- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çoğu hafta iş yerine gelip dinleniyorumbende öyle canım hafta sonu daha çok yoruluyorum,
bencede germeyelim kendimizi, bence başaracağız, biz daha önce neler başardık şimdi yine yeniden başaracağız.
bu gün başladım ve artık cıs yok, sıkı bir diyet olmayacak, en azından sağlıklı beslenmeye geçerek atlatmak istiyorum bu süreci
hepinize kocaman destek benden
inan bende öyleyim,Çoğu hafta iş yerine gelip dinleniyorum
ay kaynana ile oturanların hepicigine tebriksssssssss
ŞERİ YUMURTA yedin miiii
böyük böyük yazdımmm yine kızacannnnnn
coco sen benim takımda değilsin bu hafta,
Tesekkurler canim
ne olmuş benim hemşomaTesekkurler canim
hafta sonu bendede tam bir işgence.Yatağa yatamıyorum yorgunluktan pazartesi işyerine gelince dinleniyorum iyimiÇoğu hafta iş yerine gelip dinleniyorum
Çok geçmiş olsun bebek de var dimi..Grip oldum canim
bencede germeyelim kendimizi, bence başaracağız, biz daha önce neler başardık şimdi yine yeniden başaracağız.
bu gün başladım ve artık cıs yok, sıkı bir diyet olmayacak, en azından sağlıklı beslenmeye geçerek atlatmak istiyorum bu süreci
Bende öyle düşünüyorum öğün atlamadan düzenli beslenerek diyet de olunca açlık da ekleniyor daha çok içinden çıkılmaz oluyor zaten sporla temiz beslenirsek kilo gider gene bence çok metobolizmasi zayıf olan yok aramizda ben en son geçen hafta diyetisyene gittim kadın dedi ki bir öğünde mutlu olup aç geçireceğine her öğünde orta düzeyde mutlu ol 3 öğün beslen araları 100 cal olacak şekilde ayarla dedi bi tabak çizdi tabağının yarisi salata ya da sebze 4 te 1 ı protein 4 te 1 ı de karbonhidrat olsun dedi işte bi de günde 1 saat spor yarım saati cardio yarısı da egzersiz tabi ben uygulamaya tam geçirmedim ama zihnim biraz rahatladı düşündükçe daha beter oluyor sanki benim zihnim sürekli bu konuyu konuşuyor benimle gece uykusu falan da kalmadı gece çocuk emzirmeye uyanınca bile diyet kilo bunları konuşuyorum kendimle kendime ettiğim hakaretina haddi hesabı yok zaten oyy çok doluyum bu kadar kiloyu ben mi verdim nasıl verdim onu da bilmiyorum ama o irademi geri istiyorumbende öyle canım hafta sonu daha çok yoruluyorum,
Bana neden teşekkür etmedin ?Tesekkurler canim
Tesekkurler Yok annem bebekÇok geçmiş olsun bebek de var dimi..
Amin amin amin
Hadi yoksa üst komşum musun ağustosta taşındım kimseyi tanımıyorum
Eger evdede iletisimi reddetseydi cocuk psikiyatrisi derim ama evde herşey normalse zamanla değişir
Bende öyleyiminan bende öyleyim,
Can cangizim yemek yapıyordum goremedim gecmisi sana kocamannnnn tesekkurlerrrrrrBana neden teşekkür etmedin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?