Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzu nasılsın demek herkes farketti nihayet. demeseler bi artniyet ararım bu saatten sonra. maşallah çok hoş oldun ya. kız bazıları dukanda sebzeyi sadece 1 öğün yemek doğru kitapta öyle yazıyor demiş. mesela sadece öğlen yiyosun akşam yine saf pro. ben kitaptan öyle anlamadım yinede korkudan sadece öğlen sebze yedim bugün bende fasulye götürmüştüm okula ama yumurtalı değil tavuklu. yakında okulda yemek çıkacak herkes ayrı yerken benima ayrı yememe laf edecekler belki ama napim ne derlerse desinler..

sagol kaptanim harikaymis hemen bende yapacam oyle asiri bir malzemeside zorluguda yokmus

menun gene mukemmel olmus canim harikasin birakmadan bikmadan devam edebiliyorsun tebrik ederim seni tatlim

ayyy hiç selam vermeden drek muahbbete dalmışım okul muhabbeti olunca. napim benimde canım çok sıkkın o konuda. geçte olsa selaammm. anşacım nasılsınnn..nev nasılsın?

canim bosver milleti sen kendini bilirsin ne lazimsa gerekeni yap .istedigine ulasinca onlarda tebrik etmek zorunda kalacaklar .azmine hayran olacaklar

canim bosver milleti sen kendini bilirsin ne lazimsa gerekeni yap .istedigine ulasinca onlarda tebrik etmek zorunda kalacaklar .azmine hayran olacaklar

evet canım doğru söylüyosun. beğenmiyo bizi,büyükleniyo diycekler ama ben büyüklenmeycem küçüklenecem inşallah 38 beden filan. inşallaahhh ya bir 38 olsam çocukları sevindirecem ya hepsine 5 verecem..

ohh sevindim adina ttalim dertleri sikintilari at kenara biz senin neseli haline alismisiz canim soyle kendine gel bakim.menun iyi ama sanki bana cok az geldi dunde yememissin zaten .aman dikat halsiz dusmeyesin

ayyy hiç selam vermeden drek muahbbete dalmışım okul muhabbeti olunca. napim benimde canım çok sıkkın o konuda. geçte olsa selaammm. anşacım nasılsınnn..nev nasılsın?

bosver tatlim kalabaligi gorunce bende daldim sohbete valla yoksa gecmise dalsam cikamazdim .o zamanada herkes gitmis olurdu

İşte tebeşir kokusunu ,tezek kokusunu bilemeyn adamı getirir bakan yaparsan;tatilini de alır,canını da alır,özlük haklarına da göz diker.Yazıklar olsun ya.

Üzüldüm sizin için,inş çocuklarında sende sıkıntısız atlatırsınız bu durumu.Çok zordur insanın alıştığı ortamı değiştirmesi.
Amin,inşallah gerçekten bezdim artık,öğretmen olduğumu bin pişman oldum 10 yıldır çekmediğim kalmadı bu sistem içinde.

yyaaa nedir bu okul yönetiminden senin cektiğiniiiiii..gecen sene 23 nisan geldi aklımaa....canım çok uzuldummm yaa....helak oldun yaa...bi hayırlısıyla kurtulsaydın ordann
Amin ciğerim,Allah kurtarsın.Velilerim arayıp duruyor,çıldırdılar.4 sene yemek pişir,kaşığı başkasına ver al sen ye diye.Yazık ya,emeğin gönül bağının hiç mi önemi yok,böyle işin içine ben....

Bitanem ben her öğünde sebze yiyebiliriz ama mutlaka protinle harmanlayarak diye biliyorum.Salla Gülom,ne derlerse desinler.Sonra eleştrenler sana gelip,ayyy şu dukan diyeti nasıl yapılıyor bi tarif etsene diyecekler.Doğru bildiğin yolda yalnız da olsan yürüyeceksin.

menun gene mukemmel olmus canim harikasin birakmadan bikmadan devam edebiliyorsun tebrik ederim seni tatlim
Sağol bitanem;7 ay geçti zaman geçtikçe sabrım azaldı ama insanların fark etmesi azmini tazeliyor insanın Ganfed'im,Allah sabrımıza bereket versin

Canımmmmmm,iyi diyelim.Sen nasılsın?Bu arada velim aradı,yarın toplanıp Milli eğitime gideceklermiş şikayet için.Ohhhhh,çok iyi oldu.En azından emeğimin benim dışımda da koruyucuları varmış.

Canlarım ben spora geçiyorum ağırlaşmadan yapıyım,spordan sonra gelirim.Öpüyorum.

evet canım doğru söylüyosun. beğenmiyo bizi,büyükleniyo diycekler ama ben büyüklenmeycem küçüklenecem inşallah 38 beden filan. inşallaahhh ya bir 38 olsam çocukları sevindirecem ya hepsine 5 verecem..

tabiki ttalim olacaksin biz azimli hanimlariz.basaramayacagimiz hic bir sey yok

Evet canım bayağı uzun sürdü geçmişi okumak ama herşeyden haberdar olmuş oldum.Ben kalori sayarak diyet yapıyorum şimdi.Spor olarakta yürüyüş veya Leslie yapıyorum,birde bebek emziriyorum :)))))))
enguzeli canim, birde bebegin var..daha siki bir diyet yaparsan hem sana zarar hemde bebegine yazik..kalori sayimi en guzeli senin icin canim ya..cok uzulum..hem senin icin hemde ogrenciler icin cok zor olmustur..insallah sende onlarda bu duruma cabucak alisabilirler..buarada menun herzamanki gibi kusursuz nilosum...ve okulda herkesin kilo verdigini gormesi super...
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
iyi aksamlar ganfedim nasilsin canim?
sagol kaptanim harikaymis hemen bende yapacam oyle asiri bir malzemeside zorluguda yokmus
yok canim cok kolay..hepsini blendirdan gecirip iciyorsun..tadinin nasil oldugu biraz endiselendiriyor beni ama elimiz mahkum mecburen deneyecegiz

Canlarım ben spora geçiyorum ağırlaşmadan yapıyım,spordan sonra gelirim.Öpüyorum.

tamam canim kolay gelsin sana

buarada kizlar yarin belki ugrayamaya bilirim topige..yarin 9.30dan 16.30a kadar telefon kursu var isyerinde..sonra bir saat yemek yer spor salonuna gecerim..isyerime cok yakin cunku..orda 2 saat spor yapip sonrada saunaya girmeyi dusunuyorum yani..yorgunluktan belki giremeye bilirim..haberiniz olsun

enguzeli canim, birde bebegin var..daha siki bir diyet yaparsan hem sana zarar hemde bebegine yazik..kalori sayimi en guzeli senin icin

Bende öyle düşünüyorum canım.Emzirdiğim için sıkı diyetlere hiç bakmıyorum bile.Yavaş yavaş kilo veriyorum,hem bebeğim hem de kendim için

iyi akşamlar akşam yemeğinde kıymalı sebze yemeğim vardı ama ben balık yaptım 100 gram fırında balık yedim yanında salata ile yusuf hiç rahat bırakmıyor beni sürekli oynyoruz bu ara resimli kitaplara merak sardı,boyama yapıyoruz şimdi kolunun altına sıkıştırdığı kitaplar avucunda boya kalemleriyle dolaşıyor....

akşam yemek yerken sandaleyi devirdi kafa üstü düştü kzum o kadar ağladı ki çook korktum allaha emanet bişey yok şimdi..

canim ya..cok uzulum..hem senin icin hemde ogrenciler icin cok zor olmustur..insallah sende onlarda bu duruma cabucak alisabilirler..buarada menun herzamanki gibi kusursuz nilosum...ve okulda herkesin kilo verdigini gormesi super...
Evet bitanem,bu kadar stresli bir günün en güzel yanı emeğimin meyvesini yavaş yavaş toplamak sanırım,Allah sağlıkla ulaştırsın hedeflerimize.

Tamam bitanem.Akşam uğra amaaaaa,özlerim seni

kıyamam ben sana ya bu ne biçim sistem o çocuklar ve sen ne kadar üzülmüşsünüzdür aynı olay 3.sınıftayken başıma gelmişti ama öğretmenin beni vermedi başka sınıfa o gün geldi aklıma,inşallah hayırlı bir sonuç çıkar ortaya.....

menün harika saphiracım çok iyi gidiyorsun maşallah..

ya kıskanıyorum dukancılar sizi fıstık gibi olacaksınız çok kısa bir süre sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…