Afiyet olsun canım,sana da güzel pazarlar...selam kızlar herekese güzel bir pazar dinliyorum,bu gün kahvaltımızı geç yaptık gazetelerimizi okuduk birazdan kahvelerimizi içicez silivriye gidecektik vazgeçtik ailecek dinlenmeyi düşünüyoruz belki akşam çıkarız belkide sinemaya gideriz ...
Ya işte sabrın,iradenin ve azmin mükafatı.Hep söylediğim gibi;sporunu düzenli yapan,kaçamak yapmayan bir insanın tartısındaki rakamın takılması mümkün değil.En fazla 10 günden sonra o takılma kırılır.Ayşen de bunun en güzel örneği oldu,tebrik ederim bitanem
Evet bitanem.Pazarları dışarı çıkmam,küçüklükten beri öyle bir takıntım vardırKendime ayırırım,kendimi dinlerim.Bugün işim de çok hoş.Yarın okula götürmek için yemeğimi bugünden yapıcam taze fasulye.Ütülerimi yapıcam.Okula teslim etmem gereken evrakları hazırlıycam;akşama kadar bunlarla uğraşıcam bugün bitanem.Senin planın ne,evde misin?
Yok bitanem,hafta sonu sayım olmuyor ama mümkün olduğunca çok katılım yapmaya çalışıyoruz.Saymıyoruz ama elimizden geldiğince katılıyoruz.
selam kızlar herekese güzel bir pazar dinliyorum,bu gün kahvaltımızı geç yaptık gazetelerimizi okuduk birazdan kahvelerimizi içicez silivriye gidecektik vazgeçtik ailecek dinlenmeyi düşünüyoruz belki akşam çıkarız belkide sinemaya gideriz ...
Canım motivasyonunu kaybettiğin anda bile azmini kaybetmedin.Ya aslında bu kilo verme olayı öyle net bir denklem ki.Başarı=azim+sabır.Bu kadar olay.Sabrettin,listelerinden fire vemeyerek azmettin ve işte sonuçahh sağol canım benimbir haftadır motivasyonumu kaybetmiştim gerçekten artı çıka çıka çok şükür kırıldı zincir az da olsa
en iyisi bi gününü kendini ayırmak kafa dinlemek zaten canım
bizde evdeyiz eşim sbaha geldi işten uyuyo annemle oturuyoruz annemde salı günü gidecek..
Akşamki menün öğleyi fazlasıyla telafi edecek bir menü.Bir de dolmanın lahana olması avantaj,10 lahana dolmasının içinde 30 gr bile pirinç yoktur.Afiyet olsun canım,akşama telafi edersin spor da yaparsanbende öğle yemeği olarak 10 tane lahana dolması yedim 2 kaşık yoğurtla
ahh ne özlemişim annemin dolmasını yedikten sonra acaba çokmu oldu didim emme bi daha nerden bulucam bu lezzeti dedim
akşama yoğurt yulaf ezmesi yiycem bölece farkı kaparıtım herhalde
Bundan şeref duyarım çıtır hanımefendiburda tek başına bi fıstık gördüm. aceba benimle çay içermi diye sormaya geldiiimm???
İyi akşamlar canım,menünün geneli masum,kaçamağı fazlasıyla kurtarıyorİyi akşamlar tatlışlar :)
bugünkü menüm:
kahvaltıyı geç yaptım.dünkü gibi öğlen ve akşam birleşti.yapacak bir şey yok.h.sonları yoğunluk oluyor.hafta içi çok düzenliyim.h.sonu sporumu da yapamadım maalesef ama ev işi ve misafir olduğu hiç totomun üstüne oturamama durumum oldu
kahvaltı+öğlen:
2 kayısı kıvamı (doğal besi) yumurta
salatalık-domates-kırmızı biber
10 zeytin
pastırma
1 lokma börek (kahvaltıda misafirmiz vardı.börek yapıp getirmiş.zayıf noktamdan furdu beni.)
1 bardak şekersiz çay
akşam :
250 gr. taze börülceden salata
1 çay bardağı kuruyemiş (sabah yememiştim)
1 bardak ayran üstüne 1 fincan şekersiz çay
su:2 Lt den fazla oldu şu ana kadar.yatana kadar daha artar.1 fincan yeşil çay,birazdan 1 tane daha içicem
spor:yok
Bundan şeref duyarım çıtır hanımefendiCanım pc açıktı ama ben yemek yapıyordum,malum yarın protein+sebze günüm,öğle yemeğinde okulda yemek için taze fasulye kavurdum yağsız.Bugün epey yoruldum
Canımmmm,sana da afiyet olsun.Yine maraton başlıyor yarın demi,Allah hayırlı bir yıl nasip eylesin.eline sağlık canım. bende de aynı menü var dün yapmıştım buzluğa atmıştım onu götürücem.
Canım motivasyonunu kaybettiğin anda bile azmini kaybetmedin.Ya aslında bu kilo verme olayı öyle net bir denklem ki.Başarı=azim+sabır.Bu kadar olay.Sabrettin,listelerinden fire vemeyerek azmettin ve işte sonuçTebrik ederim bitanem.
Akşamki menün öğleyi fazlasıyla telafi edecek bir menü.Bir de dolmanın lahana olması avantaj,10 lahana dolmasının içinde 30 gr bile pirinç yoktur.Afiyet olsun canım,akşama telafi edersin spor da yaparsan
Ayyyy,Allah kolaylık versin canım.En nefret ettiğim aksiliklerden biridiriyi akşamlar kızlar
saat 5 den beri mutfak temizliyoruz annemle giderler geri verdi mutfagımı su bastı hemde pis sular temizledik haydi bi daha oturdum sinirimden ağladım
midem bulandı istifra ettim artık şimdi tamirciler geldi bakıyolar sinirlerim tepeme çıktı
Ben de sporumu yaptım geldi;koşu bandı+twist+dambıl,sarkan kol altlarımı toparlamaya çalışıyorum;şimdi kiraz sapı kaynattım onu içiyorum.Canım gerçekten plates çok keyiflidir,ama lütfen bel ve kalçana dikkat et olur mu.selam kızlar,bugün pilatese başladım her yerimin kasları acıyor ebru şallının dvd si ile yaptım bundan sonra hergün 1 saati pilatese ayırcam çok sevdim pilatesi..
Ben de sporumu yaptım geldi;koşu bandı+twist+dambıl,sarkan kol altlarımı toparlamaya çalışıyorum;şimdi kiraz sapı kaynattım onu içiyorum.Canım gerçekten plates çok keyiflidir,ama lütfen bel ve kalçana dikkat et olur mu.
Plates lastiği de kullanıyorum bitanem,çekip çekip bırakıyorum.O kadar kilodan sonra tek sarkma üst kol alt kısımlarımda oldu çünkü.Ama dambıl toparlıycak gibi,ilk günlere göre biraz daha sertleşti sayılır.ohhh süpersin kola sarkmaları egzersiz bandıyla yapılan hareketler iyiymiş bugün yaptım pilatesle,canım belim ve boynma hiç yük bindirmeden yaptım karın kaslarıma ağırlık verdim karnım acıyor şimdi,kiraz saplı çayında afiyet olsun canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?