Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi öğle niyetine sütle pişirdim yulafı tatlandırıcı kattım az yedim birazda tavuk yicem yoğurtla akşamada mangalda et yerim sadece dukana uyması çok iyi oldu mangalın...

yeğenine tebrikler canım,afferin ona

hayırlı uğurlu olsun inallh darısıda benim kızıma (bu arada benim kızım 2 yasında)

şimdi öğle niyetine sütle pişirdim yulafı tatlandırıcı kattım az yedim birazda tavuk yicem yoğurtla akşamada mangalda et yerim sadece dukana uyması çok iyi oldu mangalın...

afiyet olsun güzelim bende akşama kısmet olursa annecimin yemeklerini yicem :)

Aslında tek tek alıntı yapmıştım ama,alıntılarım cevaplarımla birlikte kayboldu En iyisi isim isim yazıyım

KIRMIZIGÜL:Gülümmmmm,7'leri gördün prensesim,kutlarım.Ben bu takıma girdiğimde sen de ben de 9'lu hanelerde;umutlu ama kuşkudaydık.Rabbimize şükürler olsun 8'leri de,7'leri de beraber gördük.Allah'ın izni ile 6'ları ve 5'leri de beraber görücez inşallah Çok yoğun çalıştığın bir iş tempon var;ailene hem analık hem babalık hem evlatlık yaptığın zamanlar oldu,hala da oluyor.Buna rağmen hergün sporunu yaptın,kaçamak yapmadın.Of demedin,azmine sarıldın hayata sarılır gibi.Kaptan olarak da,insan olarak da bu takıma hep güzel örnek oldun.Gerçekten bu anlamda sen benim diyet idolümsün.Peygamber efendimiz(S.A.V)güttüklerinizden mesulsünüz diyordu.Yani başlık,liderlik yaptıklarınızdan.Sen bu anlamda da kaptan adını hep taçlandırdın.Sen yalnızca güzeller güzeli bir genç kız değil,aynı zamanda mükemmel bir evlat,insan ve arkadaşsın.Seni gerçekten ve yürekten çok seviyorum ve seninle gurur duyuyorum.

SAFERAN:
Canımmmmm,çok tebrik ediyorum bitanem.Her verdiğin kiloda kendim vermiş kadar mutlu olduğuma,kalbine inandığın gibi inan.Gözünü korkutmamak için çok dile getirmesem de;Dukan çok etkili ama çokkkkk zorrrrr bir diyettir.Ancak ve gerçekten hedefine kilitlenen biri bu zinciri delmeden bu diyeti yapabilir.Ben gün geldi atakta kaçamak yaptım ama,sen yapmadın ve en güzel sonucu aldın.Vesile olabildiysem ne mutlu bana.Bugün Gülüm'e de söyledim.Saferan'ım bu kez istikrarla hedefine yürüyecek dedim,bunu bu kez hissettim ve sana inanıyorum.Gönülden tebrik ediyorum bitanem

ANŞAA:Canım arkadaşım,yol arkadaşım,yola beraber çıktığım güzel gözlü Ayşem.Sen neden kendini bu kadar üzüyorsun?Senle 7 aydır bu maratondayım,ilk kez kilo aldığını gördüm ve zerre üzülmedim.Çünkü 40 günlük izninde,tatilde 5 kg alsan bile inan bana,bana normal gelecekti.Oysa sen bu kadar yemek düzeninin dalgalandığı bir dönemi yalnızca 1 küsür eksi ile atlattın.Ki bu,çok büyük bir başarı.97'lerden geldin sen bu günlere,1.5 kilo da onun ödülü olsun güzel gözlüm.Takımın seni ve azmini çok iyi biliyor,sakın üzme kendini

AYŞEN34:Ayşen'im aldığımız en küçük bir ağrı kesici ilaç bile,vücut dengemizi kana karıştığı süre içinde değiştirir.Önemsemediğiz bir ağrı kesici bile.Sen bu kadar ağır ilaçlar kullanırken,hormonların sürekli değişirken;yine de ne azminden ne sporundan feragat ettin.Sen bu hafta aldığın artı kiloyu,eksiğin değil,azminin mükafatı olarak düşüneceksin.Neden mi mükafat?Benzer tedaviyi gören arkadaşım 1 ayda tam 8 kilo aldı dikkat ettiği halde.Ama sen bunu en az hasarla atlattın.Üzülme değil,kendinle gurur duyma anıdır bu an.Ben seninle gurur duyuyorum canım

ROSEBERRY:Esram;bu kadar sağlık sorunlarının ortasında;bu kadar hengamenin içinde bile azmine duyduğun sadakat,ayakta kalış,seni çok özel bir kadın yapıyor.Sen gerçekten benim gördüğüm en güçlü kadınlardan birisin.Yürekten tebrik ediyorum canım verdiğin kiloyu

AZERİKIZI:Canım öncelikle mezuniyetini kutluyorum.İnan bana,şu an yaşadığın başarıyı yaşamak için dualar ediyorz her gün.Rabbim nazardan saklasın ve birdaha kilo sorunu yaşatmasın sana.Tebrik ediyorum mezun çıtırım

GANFED:Canım her zaman söylediğim gibi,kiloyu korumak da olağanüstü bir başarıdır.Bu anlamda seni kutlarım.Eğer gerçekten kilon eksi yönde hareketlensin istiyorsan,haftayı bitirmeye yakın değil,cuma akşamından başlayarak zerre kaçamak yapmaz ve sporunu hergün ama hergün yaparsan,kilonun eksiye düşmemesi mümkün değil.Ben haftaya eksi yönde hareketleneceğini hissediyorum.Ve sana 3 günlük Amerikan kalp vakfı diyetini öneriyorum,ama kaçamak yokkkkkkkkkkkkkk Başaracağını biliyorum canım

PABYA:Canım Anşaa ve Ayşen gibi sen de çok zor bir dönemden çıktın şükürler olsun.Bizler duygusal yiyiciyiz,sen bu kadar duygusal dalgalanmaların içinde bile,en az hasarla kurtardın kendini.Senin azmini bu takım da sen de çok iyi biliyoruz ve sana güveniyoruz.Moral düşürmek yok anlaştık mı,daha 6'ları görücez beraber

HULYAEYUP:Azmine ve istikrarına her zaman güvendim ve güveniyorum canım.Kilonun duraklaması çok normal.Herkesin bir istikrarlı kilo basamağı vardır ve o basamaktan çıkmak gerçekten çok zordur.Ben 8'li basamaklarda 3 ay oyalandım biliyorsun,sen de 6'ları aşacaksın en kısa zamanda.Yalnızca sabır,gidişatın çok güzel bitanem

SAPHİRA:
Canım geçen hafta nerdeyse 4.5 kilo attın.Bu hafta eğer yine dolgun bir rakam gitseydi,o zaman o gidişatta bir hata var demekti.Menülerini hergün harf harf okuyorum.Kusursuz ve sağlıklı.Sporunu da düzenli yapıyorsun maşallah.500 gr bize az geliyor ama,gerçekten müthiş bir rakam.Haftada 500 gr,yılda yaklaşık 26 kilo demektir bitanem.Gerçekten dikkatle takip ettiğim ve çok sevdiğim bir takım arkadaşımsın.Beraber başarıcaz bitanem,verdiğin kiloyu tebrik ediyorum

NEV81:Nevcim,amma uzattın yaaaa,şu son cümlelerini de yaz da milletin kafasını ütüleme artık

TAKIMIM:Son 6 haftadır ilk 4'den çıkmamak gibi müthiş bir istikrar içindeydik.Bu hafta 9.olduk,canımız sağolsun.6 hafta ilk 4'den sonra nazar boncuğumuz olsun Ahları vahları,yapmasaydım pişmanımları,yapamıyorum olmuyorları bırakıyoruzzzzzzz ve haftaya 9. luğumuzu en iyi derece ile siliyoruz.Bu hafta en düşük hedefimiz kilomuzu korumak,ve artılarımızı silmek olsun.Sonraki hedefimiz de eksiye düşmek.Hem kendimiz için,hem de herbirimize çok güvenen ve birbirinin azmi ile beslenen takımımız için.Çarşamba değil,bugünden harekete geçiyoruz.Sporsuz olmaz canlar,olsa da estetik olmaz.Hiçbir kilo yoktur ki,düzenli sporla harekete inişe geçmesin.Haftaya bizim haftamız olsun istiyorum.Hem kendimize hem birbirimize karşı sorumlu olduğumuzu unutmadan,yine birbirimizden güç alarak toparlanma zamanı.Hepinizi çok seviyorum

Son düzenleme:

aklımdan geciyodun kii.... aşşağdada gözükmüyodun nerden çıktın senn kuzu....canım yazdıkların çok güzel haftaya inşallah cümlemiz inleticez bu topiği..

kızlar merhaba,temizlik bitti tuğbacım ütüyü yapıp çıkacak bende nescafe yaptım onu içiyorum oğlan uyandı zırıl zırıl ağlıyor....

nev uğramadı bgün merak ettimm...
Burda,burda,burda Dışardaydım bu saate kadar bitanem,malum faturalar kira vesaire ödeme günü,onlara koşuşturdum akşama kadar.Canlarım şimdi ben yemek yapıcam,akşam gelin de kaynatalım olmaz mııııııııııııııııı

şu ana kadar yediklerim

sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
30 gram peynir

ara
1 salatalık

öğle

kepekli tost ekmeğine 30 gram peyaz peynirle tost ve çay

ara
1 yeşil elma
light sütle yapılmış nescafe

akşam yağsız 30 gram kıymayla pişirdiğim kabak yemeği ve 1 dilim ekmek
salata yapıca yanınada

durum bu birde 110 gram meyva hakkım var gece onu yer günü kapatırım

güzelll menüü...

akşam yemeğimi yedim adını feriha koydumu izliyordum çok yorgunum biraz uzandım oğlan hiç susmuyor maşallah enerjisi hiç bitmiyor ......

kırmızılım mezun oldu darısı başımıza inşallah,çoğu bitti azı kaldı inşallah...

çok güzel şeyler yazmışsın canım ellerine sağlık .....

admin
İsveç Diyetine Getirilen Eleştiriler

Bazı uzmanlara göre, çok düşük kalori alındığından, vücuttan aşırı su ve kas kaybı yaratan bir diyettir.

En önemli sıkıntı ise, halsizlik ve tansiyonun düşmesidir. Yeterli vitamin ve mineraller alınmadığı takdirde sağlık sorunlarına neden olabilir. Kalıcı tansiyon, böbreklerde kronik sorunlar, kalp ritim bozukluğu ve psikolojik rahatsızlıklara sebep olabilir

ayşenim isveç diyetine başlıycam demişsin başlama bacım sağlığına bişey olur allah korusun ben hiç beğenmedim diyeti 500-600 kaloriden az bence sen kalp vakfı diyetini yap bence...

iyi akşamlar tatlışlar

bugünkü menüm:

kahvaltı:
2 adet yumurtayla+50 gr peynirle yapılmış,tereyağlı,az pişmiş omlet
domates-salatalık-biber
1 çay bardağı fındık-fıstık-badem-antep karışımı
1 fincan yeşil çay

öğlen:
6 tane ince köfte
1 kase yoğurt

akşam:
2 ad. ızgara kanat
1 kase yoğurt+1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırılmış

su:2.4 LT şu ana kadar+500 ml elmalı tarçınlı çay+1 fincan yeşil çay,birazdan 1 tane daha yeşil çay içicem

spor:30 dk

bu günüm hep hastanede geçti,annemin rahminde kis var,bu gün bir parça aldılar,4 hafta sonra sonuç belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…