Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oy ne çok iş yapmışsın öyle,akşam yorgun gelince iş yapması ne zor demi
Evet Begüşüm bir de pazar aşırı yorulduğum için dinlenecektim ama dinlenemedim bu akşamda yemek yapacağım belki de ütü ne zor hiç dinlenemiyorum ya yarın ya da perşembe de kayınvalidelere gideriz kaç haftadır gitmedik babanneyi göremedik sonra geldi hafta sonu kim bilir ne çıkacak
nehirnil111 Cumadan beri 70 dk yürüyüş+122 dk leslie =192 dk
Canım sadece cuma günü mü spor yoksa cumadan beri her gün aynı sporu mu yapıyorsun toplu yazamam ayrı günler de yazmam gerekiyor da 122 dakika leslie zaten 427 point yapar yanlış mı yazdın
nehirnil111 benim etiketler gelmiyo mu balım bi bak hele.dün 288 pointim vardı etiketlemiştim şimdi de aynından yapacam
Allah Allah gelmedi kuzum ben mi atladım anlamadım ama genelde mesajlarda sadece bildirim geliyor bana
Bu hafta hiç düzgün yapamadım canım

Canim gel sana da yapiyum
Sağol canım benim

Yusufa geçmişler ola keptınım
Bu arada Sagoyla kolera ayrılmışlar. Aşka olan inancım azaldı

Kızlar
Şimdi ben yeni karataycı olaraktan size bir menüyü yazayım olur yada olmaz diyiverin bana

sabah kahvaltıyı yaptım(09:00)
2 yumurtadan 1 çay kaşığı tereyağ 1 domates 2 biberle yaptığım menemen
1 kase dolusu karışık yeşillik(roka dereotu maydanoz limonlu)
4 tane ceviz-2 dilim tuzsuz beyaz peynir
çok doyurucu bir kahvaltıydı amma

öğlen(15:00)
1 bardak ayran
1 kase salata
4 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
3 yemek kaşığı et kavurma
yiyeceğim onay verirseniz

eeee ne diyosunuz güzeller

Cumadan beri canım.toplamlarını yazdım o zaman şöyle yazim
Cuma 46 dk leslie
Cumartesi:yok
pazar:76 dk leslie
pazartesi:70 dk yürüyüş

Eveeet olmuş ye ye :)
Karatay kahvaltısında zuetin olmazsa olmazlardandır hee

beğenir canım çok anlamlı hediyeniz )

bence öglen biraz az eti biraz daha yeme imkanın varsa ye

oyy gene çok işin var
ben dün akşamdan yemeklerimi yaptımbu akşam pazara gitmiycem dün akşam alınacaklarımı aldım,yoğurdumunuda kendim mayaladım
oğlumun hafta sonu mezuniyet çekimleri varmış son dakka haber verdi bu akşam ona ceket bakmaya gidebiliriz,gömleğide internetten söyledim sabah,inşallah yetişir yetişmezse kendi çeker yada burdan bulduğumuz bi gömleği mevburen almak zorunda kalırız
havalar soğuk oturun artık oturduğunuz yerde

Menün güzelmiş canım şimdiden afiyet olsun.Ama tereyağı ve zeytinyağında elini korkak alıştırma.Sağlıklı yağlar kilo verdirir.

iş bitmiyor yaaa
bende dün gidip yattıgım içinn
bütün işler bugüne kaldı

yarında giidp hediye bakacagım

Menün güzelmiş canım şimdiden afiyet olsun.Ama tereyağı ve zeytinyağında elini korkak alıştırma.Sağlıklı yağlar kilo verdirir.
yeni başladım ya balım temkinli gitmeye çalışıyorum tam öğreneyim bide şu kitabını bugün alayımda bakıcam inşallah
bu arada bugün hala şeker düşüklüğü yaşamadım
çok şaşırıyorum

iş bitmiyor yaaa
bende dün gidip yattıgım içinn
bütün işler bugüne kaldı

yarında giidp hediye bakacagım

işte bugünün işini yarına bırakınca kaardayım sanıyosun ama işler birikince streside büyük oluyor
sen halledersin masumm ben sana güveniyorumhepsi güzel bir planlamaya bakar

Hipoglisemi var demi sende?Bende de vardı.Kahvaltında ekmek hamurişi şekerli bişeyler yemediğin sürece insülininde ani dalgalanmalar olmaz.Karatay bu şikayetlerine iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…