tamam canim..seni bir hafta icin izine ayiramam..haftaya kilonu ayni geceriz..dondugun hafta verdigin kiloyuda ikiye boleriz
ne büyük gurur demi kizzzz,550 kiloyla mezun oluyorum yuppiiiiiii
kilo verenleri tebrik ediyorum
Harikasınız kızlar
2 gün sonra ilaçlarım bitiyor sahalara geri dönücem inşlh
cok tesekkür ederim canim.gönül isterdiki 54 le mezun olayim ama olsun belki ilerde olur.
cok sagol canim.insallah sizde o günleri görün canim benim
wooowww süpersin saferan.harikasin yaaa
ay bendemi dukan yapsaydim yaaa.ama korkuyorum,cünkü tek lokma kacamak bile iki kati geri dönüyormus ve yarida da kesemiyormussun.cok cok zor bisey bu benim icin.
Haftaya eski halime dönücem allahın izniyle sözzz veriyorummm...utanıyorum ya topiğe girmeyeee;78:
inşallaaahhh bacım dört gözle bekliyoruz...
Haftaya eski halime dönücem allahın izniyle sözzz veriyorummm...utanıyorum ya topiğe girmeyeee;78:
inşlh tatlım mezun olucam günü iple çekiyorum
aynen yaa bende ilk defa böyle bişey yaşıyorum
haftaya hedefim en az 1 kilo vermek bakalım
isveç diyetini gözüme kestirdim 13 günlükmüş muhteşem füçutumu bir şoka sokmam lazım[/QUO
sok diyetler bana gore degil ya tatlim.bakalim ben ne yapacam bu hafta .benimde kesin bu hafta atmam lazim yoksa kirmizi beni tr ye kadar kovalayacak
inşlh tatlım mezun olucam günü iple çekiyorum
aynen yaa bende ilk defa böyle bişey yaşıyorum
haftaya hedefim en az 1 kilo vermek bakalım
isveç diyetini gözüme kestirdim 13 günlükmüş muhteşem füçutumu bir şoka sokmam lazım[/QUO
sok diyetler bana gore degil ya tatlim.bakalim ben ne yapacam bu hafta .benimde kesin bu hafta atmam lazim yoksa kirmizi beni tr ye kadar kovalayacak
valla canım şok felan kar etmedi bu hafta ama bişeyler yapmam lazım tıkandım kaldım böyle
hem zevkli kahve felan var tam bana göre bu diyet
annem gider gitmez başlıycam yoksa annemin yanına öle diyetler yapılmaz mazallah gözümü oyar
**7.TAKIM ** 223. ETAP***
kırmızıgül06(80.7/1.4/79.3/1.74%)
doga3(91.8/0/91.8/%0)
azerikızı(55/0/55/0% Mezun olmak istiyor)
ganfed(52,5)
nev81 (78.2/0.6/77.6/%0.77)
hulyaeyup(68/0/68/%0)
aysen34(65.7/-1.3/67/%-1.98)
roseberry(62.1)
SAPHIRA(99.8/0.5/99.3/%0.50)
saferan(124.5/124.2/0.3/0.12%)(222.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü)
PABYA(78/-0.5/79.5/%-0.64)(221.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 3'e bölündü)
anşaa(74.5/-0.2/75.3/-0.27%)(219.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 4'e bölündü)
7.TAKIM TOPLAM YÜZDE)
fikirler icin sagol canim insallah yapacagiz su sandalye kapmacayi .ben bide bahjcede yapacam partisini .mangal kuracam artik kim ne isterse pisirecegiz.sonrasindada cuvalda ziplama yarisi yapariz artik.kasikta yumurtaq tasima yapariz ne dersiniz olur demi.bu arada mangal yakmisken kendimede domates falan kozler yerim pasta niyetine .pasta borek yemeyecem yoksa bana yol su elektirik olarak geri donuyorcanım benimki küçük olduğundan senin kızının partisine uyar mı bilemiyorum ama gelenlere günün hatırası olması için küçük hediyeler hazırlayabilirsiniz,ya da hazır alabilirsiniz.ev süslemesi yapabilirsiniz.doğum günü pastasına 12 şeklinde mum koyabilirsiniz.doğum günün olacağı oda da tv varsa,bir cd ye slayt foto gösterisi hazırlayabilirsiniz,güzel bir şarkı eşliğinde.mesela tuğba özerk doğmun günün kutlu olsun veya kenan doğulu sen benim en kıymetlimsin olabilir.sandalye kapmaca oyunu oynayabilirler.bilir misin bilmiyorum o oyunu.bilmiyorsan diye yazıyorum;diyelim ki 10 kişiler.9 tane sandalye odanın ortasına konulur.güzel eğlenceli bir müzik açılır.çocuklar sandalyelerin etrafında dönerek dansetmeye başlar.hop aniden müziği durdurursun.o anda sandalyeler kapışılır ve 1 kişi açıkta kalır doğal olarak.bu şekilde son kişi kalana kadar müzik açılıp aniden kapatılır.çok eğlencelidir.ucuna da küçük bir hediye ödül konulabilir mesela anahtarlık,tülü kalem vs.. gibi
bunlar geldi aklıma şimdilik.gelirse yine yazarım
masallah da etkilememiski yine ayniyim yine ayniyim bu 52 barajini assam eminim digerleri pespese gidecektir.Bitanem bir daha ki sefere 3-4 top karabiber kullanırsan,o acılık kalmayacaktır.500'er ml yeterli olur,antibiotik gibi düşün o karabiberi de,şifa olur inşallah.Canım spor konusunda,o artı çıkma durumu doğru.Ama bu yalnızca spora ilk başlandığığı 1-2 haftada gerçekleşiyor,sonra vücut normale dönüyor ve o şişlik oluşmuyor,ya da tartıda artı.Spordan önce nescafe içip sonra spora geçmek yak yakımını hızlandırımış aklında bulunsun.Spordan sonra yağlı bölgelere soğuk su kompleks yaparsan 5 dk,hem o bölge sıkılaşır hem de çatlamalar önlenir.Üzerine de soda içmek gerekiyormuş spordan sonra.
Maşallah,hasarsız ve çok bilinçli bir şekilde atlatmışsın arkadaş toplantını canım
Gunaydin kizlar...
ben sonunda 7leri gordummm
**7.TAKIM ** 223. ETAP***
kırmızıgül06(80.7/1.4/79.3/1.74%)
doga3(91.8/0/91.8/%0)
azerikızı(55)
ganfed(52,5)
nev81 (78.2/0.6/77.6/%0.77)
hulyaeyup(68)
aysen34(65.7/-1.3/67/%-1.98)
roseberry(62.1)
SAPHIRA(99.8)
saferan(124.5)(222.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 2'ye bölündü)
PABYA(78/-0.6/79.8/%-0.77)(221.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 3'e bölündü)
anşaa(74.5)(219.etapta izne ayrılmıştı,kilosu 4'e bölündü)
7.TAKIM TOPLAM YÜZDE)
ganfedim üzülme tatlım haftaya verirsin.ama reçel çikolata makarna,bunlar akşama kadar midenin kazınmasına sebep olacak.akşama kadar nasıl dayanacaksın.keşke kuruyemiş/ yoğurt yeseydin
ben de sadece 500 gr verdim0.8-1 kg veririm diyordum ühüü
ganfedim üzülme tatlım haftaya verirsin.ama reçel çikolata makarna,bunlar akşama kadar midenin kazınmasına sebep olacak.akşama kadar nasıl dayanacaksın.keşke kuruyemiş/ yoğurt yeseydin
ben de sadece 500 gr verdim0.8-1 kg veririm diyordum ühüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?