Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın bacilar ilac icmeyeyim dedim ama uyudum uyandim hala bas agrim devam ediyor.3uncu gün oldu artik bugun icerim kahvaltidan sonra.

Tek tek alintilayamadim hastalara geçmiş olsun.

Ausencia bakalim gosterecek mi kwndini minnak :) ben.oglumu 18 haftalikken ogrenebilmistim.

saydin78 güzel haberlerini bekliyoruz

Amin canım benim Amin

birdayiz kuzum cuma yada c.tesi kismetse

İnşallah hamile kalırsın da dünyalar güzeli kızın yada dünyalar yakışıklı si oglusun olur Rabbim tez vakitte kucağına almayı nasip etsin
Amin:)
Sağlıklı şekilde.
Umudunuzu hiç yitirmeyin

inan bende öyleyim,
Aman patronlar duymasın Müdür 1 hafta fuara gidecek yarından itibaren yok
coco sen benim takımda değilsin bu hafta, nehirnil111 kuzucum sendemi acaba bakarmısın?
Bende de değil Coco henüz listeye eklememiş sanırım kaptan @MiuLego
hafta sonu bendede tam bir işgence.Yatağa yatamıyorum yorgunluktan pazartesi işyerine gelince dinleniyorum iyimi
Hepimizde var demek ki o sıkıntı Evde dursam iş yapmam dinlenirim belki Dün dinleneceğim uyuyacağım dedim 8 de eve ulaştım trafikten dolayı sonra yemek hazırla çamaşırları yıka mutfağı toparla derken saat 1 de uyudum Çamaşırlar kuruduysa bu akşam kuru fasulyemi pişirip onları ütüleyeceğimNasıl kitap okuyup dinleneyim ya Hep hafta sonu evde kalmamaktan bu sıkıntı
Kuru fasulye koydum pisiyor bide bulgur pilavi ogle yemegi hazirligi... sut kaynattim bide taşırttim o kadarda basinda bekledim ))simdi evi toplamaca lavobo ovmaca gelirim sonra ))

Bende bu akşam yapacağım yanına pirinç yaparım ama eşim yiyor zaten sadece Kolay gelsin sanada canım

Oyyy oyyy masallahhh benide ilk ogretmenler gunumuz heyecani sardi sanki hediye bana gelecek haha
Ayyy ada sorma. Bir uğraşıyorum ki sanki sınıfı ben kurtarıcam hediye işi ile hem şahsi hediyemiz olacak hem fidan bağışı. Birde çocukların ismini yazdım ben mektup kağıdına, onun çıktısı alınacak. Şiir ezberletiyoruz birde öğretmen beğenecek mi diye heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…