Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Uyku doyuruyor uyaninca aclik kalmıyor..bizi aksam yemeleri mahvediyor aksam yemezsek bitti bu olay

Ya bilmiyorum benimki psikolojikmi kaynanama gülerdim başıma geldi evi hergün silsupur temizle ama sanki hala pismis gibi geliyor
Hani evi temiz görseler sanki ay ne pis ev diyeceklermis gibime geliyor
Neden acaba
Canım o duyguyu bana anlatma hiç. O tamamen kv etkisi yavrucum, çünkü her an çat kapı gelebilir, evini pis görürse dağınık görürsenin psikolojk baskısı tamamen. Çoook yaşadım bunu. Her gün halı silkele sil süpür canıma kasttettim niye ben zaten temizlik düzen takıntılı biriydim kv de bunun level atlamış haliydi ve sürekli diğer eltimin pis olduğunu konuşurdu arkasından, benim de derse diye psikopata bağlamıştım. Eşim biktim düzen temizlik takıntısından demiş hatta bir aile dostumuza , onlar bizim evlilik danışmanı olmuştu da o sebepten, sonra kv ile tartışma yaşayınca elini ayağını kestim evimden , her günü bırak haftada bir bile gelemez oldu çünkü suratına bakmadım gelince.
Şimdi kafam rahat evim pis mi hayır değil, dün silinen ev pis olamaz tamamen psikolojik.

Uyku doyuruyor uyaninca aclik kalmıyor..bizi aksam yemeleri mahvediyor aksam yemezsek bitti bu olay
ada aynen öyle yaa akşam açlıktan resmen başım döndü halüsinasyon görecem sandım,sabaha açlık namına tık yok,ne tuhaf
yemek yedikten sonra iştahım açlıyor,resmen patlama yaşıyorum
evde bunu sporla engelliyorum işyerinde durduramıyorum kendimi bunu farkettim

Canim gun icerisinde bol sicak su ic istahi kesiyor ben acikinca sicak su icmeye basladim...suyun icine biraz tarcin metabolizma çalışsın... boyle gidersek 10 gune degisecek bazi seyler )

Oyy minicikmiş size de gelmiş geçmiş olsun

Oyy tipini yesinler tam fasulye maşallah ona Yusuf paşaya da çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz kaptanım
Ausencia Minigin çok tatlı cnm

@MiuLego hiç bir şey yemedim

@Sarayca
begum75
@Shut Up
@Makbule007
nehirnil111
Başka kim vardı ? Yiyicilerrrr

Sabah istima da herkes temiz cikicak ona göre
Temizim Tartım sabit ama olsun temizim
İşte geldim burdayımmmm Günaydınlar efenim azıcık işlerim vardı hala var ama daha fazla sizden ayrı kalamadım

Nasıl güzel sporlar kıskandım ama ya Squat bende yapsam ya dün 10 tane yaptım lavabo yolundaykene

şuan ona kilitlendim miu ama ben 63 olunca bana liste dolu dersennn
yakarım buralarıı

Nare83 ahanda hedefim 13 nisanda o tartiya ciktigimda 59.00 gorecem boylede sartlandim...kimbilir 58 bile gozkirpabilir )

yemiyoruz daaaaa bitti artııkkk
sende katıl bizim yiyiceler ortiligimizeeee

Sizede geçmiş olsun canım..

Yaa bunlar ne fena 1 . Sınıf çocuğu diyoruz ama maşallah hepsi buyumuste küçülmüş

Sizede geçmiş olsun canım..

Yaa bunlar ne fena 1 . Sınıf çocuğu diyoruz ama maşallah hepsi buyumuste küçülmüş
Sorma canım fzla fenalar, neler yapıyorlar duysan, şimdiden gruplaşmışlar, bu kız sürekli vuruyormuş benimkine falan. Her gün bir vukuat

Maşallah sabah sabah bu ne azim ya ben sütümü yulafla ısıtıp zorla içtim ben mi yorgunum bugünler de sadece
kerevizimi az salça ve yag ile kavurmuştum
ama pek begenmedimmm ya yogurtlanaısl olur bilemedim

bu kereviz lahana gillerden mi
öyle ise benim için kabus
lahana ile aram pek iyi degilde
Kuzum ben direk soyup rendeliyorum sonra yoğurt bo ldereotu ben çok severim yemeğini hiç yemedim ben sevmem yemeğini mesela eminim
İnşallah kaptanım ya çok istiyorum bu sabah dün ki rakamla aynı anlamadım ama bugün daha fazla aç kalıp spor yapmak istiyorum nasipse
benim tartı 67,6 dedii 3 gündür wc yok @MiuLego
pazartesi 69 demişti

Oo harikasın işte bu canım cumaya şov yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…