Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabahtan beri popomun üstüne oturmadım
dışarı çıkıp abim için alışveriş yaptık 3 saat hızlı hızlı yürüdüm her yerde
eve geldim temizliğe giriştim daha şimdi oturdum
ayaklarımın tabanı sızlıyo bugün spor yapmıycam baya kalori yakmışımdır herhalde

amin canım benim hep iyi haberlerimizi alalım inşlh

benim hafta sonu gibi bi günüm hiç olmadığı için o yüzden bilemiyorum herhalde
12 24 sistemine devam

afiyet olsun canım

heheee...istanbul 8/24 e dönmedi mi yaaa...aysen esenlerdeki bombadan haberin var dimi...allah esirgesinnn cemil cümlemiziii...valla acayip gergin her yerrr...diken üstündeyiz...

Canım merhaba Nasılsın?Canım evet,1 aydır Dukan diyeti yapıyorum.Gerçekten ağır ama incelme yönünden çok etkili bir diyet.Ama ben yine de kilo fazlalığı çok olmayanlara önermiyorum.En sağlıklısı senin yaptığın canım,bence bozmadan devam et.Kilo vermen durunca alternatif diyet yöntemlerine yönelirsin.Evetttt,gel senin tickeri de 55 yapalım Canım evet,gerçekten 1 lokma kaçamak bile ertesi sabah yaklaşık 1 kilo olarak geri dönüyor.O yüzden Dukan yapan arkadaşlarımın hiçbiri kaçamak yapamıyor,ben de dahil tabi.Şöyle toparlanabiliyorum,sporu arttırıyorum canım artıya çıktığında.Ama Dukan'ın dediği gibi gerçekten istikrarlı bir gidiş oluyor,o insana teselli olan.

heheee...istanbul 8/24 e dönmedi mi yaaa...aysen esenlerdeki bombadan haberin var dimi...allah esirgesinnn cemil cümlemiziii...valla acayip gergin her yerrr...diken üstündeyiz...
Rabbim ellerinde patlatsın o bombaları,Allah tüm kardeşlerimizi esirgesin.

Afiyet olsun bitanem,menün her zamanki gibi harika.Ana ve ara öğünler kusursuz

yokk bee güzelim nerdeee 12 24 sözde ama 16 saat işte oluyo seneye biz şarka gidince olur çok şanslıyızdır ya
evet haberim var canım biz oraya uzağız ben anadolu yakasındayım allah korusun tüm polisleri askerleri

aminn canımm...şarktada il merkezler 8/24 de ilçeler hala devamm 12/24 e ne yazııki neysee yaa bi seneye kadar tüm türkiye geçicek diyolar ama ben pek inanmıyorummm...

aminn canımm...şarktada il merkezler 8/24 de ilçeler hala devamm 12/24 e ne yazııki neysee yaa bi seneye kadar tüm türkiye geçicek diyolar ama ben pek inanmıyorummm...

inşlh bizimde merkez olur seneye bakalım ya nasip rabbim kaderimize neresini yazmış
geçen seneden beri söylüyolar ama olacağı felan yok bende pek inanmıyorum askerliği bile 15 senede diye diye zor kaldırdılar

inşlh bizimde merkez olur seneye bakalım ya nasip rabbim kaderimize neresini yazmış
geçen seneden beri söylüyolar ama olacağı felan yok bende pek inanmıyorum askerliği bile 15 senede diye diye zor kaldırdılar

sormaaaa vallaa aynen öle vallaa..aman allah içlerine iman vicdan versinde şu köpeklerinn şu kötü günleri geçirelimmm....sizde kötü zamanda geliyosunuz şarka inşallah gönlünüze göre olur canımm...allah kısmet ederse biz döncez bu sene...

Canlarım ben akşam yemeğimi yiyip geliyorum,burda olursanız görüşürüz.Öpüyorum,seviyorum sizi

Akşam yemeğimi yedim,çayımı demledim,geldim.Bugün Dukan diyetimin protein+sebze günüydü.Menüm şöyleydi:
SABAH:
*Ton balıklı yağsız omlet
*1 kibrit kutusu light peynir
*1 büyük bardak yulaf kepeği ile karıştırılmış light süt
ARA ÖĞÜN-1:
*1 kase light yoğurt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 tabak yağsız pişirilmiş kabak yemeği
*Light yoğurtla yapılmış cacık
ARA ÖĞÜN-2:
*1 kase light yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
*Yağsız bamya yemeği
*Yağsız salata

Canlarım ben akşam yemeğimi yiyip geliyorum,burda olursanız görüşürüz.Öpüyorum,seviyorum sizi

anacım bu kadar yoğurt uykunu getirmiyo mu kahve falanda içmiyosun..dukanda 2 si bi arada kahve tüketilebiliyodur diye umuyorum çünküü

anacım bu kadar yoğurt uykunu getirmiyo mu kahve falanda içmiyosun..dukanda 2 si bi arada kahve tüketilebiliyodur diye umuyorum çünküü
Bitanem ben ciddi bir kahve tiryakisiyimdir.Listeye yazmayı unutmuşum Ben günde mutlaka 2 nescafe içerim.Ama malesef canım light nescafeler de serbest değil içindeki kremadan dolayı.Light sütle sade nescafe serbest yalnız.Ben de okula giderken termosta kaynamış süt götürüyorum,okulda içiyorum tenefüslerde kahvemle karıştırıp.

nayyyyyııırr olamaaaazzz....valla uzulmedim nersem yalan olur...sen maşallah iyi alıştın dukanla kardeş kardeş geçinip gidiyonuzz..bacım bizim elmalı çayı da mı içemiyosunn yoksa gerçi se yeşil çayı tüketiyosun bol suyla pek ihtiyacın yok ama kısın toksin atmanın dışında grip için falan da acayip koruyucu oluyo gecen sene hiç hasta olmadım ben ona bağlıyorumm...canım kahve istedi be kuşummm...gel kahve sigara yapalım mı

Son düzenleme:
Ayşem 15 günde bir elma çayımı içiyorum,onun sakıncası olacağını sanmıyorum,bitki çayları konusunda bir kısıtlama getirmemiş Dukan.Canım aslında bünyem alıştı ekmeksizliğe,karbonhidratsızlığa ama;tabi gerçekten arada zorlanmıyor değilim.Tek güzel yanı izin verilen yiyeceklerde sınırsızlık ve light içecekler,light süt serbestliği.Ben şu anda çay-sigara keyfi yapıyorum

vayyyy adı benim balkona çıkmam lazımmm az dur geliyorummmm

herkese selamlar,bugün giremedim çünkü arkadaşımın annesi vefat etmişti onun mevlüdüne gittik sabah pazara gittik derken akşam oluverdi....

nilom ayşem nasılsınız? ayy kahveden bahsedilmiş bende hastayım nesacfe ve türk kahvesinin ve acı severim ben şekerli hiçbir içeceği sevmem bazen splenda kullanıyorum ...

bende günlük menümü yazıyorum

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek ve domates salatalık

ara
100 gram karpuz

öğle
1 tost ve çay

ara
1 yeşil elma mevlütte 1 kaşık pilav

akşam
1 tabak kaba ve 1 dilim ekmek

birazdan meyva yicem
2 kupa nescafe ve bool suu

Menün harika canım maşallah Canım ben de kahveye ölüyorum,sütlü seviyorum.Çok şükür dukanda kremasız ve şekersiz olmak kaydıyla serbest de,splenda ve light sütle içebiliyorum.

iyiyizz caaanım napalımm ben gene evdeydim patlıyorum sıkıntıdan ama yarın çıkıcamm cakıldım kaldım evee...bişey socam bu 100 gr karpuzu tartıyomusun nasıl ayarlıyosun allah askına

iyiyizz caaanım napalımm ben gene evdeydim patlıyorum sıkıntıdan ama yarın çıkıcamm cakıldım kaldım evee...bişey socam bu 100 gr karpuzu tartıyomusun nasıl ayarlıyosun allah askına
Canım Esram nası yapıyor bilmiyorum ama ben diyete başlar başlamaz arzumun dijital kas su yağ ölçer tartısı ile,fakirin gıda tartısını beraber almıştım.Gerçekten müthiş işime yaradı gıda tartısı,özellikle kalori sayımı diyetimde.Şu anda menülerimde sınır olmadığı için tartıyı pek kullanmıyorum ama nette 15-20 lira civarında ve gerçekten çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…