maşallahhhhhhhhhhhhhh
süpersin canım bu azimle gidersen 2 li rakamlara bi kaç ay sonra ineceksin
iyi akşamlar kızlar
saat 5 den beri mutfak temizliyoruz annemle giderler geri verdi mutfagımı su bastı hemde pis sular temizledik haydi bi daha oturdum sinirimden ağladım
midem bulandı istifra ettim artık şimdi tamirciler geldi bakıyolar sinirlerim tepeme çıktı
Canım protein ve sebze hariç hiçbirşey yok güçlendirmeye kadar.İdeal kilona inince başlayacak onlar.nerdesiniz kızlar kimseden ses çıkmıyor.........
nevim bulgur varmı seyirde....
Ayyyy,Allah kolaylık versin canım.En nefret ettiğim aksiliklerden biridir
buggün yediklerimi yazayı unutmadan
sabah saat 11 de kahvaltı çok geç oldu ama yatak keyfi yaptık oğluşumla,arada 2 tane erik yedim saat 4,30 gibi tostumu yedim,akşam patlıcan yemeği yaptım kendime 1 tabak yedim 1 dilim ekmekle az öncede 1 nektarin yedim eşime rica edicem bir türk kahvesi yapsın içelim ...
ayşen geçmiş olsun canım ne zordr o pis suları temizlemek benimde başıma gelmişti ...
inş.canım daha ne isterim.....
geçmiş olsun bende yeni evde 2 kere temizledim gider tıkalıymış şükür düzeldi çok zor ama.....
İyi akşamlar canım,menünün geneli masum,kaçamağı fazlasıyla kurtarıyor
sabah 8 de kalktım camlarımı sildim 2 odamın tüllerini yıkattım
evi süpür sil iyice yoruldum bi kaç gün temizlik yapmak istemiyorum ama bu mümkün olabilir mi
Canım Allah yardımcın olsun.Aynı şeyi yarın ben yapacam.Evi karıncalardan dolayı ilaçlattık.3 gün temizlik yapmak yasaktı evin halini düşün artık.Yarın için temizlikçi çağırdım güzel bi temizlik yapıp birkaç gün uzanmayı düşünüyorum
ohh ne guzel nilosum...benimde kollarim ayni..ama insallah bende spor salonunda bu sorunu halledicem..obur turlu bendede sarkmalar olmadiPlates lastiği de kullanıyorum bitanem,çekip çekip bırakıyorum.O kadar kilodan sonra tek sarkma üst kol alt kısımlarımda oldu çünkü.Ama dambıl toparlıycak gibi,ilk günlere göre biraz daha sertleşti sayılır.
tamam canim yerin duruyorUzunnnn bi aradan sonra herkese merhaba..
Teknoloji konusunda tam bir imtahan yaşadım.Telefondan neti takip etmek burdaki olaylardan dolayı tam bir kabustu.Netim tam geldi derken laptobum arızalandı.Nihayet bugün her ikisinede kavuştum.Geçmişin hepsini okudum 4-5 saat sürdü herhalde.Bu arada tabi düşüncelerimi de topladım.Uzak kalınca insanın kendini motive etmesi bayağı güçleşiyor ne yazık ki.Yeni kuralları okudum:ayda 1 kilo,günde 5 msj ve ceza puanları.Takım için iyi olacak inş.Kaptanımdan onay bekliyorum tamam derse artık ayrılmamak üzere sizlerle beraberim
tamam ablacim..gozden kacmis yazdigin..pek emin degildim zaten..kizlarada sormustum..ceza puanini geri duzeltiyorumgünaydın kızlar ben geldimmm bu ikinci denemem dondu biraz önce yazdıklarım hep silindi..kırmızım mesaj sayım az olduğu gün demiştim kaplıcaya gidicem diye işlerim çok yoğundu bitirip öyle gidiim dedim ......
azerimkutluyorum seni amaaa özletme ara ara gel tamammı:))
evet ablacim gordum onu, ama malesef kural boyle..puskuut kilosunun 80% verene sadece karne hazirliyor..ama onemli olan azerimizin guzel bir kiloyla aramizdan ayrilmasi..Allah bizede o gunleri nasib eder insallahhhkırmızım püsküüt azeri hakkında yazmış hedefin %75 i oluyormuş bu nedenle karne veremiyormuş bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?