allah senden razı olsun canıımmmmmm....
rabbim nice mutlu,sağlıklı güzel ıldönümleri yaşamayı nasip etsin...
grip sezonu açoldı geçmiş olsun ...
aynen bende öyle yapıyorum onun için randevuyu saat 9.30 aldım
çok şükür ama çok sakindik hakim hanımda pozitif bir bayandı rahatım şuanda
Bugün Dukan diyetimin saf protein günüydü.Menüm şöyleydi:
SABAH:
*Ton balıklı yağsız omlet
*1 kibrit kutusu light peynir
*1 büyük bardak yulaf kepeği ile karıştırılmış light süt
ARA ÖĞÜN-1:
*1 kase light yoğurt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 porsiyon közlenmiş tavuk göğsü
*Light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2
*1 fincan light sütle yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:
*Haşlanmış tavuk
*Light yoğurt
Ciğerim muhallebiyi nasıl yaptın,tarifini yazar mısın?
afiyet olsuun..menülerimiz bnziyor tvuk tavuk tavuk.....ben muhallebi olayını çok tuttum öğün yaptım....
Ciğerim muhallebiyi nasıl yaptın,tarifini yazar mısın?
**7.TAKIM ** 224. ETAP***
kırmızıgül06(79.3
doga3(91.8
azerikızı(55
ganfed(52.5
nev81 (77.6/0.6/77/%0.77)
hulyaeyup(68/0/68/%0)
aysen34(67
roseberry(61.2
SAPHIRA(99.3
saferan(124.2/
PABYA(79.5
anşaa(75.3
TOPLAM YÜZDE(
Teşekkür ederim canım,yarın akşam deniycem,kıvamı nasıl oluyor acabaaz yağlı 2 bardak süte 2 kaşık kepek pişince tatklandırıcı atıyorum karıştırıp eritiyorum ister soğuk ister iılık tarçınla servise hazııır............ölçü konusunda emin değilim biraz daha az koyup sulu olursa kaynayınca ekleyebilirsin...ben çok tatlı sevmiyorum 3 tatlandırıcı yetiyor..........
Teşekkür ederim bitanem,muhtemelen sabah daha az çıkacak ama,cuma sabahları erken çıktığımız için şimdiden sabahki rakama göre bildirim yapıyım dedimsüpersin canım ......bende sabahı bekliyorum proteine denk gelmesi iyi oldu inş..biraz daha eksi çıkarım bu sabah -400 gramdaydım.........
**7.TAKIM ** 224. ETAP***
kırmızıgül06(79.3
doga3(91.8
azerikızı(55
ganfed(52.5
nev81 (77.6
hulyaeyup(68
aysen34(67
roseberry(61.2
SAPHIRA(99.3
saferan(124.2/
PABYA(79.5
anşaa(75.3
TOPLAM YÜZDE(
hadi bakalım kızlar liste hazıır..sabah bildirimleri unutmayııııınnnnnnnnnnnnn...................
12'ye böldüğün herkes kilosunu bildirdikten sonra yüzdeleri topayıp 12'ye bölerek genel yüzdeyi hesaplaman için canım.bişeyi 12 e bölüyoduk amaaaaaaaaaaaa.....
hatırlamıyorummmm
roseberryicim bu doktorla ilgili davaydı diymi?hem dava açıyor hem gelmiyor
Canım sen pes etmediğin zaman,tartı pes edecek mutlaka bir noktada.Kilo azaldıkça vermenin yavaşlaması normaldir,canını sıkma.Ben 8'lerde nerdeyse 4 ay geçirdim biliyorsun.Belli kilo aralıklarını kırmak çok zordur.Unutkanlığına gelince,kafan çok dolu olduğu içindir.Arkadanda bıraktığın yılda çok kolay şeyler yaşamadın.İzleri silindikçe o yorgunlukların,hafızan da düzene girecek.evet canım maalesef gelmedi....
ben bu hafta 715 kaloriyle beslenmeme rağmen kilo kaybım yok gibi geliyor birde su tutmuştu benim fucutum şimdiye kadar hiç durmamıştı sanırım takılma dönemeine geldi,ya kızlar bende acaip unutkanlık başladı mesela bakırköe gideciğim gün 800 tl param vardı dışarı çıkarken alıyim mi almıyim mi diye tereddüt ettim sonra kuyumcuya gitmiştim bi baktım para yok evdede yok ne yaptım hiç hatırlamıyorum bunun gibi şeyleri ok yaşıyorum çok zeki bir insandım fakat unuttuğum şeyleri beynim resmen siliyor acaba neden böyle oluyor?annem bu kadar az yersen normaldir ben sevmedim bu diyetini diyip duruyor, yemin ediyorum herşeyimi tartıp yiyorum hiç kaçamak yapmıyorum neden böyle oldu yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?