Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maşallahhhhhhhhhhhhhh

süpersin canım bu azimle gidersen 2 li rakamlara bi kaç ay sonra ineceksin

inş.canım daha ne isterim.....

geçmiş olsun bende yeni evde 2 kere temizledim gider tıkalıymış şükür düzeldi çok zor ama.....

ben de kendime yeni avatar yaptım sevinçten ..............
bugün sabah .
1.5 haş. yum
peynir
y.y süt
öğle akşam
2parça palamut ekmeksiz tabiiii..

bol su ayran light kola
daha da bişey yemem.............

sabah son tartımı almak istiyorum ama 7 de liseye kızımla gidiçem kaçta dönerim bilmiyorum ..ortancayıda babası götürcek...giremezsem mazur görün mesaj izinlisi sayın beni...............

Son düzenleme:
nerdesiniz kızlar kimseden ses çıkmıyor.........

nevim bulgur varmı seyirde....

Uzunnnn bi aradan sonra herkese merhaba..
Teknoloji konusunda tam bir imtahan yaşadım.Telefondan neti takip etmek burdaki olaylardan dolayı tam bir kabustu.Netim tam geldi derken laptobum arızalandı.Nihayet bugün her ikisinede kavuştum.Geçmişin hepsini okudum 4-5 saat sürdü herhalde.Bu arada tabi düşüncelerimi de topladım.Uzak kalınca insanın kendini motive etmesi bayağı güçleşiyor ne yazık ki.Yeni kuralları okudum:ayda 1 kilo,günde 5 msj ve ceza puanları.Takım için iyi olacak inş.Kaptanımdan onay bekliyorum tamam derse artık ayrılmamak üzere sizlerle beraberim

bu seferde 2 kere göndermişim :)) uykucular uyanınnnnnnn

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben geldimmm bu ikinci denemem dondu biraz önce yazdıklarım hep silindi..kırmızım mesaj sayım az olduğu gün demiştim kaplıcaya gidicem diye işlerim çok yoğundu bitirip öyle gidiim dedim ......

azerim kutluyorum seni amaaa özletme ara ara gel tamammı:))

kırmızım püsküüt azeri hakkında yazmış hedefin %75 i oluyormuş bu nedenle karne veremiyormuş bi bak istersen

Ayyyy,Allah kolaylık versin canım.En nefret ettiğim aksiliklerden biridir

gel bana sor canım sen kendimden tiksindim resmen

sağol canım sorunu hallettiler gibi inşlh bi daha yaşamam

inş.canım daha ne isterim.....

geçmiş olsun bende yeni evde 2 kere temizledim gider tıkalıymış şükür düzeldi çok zor ama.....

2 li rakamlara inince dahada hırs yaparsın insanın kendini her gün aynada daha güzel ve zayıf görmesi muhteşem bir duygu

sağol canım apartman hayatı çok iğrenç gerçekten

sabah 8 de kalktım camlarımı sildim 2 odamın tüllerini yıkattım
evi süpür sil iyice yoruldum bi kaç gün temizlik yapmak istemiyorum ama bu mümkün olabilir mi

neviim dambılı nerden aldın benim oğlanda kas yapmak için istiyor kaç kglik alsak acaba ?ben 1.5 kğlık alıcam sen öyle demiştin oğlan 5-6 kğden bahsediyor bana fazla geldi :26:

sabah 8 de kalktım camlarımı sildim 2 odamın tüllerini yıkattım
evi süpür sil iyice yoruldum bi kaç gün temizlik yapmak istemiyorum ama bu mümkün olabilir mi

Canım Allah yardımcın olsun.Aynı şeyi yarın ben yapacam.Evi karıncalardan dolayı ilaçlattık.3 gün temizlik yapmak yasaktı evin halini düşün artık.Yarın için temizlikçi çağırdım güzel bi temizlik yapıp birkaç gün uzanmayı düşünüyorum

mutfagımı yine bastı su allahımm deli olucam artık bu 3 oldu güya yaptılar allahtan mutfaktaydım hemen havlularla sildim

sinirleirm alt üst oldu

sağol canım
sanada kolay gelsin ahh bende yapıp ne zaman uzanıcam acaba başımdan bela eksik olmuyo

ben geldim kizlar..ama bu saatte kimse kalmadi tabi...bu hafta anladiginiz gibi aksamciyim kizlar
hafta sonu cok yogundum ondan araniza katilamadim...ama pazar dedigim gibi 3 saat spor yaptim..ilk step son karin kalca bacak egzersizleri ve sonrada yuzme...eve gelince yorgunluktan olurum diyordum..ama eve gelir gelmez dusumu aldim yogurdumu yedim ablamla sinemaya gittik..iki film arka arka seyrettik cok guzel komik filmlerdi..
ve sabah dayanamadim tartildim..ve eksideyimm

Safisim seni tebrik ediyorum canim..cok guzel gidiyorsun
gecmisi cok okuyamadim ama simdi kimse yokken okumaya calisicam..

ipekcim, aysenim kolay gelsin kizlar...Aysenim bozma moralini Allah'tan bu sefer tam yeni basladiginda mudahale etmissin.

ohh ne guzel nilosum...benimde kollarim ayni..ama insallah bende spor salonunda bu sorunu halledicem..obur turlu bendede sarkmalar olmadi
tamam canim yerin duruyor gecmiside okuduguna sevindim ..boylelikle herseyden haberdar olmussun artik yolumuza devammm ve kilolari atmaya baslayalim..sen nasil bir diyet uygulayacaksin canim??
tamam ablacim..gozden kacmis yazdigin..pek emin degildim zaten..kizlarada sormustum..ceza puanini geri duzeltiyorum
kırmızım püsküüt azeri hakkında yazmış hedefin %75 i oluyormuş bu nedenle karne veremiyormuş bi bak istersen
evet ablacim gordum onu, ama malesef kural boyle..puskuut kilosunun 80% verene sadece karne hazirliyor..ama onemli olan azerimizin guzel bir kiloyla aramizdan ayrilmasi..Allah bizede o gunleri nasib eder insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…