ayyy sana maşallahShut Up tanışalım
3gün önce 40oldum
4cocugum var 14, 10, 4, 2,yaşındalar 78kiloyla geldim 65indim bir hata yapıp mezun oldum hedefim en az 60
Şu sıralar 67geziniyorum
Cok guzel gorunuyorAy bugün diyette tonlu salata vardı ya bi baktım evde hiç yeşillik yok maydonozdan başka.bende lahana vardı beyaz onu şöyle bi soteledim zeytin yağıyla.onu kullandım ııımmm harikaydı.bi lahana aşığı olarak bayıldım ahanda böle
Eki Görüntüle 2069898
evet mezuniyet yaramıyor en az 6 ay koruma da kalmak lazımBen geldigimdedeAusencia takım kaptanıydı ahhh dediydi mezun olma istersen diyede iste zor zamanlardaydim neyse canim kaptanım söz dinlemek lazım mış
ayyy sana maşallah
4 çocuk Allahım bağışlasın hepsini
bende 1 tane var ikinciye erinenlerdenim.
adım Hande yaş 31
ankaradanım boy 153 kilo 90 ilk hedef 65 2.hedef 55 inşallah
kilo verme korkum yok her yolu deneyebilirim ölümüne diyet yapan manyaklardanım
ama koruyamıyorum biri beni korusun
evet mezuniyet yaramıyor en az 6 ay koruma da kalmak lazım
İnşallah canım zaten buraya yazacağım psikolojisi ile tutuyorum kendimi normalde şimdi bebişimin çikolatasından 2 tane alıp yiyordum :) onun yerine 2 dilim ayva yedim hemen şu bi kaç günü atlatsam gerisi kolayYa hahahaha deynepppp aynen tb ekmek mi veriyoruz kuşlara da
Ne güzel ya.. çocukken alışınca çocuklar zateb ömür boyu devam ediyor.. maşallah kızına
Amin canım amin.. yapacaksın merak etme.. akşam menüye yazacaksın her yediğini.. bunu düşününce kolay olur kendini tutmak
neresinden canımKizlarrrr bir ankaralı daha bende angaraliyim
Ay ne güzel yaaa.. çok severim ben de kalabalık aile.. ne güzel maşallah:)Kaptan ben hep buralardayım kendume morti bakıyorum şöyle ilgili dişli
Oğluna kız bakan kaynana gibi hissettim kendimi
Bi haftasonu uğrayamadım cok guzel ve yoğundu evde 22kisi misafir İnşaAllah yine en kısa sürede tekrarlarız tüm kardeşler vede bebeler gercekten çok güzeldi annem babam biz 22kişilik bir aileyiz Maaşallah
Daktırımdan da ne kadar iyi bir abla olduğunu duymuştuk ece.. nazar değmesin kuzucum maşallahBen büyük ablayim abla olmak çok güzel
Kardeşlerimle kavga ettiğimi yada küstüğümü hiç hatırlamıyorum desem yada sacbasa girdiğinizi annemde der hic kavga etmezdiniz diye
Hayat kısa bugün var yarın yokuz kırmayalım kirilmayalim İnşaAllah
Üniversitedeyken trafik kazasında arkadaşımız vefat etmişti babasida gecenlerde vefat etti onları düşünüyordum arabayı babası kullanıyordu 17sene evlat acısıyla geçti ama isyan etmedi sua etrim Rabbim cennetinde kavuştursun
Canım 2 öğüncü karatay ama ille de 2 öğün demiyor.. örnek menüleri 3 öğün mesela.. en azından düzene alışana kadarŞimdi canlar ben bugün karataya başlıyorum
karatay 2 öğün öneriyor ya
sabah ve öğlen menülerini yapsam akşamı yapmasam nasıl olur.
bugün doktor randevum var onada bir sorucam
leptine sen şimdi yat öğleden sonra çalışırsın emri vereyim dedim de.
Kız seve seveeeSevgili kaptanım @MiuLego beni 6ay dolunca takıma alıcan demi
Aynen canım 3-4 gün alışma süreci geçti mi bu iş tamamdır .. ayvayıİnşallah canım zaten buraya yazacağım psikolojisi ile tutuyorum kendimi normalde şimdi bebişimin çikolatasından 2 tane alıp yiyordum :) onun yerine 2 dilim ayva yedim hemen şu bi kaç günü atlatsam gerisi kolay
Sayımız gittikçe artıyorKizlarrrr bir ankaralı daha bende angaraliyim
GünaydınnnGünaydın sevgili takımım güzel yağmurlu bir Antep sabahından hayırlı sabahlar
Hani ucgen gibi bisey varya ici antep fistikli falan oluyor. Malatyali bi tanidigimiz onun cevizlisini getirmisti cok guzeldi ya
Belki çılgınca gelecek ama delice şeyler yapmak istiyorum
Misal paraşüt ile atlamayı allahım o gökyüzünde suzuluyorlar ya bayılıyorum yada dağa tırmanma
Çok riskli ama çok zevkli
Yada deli gibi hız yapıp araba kullanma ama trafik e kapalı alanda
İçimde atamadığım enerji var
Yada sadece bisikletle il il dolaşma yeni insanlar yeni yüzler
Aslında yapmak istedim bişey varmı yapicam
Saçımı ya mora yada pembeye boyicam çok seviyorum benim adam istmiyor
Supriz olsun ona
Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡
Uykusuz bir gecenin sabahından herkese GÜNAYDIN
Günaydın güzellerrr
Günaydınnnbizde de yapmur var kapkara dışarısı bi de çok soğuk
Hoşbuldum teşekkür ederimMuska diyecektim alıntıda bulmuşsun hocam cevabı benimde takintilarim vardır özeti hatırlayanlar kadar takarim
Gençlik böyle bişey bende ibadetlerini yapayım evi temizleyip kahve TV klüp keyfi yapayim diyorum
Günaydın hocam iyi dersler
Günaydın canım hoşgeldin ben Fatma 45 yaşında 4 oğlan anası aklını 99 kilo olmaya takmış biriyim
Günaydın canım bende aynuram zamanında geldim 2015 25 haziranında seni hatırlayamadım benden önce mezun oldum heralde
senden sonra olabilir galiba 396.etap mıydı neydiMuska diyecektim alıntıda bulmuşsun hocam cevabı benimde takintilarim vardır özeti hatırlayanlar kadar takarim
Gençlik böyle bişey bende ibadetlerini yapayım evi temizleyip kahve TV klüp keyfi yapayim diyorum
Günaydın hocam iyi dersler
Günaydın canım hoşgeldin ben Fatma 45 yaşında 4 oğlan anası aklını 99 kilo olmaya takmış biriyim
Günaydın canım bende aynuram zamanında geldim 2015 25 haziranında seni hatırlayamadım benden önce mezun oldum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?