Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nilom şu ikinci çocuk olayı beni çok geriyor biran önce vermek istiyorum, aslında bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum allah hayırlısını nasip etsin ilk hamilelikte ki kilolar beni çok korkutuyor ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kadar iyi olacak....

iyi aksamlar kizlar...
oglen bir ara ugraya bildim sonra toplanti icin gelenlerle ugrasim derken vakit gecti..
tam topige girecektim amcamin kizi aradi..3 hafta sonra dugunu var Allah izin verirse.
simdiden telasa basladi daha dogrusu gec bile kaldi..bazi seyler icin benden yardim istedi bende elimden geldigince yardim etmeye calistim..o evleniyor diye icim kipir kipir seviyorum..ama kendimi durumumu dusununce uzuluyorum kizlar ya..takmim aklima diyorum ama ne bilim..bu kilo belasi olmasaydi..belki benimde simdiye kadar bir yuvam olur..sizler gibi hamilelik kilolarimi vermekle ugrasirdim..3 haftaya 70 olim diye cabaliyorum..ama bugun sadece 400 gr eksideydim..3 haftaya kadar nasil 9 kilo vericem bilmiyorum

saphiracim sende hosgeldin canim..bugun takima ugrayamadigin gozume batti hemen..alismisim her geldigimde senin ya msjini oruyordum yada altta online gorunuyordun..bugunde olmayinca yerin belli oldu haberin olsun...

safisimm, liste icin ellerine saglik canim insallah yarin daha guzel rakamlar gorursun tartida.

nilosum sen nasilsin canim gunun nasil gecti?

sikintiya sokma kendini canim...her hamilelik ayni olacak degil ya..belki bunda sadece alman gereken kilo kadarini alirsin..bir normal hamilelikte alinan zaten 12kilo..dogumda cocuktu siviydi felan..gider bir 5, 6 kilo kalan 6 kilo icinde geri donersin artikin aramiza ama insallah bizler mezun olmus oluruz canim..bir 9 ay daha diyet cekemem vallahi ben..cok yoruldum artik :2::2:

canım benim kilo olayı bence evlenmeye engel değildir evlilik nasip kısmet meselesidir,ölüm anı ve nikah ne bir saniye öne ne bir saniye arkaya alınır,hem senin kilon o kadar abartılacak bir kilo değil onlarda burada gidecek inşallah,rabbim bütün bekar erkek ve ve kızlarımıza hayırlı yuvalar kurup hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsinn....

Canım Rabbimiz en doğru zamanda nasip edecektir,tevekkül et,kafanı yorma

nilosum sen nasilsin canim gunun nasil gecti?
İyiyim bitanem,bugün nöbetçiydim epey yoruldum ama iyiyim çok şükür.Gülüm doğum,ölüm,nikah vakti ve saati değişmezmiş.Tevekkül et prensesim,Allah en güzelini en güzel zamanda çıkaracaktır karşına bitanem

nevcim nasılsın canım görüşmeyeli...
dukana başlamıştın en son naptın kaç kilo verdin...

orasi oyle canim ama ne bilim..bu kilo herseye engel oldu hayati doya doya yasayamadim gibi geliyor iste..dedigin gibi rabbim butun berkarlara hayirli yuvalar nasib etsin

nevcim nasılsın canım görüşmeyeli...
dukana başlamıştın en son naptın kaç kilo verdin...
Canım merhabaaaa İyiyim,sen nasılsın?Dukanda 35.günüm canım,yaklaşık 6 kilo gitti.Sen neler yaptın görüşmeyeli,Dukan'a devam mı?

heyyyhatttt kilo bildirimiiiii
73,1
**7.TAKIM ** 224. ETAP***

kırmızıgül06(79.3
doga3(91.8
azerikızı(55
ganfed(52.5
nev81 (77.6/0.6/77/%0.77)
hulyaeyup(68/0/68/%0)
aysen34(67
roseberry(61.2
SAPHIRA(99.3
saferan(124.2/
PABYA(79.5
anşaa(75.3/2.1/73.1%2.74)

TOPLAM YÜZDE(

selam kızlar daha yeni geldim eve sabah duruşma yapıldı fakat karşı taraf gelmediği için dava ertelendi martın 3 üne hakim bayandı biz savunmamızı yaptık...dün stresliydim bugün ruh gibiyim ....
sıkma bitanem kendini bu kadar amacı o gün hava atmakmış,Allah ıslah etsin böyle kullarını.
kızlarrrrr bu gün benim 19.cu evlilik yıldönümüm
mutluluklar dilerim canım.....
Papyacım başınız sağolsun.Rabbim mekanını cennet etsin inş

Hepinizden Allah razı olsun............

Canım merhabaaaa İyiyim,sen nasılsın?Dukanda 35.günüm canım,yaklaşık 6 kilo gitti.Sen neler yaptın görüşmeyeli,Dukan'a devam mı?

hımmm çok iyi gitmiş tebrik ederim...
ben dukanı bırakmıştım ilaç kullandım bi de yemeyi abarttım 4 kilosunu geri aldım...
yarın yeniden başlıcam bakalım..

bu gün boyunca temizlik yaptım evim o kadar kirlenmişti ki anlatamam 3gün zor biter bu temizlik.Ama olsun evimdeyim ya çok özlemişim evimi Allah bir daha göstermesin.

Allah kendi düğün teleşınıda nasip etsin sana.3 haftada o kiloyu veremezsende ginede düğünün en güzeli olursun,resimlerine bakmıştım çok güzelsin.

hesaplama işini yapmaya çalıştım yapamadım,yarın daha detaylı bilgi alırım sizden
kilom 78 herkese iyi geceler.

kızlar söylemeyi unuttum rabbim nasip ederse bu yıl hacı halımı olacam,eşim ekimin 9da hac yolcusu inşallah.

saphiracim sende hosgeldin canim..bugun takima ugrayamadigin gozume batti hemen..alismisim her geldigimde senin ya msjini oruyordum yada altta online gorunuyordun..bugunde olmayinca yerin belli oldu haberin olsun...

Teşekkürler kırmızıgülcüm
kızlar söylemeyi unuttum rabbim nasip ederse bu yıl hacı halımı olacam,eşim ekimin 9da hac yolcusu inşallah.
ne güzel :) hayırlısıyla gitsin,dönsün inşallah

**7.TAKIM ** 224. ETAP***

kırmızıgül06(79.3/0.4/78.9/0.50%)
doga3(91.8
azerikızı(55
ganfed(52.5
nev81 (77.6/0.6/77/%0.77)
hulyaeyup(68/0/68/%0)
aysen34(67
roseberry(61.2
SAPHIRA(99.3
saferan(124.2/
PABYA(79.5
anşaa(75.3/2.2/73.1%2.92)

TOPLAM YÜZDE(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…