oy ne çok iş yapmışsın öyle,akşam yorgun gelince iş yapması ne zor demiSpor yapmış kadar oldum ama yapamadımevde 19:45 de oldum trafik yüzünden eşime yemek hazırladım ben eti formla beyaz peynir yedim. 2 makine çamaşır yıkadım astım. Bulaşık makinesini boşalttım sonra pisleri dizdim fırını falan hallettim. Nevresimleri değiştirdim. Duş aldım saat 1 olmuştu Dün iş yerinde kesilen pastadan da yemedim abi çikolata almış bir sürü hepsini eşime götürdüm bu hafta dikkat etmezsem devamı gelir çünkü kendimi biliyorum
aldım ama aylar sonra. 3 ayın birikmişiniz zar zor. zaten çok bişi tutmadı. ben de söyledim bana da yemek söyleyin. aylarca bekliceme yiyebildiklerimi yerim kalanı kendim tamamlarım ne yapayım. yol paramı da yeni aldım.ya evettt seçenek yokmuş
yemek paranı alamadın mı sen öyle diyordun ?
Ausencia eğer kız doğurursan ben bunca yıllık tecrübelerimi ahanda bırakıp giderim ben oğlan didim başkada bişiy demiyom
maşallah canım kuvvetliymişsinÖnümde kanguruda 8 kilo oğlum + bi 7-8 kiloda arkamda onun sırt çantasıyla 45 dk yürüdüm.. geberdim ama rahatladım
Bu hafta hiç düzgün yapamadım canım
Canim gel sana da yapiyumGünaydın kuzumannenlerin evlilik yıl dönümleri kutlu olsun Rabbim nice beraber güzel seneler göstersin size inşallah
Oyy nasıl güzel bir kahvaltı şöyle bir kahvaltı yapmayalı bayağı oldu yarın sabah istiyorum aynısından sadece ekmeksiz
Tamam kaptanım al tabü sadece fark etmeden çoğalmışız
Kim diyenAz daha sev yetmedi
Eki Görüntüle 2070015
Teşekkürler canikooo
Çok ama çok güzel tertemiz kahvaltı. Afiyet olsun cınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?