Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım çook geçmiş olsun biraz izin ver kendine moralini bozma önce iyileşmene bak sonra hızlıca dönersin diyete tekrar önemli olan şimdi sağlık canımmm
Haklısın İnşallah ada dediğin gibi iyi olayım önce.

İşte bu ya..

Al işte bitti o iş..

Zaten ilk 4 gün 4 kilo gider tartıdan ödem vardır epey

Eeeee gerisi de aenin menüye spora direnemez öyle bir dünya yok

Haklısın İnşallah ada dediğin gibi iyi olayım önce.
Once saglik canimbenim... simdi nasılsın bak ciger ye sevmiyorsan disardan yaptir guzel kokulu oluyor ciger yedigini bile anlamiyirsun biraz ete cigere agirlik ver kansizlik icin vucudun hemen toparlar emin ol... benimde kansizlik var ilaçta kullanamiyirum ama ciger her hafta yiyirum ..

Canım önce iyi ol sen. Gecmis olsun

sağolun kızlar

inşallah miu cidden can sıkıcı inşallah toparlanır bedenim yine

İşte bu ya..

Al işte bitti o iş..

Zaten ilk 4 gün 4 kilo gider tartıdan ödem vardır epey

Eeeee gerisi de aenin menüye spora direnemez öyle bir dünya yok
Evet canım olacak ya bugün gittim alışveriş de yaptım. Sporumla birlikte buradayım

Aloooo triplim hanım o kadar kiloyu benim babam vermedi sen verdin sen ne olmuş azcık kaçtıysa, hepimizin hayatında inişler çıkışlar var olur böyle normal. Artık burdasın bizimlesin bitti. Hopp eski kiloya dönüş biz burdayız her zaman
Hıh ne o öyle iki ara yapılmış

Evet ciğer severim iki haftada bir bende yerim. Doktor ferifer verdi böyle kaşık içinde sabah aç karnına içiyorum. Pekmez filanda içeceğim artık

sağolun kızlar

inşallah miu cidden can sıkıcı inşallah toparlanır bedenim yine
Ördeğim pozitif ol herkesin bedenen zorlandığı dolayısıyla psikolojik çöktüğü zaman olur.. sağlam dur.. inan.. elbet geçecek .. neşeli halinle enerjinle yine bizi dağıtırsın birkaç güne
Evet canım olacak ya bugün gittim alışveriş de yaptım. Sporumla birlikte buradayım
La tribine gurbannnnnnn

Çok sevindim resmen kilo aldın diye sevinecem nerdeysesonuçta aramıza gelmene sebep oldu
Eflalim furma

Acıyiii eflalim furmaaaa

Yapmayım mı nabayım eflalimmm

Çok zevk aldım sopa çok eğlenceli harikaaaa
Ayyy biri beni durdursun erkan Oğur yaktın beni
Erik dalı aç da dinle gız benim için bi kere hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…