romantik deil ormantikkkkkkkk
Herkese günaydın hanımlar
98.2 kg olmuşum.1.1 kg eksideyimgeçen hafta spor yaparak 500 gr eksilmiştim bu hafta sporsuz 1.1
bu arada 3-4 gündür wc ye çıkmıyorum afedersiniz
bu erkeklerin %98 de olan bi durum canım odunluk genlerinde var
eşim bir keresinde iş yerinde bi form dolduruyomuş (geçen kış ) evlilik tarihini sormuşlar ayını gününü yazmış hangi yıl olduğunu unutmuş iyimibeni aradı tabi ben şoklar içinde sen nasıl kaç senelik evli olduğumu bilmezsin diye neler neler etmiştim ki 2,5 senelik evliydik daha
gunaydin tatlim.nasilsin .cok iyi kilo vermissin tebrikler
ellerine sagik safisim..ipekcim,,saphiracimm,aysenimm,pabyacim,ansaacimm tebrik ederim kizlar..super kilo vermissinizzz
selam kızlar,sabah ki baş dönmem yerini acaip bir uykuya bıraktı başımı tutamıyorum 3 saat uyudum sanki hiç uyumamışım mevsim değişikliği beni çok etkiler...
sabah emine hanıma gittim ordada 200 gr eksi çıktım moralmanım bozuldu bu hafta ki diyetim tam bir facia bugün ne istersen ye dedi bende iskender yemek istiyorum dedim ama sabah kahvaltısından beri bişey emedim oğlumda uyuyor kalksın belki dışarı çıkıp kötü emellerimin kurbanı olurum....
kirmizim tesekür ederim canim
herzaman bitanembaktim kimse yok.. son dakikaya yetistirdim
kizlarr.takim olarak 2.inci olduk veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee anca bireyselde 3.uncu olduuuu
çizelgemi değiştirdim5 li rakamları görmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?