Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın evet lavaş ekmekli

Günaydınlar efenim Donuyorum ve yine çok uykum var herkes iyidir inşallah öğlene doğru açılırım ben

@MiuLego dün spor yapamadım yarım saat yürüyüşüm var sadece maalesef çünkü dün trafikte kaldık yağmur bastırınca kilitlendi yine eve ulaştığımda 19:45 falandı yemek için eşime bir şeyler hazırladım 2 makine çamaşır yıkayıp astım,nevresimlerimi değiştirdim,mutfağı toparladım sonra duş derken saat 1 de uyudum Bende kerevizli yoğurda çok üşendim yorgunluktan eti formla beyaz peynir yedim sadece bu sabah tartı oynuyordu

begum75 Ballı çörekim sen yapmışsındır sporlarını inşallah

neresinden canım
Yenimahallede

Yok kız iyilik herzaman karşılıklıdır yoksa bir iki üçüncü de sende vazgeçersin

Kaptancm haftada 1 yiyorum bul guru daha da yemem detoks değil de daha çok kür istiyorum aslinda

Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡
Günaydın canım sporunu ekledim cuma-cumartesi yoktu değil mi
Günaydınnnnnn

Okul yollarındayım hava karanlıkçok zevk alıyorum şuanda harikaaa
Bende şuanda çok zevk alıyorum anlatamam öyle böyle değillll
Kandırdım kandırdım

Günaydın ,kış yeni yeni geldi İstanbul'a ,bırrrrrr.
DonuyorlardıGünaydın Deynebim konuşamıyoruz tabi benim sporlarımdan gittiniz ya
Uykusuz bir gecenin sabahından herkese GÜNAYDIN

Diyetimin ilk günü sanki ilk kez yapacakmışım gibi korku heyecan herşey var
Allah’ım sonuca ulaşana kadar sabır irade nasip etsin hepimize
Günaydın hoşgeldin canım aramıza İnşallah hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın
Günaydın güzellerrr
Günaydın güzellik
Şuanki tek hayalim eve gider gitmez uyumak o kadar çok istiyorum ki göz kapaklarım yapışıyor yaçok fenayım çok
Benimde öyleydi dün var ya anaaa bugün de öyle ben hep öyleyim Akşam olsa da eve gidip kuru fasulyemi pişirsemKitap okuyacağım sonra hadi inşallah
Günaydın sevgili takımım güzel yağmurlu bir Antep sabahından hayırlı sabahlar
Günaydın canım oralarda ne güzeldir
Herkese Günaydın. Kış geldi galiba çook soğuk.
Günaydın kışa girdik hayır olsun

Günaydın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…