Ben aldigimi verdim eger o tabaktakiler olmasaydi ben coktaaaan 1 kiloyu yazardim buraya
Sağlık sorunları ve sıkıntıları vardı keşke bir ses etse iyiyim deseErkek tarafıydın di mi sen :)
Seeeeeeev
Pamukskr di mi ?
Hiç gelmedi bi daha ...hiç
Kıymetini bil hande bizi hic davet etmediHandecim benim ev müstakil (esenboğa yolunda pursaklarda beklerim)bodrum katımda yapıyorum sporu.eliptik alet edevat hep orda ipide orda atlıyorum hatta açıyorum bide yabancı müzük ohhh sırf kendimi hissetmek için girmek istiyorum mağarama.Ayı girdim ceylan çıkıcam Evelallah
Aha bir kaçak gördüm sanki nerelerdesinSabahınız hayrolsun der ve kaçar aeben
He bide miuyakondurup gidem
benzetmelere ayrı bir hayran oldum.Mağara,ayı,ceylan üçlemesi.Kombo yapıyo kız vallaSağlık sorunları ve sıkıntıları vardı keşke bir ses etse iyiyim dese
Kıymetini bil hande bizi hic davet etmedi
Bana mı sordun ablaTürkan sen kaç yaşındaydın 23 falan gösteriyon fotolarda
Yemedim kız yemedim bengünaydınnnnnnnnnn
yiyiciler iştima lütfen
begum75
Sarayca
Shut Up
Cutemom007
ben yemedim sizde nedir durum 1. gün başarı ile geçti
Yemedim kız yemedim ben
Saatlerde aç kalıp yeseydim valla yas tutardım
Buarada bana dün gece sabah tok uyanacaksın diyen kimdi.Gelsin onu yiyecem.Midem karnıma yapıştı sandım ya.
Oyyyy agzını yirim senin balımbendim yaaaa
bende çok aç yatım sabah tok kalkıyorum
@MiuLego da öyle dimi dimi miu ayyy beni yiycekkk yardımmmmm
Inanmaz ki .... hadi.deynep yazsa neyse
Yalnız güzel arkadaşım ... senin için leptinden daha kıymetli bu eş
Kıymetini bil ... şimdilik sus ... bi 15 kilo verince yavaş yavaş hakimiyeti ele al ... 55 olunca at şuh kahkahanı enişteye .... bir zamanlar kiloları ile dalga geçtiğin genç irisiama gururlu kadınım ben diye
Bende yemedim ama bulgurdan sanırım kilom 60 in üstüne çıkmış canım sıkıldı az uz değil hemde hemen bugün bu artıyı def etmeliyim 60 hiç görmemiştim son 2 aydır falan korktumgünaydınnnnnnnnnn
yiyiciler iştima lütfen
begum75
Sarayca
Shut Up
Cutemom007
ben yemedim sizde nedir durum 1. gün başarı ile geçti
Bende yemedim ama bulgurdan sanırım kilom 60 in üstüne çıkmış canım sıkıldı az uz değil hemde hemen bugün bu artıyı def etmeliyim 60 hiç görmemiştim son 2 aydır falan korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?