- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Haklısıncanım çook geçmiş olsun biraz izin ver kendine moralini bozma önce iyileşmene bak sonra hızlıca dönersin diyete tekrar önemli olan şimdi sağlık canımmm
Vallaha mıBizde prosedür , mevzuat oyle zor degilaraniza katilmak istiyorum ...he tamam gel bitti aramızdasın hosgeldin
İşte bu ya..Evet ya yapıcam kararlıyım inşallah olacak 6 rakamları hele 6 ya eklenen rakamı hiç sevmedim
Hemen listemi hazırlıyorum gece sporumu da planlayayım
Yürüyüs bandımla leslie bacı özlemiştir beniİpte alıcam
Beni de almıştınız masum tamam demiştiBizde prosedür , mevzuat oyle zor degilaraniza katilmak istiyorum ...he tamam gel bitti aramızdasın hosgeldin
Once saglik canimbenim... simdi nasılsın bak ciger ye sevmiyorsan disardan yaptir guzel kokulu oluyor ciger yedigini bile anlamiyirsun biraz ete cigere agirlik ver kansizlik icin vucudun hemen toparlar emin ol... benimde kansizlik var ilaçta kullanamiyirum ama ciger her hafta yiyirum ..Haklısınİnşallah ada dediğin gibi iyi olayım önce.
Canım önce iyi ol sen. Gecmis olsun
sağolun kızlarne çektin be portim
ilaçlar şifa olsun sana
hergün suyuma atıyorum daha bi etkisini görmedim,bünye alıştı sanırım
evet yeter artık kendi takımında kaldığın,bana transfer ol artık kuzum
bu kasetine bayılıyorum sertabın
yaa ece sen çok tatlısın ama yaamaşallah nasıl da biliyor yerim seni
kansızlığa çare bulmalısın böyle gitmez kendine dikkat et sağlık herşeyden önemli,elden gittikten sonra ne ilaç ne doktor,ne para kar etmiyor
akşama bayıldımmmmmm
ay menü de çok güzel nilişkom afiyet olsun balım
ördeğim.. ilaç alıyorsun kendini şiş hissetmen normal kimyasal giriyor vücuduna sonuçta.. bu süreçte iyileşmekten başka bir şey takmamalısın kafana balım.. hunharca ye demiyorum elbet zaten yapmazsın ki.. ama yemene dikkat et eksik az yeme.. direncini topla.. vücut direncin düştü.. yoruldun.. moral bozma geçecek
Tabikiiii bizimlesinnn canimmmm hoşgeldin mis kokulu menu kralicesiBeni de almıştınız masum tamam demiştiSabah bende temizim mis gibiyim diyecektim
Evet canım olacak ya bugün gittim alışveriş de yaptım. Sporumla birlikte buradayımİşte bu ya..
Al işte bitti o iş..
Zaten ilk 4 gün 4 kilo gider tartıdan ödem vardır epey
Eeeee gerisi de aenin menüye spora direnemez öyle bir dünya yok
Canım çok geçmiş olsunsağolun kızlar
inşallah miu cidden can sıkıcı inşallah toparlanır bedenim yine
Aloooo triplim hanım o kadar kiloyu benim babam vermedi sen verdin senCanım çok fazla olumsuz şeyler yaşadımçocuklarımla ilgili ailemle ilgili kafam o kadar yoğundu ki diyet koruma hepsini sildim kafamdan sanki diyet ve koruma engelmiş gibi halt ettim ne alaka dimi halbuki
Bunun geç farkına vardım
Benki 52 bedenden 40 bedene düştüm belki de 38 olmuştum
Sporumu yapmadan uyuyamıyordum uyusam kalkıyordum gece 3 de yapıyordum
Simdi yerimden kalkasım yok
En büyük destekçim eşim bile ne oldu sana hadi toparlan dedi küstüm ona ama çok haklı tekrardan konuştuk ve eski düzene dönmeye başladık.
O kadar mutsuzum ki anlatamam
Hıh ne o öyle iki ara yapılmış
Sabah yok
Öğle 12:30
Yarım kase yarma çorba
et tantuni
salata
Eki Görüntüle 2070814
Ara 15:30 1 adet mandalina 1 süt 1 hurma
Ara 16:30 7-8 zeytin
Akşam 19:00
Tavuk ızgara salata
Eki Görüntüle 2070815
Su: 2 lt
Evet ciğer severim iki haftada bir bende yerim. Doktor ferifer verdi böyle kaşık içinde sabah aç karnına içiyorum. Pekmez filanda içeceğim artıkOnce saglik canimbenim... simdi nasılsın bak ciger ye sevmiyorsan disardan yaptir guzel kokulu oluyor ciger yedigini bile anlamiyirsun biraz ete cigere agirlik ver kansizlik icin vucudun hemen toparlar emin ol... benimde kansizlik var ilaçta kullanamiyirum ama ciger her hafta yiyirum ..
Aynen bende de durum buEvde ki mesai hiccccccccccccccccc bitmiyor
YaaaTabikiiii bizimlesinnn canimmmm hoşgeldin mis kokulu menu kralicesi
Canım triplim sağolasın. Hoşgeldin özlemiştim seni menülerini sporlarınıCanım çok geçmiş olsun
Ördeğim pozitif ol herkesin bedenen zorlandığı dolayısıyla psikolojik çöktüğü zaman olur.. sağlam dur.. inan.. elbet geçecek .. neşeli halinle enerjinle yine bizi dağıtırsın birkaç günesağolun kızlar
inşallah miu cidden can sıkıcı inşallah toparlanır bedenim yine
La tribine gurbannnnnnnEvet canım olacak ya bugün gittim alışveriş de yaptım. Sporumla birlikte buradayım
Eflalim furmaAloooo triplim hanım o kadar kiloyu benim babam vermedi sen verdin senne olmuş azcık kaçtıysa, hepimizin hayatında inişler çıkışlar var olur böyle normal. Artık burdasın bizimlesin bitti. Hopp eski kiloya dönüş biz burdayız her zaman
Hıh ne o öyle iki ara yapılmış
Erik dalı aç da dinle gız benim için bi kere hemenAyyy biri beni durdursun erkan Oğur yaktın beni
Erkan ogur bende severim dinlerim ama herzaman degil huzunlenmek istemiyorum ac bi arabi muzik oryantalAyyy biri beni durdursun erkan Oğur yaktın beni
Eki Görüntüle 2070817 @MiuLego mium vicdan corbami yeni içe biliyorum aksam yemegi gecikti biraz ama bence tadi guzel miss gibi icerim ben bunu :))
Vallaha mı
Siz pek pamık kalplisiniz
Yaşasın ben de gececiyim ben de çete üyesiyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?