Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çoğu hafta iş yerine gelip dinleniyorum

ay kaynana ile oturanların hepicigine tebriksssssssss

ŞERİ YUMURTA yedin miiii

böyük böyük yazdımmm yine kızacannnnnn

valla yedim gı napam. tavuk yiyemiyorum korkudan, ette malum olmu ateş pahası. elimde bi tek yumurta kaldı.. paso yiyom.
ama kiloda düşmek gibi bir egilim de yok. akşam resmen açlıktan uyuyamadım. ama hala başlangıc kilomdayım. şaşırdım napicamı da bilmiyorum. sabahın köründen tartılıyorum ondan olaiblir. bir de stres yapıyorum bu ara o da şişiriyordur. bıktım ya bi ugraş dur elde var sıfır..

Bende öyle düşünüyorum öğün atlamadan düzenli beslenerek diyet de olunca açlık da ekleniyor daha çok içinden çıkılmaz oluyor zaten sporla temiz beslenirsek kilo gider gene bence çok metobolizmasi zayıf olan yok aramizda ben en son geçen hafta diyetisyene gittim kadın dedi ki bir öğünde mutlu olup aç geçireceğine her öğünde orta düzeyde mutlu ol 3 öğün beslen araları 100 cal olacak şekilde ayarla dedi bi tabak çizdi tabağının yarisi salata ya da sebze 4 te 1 ı protein 4 te 1 ı de karbonhidrat olsun dedi işte bi de günde 1 saat spor yarım saati cardio yarısı da egzersiz tabi ben uygulamaya tam geçirmedim ama zihnim biraz rahatladı düşündükçe daha beter oluyor sanki benim zihnim sürekli bu konuyu konuşuyor benimle gece uykusu falan da kalmadı gece çocuk emzirmeye uyanınca bile diyet kilo bunları konuşuyorum kendimle kendime ettiğim hakaretina haddi hesabı yok zaten oyy çok doluyum bu kadar kiloyu ben mi verdim nasıl verdim onu da bilmiyorum ama o irademi geri istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…