Sarapcilar gibibirde akşamcılar falan garip bir isim oldu yav, okuyan yanlış anlayacak
Temizlik vardı kaptanım bunaldim buraya kactımlistedekilerin buradan uzak kalmaları asla kabulüm değil .. bilesiniz..
Efser
@suspushanimcim
@nar_cicegim
@eflalim
CocoChanelmademoiselle
@Nevreste
@matematik61
@Antepia27
listemiz bu.. ve yarısından çoğu genelde kayıplarda.. buna hakkınız var mı? Asla.
He balım bakalım cuma 52.3 falan olsam yetersimdiden mi
Bende temizlik bitsin sütlü türk kahvesi yapicam
Hedef tamam gerisi benim haTUTTUK MU HEDEFLERİN UCUNDAN
SİZE GÜVENİM TAM
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
24 KASIM HEDEFLERİ
Efser (66.1) _________________ efserim -1 kilo aslında sana çok değil heee hadi metan bizi güldürsün yine
@suspushanimcim (58.1) ________________________ nisa kuzum bu hafta az gitti .. bu demektir ki haftaya coşmalısın..
@nar_cicegim (63.2) ________________ olur mu olur biz kırdık o metanın inadını sonuçta
@eflalim (65.8)_____________________________ selam 65 leeerrrrrrrrrr diyelm el sallayalım artık
CocoChanelmademoiselle (54.6)__________________ coco evine döndüğün için daha düzenli beslenme ve bol sporla koko bu hedefi alır yürür
@Nevreste (65.0)_________________________ şu kilonun netliğine sadeliğine bak nevo bence yaparsın kiii
@matematik61 (74.5) ______________________ hedefini 2 den tutturmuş berna için.. regl de geldi.. sporla bu eksi gelir be.. hatta fazlası bile gelebilr
@Antepia27 (101.9) _________________________ bu hafta çok az eksi geldi.. ee o zaman 102 leri es geçer 101 lere selam çakarız.. benim bildiğim fatma sırf beni üzmemek içn bu hedefe koşarak gider
@Makbule007 (58.3)_______________________________ gelen artıları da göndermeli hedef ubu makbuş ve senin için kolay bence
ada81 (69.0) ______________________ geçen haftaki hedefin aynısı ada.. bozmadan devam edince yakalaması çok kolay.. hadi dümdüz bozmadan cumaya yürüyelim
Nare83 (??) __________________ izin kilosuna takımla beraner dönmek!
@Nefs (53.2)________________________ hemen artıları gönderiyorsun nefsim yeter daha sen sallama bayrakları
@ErSeSi (65.9) ______________ güzel eksi geldi bu hafta.. haftaya da bu eksi bizi mutlu eder.
@60kiloyum (81.3)_________________________________ sıkı başlayan fulyaya harika hedef verdim zor da değil
Kedibochi (74.9) ___________________ bu hedef geeçen hafta hedefi şeriiii hala da geçti gitti gelmeli bu hedef. 3 haftadır aynı hedef bu hafta yakalanacak !!!!
@deynepnaz (64.2)_____________________________ deynepim spora asıl bu hedef gelir az bir eksi zaten ki
@Donna_salut (49.9)_____________________________ hedefini fazlasıyla tutturan donna ya selam 4 lü kilolar dedirtelim
@AHMET esra (77.9)____________________________esracım sen hedef tutturma işini biliyorsun hadi kuzum bu da senin olsun
@cakil80 (86.7) _____________________________________ 87 leri es geçtik bile işimiz bu haftalık 86 larla çakıllllllll
@Zeytinlerimm (79.6) _________________________________ geçen hafta hedefi zeytincim.. minik artıyı gönder eksilerle yola devam
@hatice901217 (86.4) ______________________________ hedef fazlasıyla tutturuldu geöçen hafta. hadi hatice bu hedef de birebir tutturulmalı
malipina (99.5) ____________________________ bu hedefi birebir isterim azcık eski geldi bu hafta zaten.. sporu arttır akşam öğünlerini hafflet pınarcım. hoşgeldin 9 lar ikili rakamlar diyelim..
nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo
begum75 (58.1) ______________________ sbu hafta ne güzel eksi geldi begüşüm sporlarının karşılığı. hedef de iyi bence sporla olur ki
Whiteblacklife (53.0) __________________ haydi bismillah vaytım yavaş yavaş gitsin acelemiz yok
S Sguat girls (55.5)_________________________sporunla rahat gider zaten öğün atlamadan beslen
__________________________________________________________________________________________________________________________________
@Ausencia () ____________________ hedef belli
Mium spordan geldim simdi eve daha yeni girdim tel sarjdaydi.bi kahvalti yapayim doncem yine.vicdan corbasi olayi da tmaam bugün yapiyorum emilistedekilerin buradan uzak kalmaları asla kabulüm değil .. bilesiniz..
Efser
@suspushanimcim
@nar_cicegim
@eflalim
CocoChanelmademoiselle
@Nevreste
@matematik61
@Antepia27
listemiz bu.. ve yarısından çoğu genelde kayıplarda.. buna hakkınız var mı? Asla.
Kusuz
Üşeniyorum dün kuru fasulye pilav yapınca o kaldı zamanım yetmedi aç şekilde yapamadımye sen de.. ne güzel nimet o ya.. hafifcecik.. mis gibi
evlenmek için çok geçerli bi sebep gerçektenayyy o zamana @Ausencia da doğum bitti gitti zayıflama kısmına geçer.. listede ben ausAllah Allaaahhhhhhhh heyecana gel her hafta aus la morti olurum onu hayattan bezdiririm
evleneyim ben madem çok eğlenceli geldi şuanda
Bende tekrar 60 olmak için burda olurumayyy o zamana @Ausencia da doğum bitti gitti zayıflama kısmına geçer.. listede ben ausAllah Allaaahhhhhhhh heyecana gel her hafta aus la morti olurum onu hayattan bezdiririm
evleneyim ben madem çok eğlenceli geldi şuanda
veeee şericiiimmmmmmKedibochi göremedim mi seni ben
geçmiş olsun adacım.evet canım sağol evet foşur foşurum şuan arada hapuşuruyom pek fenayım(
hahahaha sende bendensinBen diyetisyene giderken rimel surmuyodum bi ara agirlik yapmasin diye
Miucum bendeki durumları biliyosun bu haftalik boyle oldu takip etmeye calisiyorum ama uzun uzun yazacak durumum olmuyor.Hele bugun baska bi dunyadayim resmen.oglum şu an omzumda uyuyo ben de yanina kivrilcam sanirim kafam yerinde degil.
Biz de esimle 2 dugunumuzde de oturmadik.o gune kadar esimin o kadar oynak olduğunu da bilmezdimben gelinlikle halkaya girip horon oynadim üzerine ayakkabilari firlatip kolbasti bile oynadim bizim tarafta annanem cagirdi yanina bi yandan ellerini dizine vuruyo bi yandan konusuyo "giz bilamaa oturrrrr gelin dedugun oturur bu gada oynamaz uuuuuu nenemmmm" şeklinde. Esimin tarafibda da taki takan yasli bi teyze kulagima yeter oynama otur biraz demisti
teşekkürler sherrycim ama feciyim spor falan yapmaıyorum sadece dinleniyorum yediklerime dikkat ediyorumgeçmiş olsun adacım.
hasta olunca insnaın metası hızlanır, kendini çok yormadan degerlendirmeye bak bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?