Adamın resmen psikolojisini bozuyorlar ya deli ediyorlar yok şöyle yok böyle ay yakismamis falan filan
İnsan takıyor işte ister istemez ama duymamak en güzeli kim ne derse desin zaten evde biriyle uğraşıyorum bide onlarla ugrasamayacagimay bırak yaaa sen onları benim bi arkadaş var boy 172 kilo 48 kemik torbası
ama öyle mutlu hatun
Rabbim şifa versin ausum
İnşallah inşallah çok çok amin
Sağol white m ...
Menünü gördüm ... senden eksi 1 götürür
dışarda olcam akşamEvde de yapılıyor fırında ,közmatikte,akşam ablan yapsın ye
Çiğ çiğ.yerim seni her hafta
Hadi hadi sen bi mayıs kır düğünü yap ...5 6 ay ye beslen kocanlagel karşıma sonra
baya karın çalıştırıyor farkındaysan zatenGelmezse miu yolacagim saçını başını su alt göbek sıkılassin fazlasında gözüm yok başka yerde sorun kalmadı bi orası gözüme batiyor
menüye bayıldım yaaaMenü
Sabah
2 tane az yağda yumurta
2 dilim ekmek tb
Domates salatalık 1 er adet
Kk peynir
7 tane zeytin
Az üzüm
Akşam
Bir tabak taze fasulye
Bir kase zeytinyağli salata
1 küçük kase yoğurt
Su 2.5
Spor
Jillian 1 level 3 gün
Karın kasları 3.gun
50 dk tempolu yürüyüş
20 adet jj
20 adet sumo suagat
30 sn 3 plank
500 adet ip atlama
@MiuLegoAusencia
kıskançlık!Adamın resmen psikolojisini bozuyorlar ya deli ediyorlar yok şöyle yok böyle ay yakismamis falan filan
Slm millet toplantıdan toplantıya koştum bugün sabah oğlum uyanmış bi dizim ağrıyor diyordu öğleden sonra artmış biraz okuldan geldim onu hastaneye getirdim çarptı herhalde bi yere çok şükür bisi görünmüyor rontgende beslenme şimdiye kadar iyi akşam yemeği yemedim ay çok açım
Sebze yemekleri ni biraz olcusuz yiyorum ama sıkıntı olmaz demi salatası da öyle yani dolu dolu yiyorum çoksa kisayimdışarda olcam akşam
salata yicem ben de galiba
çok mantıklı .. tek eksik var .. eş bulmak .. çalışayım accuk
baya karın çalıştırıyor farkındaysan zaten
menüye bayıldım yaaa
baya beğendim ımmmmm
spor zaten şahane
kıskançlık!
Oyyy inşallah bu aksamı da kazasız atlatirsin çok beğendim menuyu
kahvaltı 08:00
1 yumurta
2 wasa
kurubiber-patlıcan kavurma
peynir
10 zeytin
yeşilçay
nescafe
duble t.kahvesi
öglen 15:30
bol tavuklu çorba
1 kase kereviz
üzerine bol yogurt
2 tam ceviz
yeşilçay
3lt kadar su
Karın çalıştırıyor ekstradan senin gonderdigin karın hareketleri yapıyorum jillian alisiyim plateste yapacağım yarım saat şuan ağır geliyordışarda olcam akşam
salata yicem ben de galiba
çok mantıklı .. tek eksik var .. eş bulmak .. çalışayım accuk
baya karın çalıştırıyor farkındaysan zaten
menüye bayıldım yaaa
baya beğendim ımmmmm
spor zaten şahane
kıskançlık!
Oyyy inşallah bu aksamı da kazasız atlatirsin çok beğendim menuyu
olmaz tabi ki kuzucum tüm rahatlığınla yeSebze yemekleri ni biraz olcusuz yiyorum ama sıkıntı olmaz demi salatası da öyle yani dolu dolu yiyorum çoksa kisayim
çok güzel menü ya.. keşke benim olsa dedim .. yine diyim.. keşşşşke benim olsa
kahvaltı 08:00
1 yumurta
2 wasa
kurubiber-patlıcan kavurma
peynir
10 zeytin
yeşilçay
nescafe
duble t.kahvesi
öglen 15:30
bol tavuklu çorba
1 kase kereviz
üzerine bol yogurt
2 tam ceviz
yeşilçay
3lt kadar su
bence gerek yok vayt.. jillian + biraz bölgesel yeter.. üstüne bir de pilates çok fazla gelir.. 30 gün sonra jillian bitiyor zaten.. o zaman başla pilatese..Karın çalıştırıyor ekstradan senin gonderdigin karın hareketleri yapıyorum jillian alisiyim plateste yapacağım yarım saat şuan ağır geliyor
çok güzel menü ya.. keşke benim olsa dedim .. yine diyim.. keşşşşke benim olsa
bence gerek yok vayt.. jillian + biraz bölgesel yeter.. üstüne bir de pilates çok fazla gelir.. 30 gün sonra jillian bitiyor zaten.. o zaman başla pilatese..
sonuçta kasları da çok yormamak zedelememek lazım..
ne yesem ki dışarıda.. salata mı tavuklu.. yoksa sadece tavuk ızgara mıay ne yesem yaaaa
akşam için mi banu.. perşembe menüsü rende kabak yoğurt zeytinyağı nane.. mis olur missssssssss.. üstüne ceviz birazyarın ne getircemmm
hiç bişiy gelmiyor aklıma
evden getirmeyince sıkıntı büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?