Bence böyle sıkı tutarsan olur banu, tek lokma bile kaçamak yapma kesin olur diyorum ben
ayyy sanmam eflalll
en kısa süre diyim ama zaman yazınca olmuyorrr
teşekürler kızlarr
şimdi iyi pınarcımmm canavar gibiii
Canım o duyguyu bana anlatma hiç. O tamamen kv etkisi yavrucum, çünkü her an çat kapı gelebilir, evini pis görürse dağınık görürsenin psikolojk baskısı tamamen. Çoook yaşadım bunu. Her gün halı silkele sil süpür canıma kasttettim niye ben zaten temizlik düzen takıntılı biriydim kv de bunun level atlamış haliydi ve sürekli diğer eltimin pis olduğunu konuşurdu arkasından, benim de derse diye psikopata bağlamıştım. Eşim biktim düzen temizlik takıntısından demiş hatta bir aile dostumuza , onlar bizim evlilik danışmanı olmuştu da o sebepten, sonra kv ile tartışma yaşayınca elini ayağını kestim evimden , her günü bırak haftada bir bile gelemez oldu çünkü suratına bakmadım gelince.
Şimdi kafam rahat evim pis mi hayır değil, dün silinen ev pis olamaztamamen psikolojik.
yeni elbise bile alırım bebeeeem
seni yemeğe çıkarırım
Maşallah sabah sabah bu ne azim ya ben sütümü yulafla ısıtıp zorla içtim ben mi yorgunum bugünler de sadece
Kuzum ben direk soyup rendeliyorum sonra yoğurt bo ldereotu ben çok severim yemeğini hiç yemedim ben sevmem yemeğini mesela eminim
İnşallah kaptanım ya çok istiyorum bu sabah dün ki rakamla aynı anlamadım ama bugün daha fazla aç kalıp spor yapmak istiyorum nasipse
Oo harikasın işte bu canım cumaya şov yapacaksın
Bence böyle sıkı tutarsan olur banu, tek lokma bile kaçamak yapma kesin olur diyorum ben
Amin canım morticanım Aminsaydin78 canım mortimin de inşallah böyle fotolarını göreceğiz poz poz Allahın izniyle.
İmmm deniyim bunuİlk 10 gün aynı videodan yapıyoruz vaytım
Eflal o trabzon hurmasını yulaf ezmeli süte karıştırıp ye. Aynı sütlaçama ye mutlaka
Menün çok şugır çoh beğenmişem
Miss gibi menü spor da yapılmış. Gelsin eksiler
ayyy sanmam eflalll
en kısa süre diyim ama zaman yazınca olmuyorrr
teşekürler kızlarr
şimdi iyi pınarcımmm canavar gibiii
Maşallah maşallah
Sanada maşallah masum iyi başladın inşallah en yakın zamanda listede görürüz.)
İnsanın fikri neyse zikri de odur
günaydındaaaa ballar , börekler demiyeydinn iyiydii be ahu
İşte bak hergün dip köşe bıcak yapmanın anlamı yok çünkü bebelerle zaten hiç temizlenmemiş gibi oluyo.hergün ev toplanır tamam.ekmek kırık dökülen yerler süpürülür ama hergün dip köşe silinmez toz alınmaz yer silinmez canınıza yazık arkadaşlar.gerçi küçük evlerde çok sorun yoktur ama benim ki gibi büyük evlerde imkansız.Allah tan takıntılı değilim yoksa kafayı yerdim bu evdeYaa gel şimdi gör dün kim temizlediyse bugün ev leş
Aynen katılıyorum ama bir güncük hiç uyanmadan uyumayı çok ozledim o ayrı tabinehirnil111
canım bendee enerji çoktur sabahları bile olsa böyleyim
günlük 4-5 saat uyku yetiyor
düzenli beslenip spor yaparsam hiç uykusuzluk çekmem
çok nadirdir böyle sellemm süllem yataktan kalktıgım zamanlarrr
gecede 1 de yattım yani erkende yatmamm
benim felsefem şu
ne kadar uyu, okadar çok uyku
ne kadar yemek , okadar yemekk
uyudukça uyursun
yedikçe yersin
Sorma canım fzla fenalar, neler yapıyorlar duysan, şimdiden gruplaşmışlar, bu kız sürekli vuruyormuş benimkine falan. Her gün bir vukuat
O eskidendi ahu her gün silmiyorumAllahım bana da birazcık temizlik iştahı ver yarabbim amiin. Ben yemek yağayom biri evi temizlesin hiç sevmiyom ya
İşte bak hergün dip köşe bıcak yapmanın anlamı yok çünkü bebelerle zaten hiç temizlenmemiş gibi oluyo.hergün ev toplanır tamam.ekmek kırık dökülen yerler süpürülür ama hergün dip köşe silinmez toz alınmaz yer silinmez canınıza yazık arkadaşlar.gerçi küçük evlerde çok sorun yoktur ama benim ki gibi büyük evlerde imkansız.Allah tan takıntılı değilim yoksa kafayı yerdim bu evde
Of beni de temizlik değilde dağınıklık tüketiyor evin içindeki dağınık olan her yer beynimi tırmalıyorAllahım bana da birazcık temizlik iştahı ver yarabbim amiin. Ben yemek yağayom biri evi temizlesin hiç sevmiyom ya
İşte bak hergün dip köşe bıcak yapmanın anlamı yok çünkü bebelerle zaten hiç temizlenmemiş gibi oluyo.hergün ev toplanır tamam.ekmek kırık dökülen yerler süpürülür ama hergün dip köşe silinmez toz alınmaz yer silinmez canınıza yazık arkadaşlar.gerçi küçük evlerde çok sorun yoktur ama benim ki gibi büyük evlerde imkansız.Allah tan takıntılı değilim yoksa kafayı yerdim bu evde
Yok değil benimki de karşılık verirde ben öğretmene söyle vurma demiştim, geçen hafta bir olay yaşadı bardak taştı şimdi sana takılan olursa arkadaşım kavga etmek istemiyorum de eğer devam ederse karşılık ver diyorumGerçekten fenalar tamamda vurmak olmaz olmamalı...
Senin ki naif bir çocuk mu kıza ses etmiyor belli.
Ama kendisini korumayı da öğrensin...
ahaO eskidendi ahu her gün silmiyorumcanım tatlı artık ve eline sağlık diyen yok kendim için yapıyım yeterr
Günaydın
Canim gun icerisinde bol sicak su ic istahi kesiyor ben acikinca sicak su icmeye basladim...suyun icine biraz tarcin metabolizma çalışsın... boyle gidersek 10 gune degisecek bazi seyler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?