Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm millet toplantıdan toplantıya koştum bugün sabah oğlum uyanmış bi dizim ağrıyor diyordu öğleden sonra artmış biraz okuldan geldim onu hastaneye getirdim çarptı herhalde bi yere çok şükür bisi görünmüyor rontgende beslenme şimdiye kadar iyi akşam yemeği yemedim ay çok açım

Evde de yapılıyor fırında ,közmatikte,akşam ablan yapsın ye
dışarda olcam akşam
salata yicem ben de galiba
Çiğ çiğ.yerim seni her hafta

Hadi hadi sen bi mayıs kır düğünü yap ...5 6 ay ye beslen kocanla gel karşıma sonra
çok mantıklı .. tek eksik var .. eş bulmak .. çalışayım accuk
Gelmezse miu yolacagim saçını başını su alt göbek sıkılassin fazlasında gözüm yok başka yerde sorun kalmadı bi orası gözüme batiyor
baya karın çalıştırıyor farkındaysan zaten
menüye bayıldım yaaa
baya beğendim ımmmmm
spor zaten şahane

Adamın resmen psikolojisini bozuyorlar ya deli ediyorlar yok şöyle yok böyle ay yakismamis falan filan
kıskançlık!

Geçmiş olsun makbuşş...

Sebze yemekleri ni biraz olcusuz yiyorum ama sıkıntı olmaz demi salatası da öyle yani dolu dolu yiyorum çoksa kisayim

kahvaltı 08:00
1 yumurta
2 wasa
kurubiber-patlıcan kavurma
peynir
10 zeytin

yeşilçay
nescafe
duble t.kahvesi

öglen 15:30
bol tavuklu çorba
1 kase kereviz
üzerine bol yogurt
2 tam ceviz

yeşilçay

3lt kadar su
Oyyy inşallah bu aksamı da kazasız atlatirsin çok beğendim menuyu

Karın çalıştırıyor ekstradan senin gonderdigin karın hareketleri yapıyorum jillian alisiyim plateste yapacağım yarım saat şuan ağır geliyor

kahvaltı 08:00
1 yumurta
2 wasa
kurubiber-patlıcan kavurma
peynir
10 zeytin

yeşilçay
nescafe
duble t.kahvesi

öglen 15:30
bol tavuklu çorba
1 kase kereviz
üzerine bol yogurt
2 tam ceviz

yeşilçay

3lt kadar su
çok güzel menü ya.. keşke benim olsa dedim .. yine diyim.. keşşşşke benim olsa
Karın çalıştırıyor ekstradan senin gonderdigin karın hareketleri yapıyorum jillian alisiyim plateste yapacağım yarım saat şuan ağır geliyor
bence gerek yok vayt.. jillian + biraz bölgesel yeter.. üstüne bir de pilates çok fazla gelir.. 30 gün sonra jillian bitiyor zaten.. o zaman başla pilatese..

sonuçta kasları da çok yormamak zedelememek lazım..

yarın ne getircemmm
hiç bişiy gelmiyor aklıma
evden getirmeyince sıkıntı büyük
akşam için mi banu.. perşembe menüsü rende kabak yoğurt zeytinyağı nane.. mis olur missssssssss.. üstüne ceviz biraz sana güzel eksi de getiriri wc için de etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…