Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bişey soracam
şimdi saat 2 de atıştırmalık yapacam
sadece kuruyemiş mi yiyeyim
1 muz 2 ceviz 1 tk bal mı yesem çok halsizim iyimi gelir sizce yoksa çok kalorimi olur .....
salata cevizde yiyebilirim ...

akşama menüm ise adana ciğer ve salata bu kadar olacak saat 17,30 da yiyebilirim eşim alıp gelecek çünkü...

şansa bak yaaaa boşver üzme canını

1 muz 1 çay bardağı süt yada yoğurt yerdim

1 muz ve ceviz yerim sonrada türk kahvesi :)
Ciğer ne zamandır istiyorum alıcam bu hafta aseriyorum sanki

hıımmm sağol canım yoğurt üşüyorum hiç cazip gelmiyor şuan , süt hiç sevmem tüketmem 1 muz olur hemde enerji verir ...
ada mevyanın yanındaki süt yada yoğurt kan şekerinin hızlı yükselip alçalmasını dengelemek için
muzu ezip üzerine süt dök karıştır ben çok severim öyle

1 muz ve ceviz yerim sonrada türk kahvesi :)
Ciğer ne zamandır istiyorum alıcam bu hafta aseriyorum sanki
muzumla demirimi alam kahve ile geri göndereyim ) öyle hesap kitap yapıyorum ki şunun yanında yoğurt yemiyeyim şunun yanında çay kahve içmeyeyim diye hesap kitap yapıyorum valla.....

muzumla demirimi alam kahve ile geri göndereyim ) öyle hesap kitap yapıyorum ki şunun yanında yoğurt yemiyeyim şunun yanında çay kahve içmeyeyim diye hesap kitap yapıyorum valla.....

İşin zor hemşehrim :))
Allah yardımcın olsun :))
Muzun verdiği enerjiyi

Kizim 13 aylik
Ve saçı hiç çıkmadı
Ingtegramda n bilen bilir ve saçı az bende kestirme taraftariyim
Ama çok az ince saçı yoksa hayatta kesmeem
Beraber kuafore gidicez müsait oldugumzaman
Kestir tabi ki canım annelerimiz hep öyle yapmış bende sevmezdim küçükken kestirdiklerinde ama daha da sıklaşır diyorlar ne kadar doğru bilmem aslında birazda yapısıyla alakalı

Kestir tabi ki canım annelerimiz hep öyle yapmış bende sevmezdim küçükken kestirdiklerinde ama daha da sıklaşır diyorlar ne kadar doğru bilmem aslında birazda yapısıyla alakalı

Haha:)
Ya benim saçım çok ince hemde aşırı bana çekmiş baba küçükken beni 5 kere tras etmiş bütün fotolarda kelim erkek çocuğu gibi
Kızımda aynı ben halalarinin saçı hep gür o bana çekti
Evliyken kocam kafamı jiletle vurdu bir kere sonra güçleşti ve dökülme bitti
Yaz gelmeden kestireyim diyorum
Badem yarıda sürerim yıkamadan once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…