- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aynen öyle yaparsın dene olmadı ama bence sana çekmiş yapacak bir şey yok benimde çok saçım dökülürHaha:)
Ya benim saçım çok ince hemde aşırı bana çekmiş baba küçükken beni 5 kere tras etmiş bütün fotolarda kelim erkek çocuğu gibi
Kızımda aynı ben halalarinin saçı hep gür o bana çekti
Evliyken kocam kafamı jiletle vurdu bir kere sonra güçleşti ve dökülme bitti
Yaz gelmeden kestireyim diyorum
Badem yarıda sürerim yıkamadan once
Benimde öyle kesin ikizizben çok severim
düşünüyorumda sevmediğim şey sayılıdır
sağol canım zor işim....İşin zor hemşehrim :))
Allah yardımcın olsun :))
Muzun verdiği enerjiyi
Bende herşene usturaya vururumAynen öyle yaparsın dene olmadı ama bence sana çekmiş yapacak bir şey yok benimde çok saçım dökülür
aslında fena olmazdı hamamı özledim küçükken ne giderdik malatyada hamamaSiritini keseliyemmi
aslında fena olmazdı hamamı özledim küçükken ne giderdik malatyada hamama
benim kızım 4,5 yaşında doğdugundan buyana bir kez kestirdim saçlarını şuan rapunzelim benimKizim 13 aylik
Ve saçı hiç çıkmadı
Ingtegramda n bilen bilir ve saçı az bende kestirme taraftariyim
Ama çok az ince saçı yoksa hayatta kesmeem
Beraber kuafore gidicez müsait oldugumzaman
bana gelin hamamı yapılmıştı en son o zaman gittim bi otelin hamamını kapattık ailece yengeler kuzenler babaannem ne oynadım göbek taşında hahahah çook severim ....meyveler yemekler havada uçuştuAy hamam hep gitmek istemişimdir ama gidememisimdir
Çok güzel kese atarim
benim kızım 4,5 yaşında doğdugundan buyana bir kez kestirdim saçlarını şuan rapunzelim benim)) herkes banada küçükken sıfıra ver falan dediler ama ne eşim ne ben kıyamadık .. ince teelisaçları anası gibi ama güzeld uruyor
Çok iyi ben açık olduğum için maalesef öyle bir şeye kalkışamadımBende herşene usturaya vururum
Saç kaş ben
Usturaya vur
Kesin Çözüm
bana gelin hamamı yapılmıştı en son o zaman gittim bi otelin hamamını kapattık ailece yengeler kuzenler babaannem ne oynadım göbek taşında hahahah çook severim ....meyveler yemekler havada uçuştu)))
Çok iyi ben açık olduğum için maalesef öyle bir şeye kalkışamadım
yap canım topla aileyi öyle güzel oluyor kiii kızınada inşallah yaparsın gelin hamamı... inşallah Allah ömür verirse kızımada bi gelin hamamı bide öyle bi kına yapacam kiiiii aklımda deli fikirlerrrrrHep hayalimdi ama kısmet olmadı yazık güzel insan ne eğlenir ama bigün yapicam hep imrenir im hamam a ama yemlik içmeli oynamalı
yap canım topla aileyi öyle güzel oluyor kiii kızınada inşallah yaparsın gelin hamamı... inşallah Allah ömür verirse kızımada bi gelin hamamı bide öyle bi kına yapacam kiiiii aklımda deli fikirlerrrrr
inşallahhhhhBenim babam bırakmadı yoksa çok istiyordum ya
İnan tek hayalim di
Babam sağolsun :)
Ne gerek var dedi
Ama bendeyapicam kızıma
Rabbim nasip etsin oğluşum olursa gelinimede ypicam
Öyle bir şansın var canımAllahtan kapalıyım çünkü bede yapmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?