içip sonra spora geçmek yak yakımını hızlandırımış aklında bulunsun.Spordan sonra yağlı bölgelere soğuk su kompleks yaparsan 5 dk,hem o bölge sıkılaşır hem de çatlamalar önlenir.Üzerine de soda içmek gerekiyormuş spordan sonra.
70 ler demek he?harika vallaGunaydin kızlar ben sonunda 7leri gordummm
**7.TAKIM ** 223. ETAP***
kırmızıgül06(80.7/1.4/79.3/1.74%)
doga3(91.8/0/91.8/%0)
azerikızı(55)
ganfed(52,5)
nev81 (78.2/0.6/77.6/%0.77)
hulyaeyup(68)
aysen34(65.7/-1.3/67/%-1.98)
roseberry(62.1)
SAPHIRA(99.8)
saferan(124.5)(222.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü)
PABYA(78/-0.6/79.8/%-0.77)(221.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 3'e bölündü)
anşaa(74.5)(219.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 4'e bölündü)
7.TAKIM TOPLAM YÜZDE)
günaydın canlar
dünden bu güne 300gr daha gitmiş,79.500 olmuşum
Harikasınnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmm,inşallah yine beraber yine başa baş 6'ları da görücezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzGunaydin kizlar...
ben sonunda 7leri gordummm
Evet canım,gerçekten soda sende de açlığı tetimliyorbugün bir 500 ml daha içicem yani diymi
bende spora pazartesi başladım canım.dün akşam gitmemekle iyi yaptım sanırım.bu akşam kaldığım yerden devam edicem nasip olrsa
nescafeyi bilmiyorum bak,yine yeni bir bilgi
soda benim diyette yok canım maalesef.spordan geldikten sonra nasıl canım istiyor anlatamam.ancak yemekelerden 4 saat sonra içebiliyoruz.daha önce içilirse yediklerimin kana çabuk karışmasını sağlıyor ve çabuk acıktırıyor.bu yüzden bizim hoca önermiyor
teşekkür ederim tatlım
Maşallah canım benim,gidişatın çok güzel ve normal.Harikasınnnnnngünaydın yavruşlar :79: 500 gr. eksilerek 99.3 olmuşum. sanırım haftada 1 kg verebilenlerden olamıcam.daha önceki zayıflama maratonum da olduğu gibi yine haftada 1/2 kg verip ayda 2 kg yu tamamlayacağım.ayda 4 kg olayı beni çok heyecanlandırıştı ama maalesef,bünye meselesi sanıyorum.neyse canım acelemiz yok,1 günde almadık ya bu kiloları
**7.TAKIM ** 223. ETAP***
kırmızıgül06(80.7/1.4/79.3/1.74%)
doga3(91.8/0/91.8/%0)
azerikızı(55)
ganfed(52,5)
nev81 (78.2/0.6/77.6/%0.77)
hulyaeyup(68)
aysen34(65.7/-1.3/67/%-1.98)
roseberry(62.1)
SAPHIRA(99.8)
saferan(124.5)(222.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü)
PABYA(78/-0.5/79.5/%-0.64)(221.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 3'e bölündü)
anşaa(74.5)(219.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 4'e bölündü)
7.TAKIM TOPLAM YÜZDE)
pabyacim seni tekrar ekledim..haftaya insallah daha guzel sonuclar alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?