karatayda şunu sevdim kızlar 2 öğün yaahahha kız ye ben olsam pilavı yemezdim ama sen ye bana bakmaa
70 lerden sonra laf edeirm o pilava
şimdi yiyebilirsinn
etide fazla ye cnm pro candır , zarar gelmezzz
evet evet çok iyiyimHipoglisemi var demi sende?Bende de vardı.Kahvaltında ekmek hamurişi şekerli bişeyler yemediğin sürece insülininde ani dalgalanmalar olmaz.Karatay bu şikayetlerine iyi gelir
oyyy öğünler olarak ayrılmasa da kafamda ayırdım fatmam.. menü çok güzel senin minnak menülerini yiyim ben 99 a el mi sallıyoz biz yaaaa
aynen vaytım vallaha öyle..
olacak fatmam.. ileride ben 99 a mı sevinmişim yaa eskiden diyeceksin
çakıl şimdiye kadar en beğendiğim menülerinde..
helal aynen böyle devam canısı.. bak açlıktan da ölmedin.. böyle de yaşanıyor işte.. afiyet olsun
geliyor geliyor aebenim elbisen hazırla 99 partisi vereceğukkk
bana sözü var.. çok ağlarım didim.. yeni yıla 99 altı ile giricez söz verdi
geçmiş olsun ördekim.. minnacık başım ağrıdı da öldüm öldüm dirildim akşam akşam.. sen nasıl dayanıyorsun ki aklımdan geçtin valla..
hastalığa rağmen güzel menün.. ne deyim ki sana iradeli çıtırımsın sen
Geçmiş olsun canımsürekli burnunu silen hapşuran ekrana bakmaya çalışan adadan slmlarrrrrrrrrr
işte bugünün işini yarına bırakınca kaardayım sanıyosun ama işler birikince streside büyük oluyor
sen halledersin masumm ben sana güveniyorumhepsi güzel bir planlamaya bakar
karatayda şunu sevdim kızlar 2 öğün ya
akşam yemek yapma derdim yok
sabah kahvaltı kolay öğlende işyeri
aşcısı yapıyo
çok sevdim bu işi
sağol canımmm bi duş alsam caba kendime gelirmiyim diye düşünüyorumGeçmiş olsun canım
sürekli burnunu silen hapşuran ekrana bakmaya çalışan adadan slmlarrrrrrrrrr
seninki pazartesi sendromu olmuş tam masumm tarık akanlar falan ama ağzının tadınıda biliyon hee
cnmm , dün varya gözüm çocukalır bile görmedi
ama gözümü kapatıp açıp rüya görüyorumm
en son tarık akanı gördüm durakta otobüs bekliyorduk
canım sen öksürüyordun demi tereyağlı pekmez yapsana bak kızıma çok iyi geldi arada öksürüyor ama o kadar da olsun diyoruz...
Herşey oğluma organik yoğurt bulabilmek içindi :)maşallah canım kuvvetliymişsin
Tereyağlı pekmez nasıl oluyo ben hastalanınca 2 ay öksürürüm kendime yapiim baricanım sen öksürüyordun demi tereyağlı pekmez yapsana bak kızıma çok iyi geldi arada öksürüyor ama o kadar da olsun diyoruz...
İyi gelir ama soğuğa çıkma saçını kurut hemen.sağol canımmm bi duş alsam caba kendime gelirmiyim diye düşünüyorum
sürekli burnunu silen hapşuran ekrana bakmaya çalışan adadan slmlarrrrrrrrrr
canım birazcık tereyağo tavada erimeye başlayınca 1,5 yk dolusu pekmezi aktar yiyice köpürsün ki köpürüyor zaten karıştır sıcağa yakın ye hepsini çok iyi geliyor şifa olsun. düzenli yapmaya çalış etkisini daha çabuk alırsın canım...Tereyağlı pekmez nasıl oluyo ben hastalanınca 2 ay öksürürüm kendime yapiim bari
Gecmis olsun canim, grip de cok fena , insani biktiriyosürekli burnunu silen hapşuran ekrana bakmaya çalışan adadan slmlarrrrrrrrrr
Bence de zeytini eksik etme . Onun dışında menü güzelKızlar
Şimdi ben yeni karataycı olaraktan size bir menüyü yazayım olur yada olmaz diyiverin bana
sabah kahvaltıyı yaptım(09:00)
2 yumurtadan 1 çay kaşığı tereyağ 1 domates 2 biberle yaptığım menemen
1 kase dolusu karışık yeşillik(roka dereotu maydanoz limonlu)
4 tane ceviz-2 dilim tuzsuz beyaz peynir
çok doyurucu bir kahvaltıydı amma
öğlen(15:00)
1 bardak ayran
1 kase salata
4 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
3 yemek kaşığı et kavurma
yiyeceğim onay verirseniz
eeee ne diyosunuz güzeller
sağol canım evet pek fena direkt vücud direnci düşüyor...Gecmis olsun canim, grip de cok fena , insani biktiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?