Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begüm gerçekten öyle
siz if yaparken bana diyorsunuz ya naısl duruyorun öglen 1 den sabah 8 e kadar

işte cidden yemeye yemeye hissizleşiyor insan

ne yyiyceksin afiyet olsun
teşekkürler
benim bünye biraz dengesiz şekerim oynarsa dünyayı gözüm görmüyo,her zaman böyle olmuyo o yüzdende kendime güvenemiyorum işte
ne yiycem bilmiyorum bakmadım menüye süpriz olsun heyecanı artsın

Gurupta hamileler varmış :)
saydin78 tebrik ederim inşallah bebeğin sım sıkı tutunur sana hayırlı sağlıklı gebelik dilerim Ausencia tebrik ederim inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın sanırım cinsiyet öğrenme zamanı gelmiş Allah gönlünde ki neyse onu nasip etsin
Sağlıcakla kavuşun bebeklerinize inşallah

işte bu
ilkini başardınya gerisi gelir minnakım
spor yaptınmı peki dün?
Spor yapmış kadar oldum ama yapamadım evde 19:45 de oldum trafik yüzünden eşime yemek hazırladım ben eti formla beyaz peynir yedim. 2 makine çamaşır yıkadım astım. Bulaşık makinesini boşalttım sonra pisleri dizdim fırını falan hallettim. Nevresimleri değiştirdim. Duş aldım saat 1 olmuştu Dün iş yerinde kesilen pastadan da yemedim abi çikolata almış bir sürü hepsini eşime götürdüm bu hafta dikkat etmezsem devamı gelir çünkü kendimi biliyorum

ay agzina yuregine saglik bitanem Amin Amin Amin

Bugün Ausencia nın dr randevusu var.. hayurlı haberler gelsin inşallah..

Saydınımızdan da saydin78 herşey yolunda mesajı alırsak rahatlıcam

günaydın kızlar
herkese neşesi bol sağlıklı bir gün diliyorum
saydin78 ve Ausencia sizlerde hayırlı güzel haerlerle dönersiniz inşallah, sizin için herşey çok daha güzel olsun

Ausencia ay parçam güzel haberlerini bekliyoruz

Ausencia kaptanim bebisin pipisini mi gormeye gitti yosam?

Ausencia cinsiyet ögrenebilcen mi acep bugün

Ausencia güzel anne cinsiyetini mi öğreneceksiniz hadi inşallah hayırlı sağlıklı haberlerle dönersiniz

Ausencia Yusuf paşaya geçmiş olsun

Toplu aldım mesajları ... teşekkürler arkadaşlar sağlıklı haberlerini alalım da bugün... kız erkek nasip .

Hastayız ...keyif yok . Göndermedim bugün okula Yusufu . Erken kalktık ..bir şeyler yedi ..az oturdu ..şimdi yine uyumaya gitti ... öyledir zaten hep hasta olunca ordan oraya uyuklar yavrum.

Doktor randevum 16:00 da , buçukta da Yusufa aldım .

Saydın canım çok haberler ..Rabbim korusun gözetsin inşallah

Allah razı olsun kuzucum Amin

Bize de haber ver kaptanım tabi ki sağlığı yerinde olsun fasulyenin de gerisi nasip dediğin gibi

Geçmiş olsun Yusuf paşaya da kıyamam uykusu halsizliği var demek ki

Dr den geldin sandım ,heyecan yaptım bir anKızımızın haberini vereceksin sandım,başından beri kız diyorum ,bakalım ne cinsiyeti?

geçmiş olsun ausss
evdesin allahtan
ben çocukalr hasta olunca çalıştıgıma lanet idyorum ya öle hasta hasta okula gidince

allahtan kv var da bırakıyorum oraya
güzelde hasta bakar , hakkını yemeyimm şinci

Amin bitanem insAllah Rabbim bana da nasip eder insAllah anneligi
Yusuf uma da gecmis olsun iyilesir insAllah bir an once pasam

ay deynep yaaaa
alesinnnnnnn bencedee hatta pogaça, kek , kurabiye de olabilir

ya yiyebiliryorsun sen
bendee wasa veya 1 dlm denge ekmekle ancak 1 adet gideri var

evet şükür yiyorum, ama böyle içi kapkara kararmış sarısı mor olmuş yumurtaları imkanı yok yiyemem.
yarı pişmiş gibi olacak sarısı böyle, güzelce haşlıyorum sabah evden çıkmadan. ögleyin ofiste cıkanı yiyorum, cogunlukla karb oluyor tabi herşeyi yiemiyorum, salata filan da az geliyor. söyledim çok gelsin diye.
yoğurdu sütü çok yiyip içemiyorum. balon gibi şişiriyor. elimde bi peynir bir de yumurta kaldı. işte idare ediyorum. ekmege abanmak istemiyorum. ya protein olacak ya ekmek. başka türlü doymuyorum cünkü. zaten bu ara hep açım alaca doyuyorum.
artık kendime diyorum ki şeri kırk yaşına geldin. bu saatten sonra sen büyüme dönemini filan çoktan atlattın. artık yaşamak için yiyeceksin. abartmadan. gerek yok. hep bu motivasyondayım. işe de yarıyor. ben yemiyim kızım yesin mesela. o tür bişi..

Bize de haber ver kaptanım tabi ki sağlığı yerinde olsun fasulyenin de gerisi nasip dediğin gibi

Geçmiş olsun Yusuf paşaya da kıyamam uykusu halsizliği var demek ki

veririm canım vermez miyim

Dr den geldin sandım ,heyecan yaptım bir anKızımızın haberini vereceksin sandım,başından beri kız diyorum ,bakalım ne cinsiyeti?

eğer belli olursa ..gelince ilk mesajına ya pembe ya mavi yazacağım dedim ahanda böyle laci ise daha öğrenmedim demektir

geçmiş olsun ausss
evdesin allahtan
ben çocukalr hasta olunca çalıştıgıma lanet idyorum ya öle hasta hasta okula gidince

allahtan kv var da bırakıyorum oraya
güzelde hasta bakar , hakkını yemeyimm şinci

Aman bi işe yarasın

Amin bitanem insAllah Rabbim bana da nasip eder insAllah anneligi
Yusuf uma da gecmis olsun iyilesir insAllah bir an once pasam

ya evettt seçenek yokmuş
yemek paranı alamadın mı sen öyle diyordun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…