- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Geçmiş ol
Sağol canım
Evet Begüşüm bir de pazar aşırı yorulduğum için dinlenecektim ama dinlenemedim bu akşamda yemek yapacağım belki de ütü ne zor hiç dinlenemiyorum yaoy ne çok iş yapmışsın öyle,akşam yorgun gelince iş yapması ne zor demi
Canım sadece cuma günü mü spor yoksa cumadan beri her gün aynı sporu mu yapıyorsun toplu yazamam ayrı günler de yazmam gerekiyor da
Allah Allah gelmedi kuzum ben mi atladım anlamadım ama genelde mesajlarda sadece bildirim geliyor bananehirnil111 benim etiketler gelmiyo mu balım bi bak hele.dün 288 pointim vardı etiketlemiştim şimdi de aynından yapacam
Bu hafta hiç düzgün yapamadım canım
Sağol canım benimCanim gel sana da yapiyum
Yusufa geçmişler ola keptınımToplu aldım mesajları ... teşekkürler arkadaşlarsağlıklı haberlerini alalım da bugün... kız erkek nasip .
Hastayız ...keyif yok . Göndermedim bugün okula Yusufu . Erken kalktık ..bir şeyler yedi ..az oturdu ..şimdi yine uyumaya gitti ... öyledir zaten hep hasta olunca ordan oraya uyuklar yavrum.
Doktor randevum 16:00 da , buçukta da Yusufa aldım .
Saydın canım çok haberler ..Rabbim korusun gözetsin inşallah
Cumadan beri canım.toplamlarını yazdım o zaman şöyle yazimEvet Begüşüm bir de pazar aşırı yorulduğum için dinlenecektim ama dinlenemedim bu akşamda yemek yapacağım belki de ütü ne zor hiç dinlenemiyorum yayarın ya da perşembe de kayınvalidelere gideriz kaç haftadır gitmedik babanneyi göremedik sonra geldi hafta sonu kim bilir ne çıkacak
Canım sadece cuma günü mü spor yoksa cumadan beri her gün aynı sporu mu yapıyorsun toplu yazamam ayrı günler de yazmam gerekiyor da122 dakika leslie zaten 427 point yapar yanlış mı yazdın
Allah Allah gelmedi kuzum ben mi atladım anlamadım ama genelde mesajlarda sadece bildirim geliyor bana
Sağol canım benim
Eveeet olmuş ye ye :)Kızlar
Şimdi ben yeni karataycı olaraktan size bir menüyü yazayım olur yada olmaz diyiverin bana
sabah kahvaltıyı yaptım(09:00)
2 yumurtadan 1 çay kaşığı tereyağ 1 domates 2 biberle yaptığım menemen
1 kase dolusu karışık yeşillik(roka dereotu maydanoz limonlu)
4 tane ceviz-2 dilim tuzsuz beyaz peynir
çok doyurucu bir kahvaltıydı amma
öğlen(15:00)
1 bardak ayran
1 kase salata
4 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
3 yemek kaşığı et kavurma
yiyeceğim onay verirseniz
eeee ne diyosunuz güzeller
beğenir canım çok anlamlı hediyenizAyyy ada sorma. Bir uğraşıyorum ki sanki sınıfı ben kurtarıcam hediye işi ilehem şahsi hediyemiz olacak hem fidan bağışı. Birde çocukların ismini yazdım ben mektup kağıdına, onun çıktısı alınacak. Şiir ezberletiyoruz birde öğretmen beğenecek mi diye heyecanlandım
Miu biyerde okudum sanki cevizle zeytin bir arada olmasın yazıyodu ondan yemedimEveeet olmuş ye ye :)
Karatay kahvaltısında zuetin olmazsa olmazlardandır hee
Kızlar
Şimdi ben yeni karataycı olaraktan size bir menüyü yazayım olur yada olmaz diyiverin bana
1 bardak ayran
1 kase salata
oyy gene çok işin varEvet Begüşüm bir de pazar aşırı yorulduğum için dinlenecektim ama dinlenemedim bu akşamda yemek yapacağım belki de ütü ne zor hiç dinlenemiyorum yayarın ya da perşembe de kayınvalidelere gideriz kaç haftadır gitmedik babanneyi göremedik sonra geldi hafta sonu kim bilir ne çıkacak
Menün güzelmiş canım şimdiden afiyet olsun.Ama tereyağı ve zeytinyağında elini korkak alıştırma.Sağlıklı yağlar kilo verdirir.Kızlar
1 bardak ayran
1 kase salata
hımmm tabiki yerim sen iste yeter ki yoksa canımın istediğinden falan değilbence öglen biraz az eti biraz daha yeme imkanın varsa ye
oyy gene çok işin var
ben dün akşamdan yemeklerimi yaptımbu akşam pazara gitmiycem dün akşam alınacaklarımı aldım,yoğurdumunuda kendim mayaladım
oğlumun hafta sonu mezuniyet çekimleri varmış son dakka haber verdi bu akşam ona ceket bakmaya gidebiliriz,gömleğide internetten söyledim sabah,inşallah yetişir yetişmezse kendi çeker yada burdan bulduğumuz bi gömleği mevburen almak zorunda kalırız
havalar soğuk oturun artık oturduğunuz yerde
yeni başladım ya balım temkinli gitmeye çalışıyorum tam öğreneyim bide şu kitabını bugün alayımda bakıcam inşallahMenün güzelmiş canım şimdiden afiyet olsun.Ama tereyağı ve zeytinyağında elini korkak alıştırma.Sağlıklı yağlar kilo verdirir.
hımmm tabiki yerim sen iste yeter ki yoksa canımın istediğinden falan değil
iş bitmiyor yaaa
bende dün gidip yattıgım içinn
bütün işler bugüne kaldı
yarında giidp hediye bakacagım
Hipoglisemi var demi sende?Bende de vardı.Kahvaltında ekmek hamurişi şekerli bişeyler yemediğin sürece insülininde ani dalgalanmalar olmaz.Karatay bu şikayetlerine iyi geliryeni başladım ya balım temkinli gitmeye çalışıyorum tam öğreneyim bide şu kitabını bugün alayımda bakıcam inşallah
bu arada bugün hala şeker düşüklüğü yaşamadım
çok şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?