**7.TAKIM ** 224. ETAP***
kırmızıgül06(79.3/0.4/78.9/0.50%)
doga3(91.8
azerikızı(55
ganfed(52.5
nev81 (77.6/0.6/77/%0.77)
hulyaeyup(68/0/68/%0)
aysen34(67
roseberry(61.2
SAPHIRA(99.3
ipekyol51(79.7/1.5/78.2/%1.8)
saferan(124.2/
PABYA(79.5
anşaa(75.3/2.2/73.1%2.92)
TOPLAM YÜZDE(
Bitanem hiç merak etme,2 haftada toparlarsın canım benimhımmm çok iyi gitmiş tebrik ederim...
ben dukanı bırakmıştım ilaç kullandım bi de yemeyi abarttım 4 kilosunu geri aldım...
yarın yeniden başlıcam bakalım..
Canımmm,çok teşekkür ederim.Yarışımız devam ediyor Pabyaaaaaaiyi geceler canım kız sana helal valla beni solladın,77olmuşsun tebrikler.
kızlar söylemeyi unuttum rabbim nasip ederse bu yıl hacı halımı olacam,eşim ekimin 9da hac yolcusu inşallah.
kırmızıgül06(79.3
doga3(91.8
azerikızı(55
ganfed(52.5
hulyaeyup(68/0/68/%0)
aysen34(67//1.5/65.5/%2.23)
roseberry(61.2
SAPHIRA(99.3
saferan(124.2/
PABYA(79.5/1.5/78/%1.89)
anşaa(75.3/2.1/73.1%2.74)
İpekyol51()
TOPLAM YÜZDE(
günaydınlar herkese...
acaip bir baş dönmesiyle uyandım şimdi kahvaltımı yapıyorum 30 gram peynirle 1 yumurtayı tavada yağsız pişirdim yanınada 1 tane domates ....
çok üzgünüm bu hafta sadece 200 gram gitmiş en korktuğum anlar başlıyor acaba ne kadar takılır kilom bu hafta gerçekten aç yaşadım....yeni kilom 61
aminnn canım insanın kendi evi gibi yok..hayırlı olsun eşinedebu gün boyunca temizlik yaptım evim o kadar kirlenmişti ki anlatamam 3gün zor biter bu temizlik.Ama olsun evimdeyim ya çok özlemişim evimi Allah bir daha göstermesin.
gidip limonlu sularımı içeyim bari
doğam altta görüyorum nasıl geçti dün gecenizyemeğe felan gittinizmi
kırmızıgül06(79.3
doga3(91.8
azerikızı(55
ganfed(52.5/0/52.5%0)
hulyaeyup(68/0/68/%0)
aysen34(67//1.5/65.5/%2.23)
roseberry(61.2
SAPHIRA(99.3
saferan(124.2/
PABYA(79.5/1.5/78/%1.89)
anşaa(75.3/2.1/73.1%2.74)
İpekyol51()
TOPLAM YÜZDE(
Teşekkür ederim canım,yarın akşam deniycem,kıvamı nasıl oluyor acaba
Teşekkür ederim bitanem,muhtemelen sabah daha az çıkacak ama,cuma sabahları erken çıktığımız için şimdiden sabahki rakama göre bildirim yapıyım dedim
evet canım maalesef gelmedi....
ben bu hafta 715 kaloriyle beslenmeme rağmen kilo kaybım yok gibi geliyor birde su tutmuştu benim fucutum şimdiye kadar hiç durmamıştı sanırım takılma dönemeine geldi,ya kızlar bende acaip unutkanlık başladı mesela bakırköe gideciğim gün 800 tl param vardı dışarı çıkarken alıyim mi almıyim mi diye tereddüt ettim sonra kuyumcuya gitmiştim bi baktım para yok evdede yok ne yaptım hiç hatırlamıyorum bunun gibi şeyleri ok yaşıyorum çok zeki bir insandım fakat unuttuğum şeyleri beynim resmen siliyor acaba neden böyle oluyor?annem bu kadar az yersen normaldir ben sevmedim bu diyetini diyip duruyor, yemin ediyorum herşeyimi tartıp yiyorum hiç kaçamak yapmıyorum neden böyle oldu yaaaaaaa
inş..senin düğün hazırlıklarınıda görürüz canım kısmetin seni bekliyor biyerlerde canım.........iyi aksamlar kizlar...
oglen bir ara ugraya bildim sonra toplanti icin gelenlerle ugrasim derken vakit gecti..
tam topige girecektim amcamin kizi aradi..3 hafta sonra dugunu var Allah izin verirse.
simdiden telasa basladi daha dogrusu gec bile kaldi..bazi seyler icin benden yardim istedi bende elimden geldigince yardim etmeye calistim..o evleniyor diye icim kipir kipir seviyorum..ama kendimi durumumu dusununce uzuluyorum kizlar ya..takmim aklima diyorum ama ne bilim..bu kilo belasi olmasaydi..belki benimde simdiye kadar bir yuvam olur..sizler gibi hamilelik kilolarimi vermekle ugrasirdim..3 haftaya 70 olim diye cabaliyorum..ama bugun sadece 400 gr eksideydim..3 haftaya kadar nasil 9 kilo vericem bilmiyorum
saphiracim sende hosgeldin canim..bugun takima ugrayamadigin gozume batti hemen..alismisim her geldigimde senin ya msjini oruyordum yada altta online gorunuyordun..bugunde olmayinca yerin belli oldu haberin olsun...
safisimm, liste icin ellerine saglik caniminsallah yarin daha guzel rakamlar gorursun tartida.
nilosum sen nasilsin canim gunun nasil gecti?
bu gün boyunca temizlik yaptım evim o kadar kirlenmişti ki anlatamam 3gün zor biter bu temizlik.Ama olsun evimdeyim ya çok özlemişim evimi Allah bir daha göstermesin.
aminnn canım insanın kendi evi gibi yok..hayırlı olsun eşinede
heeee markete gittik oğlanların kırtasiye ihtiyaçları için
Not :hala küsüssallamıyom artıkkkk anşaaaa senin bi sözün vardı ya işte ondan:86:
tebrikleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlarrrr
bu erkeklerin %98 de olan bi durum canım odunluk genlerinde var
eşim bir keresinde iş yerinde bi form dolduruyomuş (geçen kış ) evlilik tarihini sormuşlar ayını gününü yazmış hangi yıl olduğunu unutmuş iyimibeni aradı tabi ben şoklar içinde sen nasıl kaç senelik evli olduğumu bilmezsin diye neler neler etmiştim ki 2,5 senelik evliydik daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?