hayyy maşallahh darısı bizlere diyelimmmkızlarrrrr bu gün benim 19.cu evlilik yıldönümüm
selam kızlar daha yeni geldim eve sabah duruşma yapıldı fakat karşı taraf gelmediği için dava ertelendi martın 3 üne hakim bayandı biz savunmamızı yaptık...dün stresliydim bugün ruh gibiyim ....
gelmim misende mi geldin juliiiiiiiiiiiii.....................
hoşgeldinn hayatım nasılsınnnn
gelmim mineden geyik topiğime geldin kaçtın hemen Hiç birini ziyarete gelmionuz beni
immmm anşam yaaaa napim işteim işte
hele bi dolaşiim dedim oraları havalar güzelmiş...
ohh superr canimmm..yarin takimimizin gururu sensin ozamanben dun guzel sonuc almistim ama bugun artida ciktim nedense..insallah yarina yine iyi sonuc alirim
evet canim sensin aklimda niye oyle kaldiysa bilmiyorum ama Allahtan takimda birtane ipek var ama o haftasonu bayram..yani o hafta millet hazirlik yapacak diye kilo bildirimi olurmu olmazmi bilmiyorum ama sen simdiden o hafta olacakmis gibi hazirla kendini
tebrik ediyorum ablacim..Allah daha nice yilllari saglikli mutlu gecirmek nasib etsin esinle
ohhh cok severimmm..ama sen uzak duracaksin demi aysenim
kimse yokken gecmise bakim dedim kizlar..
ben bugun spora gitmedim..1 gun dinlenim dedim..
bugun menumde sadece aksamlari yiyecegim salatam var..canim yogurt istemedi..
ama salatama ek olarak 100 gr haslanmis misir kattim..
Sabahtan bu yana oyalayıp duruyorum kendimi.Regl olacam hem hafif hafif sancım var hemde canım acayip tatlı bişeyler istiyor.Meyve ,yemek falan kesmiyor ne yapacağımı şaşırdım.Akşamada misafirlerim var hazırlık yapacam.İnş kazasız belasız atlatırım bugünü
selam kızlar daha yeni geldim eve sabah duruşma yapıldı fakat karşı taraf gelmediği için dava ertelendi martın 3 üne hakim bayandı biz savunmamızı yaptık...dün stresliydim bugün ruh gibiyim ....
msj sayimi 21-9-11
kirmizigul06= 13
doga3= 7
ganfed= 9
nev81= 9
aysen_34= 14
roseberry= 6
saphira=6
saferan= 11
ansaaa= 10
ipekyol= 6
pabya= 2
Cezalar:
hulyaeyup= 4
kirmizigul06= 4
ansaaa= 4
saphira= 4
pabya= 4
msj sayimi gunluk yapilacak kizlar..pazartesiden itibaren basliyoruz..bu haftayi ben yapiyorum
Meyvecimmmm,nasılsın canım
Gayet güzel ve sağlıklı bir menü İpek'cim,afiyet olsun.
Yarın için hazırım
Ayşen'im birtek göbeğin mi,senden bir tane daha sen çıkmış gibi inanki fotolar,fıstık gibi oldunnnnnn
Allah daha nice nice yıllara mutluluk ve huzurla eriştirsin ablacım.
Harikaaaa,maşallah
Afiyet olsun Gülüm'e
Gelmeyeceğini söylemiştim değil mi,bu şekilde de düşecek dava işte.Tek amacı seni yüreğini hoplatmaktı,Allah bildiği gibi yapsın.
meraabaaalarr şekerler kızımla küstükk ayrı ayrı oturuyoruzz...
çok kızdırdı beni zillii bulgur pilavını beğenmiyo haspamm
yemek yok o zilliye bu akşamm...
işten yeni geldim çok yorgunum bide onla kapıştımm sinirlerim iyce gerildii...
esram bugün mahkemen vardı herhalde saatini hatırlayamadım şimdi kahvaltı edip bi yasin okuycam
inşlh sorunsuz atlatıcaksın
kızlarrrrr bu gün benim 19.cu evlilik yıldönümüm
boğazım ağrıyor ilerledi galiba bi kaç gündür vardı....
atamadım üstümden deeermişim............
kaçta randevun bilmiyoorum ama ben diyet. giderken gidene kadar bişey yemiyodum az çıkım diye...nasıl numara ama...
hayyy maşallahh darısı bizlere diyelimmm
en azından stresi gittii bacımmm....
hosgeldin canim..bunada sukur...insallah birdahaki durusmada sucsuzlugunuz ortaya cikar..bu gunleri geride birakirsiniz...
gunluk sayim nasil oluyor diye sormussun canim..gunluk sayimi takimimizdaki uyelerin profiline teker teker giriyorsun..orada yazdigim cevaplar yaziyor..oraya tikliyorsun..ve sayimini yapman gereken tarihin msj sayisini sayip listeye ekliyorsun..eger herkes arkadas listende olursa daha kolay yapabilirsin
SELAM mezun çıtırımhelloooooo
Kıyamam sizeeeeeeemeraabaaalarr şekerler kızımla küstükk ayrı ayrı oturuyoruzz...
çok kızdırdı beni zillii bulgur pilavını beğenmiyo haspamm
yemek yok o zilliye bu akşamm...
işten yeni geldim çok yorgunum bide onla kapıştımm sinirlerim iyce gerildii...
Canım ben ne kadar uğraşsam da ne kadar egzersiz yapsam da göbeğim sezeryan yapmış gibi duruyor,erimiyordu.Göbeğimi eriten Dukan diyeti oldu,o yüzden konuya pek hakim değilim açıkçası fikir veremiyorum.Ama kas ağrıların normal diye düşünüyorum.Kızlar benim doğumdan sonra kalan eskiden pek belli olmayan ama zayıfladıkça ortaya çıkan göbeğimi eritmem lazım.Geçen plates yapanlar için kas ağrısı olsada devam edin demiştiniz.Size videonun linkini atacam.İlk yaptığımda felaket karnım ağrıyor.Gülemiyorum bile.Nasıl yapsam sizce devam etmelimiyim
Get six pack abs in 6 minutes on your couch. This Works! - YouTube
İnşallahhhhhhhhhh bitanemmmmmakşama daha giremem eşim eve gelir birazdan yarın sabaha derecelerde buluşmak üzere kızlar
Gelmeyeceğini adım gibi biliyordum,tek amacı seni huzursuz etmekti.Hakim olsam ona cezayı çakardım düşünmeden bu tavrı sebebi ile.nilom gelmediler ama duruşma ertelendi martın 3 üne tekrar duruşmamaız var esasında hakaret ediyorsun davacı oluyorsun ve gelmiyorsun ban hakim olsam karar verirdim.....
Selam canım,çok su kaybetmişsindir,yatana kadar bol su iç olur muSelam Herkese
Bugün hiç gelemedim.dip bucak temizliklere kalkıştım.yardımcı bir kız çağırmış olmama rağmen canım çıktı,yalnız iyi ter attım,spor oldu :81:
yemek yapacak takatim kalmadı :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?