Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy sanmam eflalll
en kısa süre diyim ama zaman yazınca olmuyorrr

teşekürler kızlarr
şimdi iyi pınarcımmm canavar gibiii
Bence böyle sıkı tutarsan olur banu, tek lokma bile kaçamak yapma kesin olur diyorum ben

Benim kaynanamda çok temiz kadın
Temizliğimi bazen beğenir ama ben allahım saatlerce temizlik yapasım var
Hele misafir geleceği zaman 3 günüm bana zehir olur dip bucak kendime hakim olamıyorum yapmayınca ev gözüme pis geliyor bu kafadan çıkmam lazım genelde kışın böyleyim yazın hep evimi havalandiririm şimdi onu yapamıyorum halilarimi cirpamiyorum
Rutubet oluyor daha deli oldum
Evde huni ile gecicem bahar temizliğini dört gözle bekliyorum

yeni elbise bile alırım bebeeeem
seni yemeğe çıkarırım

ayyy ne güzelllllllllllllllll

cnm bende öyle yapacaktım
yogurt yoktu evde süzme kalmamış ondna öle denişik birşey yaptım
senin tarifi biliyorum ben azda havuç kat çok güzel olur

Bence böyle sıkı tutarsan olur banu, tek lokma bile kaçamak yapma kesin olur diyorum ben

ayyyy inşallahhh

nehirnil111

canım bendee enerji çoktur sabahları bile olsa böyleyim
günlük 4-5 saat uyku yetiyor
düzenli beslenip spor yaparsam hiç uykusuzluk çekmem
çok nadirdir böyle sellemm süllem yataktan kalktıgım zamanlarrr

gecede 1 de yattım yani erkende yatmamm
benim felsefem şu

ne kadar uyu, okadar çok uyku
ne kadar yemek , okadar yemekk

uyudukça uyursun
yedikçe yersin

İmmm deniyim bunu

Allahım bana da birazcık temizlik iştahı ver yarabbim amiin. Ben yemek yağayom biri evi temizlesin hiç sevmiyom ya

günaydındaaaa ballar , börekler demiyeydinn iyiydii be ahu
İnsanın fikri neyse zikri de odur

Yaa gel şimdi gör dün kim temizlediyse bugün ev leş
İşte bak hergün dip köşe bıcak yapmanın anlamı yok çünkü bebelerle zaten hiç temizlenmemiş gibi oluyo.hergün ev toplanır tamam.ekmek kırık dökülen yerler süpürülür ama hergün dip köşe silinmez toz alınmaz yer silinmez canınıza yazık arkadaşlar.gerçi küçük evlerde çok sorun yoktur ama benim ki gibi büyük evlerde imkansız.Allah tan takıntılı değilim yoksa kafayı yerdim bu evde

Aynen katılıyorum ama bir güncük hiç uyanmadan uyumayı çok ozledim o ayrı tabi

Sorma canım fzla fenalar, neler yapıyorlar duysan, şimdiden gruplaşmışlar, bu kız sürekli vuruyormuş benimkine falan. Her gün bir vukuat

Gerçekten fenalar tamamda vurmak olmaz olmamalı...
Senin ki naif bir çocuk mu kıza ses etmiyor belli.
Ama kendisini korumayı da öğrensin...

O eskidendi ahu her gün silmiyorum canım tatlı artık ve eline sağlık diyen yok kendim için yapıyım yeterr

Of beni de temizlik değilde dağınıklık tüketiyor evin içindeki dağınık olan her yer beynimi tırmalıyor

Gerçekten fenalar tamamda vurmak olmaz olmamalı...
Senin ki naif bir çocuk mu kıza ses etmiyor belli.
Ama kendisini korumayı da öğrensin...
Yok değil benimki de karşılık verirde ben öğretmene söyle vurma demiştim, geçen hafta bir olay yaşadı bardak taştı şimdi sana takılan olursa arkadaşım kavga etmek istemiyorum de eğer devam ederse karşılık ver diyorum

bak işte buna tamamen katılıyorum.. büyük küçük ev de fark etmez..

canınız zamanınız hiç mi kıymetli değil ya hu.. temizlik yapmaya mı geldik dünyaya?
kimse de çıkıp vay be ne de temizsin demez zaten.. he dese de o sana bişey katmaz kişi hayatından çalıyor resmen bu şekilde.. çok üzülüyorum ben.. gerçekten..

Canim gun icerisinde bol sicak su ic istahi kesiyor ben acikinca sicak su icmeye basladim...suyun icine biraz tarcin metabolizma çalışsın... boyle gidersek 10 gune degisecek bazi seyler )

Ada her sabah büyük kupama zencefil tarçın limon koyup işten çıkana kadar üzerine sıcak su ekleyip içiyorum bende pek işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…