Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdi canlar ben bugün karataya başlıyorum
karatay 2 öğün öneriyor ya
sabah ve öğlen menülerini yapsam akşamı yapmasam nasıl olur.
bugün doktor randevum var onada bir sorucam
leptine sen şimdi yat öğleden sonra çalışırsın emri vereyim dedim de.

ecemavi ben eski mezunlardanım.Aynura takım kaptanıydı o zamanlar.70 küsürlerle başlayıp 53 lerde mezun olmuştıum.Amaaa şimdi 90 ım.
Ben geldigimdede Ausencia takım kaptanıydı ahhh dediydi mezun olma istersen diyede iste zor zamanlardaydim neyse canim kaptanım söz dinlemek lazım mış

Shut Up tanışalım
3gün önce 40oldum
4cocugum var 14, 10, 4, 2,yaşındalar 78kiloyla geldim 65indim bir hata yapıp mezun oldum hedefim en az 60
Şu sıralar 67geziniyorum
ayyy sana maşallah
4 çocuk Allahım bağışlasın hepsini
bende 1 tane var ikinciye erinenlerdenim.
adım Hande yaş 31
ankaradanım boy 153 kilo 90 ilk hedef 65 2.hedef 55 inşallah
kilo verme korkum yok her yolu deneyebilirim ölümüne diyet yapan manyaklardanım
ama koruyamıyorum biri beni korusun

Cok guzel gorunuyor

Kizlarrrr bir ankaralı daha bende angaraliyim

İnşallah canım zaten buraya yazacağım psikolojisi ile tutuyorum kendimi normalde şimdi bebişimin çikolatasından 2 tane alıp yiyordum :) onun yerine 2 dilim ayva yedim hemen şu bi kaç günü atlatsam gerisi kolay

Ay ne güzel yaaa.. çok severim ben de kalabalık aile.. ne güzel maşallah:)
Daktırımdan da ne kadar iyi bir abla olduğunu duymuştuk ece.. nazar değmesin kuzucum maşallah
Canım 2 öğüncü karatay ama ille de 2 öğün demiyor.. örnek menüleri 3 öğün mesela.. en azından düzene alışana kadar
Sevgili kaptanım @MiuLego beni 6ay dolunca takıma alıcan demi
Kız seve seveee

Aynen canım 3-4 gün alışma süreci geçti mi bu iş tamamdır .. ayvayı Ausencia kaptan da öneriyor tok tutuyormuş

Hani ucgen gibi bisey varya ici antep fistikli falan oluyor. Malatyali bi tanidigimiz onun cevizlisini getirmisti cok guzeldi ya

Muska diyecektim alıntıda bulmuşsun hocam cevabı benimde takintilarim vardır özeti hatırlayanlar kadar takarim

Gençlik böyle bişey bende ibadetlerini yapayım evi temizleyip kahve TV klüp keyfi yapayim diyorum

Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡

Günaydın hocam iyi dersler

Uykusuz bir gecenin sabahından herkese GÜNAYDIN

Günaydın canım hoşgeldin ben Fatma 45 yaşında 4 oğlan anası aklını 99 kilo olmaya takmış biriyim
Günaydın güzellerrr

Günaydın canım bende aynuram zamanında geldim 2015 25 haziranında seni hatırlayamadım benden önce mezun oldum heralde

Hoşbuldum teşekkür ederim
Oyy maşallah ne güzel 4 erkek annesi olmak benimde iki oğlum var doktorum izin verseydi bi tane daha doğurmayı çok isterdim kısmet değilmiş allahım olanlara sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin

senden sonra olabilir galiba 396.etap mıydı neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…