Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

masallah kizlar,harika kilo vermissiniz kilo veren herkesi tebrik ediyorum.gercekten kacinci olduk ac ep bende merak ediyorum

kizlar sabah kahvaltiya misafirim vardi o yuzden hemen bildirim yapip ciktim.kusura bakmayin ama simdi gitti bende damladim hemen.merak etmeyin cok bisey yemedim .yarim brotcchenburda kucuk ekmekler var trdeki papatya ekmeyin bir yumrusu kadaronun yarisini yedim.bir dilim kasar .bir tatli kasigi kadaraz yagli surme peynir 1 tane siyah zeytin yarim domates ucte bir salatalik.3 bardak siyah cay .tatlandiriciyla tabi

kizlar ben simdi cikiyorum kislik kazak manto almam lazim cocuklara bakayim keseme gore bisey bulursam oda .burasi cok pahali ya .yetisemiyoruz valla.bana sans dileyin

Seninkide hafıza problemi yaşıyor demek ki.
Erkeklerin genelinde var ne yazık ki

ellerine sagik safisim..ipekcim,,saphiracimm,aysenimm,pabyacim,ansaacimm tebrik ederim kizlar..super kilo vermissinizzz

Canım tebriğini kabul etmeyi çok isterdim ama bu fark izne ayrılmadan önceki bildirimle aradaki fark.
Diğer arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum çok güzel sonuçlar.
Yalnız hafta içi tartıldığımda çok mükemmel bi rakam görmüştüm ama sonra değişti nedense..
Ben kaçıncı etapta ayrıldığımı bilemediğim için bölemedim kaptanım

selam kızlar,sabah ki baş dönmem yerini acaip bir uykuya bıraktı başımı tutamıyorum 3 saat uyudum sanki hiç uyumamışım mevsim değişikliği beni çok etkiler...

sabah emine hanıma gittim ordada 200 gr eksi çıktım moralmanım bozuldu bu hafta ki diyetim tam bir facia bugün ne istersen ye dedi bende iskender yemek istiyorum dedim ama sabah kahvaltısından beri bişey emedim oğlumda uyuyor kalksın belki dışarı çıkıp kötü emellerimin kurbanı olurum....

Allah'ım bi daha asla yapmayacağım.
Kızlar dün akşam yediğim pasta dilimi yüzünden gece uyuyamadım mide ağrısından.Ağrıyı hafifletecek bitki çayı içtim biraz düzeldi gibi ama hala sürüyor hafif hafif.Ağır geldi galiba mahvetti beni

Aklımdan geçen yemek görüntülerine midemin ağrısı kırmızı ışık yakıyor dur geçme diyor

tebrikler kızlaaaaaar.........................ben de tutayım halaydaan............

7. takım çok yaaaaşaaaaaaaaaaaaaaaa.

7.takım çok yaaaaaaaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
bugünki menümü yazayım akşam yemeğinide yedim çok erken oldu ama acıkırsam yulaf ve yoğurt yerim

sabah
2 bardak limonlu ılık su
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 domates
2 zeytin
yeşil çay

öğle
3 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi

form çay

ara
nescafe yarım bardak
2 dilim ligt etimek

akşam
1 dilim çavdar ekmeği
2 kepçe yeşil mercimek yemeği
salata
yeşil çay

ara
1 elma veya 1 şeftali

acıkırsam
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi

yeşil çay

sabah.....

2 haş. yum.
paynir
dom.salat.

öğle.........

yul.kep.muhallebi
tavuk
salata

akşam.........

yayla çorba
salata
kıymalısebze
yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…