Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben yatıyorummmm...iyi geceler herkeşleree alışmam lazım pazartesi iş başı allahın izniyle iyce alıştım geç yatıp kalkmayaa....düzene girmem lazımm öpüldünüüzzz....

Iyi geceler herkese...

Nev tatlim uzun zamandir ugramamistim sana, yine cok güzel kilo verdigini gördüm listede ve tebrik etmek istedim, harika gidiyorsun
hala dukan mi yapiyorsun?

yeğenine tebrikler canım,afferin ona

sağolasın canımtıb için uğraşıyordu 2 senedir ama kısmet mimarlığaymış canı sağolsun aslan yeğenimin........

hayırlı uğurlu olsun inallh darısıda benim kızıma (bu arada benim kızım 2 yasında)

afiyet olsun güzelim bende akşama kısmet olursa annecimin yemeklerini yicem :)

sağolasın canım..şimdiden amaç edinmek lazım zaten ..bütün çocuklar okumalı...........

o güzel dileklerini döktürdüğün ellerine dillerine sağlık allah senin kalbine göre versin bütün gönlündekileri...........
bu günüm hep hastanede geçti,annemin rahminde kis var,bu gün bir parça aldılar,4 hafta sonra sonuç belli olacak.

geçmiş olsun canım...........

benim güzel yürekli arkadaşım
yazdıklarını okurken gözlerim doldu nasıl güzel bir anlatım nasıl güzel bir anlayıştır bu allahım o senin tertemiz kalbine göre en iyisini versin herşeyin

ohh menü süpermiş esram

oo ne kötü etkileri varmış esram yaaa bende 13 gün fazla uzun değil metabolizmam şaşar diye başlıycaktım annemin gitmesini bekliyodum :)
zaten antidepresan kullanıyorum bide bunu yaparsam iyice manyarım herhalde o zaman
çok sağol canım evet ben en iyisi onu kalp vakfını yapayım

kaç gündür belim ağrımıyodu ilaçlar iyi geldi diye seviniyodum bu sabah yine feci bel ağrısıyla uyandım hala daha ağrıyo
doktora gidip gelmekten sinirlerim bozuluyo artık bakalım 10 gün sonra gitttiğimde ne diyecek

Iyi geceler herkese...
Nev tatlim uzun zamandir ugramamistim sana, yine cok güzel kilo verdigini gördüm listede ve tebrik etmek istedim, harika gidiyorsun
hala dukan mi yapiyorsun?
Canımmmmmmm,nasılsınnn Özledim topiklerde adını görmeyi Canım benim Dukan'da tam 1 ayım doldu,yaklaşık 5 kilo attım.Alıştı bünyem,sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.Haftaya cuma check-up a giricem.İnşallah orda da sonuçlar temiz çıkar da Dukan'a devam edebiirim.20 kiloda kimsenin farketmediği incelmeyi Dukan'dan sonra herkes farkeder oldu.Gerçekten incelme mucizesi tarifsiz.Sen ne yaptın,tatilde nasıl geçti Dukan canım?

o güzel dileklerini döktürdüğün ellerine dillerine sağlık allah senin kalbine göre versin bütün gönlündekileri...........
Aminnnnnnn Saferan'ım,hepimiz için inşallah Sebzeye geçtin mi canım?

benim güzel yürekli arkadaşım
yazdıklarını okurken gözlerim doldu nasıl güzel bir anlatım nasıl güzel bir anlayıştır bu allahım o senin tertemiz kalbine göre en iyisini versin herşeyin
Canımsın sennnnnnn Allah o güzel yüreğini hep mutluluklarla süslesin canım

şimdi herkese günaydın

uleynnn uykucular kalkın bakemmm

haftasonu kocalar cocuklar evdeee balımm ancak tabiii....9 dakalktım kahvaltı topla kızımın odasını topladım malum pazartesi maraton başlıyo ancak gelebilidimmm....

ganfedin kızının doğum günü vardı bugün dimiii....

sabah kahvaltımı da söylimde rahatlıyım bari
yağsız soğanı kavurdum yumurtayıda kırdım içine öle bişiii oldu işte domates salatalık 1 bardak süt 2 zeytin
öğle yemeği yok sütlü kahve içiyorum su an
akşama fırında patates tavuk var yanındada prinç pilavı ama pilav yemiycimm tabisiiiii

yok canımdaha geçmedim 6. gün...p.tesi geçicem...sebze yicem patates hariç 1+1mi yapmalıyım başka değiştireceğim bi şey varmı..yulaf aynı ölçüye devammı canım....

yok canımdaha geçmedim 6. gün...p.tesi geçicem...sebze yicem patates hariç 1+1mi yapmalıyım başka değiştireceğim bi şey varmı..yulaf aynı ölçüye devammı canım....

helal olsun ablacım yaa seyire geçicenn maşşşşşaaalllaaahh....atağa geçince 2 kaşık kepek olucak yazıyodu ama işin uzmanı nev bilir tabüsüü...

Yok bitanem herşey aynı,2 kaşık yulaf kepeğine ve patates hariç 1+1 yöntemi ile sebzelere devam.

helal olsun ablacım yaa seyire geçicenn maşşşşşaaalllaaahh....atağa geçince 2 kaşık kepek olucak yazıyodu ama işin uzmanı nev bilir tabüsüü...
Doğrudur efem,estağfurullah

merhaba nev81 nasilsin?
tebrik ederim seni azminden dolayi
bende dukan yapmak istiyorum ama 70lerde dusunuyorum simdilik
senle ayni kilodaymisiz takim yarismalari listesinde gordum sasirdim bende 77.6 oldum insallah 70leri gorursem dukana baslicam vermek istenen kilo nekadar çok olursa okadar uzun suruyor çunku fazla uzun sure dayanamam ben sana masallah diyorum
ben herseyden yiyerek veriyorum simdilik
ama bolgesel zayiflama için dukana baslicam çunki gobekten hala sikayetçiyim eskidende vardi bu sikayetim (52,53kiloykende yani)oyuzden dukan kurtaricim olacak 70ten sonra
bide sorum olucak kaçamak yapinca gerçekten hemen artida oluyomusun ve çabuk toparlanabiliyormusun?
dayanamadim yazdim senin takipçinim dukan kizibenim hedefim 60 ama senin çizelgedeki 55 rakami beni cezbediyor bendemi 55 olsam
olabilirmiyim acaba:44:

birazdan çikabilirim esim gelicek ama cevap için gelirim canim

simdiden tesekkur ederim
buarada bende 5.takimdayim

amin canım benim hep iyi haberlerimizi alalım inşlh

benim hafta sonu gibi bi günüm hiç olmadığı için o yüzden bilemiyorum herhalde
12 24 sistemine devam

afiyet olsun canım

sabah
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı reçel
yeşil çay

öğle
5 6 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek

ara
10 11 fındık
form çay

akşam
1 kase yoğurt 3 kaşık yulaf ezmesi eşliğinde
1 elma

yeşil çay

dükkanı kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…