Sayımız gittikçe artıyor
oh be minnak klasik bannu menüsü afiyet olsun
canım sen menülerini vermeye başladıkça öneriler gelir zaten :)
oy senin minicik oruç menüne kurban olurum.. afiyet olsun allah kabul etsin Efserim
tantuni ekmekli miydi? Dürüm müydü? kaç taneydi..
bunlar önemli canım..
Ayvayı ben çiğ yiyemiyorum da bugün şekersiz komposto yapıcam bakalım. Tarçınlı karanfilliAynen canım 3-4 gün alışma süreci geçti mi bu iş tamamdır .. ayvayıAusencia kaptan da öneriyor tok tutuyormuş
Bende yağmurda evimde kahve kitap keyfi yaparım saatlerce hiç bıkmam battaniyem de üzerimdeYagmurda tahta bir kafede sinirsiz cay kahve icip sohbet edebilirim
Yenimahalledeneresinden canım
Yok kız iyilik herzaman karşılıklıdır yoksa bir iki üçüncü de sende vazgeçersinAy ne güzel yaaa.. çok severim ben de kalabalık aile.. ne güzel maşallah:)
Daktırımdan da ne kadar iyi bir abla olduğunu duymuştuk ece.. nazar değmesin kuzucum maşallah
Canım 2 öğüncü karatay ama ille de 2 öğün demiyor.. örnek menüleri 3 öğün mesela.. en azından düzene alışana kadar
Kız seve seveee
GünaydınGünaydınlar kızlar yağmurlu bir sabaha uyandık ennn sevdiğim yağmurda uyumak yaşasınnn kışşşkeşke hel kış olsa hiç sevmyorum yazı
Hosgelsiniz .Günaydınlar kızlar yağmurlu bir sabaha uyandık ennn sevdiğim yağmurda uyumak yaşasınnn kışşşkeşke hel kış olsa hiç sevmyorum yazı
Kaptancm haftada 1 yiyorum bul guru daha da yememtavuğun kızarmamış olması tercihtir.. yok yere zararlı yağ almaya gerek yok.. ama menün çok hafif canım..
ip de var maşallah
bak hele bak bak pişman da değilmiş
durduramıyoruz yahu
en az 52.7 diyrum
öğlenleri neden hep ayı yiyorsun zeytincim?
menü fena değil.. artık buluguru bırakmalı yavaştan tartı günü geliyor :)
hayır sen napıcan detoksu bakıyım
hoşnulduk merhabalar memnun oldum canım bende büşraHosgelsiniz .
Ben nisa
Günaydın canım sporunu ekledim cuma-cumartesi yoktu değil miGünaydınlarrr ♡ ♡ ♡
Bende şuanda çok zevk alıyorum anlatamam öyle böyle değillllGünaydınnnnnn
Okul yollarındayım hava karanlıkçok zevk alıyorum şuanda harikaaa
DonuyorlardıGünaydın,kış yeni yeni geldi İstanbul'a ,bırrrrrr.
Uykusuz bir gecenin sabahından herkese GÜNAYDIN
Günaydın hoşgeldin canım aramızaDiyetimin ilk günü sanki ilk kez yapacakmışım gibi korku heyecan herşey var
Allah’ım sonuca ulaşana kadar sabır irade nasip etsin hepimize
Günaydın güzellikGünaydın güzellerrr
Benimde öyleydi dün var ya anaaa bugün de öyle ben hep öyleyimŞuanki tek hayalim eve gider gitmez uyumako kadar çok istiyorum ki göz kapaklarım yapışıyor ya çok fenayım çok
Günaydın canım oralarda ne güzeldirGünaydın sevgili takımım güzel yağmurlu bir Antep sabahından hayırlı sabahlar
Günaydın kışa girdik hayır olsunHerkese Günaydın. Kış geldi galiba çook soğuk.
Günaydın
Günaydın cnm burada çok soğuk yağmur var çok fenaHerkese Günaydın. Kış geldi galiba çook soğuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?