Canım sen pes etmediğin zaman,tartı pes edecek mutlaka bir noktada.Kilo azldıkça vermenin yavaşlaması normaldir,canını sıkma.Ben 8'lerde nerdeyse 4 ay geçirdim biliyorsun.Belli kilo aralıklarını kırmak çok zordur.
nilom şu ikinci çocuk olayı beni çok geriyor biran önce vermek istiyorum, aslında bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum allah hayırlısını nasip etsin ilk hamilelikte ki kilolar beni çok korkutuyor ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kadar iyi olacak....
iyi aksamlar kizlar...
oglen bir ara ugraya bildim sonra toplanti icin gelenlerle ugrasim derken vakit gecti..
tam topige girecektim amcamin kizi aradi..3 hafta sonra dugunu var Allah izin verirse.
simdiden telasa basladi daha dogrusu gec bile kaldi..bazi seyler icin benden yardim istedi bende elimden geldigince yardim etmeye calistim..o evleniyor diye icim kipir kipir seviyorum..ama kendimi durumumu dusununce uzuluyorum kizlar ya..takmim aklima diyorum ama ne bilim..bu kilo belasi olmasaydi..belki benimde simdiye kadar bir yuvam olur..sizler gibi hamilelik kilolarimi vermekle ugrasirdim..3 haftaya 70 olim diye cabaliyorum..ama bugun sadece 400 gr eksideydim..3 haftaya kadar nasil 9 kilo vericem bilmiyorum
saphiracim sende hosgeldin canim..bugun takima ugrayamadigin gozume batti hemen..alismisim her geldigimde senin ya msjini oruyordum yada altta online gorunuyordun..bugunde olmayinca yerin belli oldu haberin olsun...
safisimm, liste icin ellerine saglik caniminsallah yarin daha guzel rakamlar gorursun tartida.
nilosum sen nasilsin canim gunun nasil gecti?
Canım Rabbimiz en doğru zamanda nasip edecektir,tevekkül et,kafanı yormanilom şu ikinci çocuk olayı beni çok geriyor biran önce vermek istiyorum, aslında bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum allah hayırlısını nasip etsin ilk hamilelikte ki kilolar beni çok korkutuyor ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kadar iyi olacak....
İyiyim bitanem,bugün nöbetçiydim epey yoruldum ama iyiyim çok şükür.Gülüm doğum,ölüm,nikah vakti ve saati değişmezmiş.Tevekkül et prensesim,Allah en güzelini en güzel zamanda çıkaracaktır karşına bitanem
canım benim kilo olayı bence evlenmeye engel değildir evlilik nasip kısmet meselesidir,ölüm anı ve nikah ne bir saniye öne ne bir saniye arkaya alınır,hem senin kilon o kadar abartılacak bir kilo değil onlarda burada gidecek inşallah,rabbim bütün bekar erkek ve ve kızlarımıza hayırlı yuvalar kurup hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsinn....
Canım merhabaaaanevcim nasılsın canım görüşmeyeli...
dukana başlamıştın en son naptın kaç kilo verdin...
Canlarım ben yatıyorum,hepinize iyi gecelerrrrr
sıkma bitanem kendini bu kadar amacı o gün hava atmakmış,Allah ıslah etsin böyle kullarını.selam kızlar daha yeni geldim eve sabah duruşma yapıldı fakat karşı taraf gelmediği için dava ertelendi martın 3 üne hakim bayandı biz savunmamızı yaptık...dün stresliydim bugün ruh gibiyim ....
mutluluklar dilerim canım.....kızlarrrrr bu gün benim 19.cu evlilik yıldönümüm
Papyacım başınız sağolsun.Rabbim mekanını cennet etsin inş
Canım merhabaaaaİyiyim,sen nasılsın?Dukanda 35.günüm canım,yaklaşık 6 kilo gitti.Sen neler yaptın görüşmeyeli,Dukan'a devam mı?
Canlarım ben yatıyorum,hepinize iyi gecelerrrrr
Allah kendi düğün teleşınıda nasip etsin sana.3 haftada o kiloyu veremezsende ginede düğünün en güzeli olursun,resimlerine bakmıştım çok güzelsin.iyi aksamlar kizlar...
oglen bir ara ugraya bildim sonra toplanti icin gelenlerle ugrasim derken vakit gecti..
tam topige girecektim amcamin kizi aradi..3 hafta sonra dugunu var Allah izin verirse.
simdiden telasa basladi daha dogrusu gec bile kaldi..bazi seyler icin benden yardim istedi bende elimden geldigince yardim etmeye calistim..o evleniyor diye icim kipir kipir seviyorum..ama kendimi durumumu dusununce uzuluyorum kizlar ya..takmim aklima diyorum ama ne bilim..bu kilo belasi olmasaydi..belki benimde simdiye kadar bir yuvam olur..sizler gibi hamilelik kilolarimi vermekle ugrasirdim..3 haftaya 70 olim diye cabaliyorum..ama bugun sadece 400 gr eksideydim..3 haftaya kadar nasil 9 kilo vericem bilmiyorum
saphiracim sende hosgeldin canim..bugun takima ugrayamadigin gozume batti hemen..alismisim her geldigimde senin ya msjini oruyordum yada altta online gorunuyordun..bugunde olmayinca yerin belli oldu haberin olsun...
safisimm, liste icin ellerine saglik caniminsallah yarin daha guzel rakamlar gorursun tartida.
ne güzel :) hayırlısıyla gitsin,dönsün inşallahkızlar söylemeyi unuttum rabbim nasip ederse bu yıl hacı halımı olacam,eşim ekimin 9da hac yolcusu inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?