Benim geçmiş olsunum daha özeldi amaCan cangizim yemek yapıyordum goremedim gecmisi sana kocamannnnn tesekkurlerrrrrrhastayim opmeyeyim )
Gönder canım tabisi
Bence oğlannn kiiii
Sağol kuzum amiinn zaman hızla akıp geçiyor işte.
sağol Deynebim
Tesekkurler Yok annem bebek) 4.5 yaşında kizim var oda benimle ayni fosur fosur burnu akıyor...
Transfer oldu Di mi canım inanıyorum ben hiç bi sıkıntı olmayacak inşallahAmin kuzucum insAllah
Amin canım benim AminGünaydın bacilarilac icmeyeyim dedim ama uyudum uyandim hala bas agrim devam ediyor.3uncu gün oldu artik bugun icerim kahvaltidan sonra.
Tek tek alintilayamadim hastalara geçmiş olsun.
Ausencia bakalim gosterecek mi kwndini minnak :) ben.oglumu 18 haftalikken ogrenebilmistim.
saydin78 güzel haberlerini bekliyoruz
oldu dün MakbusumTransfer oldu Di mi canım inanıyorum ben hiç bi sıkıntı olmayacak inşallah
birdayiz kuzum cuma yada c.tesi kismetse
Aman patronlar duymasıninan bende öyleyim,
Bende de değil Coco henüz listeye eklememiş sanırım kaptan @MiuLegococo sen benim takımda değilsin bu hafta,nehirnil111 kuzucum sendemi acaba bakarmısın?
Hepimizde var demek ki o sıkıntıhafta sonu bendede tam bir işgence.Yatağa yatamıyorum yorgunluktan pazartesi işyerine gelince dinleniyorum iyimi
Kuru fasulye koydum pisiyor bide bulgur pilavi ogle yemegi hazirligi... sut kaynattim bide taşırttim o kadarda basinda bekledim))simdi evi toplamaca lavobo ovmaca gelirim sonra ))
Ayyy ada sorma. Bir uğraşıyorum ki sanki sınıfı ben kurtarıcam hediye işi ileOyyy oyyy masallahhhbenide ilk ogretmenler gunumuz heyecani sardi sanki hediye bana gelecek haha
İp gibi mi yapsak 5 tanesi 1 puan gerçi squat daha zor gibi ama bilemedim @MiuLegospor kaptanımnehirnil111 @MiuLego dün kü sporum
jillian 1 25 dakika=100 puan
30 dakika eliptik=120 puan
toplam 220 puan
miu 60 tanede squat yaptım bunu nasıl puanlıycaz?
Pehhh süperstarmışım ,benden olsa olsa süper tembel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?