- Emoji Skoru
- 63.639
- Puanlar
- 528
Ausuma yoldaş oldum sanırım bebişle değil ama kilomlaKorkutma beni ya 10 kilo değildir herhalde
Yaa nasıl iyi geldinSenin gibi spor yapan biriye kilo mu dayanır sıkma canını hemen diyet acilinden spor hadi başla bakalım bugün menü ver spor ver çabuk miu sopayla gelir şimdi
akşam için mi banu.. perşembe menüsü rende kabak yoğurt zeytinyağı nane.. mis olur missssssssss.. üstüne ceviz birazsana güzel eksi de getiriri wc için de etki eder
Valla ben sizden daha çok heyecan yapıyorum hadi az kaldı senin listeye ondan sonra bakmissin mart başı 55 anam ne de güzel yakışır sana
Beni en çok smileyler anlatır bu saatten sonra
Eki Görüntüle 2070811
Spor varsa tartıdaki rakama takılmak olmaz!
ay evde 1 tane kabak var sadece yetermi
amayanına birşey yemek şart ya, ertesi sabah aç bırakır beni baya
martta 55 miah cnm ben çok yavaş veriyorum keşke olsaaaa
Bence deeee
47 kilo olan daha iyi bence
Ayy 47 olanı sevdim bende nedense oburu abartılı zayıf geldi ya banaEki Görüntüle 2070811
Keşke buradan hicc ayrilmasaydin kalaydin korumada olsun ama önceden nasıl verdiysen şimdide verirsin hop yeniden 5 leri gorursun tut ucundan yanas yanimizaYaa nasıl iyi geldinTeşekkür ederim
Eki Görüntüle 2070811
Muhteşem rezalet diyorum ben onaMuhteşem yüzyıl ı izliyorum hurrem
Entrikalar dizboyuMuhteşem rezalet diyorum ben ona
Bizim tarihimiz asla o dizide ki gibi değilEntrikalar dizboyu
Canım beni de alın aranıza beni de dürtün beni de beni de beniii anladın senn
Bilakis ne kadar kemik o kadar iyi bana göreAklıma gelmişken sorayim hani şu boyunun yanındaki kemikler var ya onlar çok çıkınca çirkin görünüyor mu ya benim çok çıktı bi hoşuma gidiyor bi gitmiyor
Tabiki . O dizinin yapımına çok şikayet gelmişti ben bile şikayetetmistim kadın koynundan çıkmayan diye lanse edilmişti hele ilk bölümler.Bizim tarihimiz asla o dizide ki gibi değil
Teşekkür ederim 4-5 yemek kaşığı kadardı sanırımo zaman süper menü olur ve eksi getiriri kesin sana:)
hayır az değil ideal kuzum
bulgur pilavı ne kadar yedin? porsiyonu önemli.. ,
menü genel anlamda güzel afiyet olsun
geçmiş olsun şifa gelsin aus... senin şebelek hallerini severiz biz
Canım çok fazla olumsuz şeyler yaşadımKeşke buradan hicc ayrilmasaydin kalaydin korumada olsun ama önceden nasıl verdiysen şimdide verirsin hop yeniden 5 leri gorursun tut ucundan yanas yanimiza
Bizim tarihimiz asla o dizide ki gibi değil