Kızlar burda bi ayaz var sormayın balkona çıkamadım..
portakal diyetimi süperrrrrrYanına yumurta haşlayayım canım portakalımın
osmaniyede pek fenaa rüzgarlı ve yağışlı soğuk bu akşam kombiyi açarız artık ....
ben okulda çalışıyorum canım özel okul
normalde yemek saati 13:00
ama kafama göre takılabilirim
yemek sadece idare personellerine çıkar
o yuzden sıkıntı yaşamıyoruz
toplam 10 kişi yemek yiyoruz ee aylık listeyide biz hazırlıyoruz
ohhh mis kafam rahat
masumm başka ne yicemki bilemiyorum
meyvayı çok seviyorum,akşam yememk için bu ara öğünde en azından hasretimi gideriyorum
bende hafta sonu değiştirdim gerçekten miss gibi bayılıyorum
O sana öyle geliyor ahuBırak anam bacım bu işleri bitmiyo bırakmazsan.ama yapmazsan hiç işin yok..
Bizimde muz vardı minik yemekte şimdi yedim kahveyle bunu okusaydım belki yemezdim
Kuru fasulye yemeyeyim o zaman dur menüm değişti kereviz yoğurtla yiyim benöğlen pilav yemişsin bide muz yedin akşam başka karbon alayım deme aklında bulunsun nilişkom
Kuru fasulye yemeyeyim o zaman dur menüm değişti kereviz yoğurtla yiyim ben
Kuru fasulye sisirmiyor sanirsam cok yiyen biri degilim bi bakayim bugün..ada81 kuru fasulye seni şişiriyomuydu? şişirmiyosa ye, bulguru da 1 kaşık tadımlık ye fazla yeme,cumaya ne kaldı şunun şurasında,bide bugün mutlaka spor yap hanelerin boş ona göre
öğlen sağlam yemişsin,akşama hafif yemen güzel kuzum,afiyet olsun@MiuLegobegum75 Bende menümü yazayım şuracıkta dursun kendime plan çizmiş oluyorum akşam durduruyor beni
Sabah; 07:40 - 180 ml muzlu süt
Ara; yarım avuç kuru üzüm
Öğle; 12:15 - 1 kepçe yayla çorbası + 3 ymk kaşığı et sote + 2 ymk kaşığı bulgur pilavı + 3 ymk kaşığı yoğurt + 1 kase salata
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz + 1 ad.minik muz
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon yoğurtlu kereviz + 1 ceviz + bol dereotu
2,5 lt su ayrıca 500 ml cevizli su
Aynı benbegüm benim zaten akşam 6 ya kadar gayet iyi gidiyor her zaman, ne oluyorsa 6 dan sonra oluyor
kaydettim adaKuru fasulye sisirmiyor sanirsam cok yiyen biri degilim bi bakayim bugün..
Canim bugun cok hastayim yatagin icinden yazıyorum size..iyilesince yaparim..
Sporumu yazayim sana..
Pazar 45 dakika tempolu yürüyüş
Pazartesi 65 dakika tempolu yürüyüş yapildi..
Cumartesi 1.5 saat carsi pazar gezildi onu saymayiz demi
sen akşamları uğramıyosun ki amaAynı benBeni de alsanıza akşam yoklamasına
dah güzel oldu böyle kuzum hem kereviz salatasına bayılıyorum bende, içine cevizde kırıklaKuru fasulye yemeyeyim o zaman dur menüm değişti kereviz yoğurtla yiyim ben
Benide haftaya durtun malum firdevs geliyorrrrrr yine yöresel yemekler yapacammmAynı benBeni de alsanıza akşam yoklamasına
radikal kararlar alma dönemindeyiz eflal herkeste bi silkelenmeGeçmişi okuyorum. Takvim dalı tabela vs bile okumadan duramayan ben geçmişi okumasam olmaz
Sporu kesinlikle sabah aç karnına yapıcam bundan sonra
katya alışverişini tamamla şimdidenBenide haftaya durtun malum firdevs geliyorrrrrr yine yöresel yemekler yapacammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?