bende saat 2 de bi atıştırmalık yapacam akşama adana ciğer ve salata menüüü...Sarapcilar gibi
Şimdi öğle yemeği yedim inşallah istahim açılmaz
şansa bak yaaaa boşver üzme canınıya bende ki şansa bakın
ben biraz sıkıştım elimdede 7-8 çeyregim vardı dedim bzodurayım
iş yerindeki kzılarda bozdurma ya git 500 tl avas çek kredi kartlarını çevir dedii
iş hayatı boyunca avans çekmeyen ben
genel müdürün odasına yol aldım
hanım hanımcık bir şekilde avans istedimm
avanslar kaldırıldı banu hanım
ulannnn bi kere bari vereydinizde öle kaldıraydınız vay anasınııııııııı
1 muz 1 çay bardağı süt yada yoğurt yerdimkızlar bişey soracam
şimdi saat 2 de atıştırmalık yapacam
sadece kuruyemiş mi yiyeyim
1 muz 2 ceviz 1 tk bal mı yesem çok halsizim iyimi gelir sizce yoksa çok kalorimi olur .....
salata cevizde yiyebilirim ...
akşama menüm ise adana ciğer ve salata bu kadar olacak saat 17,30 da yiyebilirim eşim alıp gelecek çünkü...
hıımmm sağol canım yoğurt üşüyorum hiç cazip gelmiyor şuan , süt hiç sevmem tüketmem 1 muz olur hemde enerji verir ...1 muz 1 çay bardağı süt yada yoğurt yerdim
temizimmmmakşamcılar
temzimisin? temizim
1 muz ve ceviz yerim sonrada türk kahvesi :)kızlar bişey soracam
şimdi saat 2 de atıştırmalık yapacam
sadece kuruyemiş mi yiyeyim
1 muz 2 ceviz 1 tk bal mı yesem çok halsizim iyimi gelir sizce yoksa çok kalorimi olur .....
salata cevizde yiyebilirim ...
akşama menüm ise adana ciğer ve salata bu kadar olacak saat 17,30 da yiyebilirim eşim alıp gelecek çünkü...
ada mevyanın yanındaki süt yada yoğurt kan şekerinin hızlı yükselip alçalmasını dengelemek içinhıımmm sağol canım yoğurt üşüyorum hiç cazip gelmiyor şuan , süt hiç sevmem tüketmem 1 muz olur hemde enerji verir ...
süte karşı bi önyargım var niye bilmiyorumada mevyanın yanındaki süt yada yoğurt kan şekerinin hızlı yükselip alçalmasını dengelemek için
muzu ezip üzerine süt dök karıştır ben çok severim öyle
ben çok severimsüte karşı bi önyargım var niye bilmiyorum
muzumla demirimi alam kahve ile geri göndereyim1 muz ve ceviz yerim sonrada türk kahvesi :)
Ciğer ne zamandır istiyorum alıcam bu hafta aseriyorum sanki
muzumla demirimi alam kahve ile geri göndereyim) öyle hesap kitap yapıyorum ki şunun yanında yoğurt yemiyeyim şunun yanında çay kahve içmeyeyim diye hesap kitap yapıyorum valla.....
Siritini keseliyemmihadi ben duşa kaçar sonra yine damlarımmmm canlarrr
Vücuduma pis madde girmiyorakşamcılar
temzimisin? temizim
Kestir tabi ki canım annelerimiz hep öyle yapmış bende sevmezdim küçükken kestirdiklerinde ama daha da sıklaşır diyorlar ne kadar doğru bilmem aslında birazda yapısıyla alakalıKizim 13 aylik
Ve saçı hiç çıkmadı
Ingtegramda n bilen bilir ve saçı az bende kestirme taraftariyim
Ama çok az ince saçı yoksa hayatta kesmeem
Beraber kuafore gidicez müsait oldugumzaman
Kestir tabi ki canım annelerimiz hep öyle yapmış bende sevmezdim küçükken kestirdiklerinde ama daha da sıklaşır diyorlar ne kadar doğru bilmem aslında birazda yapısıyla alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?