Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyiyim ttalım da
şu an çok zor yazıyorum.kız üstüme çıktı,tepiniyor.sırtıma çıktı.çocuk enerjisini atamıyor ya
nasıl baş edicez bilmiyorum

sesini duydum hemen geldim canim..nsilsin? doga ablacim sen nasilsin

iyiiyim canım gelen gidenden cevap veremedim

bugünkü menüm:

kahvaltı:
limon-maydonoz kürü
2 kayısı yumurta
1/2 kırmızı biber
50 gr. tuzsuz lor
10 ad. zeytin
1 çay bardağı kuruyemiş
2 fincan şekersiz çay

öğlen:
1 biftek (çok az zeytinyağ ekleyip teflonda pişirdim)
bolca yeşil salata (az tuzlu)
yoğurt

akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırılmış
1 kase yoğurt yiyeceğim

su şimdiye kadar 1.5 LT 1 yeşil çay (yatana kadar bu niktarlar tabiki artacak)
spor:bir aksilik olmazsa yine 30 dk spora gidicem

selam kızlar,herkes iyidir umarım bugün oğlanla gezdik dün pilates yapmıştım bugün midem ve karnım çok acıyor yapmadım yarın yapıcam inşallah yarın diyetisyen randevum var bakalım ne olmuş....

iyiiyim canım gelen gidenden cevap veremedim

hoşgeldin canıım..bi iyice dinlendinmi kııız....doping olur sana bu tatil inş. benim gibi...............tatil yradı bana biliyon işte eski kiloma döndüm dukana başlayıp....
nihayet sebzelere kavuştum..............

sabah
bibeeeeeeeeer...domateeeeeeeeeeees....peynir

ikndi haşlama tavuk göğüs 1.5 kaşık yulaf sarmısaklı yoğurt bol baharatla
kıymalı taze fasulye yağsız
birer tbak
çok mu oldu ki acaba
akşam yemem bişey daha

kizlar demin netteb ir haber sitesinde okudum ve sizlerlede paylasim dedim...ebru sallinin pilatesten sonra yapip ictigi icecegi anlatiyor..bana bu hafta meyve yasak..haftaya bende denicem Ebru Şallı'nın plates sonrası yağları yakmaya yardımcı olan aynı zamanda bir sürü derde deva olan karışımını hazırlamak çok kolay.

Bu karışım fazla yağları yakarken, vücuda enerji veriyor, cildi güzelleştiriyor, metabolizmayı hızlandıryor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

Malzemeler;

-2 greyfurt
-1 kivi
-1 yemek kaşığı taze limon suyu
-1 tatlı kaşığı doğal bal

neviim dambılı nerden aldın benim oğlanda kas yapmak için istiyor kaç kglik alsak acaba ?ben 1.5 kğlık alıcam sen öyle demiştin oğlan 5-6 kğden bahsediyor bana fazla geldi :26:
Ablacım ben hepsiburada'dan aldım 1.5 kg lık 2 tane,5 liraya.Ama benimki kas yapmak için değil,sıkılaşmak için.Kas için 2-3 kg ları öneriyorlar başlangıç için.

ohh ne guzel nilosum...benimde kollarim ayni..ama insallah bende spor salonunda bu sorunu halledicem..obur turlu bendede sarkmalar olmadi
Bebeğim sen çok sıkı görünüyorsun taş gibi maşallah,yerim seni

Sebzelere geçmek nasıl harika bir duygu değil miiiiiiii

Greyfurt gerçekten bu konuda mucize bir gıda Gülüm,denenebilir

İyi akşamlar hanımlar.Bugün açtık okulları,maraton başladı.Bugün zayıfladığımı söylemeyen kalmadı,daha da bir mutlu oldum,ne güzelmiş bunları duymak.Bugün dukan diyetimin protein+sebze günüydü.Menüm şöyleydi:
SABAH:
*Ton balıklı omlet
*Domates-salatalık
*1 bardak süt
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak light sütle yapılmış nescafe
*1 salatalık
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Soğanla haşlanmış yumurtalı taze fasulye
*Light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light sütle yapılmış nescafe
*1 salatalık
AKŞAM YEMEĞİ:
*Soğanlı sarımsaklı domatesli biberli yumurtalı menemen
*Light ayran

merabalaarr kızlar dün giremedim rahatsızdım biraz sürekli yattımm kusura bakmayın...
ve işe başladım bugün yaa ben alışmışım çalışmaya rahat batıyodu zaten bana...evdeyken yok oram ağrıyo yok buram sızlıyo modundaydım
işe gidince daha iyi anladım ki kafamı dağıtmam lazımmışş....ne ağrım olduğunu hatırladım ne de sızımmm....
dün aç gezdim resmen 1 kase çorba içtim zorla başka bişii yok
bugün musli yoğurt muz sabah için
öğle:ton balığı lıght kola salata
akşam:ızgara köfte 2 tane çorba salata

tamam canim yerin duruyor gecmiside okuduguna sevindim ..boylelikle herseyden haberdar olmussun artik yolumuza devammm ve kilolari atmaya baslayalim..sen nasil bir diyet uygulayacaksin canim??

Evet canım bayağı uzun sürdü geçmişi okumak ama herşeyden haberdar olmuş oldum.Ben kalori sayarak diyet yapıyorum şimdi.Spor olarakta yürüyüş veya Leslie yapıyorum,birde bebek emziriyorum :)))))))

Geçmiş olsun bitanem.Yine başladık maratona.Bu arada menün harika,eritir yavrum seni bu menü Benim de epey canım sıkkın.Yeni bir öğretmen geldi okula,en kalabalık olan sınıfın bölünmesi gerekiyordu,o da benim sınıfımdı.4 senedir emek verdiğim çocuklarımı 2'ye bölüp diğer öğretmene verdim.Ben ağladım,çocuklarım ağladı,velilerim ağladı,çıldırdılar.Bu ruhsuz,öğretmenle öğrenci arasındaki açıklanamaz ve en özel duygusal bağı anlamayan böyle bir sistemin içinde öğretmenlik yaptığım için çok üzgünüm.Ben 1. sınıfta aldım onları,kalem tutmayı bile bilmiyordu minicik elleri.Gün geldi tuvaletlerini tutamadılar,suyun altında ben temizledim onların minicik popolarını.Evladım gibiydiler,çok üzgünüm ya.İşimden nefret ettirdiler,keşke yalnız çocuklar olsa;bu prosedür kısmı nefret ettiriyor herşeyden.Ne diyim,her şerde vardır bir hayır

ağzım sulandı vallaa ne güzel menü

Geçmiş olsun canım.Hep öyle olur insan kendini dinledikçe daha çok hasta olur.En iyisi insanların arasına karışmak,meşgale bulmak

canım bende 2 haftadır aynısını diyorum keşke çocuklar olsa sadece müdürüydü evrakıydı saçmalığıydı olmasa. bizddede tam tersi 1 arkadaş gitti başka şehresanki ülkede öğretmen yok gibi sınıfını bölüştürdüler bize.25 tik 36 olduk bu sene çocuklar 3 er oturuyo ya görsen bu zamanda kaldımı böle uygulama. idarecilerin mallığı 3 öğretmen gitti 3ününde sınıfını böldüler halbuki zamanında kadro gösterseler 3 genç daha atanacaktı i sahibi olacaktı. aman ya öyle böyle başladı kitaplar vs eksik. ama yinede güzel bi sene olsun inşallah.kuzucuklarımız güldürsün yüzümüzü idarecilerimiz güldürmesede. cvanım yaz tatilimizde 1 aya düşecekmiş. yılda 1 ay görse yeter gülçin kocasını demiş bakanımız.

Üzüldüm sizin için,inş çocuklarında sende sıkıntısız atlatırsınız bu durumu.Çok zordur insanın alıştığı ortamı değiştirmesi.

yyaaa nedir bu okul yönetiminden senin cektiğiniiiiii..gecen sene 23 nisan geldi aklımaa....canım çok uzuldummm yaa....helak oldun yaa...bi hayırlısıyla kurtulsaydın ordann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…