Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin gibi spor yapan biriye kilo mu dayanır sıkma canını hemen diyet acilinden spor hadi başla bakalım bugün menü ver spor ver çabuk miu sopayla gelir şimdi
Yaa nasıl iyi geldin Teşekkür ederim

akşam için mi banu.. perşembe menüsü rende kabak yoğurt zeytinyağı nane.. mis olur missssssssss.. üstüne ceviz biraz sana güzel eksi de getiriri wc için de etki eder

ay evde 1 tane kabak var sadece yetermi
amayanına birşey yemek şart ya, ertesi sabah aç bırakır beni baya

Valla ben sizden daha çok heyecan yapıyorum hadi az kaldı senin listeye ondan sonra bakmissin mart başı 55 anam ne de güzel yakışır sana

martta 55 mi ah cnm ben çok yavaş veriyorum keşke olsaaaa

Beni en çok smileyler anlatır bu saatten sonra

ay evde 1 tane kabak var sadece yetermi
amayanına birşey yemek şart ya, ertesi sabah aç bırakır beni baya

martta 55 mi ah cnm ben çok yavaş veriyorum keşke olsaaaa

Canım beni de alın aranıza beni de dürtün beni de beni de beniii anladın senn

Aklıma gelmişken sorayim hani şu boyunun yanındaki kemikler var ya onlar çok çıkınca çirkin görünüyor mu ya benim çok çıktı bi hoşuma gidiyor bi gitmiyor
Bilakis ne kadar kemik o kadar iyi bana göre

Bizim tarihimiz asla o dizide ki gibi değil
Tabiki . O dizinin yapımına çok şikayet gelmişti ben bile şikayetetmistim kadın koynundan çıkmayan diye lanse edilmişti hele ilk bölümler.

Teşekkür ederim 4-5 yemek kaşığı kadardı sanırım

Keşke buradan hicc ayrilmasaydin kalaydin korumada olsun ama önceden nasıl verdiysen şimdide verirsin hop yeniden 5 leri gorursun tut ucundan yanas yanimiza
Canım çok fazla olumsuz şeyler yaşadım çocuklarımla ilgili ailemle ilgili kafam o kadar yoğundu ki diyet koruma hepsini sildim kafamdan sanki diyet ve koruma engelmiş gibi halt ettim ne alaka dimi halbuki
Bunun geç farkına vardım

Benki 52 bedenden 40 bedene düştüm belki de 38 olmuştum
Sporumu yapmadan uyuyamıyordum uyusam kalkıyordum gece 3 de yapıyordum
Simdi yerimden kalkasım yok

En büyük destekçim eşim bile ne oldu sana hadi toparlan dedi küstüm ona ama çok haklı tekrardan konuştuk ve eski düzene dönmeye başladık.
O kadar mutsuzum ki anlatamam

`