sebze gününden sonra 900 gram artıda çıktım ama olsun olmasını bekliyordum zaten..şükür sebzeye doydum bu günde ekmeğe doyucaam...........
ekmeğide keten tohumlu yaptım heeee.......
aaa ben varim ya ne demek .sen beni begenmkiyon mueline sağlık AFİYET OLSUN
bi taşla iki kuş diyosun yaneeeeee:))
daha kimseynen denk gelmedim iki gündür
harikasiniz kizlar bu ne mukemmeliktir boyle .azminize hayranimSağol ablacım,artık körlükler bile dayanamadı dukan karşısında.Ablacım gerçekten ben Dukanla 5.4 kg atmama rağmen,incelme sanki 10 kilo vermiş kadar net,çok şükür,insanlar farkedince daha da gaza geliyor insan
2 tane 1.5 kg lık dambıl 5 lira o sitede ablacım ve kargo ücreti de yok.
Annesin sen ya,Rabbim analarımızı başımızdan eksik etmesin.Yeryüzünde anneden başka kimse evladının mutluluğuna bu derece adanamaz,ne mutlu ya
Saferan'ım kaç kaşık yulaf kepeği kattıysan,onu hesaplayarak ekmeği tüketmeyi unutma olur mu.Mesela senin günde 2 kaşık yulaf kepeği yeme hakkın var,eğer 6 kaşıkla yaptıysan bu ekmeği,3 güne bölmek zorundasın.Ve bir dipnot,yulaf kepeği ile yapılan yiyecekler dolapta bile olsa 2 günden fazla süre tüketilmemelidir.Salgıladığı bir madde nedeniyle.O zaman bu mantıkla ekmeği 4 kaşık yulaf kepeği ile yapıp,2 günde tüketmelisin bitanem.Bu arada sebzede su topluyor vücut,su kaybını alıyor bu yüzden artı çıkıyoruz.Ama protein günlerinin ertesi hemen eksiye düşüyor.
canim sakin ol sinirlenme .eksik yazanlar ceza öpuani alacaklar sonucunada kendileri katlanacak sen ne uzuyorsun tatli c aninidemi ama19 eylül pazartesi,7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=8
SAFERAN=3(İzinli idi)
DOĞA3=5
ROSEBERRY=5
GANFED=7
ANŞAA=6
NEV81=11
PABYA=0
SAPHİRA=4
İPEKYOL51=5
AYSEN34=6
HULYAEYUP=0
Hanımlar 5 mesaj kuralı iplenmeyecekse,ben bu listeyi tutmak istemiyorum artık.Ki 5 mesajı takan yok,boşuna hem iş hem ev yükümün arasında sayım yapmamın bir manası yok.Herkesin her zaman bir mazereti var bu hususta.Topikteysen 5 mesaj kuralına uyacaksın,değilsen izne ayrılacaksın mantık bu kadar basit.Lafım kimseye değil,kişisel değil,kurallara uymayan kim varsa geçerli cümlelerim.Bu 1 günlük bir olay değil,dünkü sayımla alakalı değil,tamamen dolma oldu artık bende.Birgün 40 mesaj yazıyoruz,birgün 5 mesaj bile yazmıyoruz kişisel olarak.İstikrar yok,keyfimiz nasıl gelirse.Gülüm çok yoruluyor diye kıyamıyordum listeyi hazırlıyordum ama,her hazırlayışımda sinirlenmekten yoruldum.Kurallar filan ne saçma işler değil mi,kafamıza göre takılalım.Gülüm affına sığınıyorum bitanem,beni anlayacağına eminim.Bence kurallar olmasın takımda ki;uygulamayan mazeret bulmak,uyaran da taşlanmak triplere maruz kalmak zorunda kalmasın.
bildigim kadariyla tatlandiricilarda iki taneden sonra insanda seker etkisi yaratiyormus ona ona dikkat et tatlimhaklısın safişim kaybetmiştim tatlandırıcımı öğlen buldum:) sabah çayım yine şekerliydi anlıycan ama öğlenden sonraki çayım sakarinliydi şekersiz içemiyorum malesef...
he yedir degisik bisey oldugu icin yiyeceklerdir helede uzerine cikolata yada bal surersen daha bir zevkle yiyeceklerdirboşamı gitcek şimdi..kızlara yedirim bari biküvi gibi olmuş zaten.....
igg iskembe corbasini hic sevmem daha dogrusu iskembe sevmem ben.kokorecte oyle agzima surmem herhalde.galiba bende kalori sayma diyeti yapacam .yemeden duramiyom yiyincede kilo veremiyom yerimde sayiyomBitanem 1 küçük kutu light yoğurdu 1 yumurta ve 2 kaşık yulaf kepeği ile çırptım önce.Bir miktar kaynamış sıcak suyun içine ağır ağır dökerek karıştırdım.Kaynamaya başlayınca önceden haşladığım tavuk göğsünden içine ince ince dittim.Akşama sarımsak ve sirke katarak içmeyi düşünüyorum,işkembe çorbası içermiş gibi kandırıcam kendimi
Ablam ufak çalımlarla,1300 kalori ile 2000 kalori alan bir insandan daha fazla doyabiliyor insan.Gerçekten ben çok keyifle kilo verdim o diyetle.Kalorisi az besinleri çok çok yiyordum.
olsun tatlim kilo verdikce ve inceldikce emeklerinin karsiligini alacaksin hic uzulme guzelimEkmeksizlik,karbonhidratsızlık,meyvesizlik çok zorlasa da,etkisi bütün sıkıntıyı unutturuyor ablacım.8 aydır diyetteyim nerdeyse ama en zorlandığım 1 aydır yaptığım Dukan diyeti oldu.Ama bu sıkıntısının yanında,20 kilo verdiğimde bile yaşamadığım incelmeyi,5-6 kiloda Dukan yaşattı bana.Zaten o yönü olmasa çekilmez bu diyet.
dogacim nasil hesaplanir bu kaloriler bende yapacagim artik yoksa inemeyecem asagiyailla hassas mutfak tartisimi olmasi lazim2011-09-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0 S
[2] Kuru Pasta 1 ADET 75 ARA
[3] Kavun 100 gr 33 A
[4] Elma 1 ADET 60 A
[5] Süt .25 LİTRE 170 A
[6] Light Müsli Keten tohumlu 1 30 gr 85 A
[7] Sahanda Yumurta .5 PORSİYON 80 S
[8] Ekmek 1 DİLİM 65 Ö
[9] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 Ö
[10] Etli Bamya 1.5 PORSİYON 375 Ö
[11] Şeker (küp) 4 ADET 78 S
[12] Kaşar Peyniri .30 DİLİM 37.5 S
[13] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65 S
Toplam : 1191.5 kal.
BU DA BU GÜNKÜ AKŞAMA MÜSLİYLE MEYVA YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
Canlarım biz bilgisayar dersindeydik kuzularımla.Onlar araştırma ödevlerini hazırlarken ben de geldim siteye.Birazdan zil çalacak,akşam uğrarım.Öpüyorum.
Ekmeksizlik,karbonhidratsızlık,meyvesizlik çok zorlasa da,etkisi bütün sıkıntıyı unutturuyor ablacım.8 aydır diyetteyim nerdeyse ama en zorlandığım 1 aydır yaptığım Dukan diyeti oldu.Ama bu sıkıntısının yanında,20 kilo verdiğimde bile yaşamadığım incelmeyi,5-6 kiloda Dukan yaşattı bana.Zaten o yönü olmasa çekilmez bu diyet.
dukkan emmi senin şu listelerini yediklerini ve uyumunu görse eminim kitabında sende bahseder
19 eylül pazartesi,7. takım paylaşım listesidir.
KIRMIZIGÜL=8
SAFERAN=3(İzinli idi)
DOĞA3=5
ROSEBERRY=5
GANFED=7
ANŞAA=6
NEV81=11
PABYA=0
SAPHİRA=4
İPEKYOL51=5
AYSEN34=6
HULYAEYUP=0
Hanımlar 5 mesaj kuralı iplenmeyecekse,ben bu listeyi tutmak istemiyorum artık.Ki 5 mesajı takan yok,boşuna hem iş hem ev yükümün arasında sayım yapmamın bir manası yok.Herkesin her zaman bir mazereti var bu hususta.Topikteysen 5 mesaj kuralına uyacaksın,değilsen izne ayrılacaksın mantık bu kadar basit.Lafım kimseye değil,kişisel değil,kurallara uymayan kim varsa geçerli cümlelerim.Bu 1 günlük bir olay değil,dünkü sayımla alakalı değil,tamamen dolma oldu artık bende.Birgün 40 mesaj yazıyoruz,birgün 5 mesaj bile yazmıyoruz kişisel olarak.İstikrar yok,keyfimiz nasıl gelirse.Gülüm çok yoruluyor diye kıyamıyordum listeyi hazırlıyordum ama,her hazırlayışımda sinirlenmekten yoruldum.Kurallar filan ne saçma işler değil mi,kafamıza göre takılalım.Gülüm affına sığınıyorum bitanem,beni anlayacağına eminim.Bence kurallar olmasın takımda ki;uygulamayan mazeret bulmak,uyaran da taşlanmak triplere maruz kalmak zorunda kalmasın.
bugünkü menüm
sabah:
maydonoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
50 gr. tuzsuz lor
1 şeftali (domates salatalık istemedi canım)
1 çay bardağı fındık-ceviz-badem karışımı
1 fincan yeşil çay
öğlen:
kıymalı kabak yemeği
yoğurt
yeşil çay
akşam:
fırında zeytinyağı,maydonoz ve soğanla harmanlayıp sardalya pişiricem.yağlı kağıt üzerinde.başka fikri olan var mı buğulama dışında?
bencede bahseder heleki yaptigi o guzel yemekleri gorse gururla takdim ederdi
selamlar canlar
annemi yolcu ettim geldim eşimide göreve gönderdim bi geçmiş yapayım ben
evet
nasılsın canım
hg tatlim .insallah annende evine saglikla varir.sen gecmisi hallet gel sohbet edelim yok yada istemiyorsan once sohbet edelim kimse olmadiginda gecmis yaparsin
bende hemen dün akşamki yemeğimi yazayım sabahı ve öğleni yazmıştım :)
4 küçük köfte
1 dilim buğday ekmeği
salata
hamdolsun tatlimcok iyiyim .yaramazlik yok sukur hafta sonu kabusundan ciktim .insallah cumayada normale donerim
hoşbulduk kuzum
amin canım zaten varmak üzere annecim 4 saatlik yol allahtan şu an için çok uzak değiliz
geçmişi yaptım bile
hadi bacım biraz freni bas bak ne kalmış şurda hedefe
cumaya güzel rakamlar görelim hep beraber
oh afiyet olsun amam yag olmasintatlim incecik fistiklar olalim
evet damlasınlar toplaşalım kaynaşalımoh iyi etmissin tatlim gel sohbet edelim kizlarda tek tek damlarlar simdi.nerde oturuyorki annen, sen nerdesin mahsuru yoksa tabi
basicaktimda cumartesi kizimin pazarda oglumun dogum gunu vardi malum bende dayanamadim :18:
bugün markete gittim müslim bitmişti olmaz burda ama yine bakayım dedim ama bide ne göreyim varmış ayyy altın bulmuş gibi sevindim hemen sarıldım paketlereeşimde diyo ne oldu yaaa alabilmek için evime uzak bi markete gitmem gerekiyodu kurtuldum
nestleninkini aldım nevim sen bilirsin tropikal vardı ama ben üzüm ve fındıklıyı aldım belki onu beğenmem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?