Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

afiyet olsuun..şekeri bırak ama doğam yaa..boşu boşuna o kadar kalori biraz daha azalt şunuu....

Kesinlikle Saferana katılıyorum.Yok yere bir sürü kalori.Onun yerine neredeyse 1 öğün daha yiyebilirsin canım ablacım

ay cok sevindim adina .insan yakinmda bulunca daha rahat ediyor nedense .bunu sevecegine eminim tatlim insalah bol bol kilo verirsin

ayyy evet gerçekten yaaa çok sevindim müsliyi seviyorum ben baya baya ama insan bişeyi çok sık yiyince bıkar ya o yüzden canım yemek yemek istemediğinde kendime ayrı yemek yapmaya üşendiğimde harika bir öğün oluyo benim için

valla ne bileyim denk geldi iste ama varya oyle yoruldum ki pazar aksami esim diyorki hayret hayret ! ne olduki dedim .laptopa gecmedin dedi.ve guldu .halim yok dedim daha cok guldu .cunku o tv seyrederken ben laptopta buraya girerimde genelde girmeyince adamcagaz sasirdi

hemen bugünki menüyü yazayım ben

sabah
yağsız 1 yumurtayla omlet
1 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
yeşil çay

ara
1 çay bardağı 3 1 arada kahve (yarısını kullandım )

öğle
3 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
yarım armut

form çay

akşam
ligt sütle müsli
bir küçük muz

yeşil çay
bi kaç tane fındık

ve gün biter

haklısın safişim kaybetmiştim tatlandırıcımı öğlen buldum:) sabah çayım yine şekerliydi anlıycan ama öğlenden sonraki çayım sakarinliydi şekersiz içemiyorum malesef...

Yazdıktan sonra gördüm.Yavaş yavaş azaltabilrsin aslında hem daha sağlıklı

2 gün üst üste hazırlık yapmak misafir ağırlamak kolay değil gerçekten
adamlarda alıştı artık bizim kk kulübüne

ilaçlarım bitti benim bel ağrım yine başladı seviniyodum geçti galiba diye
öyle ağrıyoki şu an ayaklarım çekiyo resmen..doktor orta tempoda gün aşırı yürüyebilirsin demişti ben kaç gündür hergün yapıyodum çokmu yüklendim acaba
haftaya cuma gidicem kontrole bakalım ne diyecek

doğumgünü kutlu olsun minnoşun,sağlıklı mutlu uzum bir ömrü olsun :) yürümesi de hayırlı olsun canım.işte şimdi hızlı tempo başlıyor.Allah kolaylık versin sana

Teşekkür ederiz canım.Bizim için her an hızlı tempoluydu,kızım hareketli maşallah.Annesini bir an boş bırakmıyor.Emeklerken yürür gibiydi,yürüyüncede koşar oldu tatlı cadı

ipekyol sen nasilsin ttalim sessiz sessiz gelmissin bir baktim altta ismin var.hadi gel sohbet edelim tatlim kizin nasil oldu simdi oturmazda o yurumeye basladi diye

Geçmişi okuyordum canım ya ancak gördüm ama siz gitmişsiniz.Kızımın yaramazlıklarıyla ancak okuyup yazıyorum.
Bugün için anlaştığımız temizlikçi hastalanmış gelmedi.Tabi iş başa düştü.Evin hali içler acısıydı.5 saatte temizledim.Tabi Ebru Şura'yla beraber :)))Çok yorgun hissediyorum kendimi

Canlarım merhaba.Okuldan geldim,pazara gittim.Şimdi eve girdim.Bahçe salatalıkları burcu burcu kokuyor ama ne yazık ki bugün saf protein günüm olduğu için yalnızca kokluyorum.
Bugünkü çıkışıma gelince;başta Gülüm,ve benimle aylardır aynı takımda olan herkes beni çok iyi bilir ki,agresif değil aksine hep hoşgörülü olmaya çalışmışımdır.Çünkü ben burada görev için bulunmuyorum,buradaki insanlar hayatımı değiştirdiler,hayat boyu minnettar kalıcam.Başta kişisel olmadığını belirttiğim için,bu konuda bir rahatsızlık duymuyorum.Ki yine beni tanıyan herkes bilir ki,ben birşey söyleyeceksem onu imalar ya da genellemeler arasına gizlemem.Ki Saphira,sen de çok iyi bilirsin ki sen bu takımda benim için çok çok özel insanlardan birisin ve bu sözlerimin hedef alacağı en son kişisin.Burada olman,buna vesile olmam hala ve hala benim için çok büyük bir mutluluk
Yaz boyu verdiğim mücadeleyi,takımda aylardır verdiğim mücadeleyi hepiniz gördünüz,bunu bir erdem kabul edip reklamını da yapacak değilim muhakkak.Severek ve isteyerek yaptım.Ama belli konularda çok yoruldum.Kuralsa evet kural,hepimiz 30 unu devirmiş insanlarız,durmadan bunu birbirimize hatırlatmamalıyız diye düşünüyorum.Paylaşım yapılacak,kilo verilecek;bunu bir zayıflama takımında yarışan herkes kendine bir angarya değil,borç bilmeli.Neyse,uzatıp sizleri sıkmayım.Velhasıl gerçekten bu takım ve sizler benim için çok özelsiniz.Ama sinirlenmemek için biraz daha arka planda kalmak istiyorum artık.Kuralları hatırlatmak istemiyorum.Açıkçası bu kadar çabayı da hem ev hem iş temposu yüksek olan ve benim için çok değerli olan kaptanımın Gülümün biraz olsun yükünü hafifletmek için veriyorum aylardır.Ama bundan sonra çok karışmamak en doğrusu diye düşünüyorum.

nevim senin şu özenle hazırlanmış menülerini görünce kendimi diyetisyen karşısında hissediyorum
süpersin bitanem azmini seveyim senin
Canımsın,çok teşekkür ederim bitanem

harikasiniz kizlar bu ne mukemmeliktir boyle .azminize hayranim
Çok teşekkür ederim canım benim

dukkan emmi senin şu listelerini yediklerini ve uyumunu görse eminim kitabında sende bahseder
Ben de Onu görsem boynuna sarılıcam,reaksiyonlar muhteşem çevreden Taliplerim de birdenbire fırladı,ne acı,herşey görünüş müymüş yaa

Son düzenleme:
dukkan emmi senin şu listelerini yediklerini ve uyumunu görse eminim kitabında sende bahseder

bencede bahseder heleki yaptigi o guzel yemekleri gorse gururla takdim ederdi

Kesinlikle katılıyorum size güzeller.Çok ciddi bir önerim var sana nev.Sen menülerini bir yere kaydediyor musun.Gelecekte kitap bile yazabilirsin dukan hakkında ya da nette blog oluşturabilirsin

Ben de Onu görsem boynuna sarılıcam,reaksiyonlar muhteşem çevreden Taliplerim de birdenbire fırladı,ne acı,herşey görünüş müymüş yaa

Herşey görünüş değil ama önemli bir etken olduğu da bir gerçek canım.İnsanlar önce gözüne hitab edene yöneliyor ister istemez.Sen bunu çok takma artık boşver canım.Önündeki güzel günlere bak

canım maalesef erkekler için öyle yani önce gözüne hitap sonra fikrine hitap oluyo sanırım

ama senin en iyiyi seçeceğine eminim ben

İnşallah İpek'cim,Allah hepimize güzel günler nasip eylesin

canım maalesef erkekler için öyle yani önce gözüne hitap sonra fikrine hitap oluyo sanırım

ama senin en iyiyi seçeceğine eminim ben
Belki bu ara birini seçerim

maşallaah fıstığaa...
oyyy kıyamammm.... annem geldi aklımaaa....off anam offf...
Canlarım biz bilgisayar dersindeydik kuzularımla.Onlar araştırma ödevlerini hazırlarken ben de geldim siteye.Birazdan zil çalacak,akşam uğrarım.Öpüyorum.

canım ben tepkini anlıyorum kuzum kimseye diil aslında herkes öncelikle kilo versin diye cabalıyosun senn...
kızlllaaaaaarrr bu kız sırf biz motive olalım diye böle yırtımıyor azıcık bir art niyet yok gerçi kendisi yazmışş bana laf düşmez ama affınıza sığınarak yazıyorumm...nessseeee......

işten yeni geldimmm...yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnn....

menümmm
sabaheynir domates salatalık yeşil çay yumurta
ara:sütlü kahve tabisi şekersizzz
öğle:semizotu yoğurt lıght kola
ara:yoğurt soda
akşam menemen 3 domates ve 2 yumurtalı ceviz kadarda kıyma attım bide ayran

kızlar malum işe başladım şükür rabbime akşamları gelebiliyorumm
bugün kardeşimin doğum günüydü 600 km öteden hediye istiyo zilli bende eve çelenk gönderdim
nasıl amaaa

Ayşemmm,Hz.Mevlana'nın dediği gibi;-iyi arkadaşı olanın,aynaya gereksinimi yoktur-Bunu bana yaşattığın için teşekkür ederim canım arkadaşım benim.Anladığın için beni,anlatmaya çalıştığın için.Seni seviyorum.Hepinizi seviyorum.

iyi akşamlar kızlar,yeni geldim eve diyetisenden sonra bakırköye gittim bir arkadaşla görüştüm alışveriş yaptım ve bu saatte geldim çok başm ağrıyor,biraz geçmişe bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…