Bitanem ben dukana başlayalı tam bugün 38 gün oldu,giden kilo yaklaşık 6 ama incelmesi 10 gibi en az.Dondurucuya atsak da 2 günden fazla tüketemiyoruz canım.4 kaşık yulaf kepeği kullanıp 2 günde tüketiyoruz.
Ablacım sen kalori sayımına başladığın gün 1600 demiştin,o zaman da söyleyecektim ama aklımdan gitti.Ben 105 kilo ile diyete başladığımda 1300 kalori alarak 3 ayda 13 kilo vermiştim,1300 kalori senin için de ideal.Şekere gelince TÜRK KANSER VAKFI'nın onayladığı tek tatlandırıcı SPLENDA yı tavsiye ediyorum.En azından şekerden 0 kalori almış olacaksın her içeceğini tatlı tatlı içerken.
Bugün Dukan diyetimin saf protein günüydü.Menüm şöyleydi:
SABAH:
*Ton balıklı yağsız omlet
*1 kibrit kutusu light peynir
*1 büyük bardak yulaf kepeği ile karıştırılmış light süt
ARA ÖĞÜN-1:
*1 kase light yoğurt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 tabak közlenmiş tavuk göğsü
*Light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2Yemedim ama menümü sabahtan hazırladım)
*1 fincan light sütle yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:
*Light yoğurtla yapılmış yayla çorbası
*Yağsız ton balığı
Ablacım sen kalori sayımına başladığın gün 1600 demiştin,o zaman da söyleyecektim ama aklımdan gitti.Ben 105 kilo ile diyete başladığımda 1300 kalori alarak 3 ayda 13 kilo vermiştim,1300 kalori senin için de ideal.Şekere gelince TÜRK KANSER VAKFI'nın onayladığı tek tatlandırıcı SPLENDA yı tavsiye ediyorum.En azından şekerden 0 kalori almış olacaksın her içeceğini tatlı tatlı içerken.
Bitanem yulaf 48 saatten sonra bir madde salgılamaya başlıyormuş,bu yüzden önerilmiyor.boşamı gitcek şimdi..kızlara yedirim bari biküvi gibi olmuş zaten.....
dün baya doydum 1300 le aç kalmadım bu gün onuda bulamıycam 1200 falan olur heralde 1300 lerde kalmaya çalışayım o zaman
SABAH:
ARA ÖĞÜN-1:
*1 kase light yoğurt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2
AKŞAM YEMEĞİYemedim ama menümü sabahtan hazırladım)
*Yağsız ton balığı
Bitanem 1 küçük kutu light yoğurdu 1 yumurta ve 2 kaşık yulaf kepeği ile çırptım önce.Bir miktar kaynamış sıcak suyun içine ağır ağır dökerek karıştırdım.Kaynamaya başlayınca önceden haşladığım tavuk göğsünden içine ince ince dittim.Akşama sarımsak ve sirke katarak içmeyi düşünüyorum,işkembe çorbası içermiş gibi kandırıcam kendimiafiyet oldssun..yayla çorbasına ne kattın canım çekti....
Ablam ufak çalımlarla,1300 kalori ile 2000 kalori alan bir insandan daha fazla doyabiliyor insan.Gerçekten ben çok keyifle kilo verdim o diyetle.Kalorisi az besinleri çok çok yiyordum.dün baya doydum 1300 le aç kalmadım bu gün onuda bulamıycam 1200 falan olur heralde 1300 lerde kalmaya çalışayım o zaman
Ekmeksizlik,karbonhidratsızlık,meyvesizlik çok zorlasa da,etkisi bütün sıkıntıyı unutturuyor ablacım.8 aydır diyetteyim nerdeyse ama en zorlandığım 1 aydır yaptığım Dukan diyeti oldu.Ama bu sıkıntısının yanında,20 kilo verdiğimde bile yaşamadığım incelmeyi,5-6 kiloda Dukan yaşattı bana.Zaten o yönü olmasa çekilmez bu diyet.anlamıyorum ama kesinlikle süper bi menüye benziyor
Akşam için müsli muhteşem bir seçim.Hem akşam çok az kalori almış olacak,hem de müslinin incelme mucizesini akşamdan uygulamak gibi bir isaber yapmış olacaksın ablacım,harikasın.2011-09-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0 S
[2] Kuru Pasta 1 ADET 75 ARA
[3] Kavun 100 gr 33 A
[4] Elma 1 ADET 60 A
[5] Süt .25 LİTRE 170 A
[6] Light Müsli Keten tohumlu 1 30 gr 85 A
[7] Sahanda Yumurta .5 PORSİYON 80 S
[8] Ekmek 1 DİLİM 65 Ö
[9] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 Ö
[10] Etli Bamya 1.5 PORSİYON 375 Ö
[11] Şeker (küp) 4 ADET 78 S
[12] Kaşar Peyniri .30 DİLİM 37.5 S
[13] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65 S
Toplam : 1191.5 kal.
BU DA BU GÜNKÜ AKŞAMA MÜSLİYLE MEYVA YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
Ekmeksizlik,karbonhidratsızlık,meyvesizlik çok zorlasa da,etkisi bütün sıkıntıyı unutturuyor ablacım.8 aydır diyetteyim nerdeyse ama en zorlandığım 1 aydır yaptığım Dukan diyeti oldu.Ama bu sıkıntısının yanında,20 kilo verdiğimde bile yaşamadığım incelmeyi,5-6 kiloda Dukan yaşattı bana.Zaten o yönü olmasa çekilmez bu diyet.
Akşam için müsli muhteşem bir seçim.Hem akşam çok az kalori almış olacak,hem de müslinin incelme mucizesini akşamdan uygulamak gibi bir isaber yapmış olacaksın ablacım,harikasın.
rica ederim nevcim iplememek diye bir şey yok,en azından kendi adıma.ben burada paylaşırken hiç bir zaman mesajlarımı saymadım.sayarak paylaşımda bulunmuyorum.içmden geldği gibi paylaşımda bulunuyorum.5 mesajı doldurmamışsam bana laf düşecek çok fazla paylaşım yapılmamış olmasındandır.deli deli tek başıma yazıp okuyacak halim yok öyle değil mi.bana laf düşen bir şey olursa yazmak için hemen her zaman online ım.bu yazdıklarının kişisel olmadığını tahmin ediyorum ama ilk kez 5 in altında kaldığımda böyle bir patlamanında bana denk gelmesi üzücü oldu açıkçası.Kurallara herkesin uymasını istiyorsun/istiyoruz,bunu çok iyi anlıyorum.haklısın da,ama forumda gerginleştirici bir mesaj olmasa daha iyi olurdu.sonuçta bunun bir yaptırımı var öyle değil mi canım.kurallara uymamanın cezası ne ise kaptanımız yerine getirir,olur biter.ondan sonrası yine kişinin kendisinden biter.ister kurallara uyar ister uymaz ve sonuçlarına katlanır19 eylül pazartesi,7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=8
SAFERAN=3(İzinli idi)
DOĞA3=5
ROSEBERRY=5
GANFED=7
ANŞAA=6
NEV81=11
PABYA=0
SAPHİRA=4
İPEKYOL51=5
AYSEN34=6
HULYAEYUP=0
Hanımlar 5 mesaj kuralı iplenmeyecekse,ben bu listeyi tutmak istemiyorum artık.Ki 5 mesajı takan yok,boşuna hem iş hem ev yükümün arasında sayım yapmamın bir manası yok.Herkesin her zaman bir mazereti var bu hususta.Topikteysen 5 mesaj kuralına uyacaksın,değilsen izne ayrılacaksın mantık bu kadar basit.Lafım kimseye değil,kişisel değil,kurallara uymayan kim varsa geçerli cümlelerim.Bu 1 günlük bir olay değil,dünkü sayımla alakalı değil,tamamen dolma oldu artık bende.Birgün 40 mesaj yazıyoruz,birgün 5 mesaj bile yazmıyoruz kişisel olarak.İstikrar yok,keyfimiz nasıl gelirse.Gülüm çok yoruluyor diye kıyamıyordum listeyi hazırlıyordum ama,her hazırlayışımda sinirlenmekten yoruldum.Kurallar filan ne saçma işler değil mi,kafamıza göre takılalım.Gülüm affına sığınıyorum bitanem,beni anlayacağına eminim.Bence kurallar olmasın takımda ki;uygulamayan mazeret bulmak,uyaran da taşlanmak triplere maruz kalmak zorunda kalmasın.
2011-09-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0 S
[2] Kuru Pasta 1 ADET 75 ARA
[3] Kavun 100 gr 33 A
[4] Elma 1 ADET 60 A
[5] Süt .25 LİTRE 170 A
[6] Light Müsli Keten tohumlu 1 30 gr 85 A
[7] Sahanda Yumurta .5 PORSİYON 80 S
[8] Ekmek 1 DİLİM 65 Ö
[9] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 Ö
[10] Etli Bamya 1.5 PORSİYON 375 Ö
[11] Şeker (küp) 4 ADET 78 S
[12] Kaşar Peyniri .30 DİLİM 37.5 S
[13] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65 S
Toplam : 1191.5 kal.
BU DA BU GÜNKÜ AKŞAMA MÜSLİYLE MEYVA YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
afiyet olsuncanım sen kalori diyeti yapıyorsun sanırım değil mi ?menünde neler olmalı bilmiyorum ama kavun ve şeker bunlar glisemik indeksi çok yükselttiğiden çabuk acıkıp midenin kazınmasını sağlamıyor mu.ekmek de yiyorsun ama herhalde kepek filandır.
dün çok güzel geçti benim içinde büyük kızımın başladığı lise biraz uzak servisle gidicek..ben de gidecektim sonra istemedi ama iyi oldu ilk günden hemen adapte oldu....ayrıca katsayı farkının kalkması ayrı bi moral oldu bize kızımın okulu çok başarılı olduğu için çok farketmicekti ama hiç puan kayetmemesi üni. ye giderken tabiiki daha iyi oldu...kıyafetide çok şık ..ne biliim mutluyum işte siz anlayın gari...
SABAH:
ARA ÖĞÜN-1:
*1 kase light yoğurt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2
AKŞAM YEMEĞİYemedim ama menümü sabahtan hazırladım)
*Yağsız ton balığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?