Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun canım,sana da güzel pazarlar...

ahh sağol canım benim bir haftadır motivasyonumu kaybetmiştim gerçekten artı çıka çıka çok şükür kırıldı zincir az da olsa
en iyisi bi gününü kendini ayırmak kafa dinlemek zaten canım
bizde evdeyiz eşim sbaha geldi işten uyuyo annemle oturuyoruz annemde salı günü gidecek..

iyi hafta sonları canım keyif yap sende bugün

bende öğle yemeği olarak 10 tane lahana dolması yedim 2 kaşık yoğurtla
ahh ne özlemişim annemin dolmasını yedikten sonra acaba çokmu oldu didim emme bi daha nerden bulucam bu lezzeti dedim

akşama yoğurt yulaf ezmesi yiycem bölece farkı kaparıtım herhalde

Canım motivasyonunu kaybettiğin anda bile azmini kaybetmedin.Ya aslında bu kilo verme olayı öyle net bir denklem ki.Başarı=azim+sabır.Bu kadar olay.Sabrettin,listelerinden fire vemeyerek azmettin ve işte sonuç Tebrik ederim bitanem.

Akşamki menün öğleyi fazlasıyla telafi edecek bir menü.Bir de dolmanın lahana olması avantaj,10 lahana dolmasının içinde 30 gr bile pirinç yoktur.Afiyet olsun canım,akşama telafi edersin spor da yaparsan

burda tek başına bi fıstık gördüm. aceba benimle çay içermi diye sormaya geldiiimm???
Bundan şeref duyarım çıtır hanımefendi Canım pc açıktı ama ben yemek yapıyordum,malum yarın protein+sebze günüm,öğle yemeğinde okulda yemek için taze fasulye kavurdum yağsız.Bugün epey yoruldum

İyi akşamlar tatlışlar :)

bugünkü menüm:

kahvaltıyı geç yaptım.dünkü gibi öğlen ve akşam birleşti.yapacak bir şey yok.h.sonları yoğunluk oluyor.hafta içi çok düzenliyim.h.sonu sporumu da yapamadım maalesef ama ev işi ve misafir olduğu hiç totomun üstüne oturamama durumum oldu

kahvaltı+öğlen:
2 kayısı kıvamı (doğal besi) yumurta
salatalık-domates-kırmızı biber
10 zeytin
pastırma
1 lokma börek (kahvaltıda misafirmiz vardı.börek yapıp getirmiş.zayıf noktamdan furdu beni.)
1 bardak şekersiz çay

akşam :
250 gr. taze börülceden salata
1 çay bardağı kuruyemiş (sabah yememiştim)
1 bardak ayran üstüne 1 fincan şekersiz çay

su:2 Lt den fazla oldu şu ana kadar.yatana kadar daha artar.1 fincan yeşil çay,birazdan 1 tane daha içicem
spor:yok

İyi akşamlar canım,menünün geneli masum,kaçamağı fazlasıyla kurtarıyor

eline sağlık canım. bende de aynı menü var dün yapmıştım buzluğa atmıştım onu götürücem.

iyi akşamlar kızlar

saat 5 den beri mutfak temizliyoruz annemle giderler geri verdi mutfagımı su bastı hemde pis sular temizledik haydi bi daha oturdum sinirimden ağladım
midem bulandı istifra ettim artık şimdi tamirciler geldi bakıyolar sinirlerim tepeme çıktı

evet canım eski ben olsaydım aman kilo veremiyorum der diyeti bozardım ama sizlerin sayesinde sabrı öğrendim azmi öğrendim

daha şimdi yoğurt yulafı zorla yedim canım sporumu öğlen yapmıştım allahtan

Ayyyy,Allah kolaylık versin canım.En nefret ettiğim aksiliklerden biridir

selam kızlar,bugün pilatese başladım her yerimin kasları acıyor ebru şallının dvd si ile yaptım bundan sonra hergün 1 saati pilatese ayırcam çok sevdim pilatesi..

selam kızlar,bugün pilatese başladım her yerimin kasları acıyor ebru şallının dvd si ile yaptım bundan sonra hergün 1 saati pilatese ayırcam çok sevdim pilatesi..
Ben de sporumu yaptım geldi;koşu bandı+twist+dambıl,sarkan kol altlarımı toparlamaya çalışıyorum;şimdi kiraz sapı kaynattım onu içiyorum.Canım gerçekten plates çok keyiflidir,ama lütfen bel ve kalçana dikkat et olur mu.

buggün yediklerimi yazayı unutmadan

sabah saat 11 de kahvaltı çok geç oldu ama yatak keyfi yaptık oğluşumla,arada 2 tane erik yedim saat 4,30 gibi tostumu yedim,akşam patlıcan yemeği yaptım kendime 1 tabak yedim 1 dilim ekmekle az öncede 1 nektarin yedim eşime rica edicem bir türk kahvesi yapsın içelim ...

ayşen geçmiş olsun canım ne zordr o pis suları temizlemek benimde başıma gelmişti ...

ohhh süpersin kola sarkmaları egzersiz bandıyla yapılan hareketler iyiymiş bugün yaptım pilatesle,canım belim ve boynma hiç yük bindirmeden yaptım karın kaslarıma ağırlık verdim karnım acıyor şimdi,kiraz saplı çayında afiyet olsun canım ...

Plates lastiği de kullanıyorum bitanem,çekip çekip bırakıyorum.O kadar kilodan sonra tek sarkma üst kol alt kısımlarımda oldu çünkü.Ama dambıl toparlıycak gibi,ilk günlere göre biraz daha sertleşti sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…