Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar..listemizi onaya sundum..ama hasretimi daha goremedim..birazdan kadin gelirde giremezsem diye paylasima sundum..

kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm...veremeyenleride haftaya ekside gormek istiyorummmmmmm

ve tabiki azerim...bu haftaki gururumuz..tebrik ediyorum seni canim..insallah birdaha hayatta kilo sorunu yasamazsin

Safisimm senide unutmadim..super bir kilo verdin..eger verdigin kilo bolunmeseydi belki bu hafta dereceye bile girebilirdin..ama dereceye giremesende super bir kilo verdim

listeniz tamam kizlar..

*4.TAKIM 223..ETAP**

hasretim34(63.3/63.1/0.2/%0.32)
nidah(58.2/57.9/0.3/ %0.52)
deniz1984(87.6/86.2/1.4/1.60)
iremögze(73.7/72.9/0.8/%1.1)
mersa(81.5/81.5/0/%0)
_katherina_(74.4/72..5/ 1.9/%2.55) ) yeni üye hedef55
ebraryusuf(79.8/77.8/2/ %2.51) yeni üye hedef65
[/QUOTE]

4.Takim toplam yüzdesi %1.23

BUGUN SABAH ERKENDEN CIKTIM ESIMLE BERABER bildirime yetisirim dedim ama kosturmaktan yoruldum valla anca gelebildim .beni ayni gecmissiniz sagolun .zaten atamamistim o kadar emege aciyorum ya kendimede cok kiziyorum neden atamadim diye ama bu haftada kacamak yapmiyacam kesin bu haftada cok sikarsam cumaya kipirdayacaktir insallah .

inşlh tatlım mezun olucam günü iple çekiyorum
Haftaya eski halime dönücem allahın izniyle sözzz veriyorummm...utanıyorum ya topiğe girmeyeee;78:

aynen yaa bende ilk defa böyle bişey yaşıyorum
inşallaaahhh bacım dört gözle bekliyoruz...

haftaya hedefim en az 1 kilo vermek bakalım
isveç diyetini gözüme kestirdim 13 günlükmüş muhteşem füçutumu bir şoka sokmam lazım

kaptancigim taatliiim .seni cok seviyom biliyoooon bu cezadan yirtmanin on hazirligiydi simdi gelelim sorunacanim ben simdi cewzami alacam bildirimde bulunmADIM DIYE

sabah
2 bardak limonlu ılık su
1 kase special k

ara
6 7 fındık
yeşil çay

öğle
6 7 kaşık barbunya yemeği
1 dilim çavdar ekmeği

yeşil çay
ara
1 elma

akşam yemeğimi hazırlıycam birazdan :)
taze fasulye kavurması
3 4 kaşık yoğurt

form çay

bende menumu yazayim .sabah bir hisimla ciktik hic bisey yiyemedim.az once donduk hemen bir tane salatalik yedim baktim olmuyor bir iki catalda makarna atistirdim,yarim cubuk cikolata yedim.bir tatli kasigida recek attim agzima ,aksamada turlu yapacam insallah baska yemek yok onuda ekmeksiz yiyecem

gozun aydin azerim sen mezun oldun sira bende .benimde yolum insallah son 5 haftada bitecek niyetim o bakalim zaman ne gosterecek.basaracakmiyim basaramayacakmiyimbakacagiz artik

ganfedim üzülme tatlım haftaya verirsin.ama reçel çikolata makarna,bunlar akşama kadar midenin kazınmasına sebep olacak.akşama kadar nasıl dayanacaksın.keşke kuruyemiş/ yoğurt yeseydin
ben de sadece 500 gr verdim 0.8-1 kg veririm diyordum ühüü

fikirler icin sagol canim insallah yapacagiz su sandalye kapmacayi .ben bide bahjcede yapacam partisini .mangal kuracam artik kim ne isterse pisirecegiz.sonrasindada cuvalda ziplama yarisi yapariz artik.kasikta yumurtaq tasima yapariz ne dersiniz olur demi.bu arada mangal yakmisken kendimede domates falan kozler yerim pasta niyetine .pasta borek yemeyecem yoksa bana yol su elektirik olarak geri donuyor
masallah da etkilememiski yine ayniyim yine ayniyim bu 52 barajini assam eminim digerleri pespese gidecektir.

gozun aydin olsun insallah 6 larida gorursun .bende 4 leri gormeden birakmayacam kesinlikle kararliyim

ne bileyim alisveris yapmistik ya onlari yerlestirirken ayakta ne buldumsa atistirdim iste:18:.insallah dayanirim aksama kadar baska sey yemiyecem kararliyim .acliktan gebersemde

balim sen vermissin en azindan bende hic olmazza 200gr verseydim gene sevinecektim ..az degil haftada yarim kilo ayda iki kilo eder cok iyi bence hic uzulme

tebrikler için sağolun kızlaar....süper kilo verdim dukan sayesinde bide listeye yansısaydı süper oludu.....artık gramla gidiyor ama dünden 300 gram farketmiş buhesapla 1 kiloya yakın daha veririm inş.....akşama mangal var ablamda yeğenimin üniv. kazanma kutlaması tam burslu mimarlık kazandı ..çok sevindik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…