ben çok yanlız kaldımkalamaz mısın yalnız ?
bende kalamazdımm hiçte artık kalırım gibi geliyor
ben çok yanlız kaldım
ayy arada iyi oluyo kızlarhem ona hem bana tabi yanlış anlaşılmasın
Yok kalamiyorum canim yani korkuyorum yok surdan ses geldi yok burdan ses geldi diye uyuyamiyirum bir kere mecbur igdirda 3 gun yalniz kalmistim kizimla esim ev tutmaya osmaniyeye gelmişti uykusuz gecmisti 3 günüm...kalamaz mısın yalnız ?
sen akşamları uğramıyosun ki ama
gelsene sende
Kıracağım 1 tane ohhdah güzel oldu böyle kuzum hem kereviz salatasına bayılıyorum bende, içine cevizde kırıkla
Benide haftaya durtun malum firdevs geliyorrrrrr yine yöresel yemekler yapacammm
ahahahaha evet evet beklerizzzzz
nehirnil111 evet cnm gel akşam yoklamaya
gel yamacımıza,
Evet ya nasıl huzurlu uyumuşuz minnoş
Diyorum ki neden acıkmıyorum karbon çok yahu yazınca farkettimPilates falan yapayım bari yemek pişerken
Tamam canım sen daha iyi bilirsinTempolu yazdım terliyorsan demek ki işe yarıyor
Aynen kuzum öyle yap vücudunu en iyi sen tanırsın
Ben meyveyi akşam öğün olarak yoğurtla yediğimde çok işe yarıyor tokta tutuyor ama gündüz olmadı tabi eve götürüp yoğurtla yeseydim keşke neyse yarına bakalım
Ekledim fıstık
Pişir tabi afiyet olsun ben yoğurtla çok seviyorum
Diyorum ki neden acıkmıyorum karbon çok yahu yazınca farkettimPilates falan yapayım bari yemek pişerken
Tempolu yazdım terliyorsan demek ki işe yarıyor
Aynen kuzum öyle yap vücudunu en iyi sen tanırsın
Ben meyveyi akşam öğün olarak yoğurtla yediğimde çok işe yarıyor tokta tutuyor ama gündüz olmadı tabi eve götürüp yoğurtla yeseydim keşke neyse yarına bakalım
Ekledim fıstık
Pişir tabi afiyet olsun ben yoğurtla çok seviyorum
evett valla bende seviyorum
çocuklar yatıp sessiz sakin
cumartesileir çalışınca geç geliyor yaa çok iyi oluyor arada
Bak ne guzel benimki hic desteklemiyor ..canina yazik diyorakşam spor yaptığımda aburcubur yemek aklıma gelmiyor bu yönden iyiama eşimlede ayrı kalıyoruz buda kötü çalışınca mecburuz işte
kilo vermemi en çok isteyenlerden biri eşim olduğundan karşı çıkmıyor sağolsun çok destekliyor ve takdir ediyor beni,bedava gaz bana
Kıracağım 1 tane ohh
Canlar ben buraya giremiyorum ya akşam kendime fırsat bulamıyorum kiBegüş snapten sana yemedim yazsam
Oyyy kolay gelsinBenide haftaya durtun malum firdevs geliyorrrrrr yine yöresel yemekler yapacammm
Kıracağım 1 tane ohh
Canlar ben buraya giremiyorum ya akşam kendime fırsat bulamıyorum kiBegüş snapten sana yemedim yazsam
Kaçta kalkıyorsun canım. 6 da ayaktayım mecburen küçük uyumuyorAc karnina ben yetistiremiyirum su ogle yemek gaz. Telasi olmasa var ya super olacak
Sagol canim bide elime teli alinca söyleniyor he baba tamam baba diyorumOyyy kolay gelsin
7.30 uyaniyirym ama yataktan 8 de kalkiyorum azcik kızımla minciklasiyoruzKaçta kalkıyorsun canım. 6 da ayaktayım mecburen küçük uyumuyor
Evet vicdan muhasebesiayy evey yaa minnoş minnoş
yazmak o yönden gerçekten iyi oluyo kuzum,gerçekler ortaya çıkıyo
Yok canım ben rendeliyorum sonra bol yoğurt ekliyorum bol dereotu 1-2 cevizde kırıyorum içine belki pulbiber ekliyorum o kadar acayip nefis oluyor bana görebende bugün akşam yapayım cnm
yemekmi yapıyorsun sen ?
Snap artık bitti gibi şu instagram hikayeler çıkınca herkes unuttu ama biz Begüşle birbirimize ifadeler yapıyoruzşu snap e bendemi bulaşsam yaaaaaaaa
ohh cevizli kereviz salatasıafiyet olsun
olur kuzum nerden yazarsan kabulümdürama yersende yaz tamam mı
Ben anca whatsupa yetisiyomşu snap e bendemi bulaşsam yaaaaaaaa
yemeğini seviyosan yap masumya ne yapsam bilemeidm yemeginide severim
amaa tok tutar mı acabaaa
tavuk çorbassı yanına yapayım
Bende kalamazdım hatta eşim başka şehirde yaşadığımız dönem nöbetini satıyordu. Baş hekim rapor al karına bu da bir hastalık demiştikalamaz mısın yalnız ?
o seni bu kilonda seviyor demekkiBak ne guzel benimki hic desteklemiyor ..canina yazik diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?