Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

boşamı gitcek şimdi..kızlara yedirim bari biküvi gibi olmuş zaten.....

Bugün Dukan diyetimin saf protein günüydü.Menüm şöyleydi:
SABAH:
*Ton balıklı yağsız omlet
*1 kibrit kutusu light peynir
*1 büyük bardak yulaf kepeği ile karıştırılmış light süt
ARA ÖĞÜN-1:
*1 kase light yoğurt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 tabak közlenmiş tavuk göğsü
*Light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2
*1 fincan light sütle yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİYemedim ama menümü sabahtan hazırladım)
*Light yoğurtla yapılmış yayla çorbası
*Yağsız ton balığı

Son düzenleme:

afiyet oldssun..yayla çorbasına ne kattın canım çekti....

dün baya doydum 1300 le aç kalmadım bu gün onuda bulamıycam 1200 falan olur heralde 1300 lerde kalmaya çalışayım o zaman

anlamıyorum ama kesinlikle süper bi menüye benziyor

afiyet oldssun..yayla çorbasına ne kattın canım çekti....
Bitanem 1 küçük kutu light yoğurdu 1 yumurta ve 2 kaşık yulaf kepeği ile çırptım önce.Bir miktar kaynamış sıcak suyun içine ağır ağır dökerek karıştırdım.Kaynamaya başlayınca önceden haşladığım tavuk göğsünden içine ince ince dittim.Akşama sarımsak ve sirke katarak içmeyi düşünüyorum,işkembe çorbası içermiş gibi kandırıcam kendimi

dün baya doydum 1300 le aç kalmadım bu gün onuda bulamıycam 1200 falan olur heralde 1300 lerde kalmaya çalışayım o zaman
Ablam ufak çalımlarla,1300 kalori ile 2000 kalori alan bir insandan daha fazla doyabiliyor insan.Gerçekten ben çok keyifle kilo verdim o diyetle.Kalorisi az besinleri çok çok yiyordum.

anlamıyorum ama kesinlikle süper bi menüye benziyor
Ekmeksizlik,karbonhidratsızlık,meyvesizlik çok zorlasa da,etkisi bütün sıkıntıyı unutturuyor ablacım.8 aydır diyetteyim nerdeyse ama en zorlandığım 1 aydır yaptığım Dukan diyeti oldu.Ama bu sıkıntısının yanında,20 kilo verdiğimde bile yaşamadığım incelmeyi,5-6 kiloda Dukan yaşattı bana.Zaten o yönü olmasa çekilmez bu diyet.

2011-09-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0 S
[2] Kuru Pasta 1 ADET 75 ARA
[3] Kavun 100 gr 33 A
[4] Elma 1 ADET 60 A
[5] Süt .25 LİTRE 170 A
[6] Light Müsli Keten tohumlu 1 30 gr 85 A
[7] Sahanda Yumurta .5 PORSİYON 80 S
[8] Ekmek 1 DİLİM 65 Ö
[9] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 Ö
[10] Etli Bamya 1.5 PORSİYON 375 Ö
[11] Şeker (küp) 4 ADET 78 S
[12] Kaşar Peyniri .30 DİLİM 37.5 S
[13] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65 S
Toplam : 1191.5 kal.
BU DA BU GÜNKÜ AKŞAMA MÜSLİYLE MEYVA YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Akşam için müsli muhteşem bir seçim.Hem akşam çok az kalori almış olacak,hem de müslinin incelme mucizesini akşamdan uygulamak gibi bir isaber yapmış olacaksın ablacım,harikasın.

maşallah canım emeğinin karşılığını alıyorsun

Canlarım biz bilgisayar dersindeydik kuzularımla.Onlar araştırma ödevlerini hazırlarken ben de geldim siteye.Birazdan zil çalacak,akşam uğrarım.Öpüyorum.

Akşam için müsli muhteşem bir seçim.Hem akşam çok az kalori almış olacak,hem de müslinin incelme mucizesini akşamdan uygulamak gibi bir isaber yapmış olacaksın ablacım,harikasın.

cumaya kadar akşamları müsli + meyva yemeyi düşünüyorum sıkılana kadar akşamları müsli yemek düşüncem ama bakalım kaç günde sıkılıcam

rica ederim nevcim iplememek diye bir şey yok,en azından kendi adıma.ben burada paylaşırken hiç bir zaman mesajlarımı saymadım.sayarak paylaşımda bulunmuyorum.içmden geldği gibi paylaşımda bulunuyorum.5 mesajı doldurmamışsam bana laf düşecek çok fazla paylaşım yapılmamış olmasındandır.deli deli tek başıma yazıp okuyacak halim yok öyle değil mi.bana laf düşen bir şey olursa yazmak için hemen her zaman online ım.bu yazdıklarının kişisel olmadığını tahmin ediyorum ama ilk kez 5 in altında kaldığımda böyle bir patlamanında bana denk gelmesi üzücü oldu açıkçası.Kurallara herkesin uymasını istiyorsun/istiyoruz,bunu çok iyi anlıyorum.haklısın da,ama forumda gerginleştirici bir mesaj olmasa daha iyi olurdu.sonuçta bunun bir yaptırımı var öyle değil mi canım.kurallara uymamanın cezası ne ise kaptanımız yerine getirir,olur biter.ondan sonrası yine kişinin kendisinden biter.ister kurallara uyar ister uymaz ve sonuçlarına katlanır

afiyet olsun canım sen kalori diyeti yapıyorsun sanırım değil mi ?menünde neler olmalı bilmiyorum ama kavun ve şeker bunlar glisemik indeksi çok yükselttiğiden çabuk acıkıp midenin kazınmasını sağlamıyor mu.ekmek de yiyorsun ama herhalde kepek filandır.

ekmeğim tam buğday ekmeği çoğunlukta kalmazsa yada evde deilsem normal ekmek yiyorum ...

bugünkü menüm

sabah:
maydonoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
50 gr. tuzsuz lor
1 şeftali (domates salatalık istemedi canım)
1 çay bardağı fındık-ceviz-badem karışımı
1 fincan yeşil çay

öğlen:
kıymalı kabak yemeği
yoğurt

yeşil çay

akşam:
fırında zeytinyağı,maydonoz ve soğanla harmanlayıp sardalya pişiricem.yağlı kağıt üzerinde.başka fikri olan var mı buğulama dışında?

Allah mutluluğunu daim etsin canım.Ne güzel,yavrunu büyütüp lise çağına getirmişsin.Zaten yavrular mutlu olunca annelere 2 katıyla yansıyor.Maşallah size

nevim senin şu özenle hazırlanmış menülerini görünce kendimi diyetisyen karşısında hissediyorum
süpersin bitanem azmini seveyim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…