Şimdi haberleri izleyip piyasayı cekistiriyodukÇayın mezesi muhabbet begüşüm. Eşinle muhabbet etsen ya tatlı tatlı. Nolacak bu memleketin hali diye başla devamı gelir zaten
@masumm
begum75
@Makbule007
Akşamcılar ben bu gün cıs yapmadım. Sanırım bu saatten sonra bir şey yemem.
Rize çayı yaptım saraycaYok yok artık bir dur diyelim begüm . Mis gibi çayımızı içelim. Ben birde yeşil çay yapayım kendime sende yap içelim beraber
Ya dovun beni. Falakaya filan yatirin.Geçen hafta çok iyiydim hicbirsey yemiyordum kaçamak. Herkes hayret ediyordu kimse inanamiyordu bu hafta bi koptum.Vira bismillah benim haşmeti çıkaram çıkaram o zaman
gofret ney gofret... yoğurdun içine tarçın ekle ya da hurma ye yanına. Al sana gofret
Hemen çıkalım o moddan güzelim...Ya dovun beni. Falakaya filan yatirin.Geçen hafta çok iyiydim hicbirsey yemiyordum kaçamak. Herkes hayret ediyordu kimse inanamiyordu bu hafta bi koptum.
Sen gene de ara ver derim. Annemin diyetisyeninin bi hastası vardı. Kadın bi haftada 4 kiloya yakın alıp gelmiş. Diyetisyenin ilk sorusu alkol mü aldın olmuş. Ki her gün yediğinin fotoğrafını gönderiyormuş. Kadın nerden anladınız deyince de bu kadar ödem ancak alkolden sonra olur demiş... Düşün nası su tutuyor vücutta. İnsülin dengesini de bozuyor.
alkolün zararları adlı kamu spotumu da yaptım şükür
Esler durmuyor ki suan benimki cayın yanında neler neler yediiii pöfffffÇayın mezesi muhabbet begüşüm. Eşinle muhabbet etsen ya tatlı tatlı. Nolacak bu memleketin hali diye başla devamı gelir zaten
Onlar yer gulüüüm sen yedir. Al de bunu da benim için ye de afiyet olsun deEsler durmuyor ki suan benimki cayın yanında neler neler yediiii pöfffff
Yarasın erime der gibiOnlar yer gulüüüm sen yedir. Al de bunu da benim için ye de afiyet olsun de
Yarasın da de bak yazmayı unutmuşumYarasın erime der gibi
@masumm
begum75
@Makbule007
Akşamcılar ben bu gün cıs yapmadım. Sanırım bu saatten sonra bir şey yemem.
Gel la sen eksiksin zaten miniciksin midemde sana da yer var
İnecektir ablamm. Tam olarak detoks mu yapıyorsun ?igdedali hayrişim kilo artıda...
evet senden zayıfımGel la sen eksiksin zaten miniciksin midemde sana da yer var
Vicdan çorbasına istediğin baharatları atabilirsin canım..acı seviyorsan pul biber..@MiuLego mium vicdan corbasina internetten baktim malzemeleri aldim tadı nasil guzel mi yani icilecek gibi mi ?? Lahana corbasini hic begenmemistim onun gibi olmaz insallahhergun icicek miyim bunu.bu arada karnım sis duruyor yine noluyor ben anlamadim buraya geldigimde 56 kilo iken suan 57.8 falan gosteriyorum birseyler ters gidiyor sabah ta 60 dk tempolu yaptim.aksamlari leslie yapamiyorum halilari yıkamaya verdik 10 güne gelecekmis.yine adetim gelmedi ondan mi acaba
Inşallah canım sağolasın daha dikkatli olurumÖnce sağlık portim. Migren dediğin şey öyle hafife alınacak birşey değil... Çeken bilir. Kaç sene çektim...
Şimdi sadece regl döneminde vuruyor... Biberiye çayını dene mutlaka. Biraz tansiyon düşürebilir ama çok abartma.
Kiloyu da toparlarsın beyaaa. Karbona dikkat et yeter.
Rabbim tez zamanda şifasını verir ağrını keser inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?