Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sebze gününden sonra 900 gram artıda çıktım ama olsun olmasını bekliyordum zaten..şükür sebzeye doydum bu günde ekmeğe doyucaam...........

ekmeğide keten tohumlu yaptım heeee.......

Afiyet olsun.Kilolar akıp gitsin.Bende kaç gündür ekmek yemedim hiç.Bugün öğlen öğününde yedim.Özlemişim ekmeği.Çok ekmek sever biri değilim ama yinede özlemişim

eline sağlık AFİYET OLSUN

bi taşla iki kuş diyosun yaneeeeee:))

daha kimseynen denk gelmedim iki gündür
aaa ben varim ya ne demek .sen beni begenmkiyon mu
harikasiniz kizlar bu ne mukemmeliktir boyle .azminize hayranim
canim sakin ol sinirlenme .eksik yazanlar ceza öpuani alacaklar sonucunada kendileri katlanacak sen ne uzuyorsun tatli c aninidemi ama
haklısın safişim kaybetmiştim tatlandırıcımı öğlen buldum:) sabah çayım yine şekerliydi anlıycan ama öğlenden sonraki çayım sakarinliydi şekersiz içemiyorum malesef...
bildigim kadariyla tatlandiricilarda iki taneden sonra insanda seker etkisi yaratiyormus ona ona dikkat et tatlim
boşamı gitcek şimdi..kızlara yedirim bari biküvi gibi olmuş zaten.....
he yedir degisik bisey oldugu icin yiyeceklerdir helede uzerine cikolata yada bal surersen daha bir zevkle yiyeceklerdir
igg iskembe corbasini hic sevmem daha dogrusu iskembe sevmem ben.kokorecte oyle agzima surmem herhalde.galiba bende kalori sayma diyeti yapacam .yemeden duramiyom yiyincede kilo veremiyom yerimde sayiyom
olsun tatlim kilo verdikce ve inceldikce emeklerinin karsiligini alacaksin hic uzulme guzelim
dogacim nasil hesaplanir bu kaloriler bende yapacagim artik yoksa inemeyecem asagiyailla hassas mutfak tartisimi olmasi lazim
Canlarım biz bilgisayar dersindeydik kuzularımla.Onlar araştırma ödevlerini hazırlarken ben de geldim siteye.Birazdan zil çalacak,akşam uğrarım.Öpüyorum.

tamam tatlim aksam gelirsen gorusuruz

dukkan emmi senin şu listelerini yediklerini ve uyumunu görse eminim kitabında sende bahseder

durr bitanem yaaa sakin ol senin bu hissettiklerini çok iyi anlıyorum ama bu ceza puanı çok etkili bence gülüm yapacaktır yapılması gerekeni..

neyse bugun yediklerimi yazayim sabah bir kase yogurt,bir kutu ayran ictim arada bir salatalik oglen bir sandvic arada bir salatalik iki tane kucuk kuru dolmabir biber biri patlicandi tadini kontrol etmek icindi aksamada dolma yiyecem galiba ekmeksiz .sandvicimde tam bugday ekmeyiydi iki ince dilim arasina sadece beyaz peynir koydum yag kullanmadim iki tanede domatesle yedim

ben genelde balığı sadece fırında ızgara gibi pişirip yemeyi tercih ediyorum
buğulamayla pek aram yok sende sade ızgara gibi yiyebilirsin canım

bende hemen dün akşamki yemeğimi yazayım sabahı ve öğleni yazmıştım :)

4 küçük köfte
1 dilim buğday ekmeği
salata

hg tatlim .insallah annende evine saglikla varir.sen gecmisi hallet gel sohbet edelim yok yada istemiyorsan once sohbet edelim kimse olmadiginda gecmis yaparsin

hoşbulduk kuzum
amin canım zaten varmak üzere annecim 4 saatlik yol allahtan şu an için çok uzak değiliz
geçmişi yaptım bile

bugün markete gittim müslim bitmişti olmaz burda ama yine bakayım dedim ama bide ne göreyim varmış ayyy altın bulmuş gibi sevindim hemen sarıldım paketlere eşimde diyo ne oldu yaaa alabilmek için evime uzak bi markete gitmem gerekiyodu kurtuldum
nestleninkini aldım nevim sen bilirsin tropikal vardı ama ben üzüm ve fındıklıyı aldım belki onu beğenmem diye

ipekyol sen nasilsin ttalim sessiz sessiz gelmissin bir baktim altta ismin var.hadi gel sohbet edelim tatlim kizin nasil oldu simdi oturmazda o yurumeye basladi diye

oh afiyet olsun amam yag olmasintatlim incecik fistiklar olalim

sağol canım inşlh :98:
oh iyi etmissin tatlim gel sohbet edelim kizlarda tek tek damlarlar simdi.nerde oturuyorki annen, sen nerdesin mahsuru yoksa tabi
evet damlasınlar toplaşalım kaynaşalım
ben şu an için istanbuldayım canım annemlerde bilecikteler
basicaktimda cumartesi kizimin pazarda oglumun dogum gunu vardi malum bende dayanamadim :18:

ooo nice nice senelere rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kuzularına
ne şans yaa nasılda denk getirdin öyle peş peşe günlerde doğum yapmayı kız

ay cok sevindim adina .insan yakinmda bulunca daha rahat ediyor nedense .bunu sevecegine eminim tatlim insalah bol bol kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…