- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet akşamları tok olmam için şart maalesef dün akşam da aklım karışıyordu çok geç gittiğim için çok acıktım canım neler çekti anlatamam ama yemedimafiyet olsun sanada kuzum
sen sabahaı atlama akşam cozutıyosun sonra
teşekkürlerbegüm gerçekten öyle
siz if yaparken bana diyorsunuz ya naısl duruyorun öglen 1 den sabah 8 e kadar
işte cidden yemeye yemeye hissizleşiyor insan
ne yyiyceksin afiyet olsun
işte buEvet akşamları tok olmam için şart maalesef dün akşam da aklım karışıyordu çok geç gittiğim için çok acıktım canım neler çekti anlatamam ama yemedim
teşekkürler
benim bünye biraz dengesiz şekerim oynarsa dünyayı gözüm görmüyo,her zaman böyle olmuyo o yüzdende kendime güvenemiyorum işte
ne yiycem bilmiyorum bakmadım menüye süpriz olsun heyecanı artsın
Beni tahrik etmeyin
Spor yapmış kadar oldum ama yapamadımişte bu
ilkini başardınya gerisi gelir minnakım
spor yaptınmı peki dün?
ay agzina yuregine saglik bitanemİnşallah hamile kalırsın da dünyalar güzeli kızın yada dünyalar yakışıklı si oglusun olur Rabbim tez vakitte kucağına almayı nasip etsin
Amin:)
Sağlıklı şekilde.
Umudunuzu hiç yitirmeyin
@MiuLegoAusencia @Nefs @Whiteblacklife @Efser sagolun kuzular dün akşam uzeri transferim oldu Elhamdulillah kalitesi oldukca iyi dedi Drum. Simdi ballı lokmam sımsıkı tutunsun bana insaAllah dualarda kuzumla yer alalim insaAllah
Ausencia kaptanim bebisin pipisini mi gormeye gitti yosam?
Ausencia cinsiyet ögrenebilcen mi acep bugün
Ausencia güzel anne cinsiyetini mi öğreneceksiniz hadi inşallah hayırlı sağlıklı haberlerle dönersiniz
Günaydın bacilarilac icmeyeyim dedim ama uyudum uyandim hala bas agrim devam ediyor.3uncu gün oldu artik bugun icerim kahvaltidan sonra.
Tek tek alintilayamadim hastalara geçmiş olsun.
Ausencia bakalim gosterecek mi kwndini minnak :) ben.oglumu 18 haftalikken ogrenebilmistim.
saydin78 güzel haberlerini bekliyoruz
Ausencia Yusuf paşaya geçmiş olsun
Gurupta hamileler varmış :)
saydin78 tebrik ederim inşallah bebeğin sım sıkı tutunur sana hayırlı sağlıklı gebelik dilerim Ausencia tebrik ederim inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın sanırım cinsiyet öğrenme zamanı gelmiş Allah gönlünde ki neyse onu nasip etsin
Sağlıcakla kavuşun bebeklerinize inşallah
Allah razı olsun kuzucumGurupta hamileler varmış :)
saydin78 tebrik ederim inşallah bebeğin sım sıkı tutunur sana hayırlı sağlıklı gebelik dilerim Ausencia tebrik ederim inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın sanırım cinsiyet öğrenme zamanı gelmiş Allah gönlünde ki neyse onu nasip etsin
Sağlıcakla kavuşun bebeklerinize inşallah
Bize de haber ver kaptanım tabi ki sağlığı yerinde olsun fasulyenin de gerisi nasip dediğin gibiToplu aldım mesajları ... teşekkürler arkadaşlarsağlıklı haberlerini alalım da bugün... kız erkek nasip .
Hastayız ...keyif yok . Göndermedim bugün okula Yusufu . Erken kalktık ..bir şeyler yedi ..az oturdu ..şimdi yine uyumaya gitti ... öyledir zaten hep hasta olunca ordan oraya uyuklar yavrum.
Doktor randevum 16:00 da , buçukta da Yusufa aldım .
Saydın canım çok haberler ..Rabbim korusun gözetsin inşallah
Dr den geldin sandım ,heyecan yaptım bir anToplu aldım mesajları ... teşekkürler arkadaşlarsağlıklı haberlerini alalım da bugün... kız erkek nasip .
Hastayız ...keyif yok . Göndermedim bugün okula Yusufu . Erken kalktık ..bir şeyler yedi ..az oturdu ..şimdi yine uyumaya gitti ... öyledir zaten hep hasta olunca ordan oraya uyuklar yavrum.
Toplu aldım mesajları ... teşekkürler arkadaşlarsağlıklı haberlerini alalım da bugün... kız erkek nasip .
Amin bitanem insAllahToplu aldım mesajları ... teşekkürler arkadaşlarsağlıklı haberlerini alalım da bugün... kız erkek nasip .
ay deynep yaaaa
alesinnnnnnn bencedee hatta pogaça, kek , kurabiye de olabilir
ya yiyebiliryorsun sen
bendee wasa veya 1 dlm denge ekmekle ancak 1 adet gideri var
Bize de haber ver kaptanım tabi ki sağlığı yerinde olsun fasulyenin de gerisi nasip dediğin gibi
Geçmiş olsun Yusuf paşaya da kıyamam uykusu halsizliği var demek ki
Dr den geldin sandım ,heyecan yaptım bir anKızımızın haberini vereceksin sandım,başından beri kız diyorum ,bakalım ne cinsiyeti?
geçmiş olsun ausss
evdesin allahtan
ben çocukalr hasta olunca çalıştıgıma lanet idyorum ya öle hasta hasta okula gidince
allahtan kv var da bırakıyorum oraya
güzelde hasta bakar , hakkını yemeyimm şinci
Amin bitanem insAllahRabbim bana da nasip eder insAllah anneligi
Yusuf uma da gecmis olsun iyilesir insAllah bir an once pasam
evet şükür yiyorum, ama böyle içi kapkara kararmış sarısı mor olmuş yumurtaları imkanı yok yiyemem.
yarı pişmiş gibi olacak sarısı böyle, güzelce haşlıyorum sabah evden çıkmadan. ögleyin ofiste cıkanı yiyorum, cogunlukla karb oluyor tabi herşeyi yiemiyorum, salata filan da az geliyor. söyledim çok gelsin diye.
yoğurdu sütü çok yiyip içemiyorum. balon gibi şişiriyor. elimde bi peynir bir de yumurta kaldı. işte idare ediyorum. ekmege abanmak istemiyorum. ya protein olacak ya ekmek. başka türlü doymuyorum cünkü. zaten bu ara hep açım alaca doyuyorum.
artık kendime diyorum ki şeri kırk yaşına geldin. bu saatten sonra sen büyüme dönemini filan çoktan atlattın. artık yaşamak için yiyeceksin. abartmadan. gerek yok. hep bu motivasyondayım. işe de yarıyor. ben yemiyim kızım yesin mesela. o tür bişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?