Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

PC ye plates topu üzerinde girdiğimi düşündüm de
Ben bir keresinde aynı anda hem çay içip hem PCye girerken düşürdüm PCyi.Zeytinyağı gibi üste çıktım hemen,zaten bana oturmak yasak az dinleneyim dedim diye sızlandım,eşim sevgi dolu bir bakış attı Allahtan birşey olmadı PCye.

Söze devam ediyorum da yarım saat sonra sızıyorum
Ben de izliyorum ama bu bölüm bayağı kızdım senaryoya

Yaa uyudum kaldım pc den izliycem. Karısını öldürmeleri çok kötü oldu

Son düzenleme:

Nasil becerdin
Hilal

Benim esim kızıyor ben gelmeden ne yapacaksan yap diyor yoksa aksamda iyi yag yaktırıyor..
Akşam bende yapamam ödev saati vs sonra onlar uyuyor, çocuklar uyuynca çıt çıkmaz bizde öyle alıştırdık ışıklar kapalı olunca da uykum geliyor zaten

Benim esim kızıyor ben gelmeden ne yapacaksan yap diyor yoksa aksamda iyi yag yaktırıyor..
akşam spor yaptığımda aburcubur yemek aklıma gelmiyor bu yönden iyi ama eşimlede ayrı kalıyoruz buda kötüçalışınca mecburuz işte
kilo vermemi en çok isteyenlerden biri eşim olduğundan karşı çıkmıyor sağolsun çok destekliyor ve takdir ediyor beni,bedava gaz bana

Nefes nefese kalmıyorum ama çok terliyorum genel halim Normal yaz o zaman canım
Tempolu yazdım terliyorsan demek ki işe yarıyor
bende hafta sonu değiştirdim gerçekten miss gibi bayılıyorum
Evet ya nasıl huzurlu uyumuşuz minnoş
Afiyet olsun naif minnakim ) bende duruma gorw bakacam erken yersem yerim iki kaşık
Aynen kuzum öyle yap vücudunu en iyi sen tanırsın
Ben meyveyi akşam öğün olarak yoğurtla yediğimde çok işe yarıyor tokta tutuyor ama gündüz olmadı tabi eve götürüp yoğurtla yeseydim keşke neyse yarına bakalım
Spor
30 dak Jillian
45 dak kosu
Toplam - 300 point
@MiuLego
nehirnil111
Ekledim fıstık
ay benim kerevizim var yaa
pişireyim yarın için
Pişir tabi afiyet olsun ben yoğurtla çok seviyorum
öğlen sağlam yemişsin,akşama hafif yemen güzel kuzum,afiyet olsun

Diyorum ki neden acıkmıyorum karbon çok yahu yazınca farkettimPilates falan yapayım bari yemek pişerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…