hu huuuu hatunlarrr
]
tamam ablacim..gozden kacmis yazdigin..pek emin degildim zaten..kizlarada sormustum..ceza puanini geri duzeltiyorum
evet ablacim gordum onu, ama malesef kural boyle..puskuut kilosunun 80% verene sadece karne hazirliyor..ama onemli olan azerimizin guzel bir kiloyla aramizdan ayrilmasi..Allah bizede o gunleri nasib eder insallahhh
sesini duydum hemen geldim canim..nsilsin? doga ablacim sen nasilsin
iyiiyim canım gelen gidenden cevap veremedim
iyiiyim canım gelen gidenden cevap veremedim
Ablacım ben hepsiburada'dan aldım 1.5 kg lık 2 tane,5 liraya.Ama benimki kas yapmak için değil,sıkılaşmak için.Kas için 2-3 kg ları öneriyorlar başlangıç için.neviim dambılı nerden aldın benim oğlanda kas yapmak için istiyor kaç kglik alsak acaba ?ben 1.5 kğlık alıcam sen öyle demiştin oğlan 5-6 kğden bahsediyor bana fazla geldi :26:
Bebeğim sen çok sıkı görünüyorsun taş gibi maşallah,yerim seniohh ne guzel nilosum...benimde kollarim ayni..ama insallah bende spor salonunda bu sorunu halledicem..obur turlu bendede sarkmalar olmadi
Sebzelere geçmek nasıl harika bir duygu değil miiiiiiiihoşgeldin canıım..bi iyice dinlendinmi kııız....doping olur sana bu tatil inş. benim gibi...............tatil yradı bana biliyon işte eski kiloma döndüm dukana başlayıp....
nihayet sebzelere kavuştum..............
sabah
bibeeeeeeeeer...domateeeeeeeeeeees....peynir
ikndi haşlama tavuk göğüs 1.5 kaşık yulaf sarmısaklı yoğurt bol baharatla
kıymalı taze fasulye yağsız
birer tbak
çok mu oldu ki acaba
akşam yemem bişey daha
Greyfurt gerçekten bu konuda mucize bir gıda Gülüm,denenebilirkizlar demin netteb ir haber sitesinde okudum ve sizlerlede paylasim dedim...ebru sallinin pilatesten sonra yapip ictigi icecegi anlatiyor..bana bu hafta meyve yasak..haftaya bende denicemEbru Şallı'nın plates sonrası yağları yakmaya yardımcı olan aynı zamanda bir sürü derde deva olan karışımını hazırlamak çok kolay.
Bu karışım fazla yağları yakarken, vücuda enerji veriyor, cildi güzelleştiriyor, metabolizmayı hızlandıryor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
Malzemeler;
-2 greyfurt
-1 kivi
-1 yemek kaşığı taze limon suyu
-1 tatlı kaşığı doğal bal
tamam canim yerin duruyorgecmiside okuduguna sevindim ..boylelikle herseyden haberdar olmussun artik yolumuza devammm ve kilolari atmaya baslayalim..sen nasil bir diyet uygulayacaksin canim??
Geçmiş olsun bitanem.Yine başladık maratona.Bu arada menün harika,eritir yavrum seni bu menümerabalaarr kızlar dün giremedim rahatsızdım biraz sürekli yattımm kusura bakmayın...
ve işe başladım bugün yaa ben alışmışım çalışmaya rahat batıyodu zaten bana...evdeyken yok oram ağrıyo yok buram sızlıyo modundaydım
işe gidince daha iyi anladım ki kafamı dağıtmam lazımmışş....ne ağrım olduğunu hatırladım ne de sızımmm....
dün aç gezdim resmen 1 kase çorba içtim zorla başka bişii yok
bugün musli yoğurt muz sabah için
öğle:ton balığı lıght kola salata
akşam:ızgara köfte 2 tane çorba salata
İyi akşamlar hanımlar.Bugün açtık okulları,maraton başladı.Bugün zayıfladığımı söylemeyen kalmadı,daha da bir mutlu oldum,ne güzelmiş bunları duymak.Bugün dukan diyetimin protein+sebze günüydü.Menüm şöyleydi:
SABAH:
*Ton balıklı omlet
*Domates-salatalık
*1 bardak süt
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak light sütle yapılmış nescafe
*1 salatalık
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Soğanla haşlanmış yumurtalı taze fasulye
*Light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light sütle yapılmış nescafe
*1 salatalık
AKŞAM YEMEĞİ:
*Soğanlı sarımsaklı domatesli biberli yumurtalı menemen
*Light ayran
merabalaarr kızlar dün giremedim rahatsızdım biraz sürekli yattımm kusura bakmayın...
ve işe başladım bugün yaa ben alışmışım çalışmaya rahat batıyodu zaten bana...evdeyken yok oram ağrıyo yok buram sızlıyo modundaydım
işe gidince daha iyi anladım ki kafamı dağıtmam lazımmışş....ne ağrım olduğunu hatırladım ne de sızımmm....
dün aç gezdim resmen 1 kase çorba içtim zorla başka bişii yok
bugün musli yoğurt muz sabah için
öğle:ton balığı lıght kola salata
akşam:ızgara köfte 2 tane çorba salata
Geçmiş olsun bitanem.Yine başladık maratona.Bu arada menün harika,eritir yavrum seni bu menüBenim de epey canım sıkkın.Yeni bir öğretmen geldi okula,en kalabalık olan sınıfın bölünmesi gerekiyordu,o da benim sınıfımdı.4 senedir emek verdiğim çocuklarımı 2'ye bölüp diğer öğretmene verdim.Ben ağladım,çocuklarım ağladı,velilerim ağladı,çıldırdılar.Bu ruhsuz,öğretmenle öğrenci arasındaki açıklanamaz ve en özel duygusal bağı anlamayan böyle bir sistemin içinde öğretmenlik yaptığım için çok üzgünüm.Ben 1. sınıfta aldım onları,kalem tutmayı bile bilmiyordu minicik elleri.Gün geldi tuvaletlerini tutamadılar,suyun altında ben temizledim onların minicik popolarını.Evladım gibiydiler,çok üzgünüm ya.İşimden nefret ettirdiler,keşke yalnız çocuklar olsa;bu prosedür kısmı nefret ettiriyor herşeyden.Ne diyim,her şerde vardır bir hayır
Gel beraber olsun güzel gözlümağzım sulandı vallaa ne güzel menü
Geçmiş olsun bitanem.Yine başladık maratona.Bu arada menün harika,eritir yavrum seni bu menüBenim de epey canım sıkkın.Yeni bir öğretmen geldi okula,en kalabalık olan sınıfın bölünmesi gerekiyordu,o da benim sınıfımdı.4 senedir emek verdiğim çocuklarımı 2'ye bölüp diğer öğretmene verdim.Ben ağladım,çocuklarım ağladı,velilerim ağladı,çıldırdılar.Bu ruhsuz,öğretmenle öğrenci arasındaki açıklanamaz ve en özel duygusal bağı anlamayan böyle bir sistemin içinde öğretmenlik yaptığım için çok üzgünüm.Ben 1. sınıfta aldım onları,kalem tutmayı bile bilmiyordu minicik elleri.Gün geldi tuvaletlerini tutamadılar,suyun altında ben temizledim onların minicik popolarını.Evladım gibiydiler,çok üzgünüm ya.İşimden nefret ettirdiler,keşke yalnız çocuklar olsa;bu prosedür kısmı nefret ettiriyor herşeyden.Ne diyim,her şerde vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?