Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kalamaz mısın yalnız ?
bende kalamazdımm hiçte artık kalırım gibi geliyor
Yok kalamiyorum canim yani korkuyorum yok surdan ses geldi yok burdan ses geldi diye uyuyamiyirum bir kere mecbur igdirda 3 gun yalniz kalmistim kizimla esim ev tutmaya osmaniyeye gelmişti uykusuz gecmisti 3 günüm...

sen akşamları uğramıyosun ki ama
gelsene sende

dah güzel oldu böyle kuzum hem kereviz salatasına bayılıyorum bende, içine cevizde kırıkla
Kıracağım 1 tane ohh
Benide haftaya durtun malum firdevs geliyorrrrrr yine yöresel yemekler yapacammm

ahahahaha evet evet beklerizzzzz

nehirnil111 evet cnm gel akşam yoklamaya

gel yamacımıza,

Canlar ben buraya giremiyorum ya akşam kendime fırsat bulamıyorum ki Begüş snapten sana yemedim yazsam

Evet ya nasıl huzurlu uyumuşuz minnoş
Diyorum ki neden acıkmıyorum karbon çok yahu yazınca farkettimPilates falan yapayım bari yemek pişerken

ayy evet yaa minnoş minnoş

yazmak o yönden gerçekten iyi oluyo kuzum,gerçekler ortaya çıkıyo

Son düzenleme:
Tamam canım sen daha iyi bilirsin

bende bugün akşam yapayım cnm
yemekmi yapıyorsun sen ?

Bak ne guzel benimki hic desteklemiyor ..canina yazik diyor

ayy evey yaa minnoş minnoş

yazmak o yönden gerçekten iyi oluyo kuzum,gerçekler ortaya çıkıyo
Evet vicdan muhasebesi
bende bugün akşam yapayım cnm
yemekmi yapıyorsun sen ?
Yok canım ben rendeliyorum sonra bol yoğurt ekliyorum bol dereotu 1-2 cevizde kırıyorum içine belki pulbiber ekliyorum o kadar acayip nefis oluyor bana göre
şu snap e bendemi bulaşsam yaaaaaaaa
Snap artık bitti gibi şu instagram hikayeler çıkınca herkes unuttu ama biz Begüşle birbirimize ifadeler yapıyoruz Gel sende tabi
ohh cevizli kereviz salatası afiyet olsun
olur kuzum nerden yazarsan kabulümdürama yersende yaz tamam mı

Tabi ki canım kandırmaca yok

kalamaz mısın yalnız ?
bende kalamazdımm hiçte artık kalırım gibi geliyor
Bende kalamazdım hatta eşim başka şehirde yaşadığımız dönem nöbetini satıyordu. Baş hekim rapor al karına bu da bir hastalık demişti şimdi kalıyorum kv hile minnet etmektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…