Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen öyle yaparsın dene olmadı ama bence sana çekmiş yapacak bir şey yok benimde çok saçım dökülür

Kizim 13 aylik
Ve saçı hiç çıkmadı
Ingtegramda n bilen bilir ve saçı az bende kestirme taraftariyim
Ama çok az ince saçı yoksa hayatta kesmeem
Beraber kuafore gidicez müsait oldugumzaman
benim kızım 4,5 yaşında doğdugundan buyana bir kez kestirdim saçlarını şuan rapunzelim benim )) herkes banada küçükken sıfıra ver falan dediler ama ne eşim ne ben kıyamadık .. ince teelisaçları anası gibi ama güzeld uruyor

Ay hamam hep gitmek istemişimdir ama gidememisimdir
Çok güzel kese atarim
bana gelin hamamı yapılmıştı en son o zaman gittim bi otelin hamamını kapattık ailece yengeler kuzenler babaannem ne oynadım göbek taşında hahahah çook severim ....meyveler yemekler havada uçuştu )))

Bende hiç kestirmek diyordum ama hala doğduğu haldeki gibi ne uzadı nede gerçek az kestirsem çok üzülürüm ama ay ömür boyu saklarım bebeğimin saçını. ...

bana gelin hamamı yapılmıştı en son o zaman gittim bi otelin hamamını kapattık ailece yengeler kuzenler babaannem ne oynadım göbek taşında hahahah çook severim ....meyveler yemekler havada uçuştu )))

Hep hayalimdi ama kısmet olmadı yazık güzel insan ne eğlenir ama bigün yapicam hep imrenir im hamam a ama yemlik içmeli oynamalı

Hep hayalimdi ama kısmet olmadı yazık güzel insan ne eğlenir ama bigün yapicam hep imrenir im hamam a ama yemlik içmeli oynamalı
yap canım topla aileyi öyle güzel oluyor kiii kızınada inşallah yaparsın gelin hamamı... inşallah Allah ömür verirse kızımada bi gelin hamamı bide öyle bi kına yapacam kiiiii aklımda deli fikirlerrrrr

Benim babam bırakmadı yoksa çok istiyordum ya
İnan tek hayalim di
Babam sağolsun :)
Ne gerek var dedi
Ama bendeyapicam kızıma
Rabbim nasip etsin oğluşum olursa gelinimede ypicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…