Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet bende durum aynı anca aldığım kiloları verebildim.
herzaman bitanem baktim kimse yok.. son dakikaya yetistirdim

kizlarr.takim olarak 2.inci olduk veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee anca bireyselde 3.uncu olduuuu

7. takım sizi seviyorum,harikayız.

Canım moral düşürecek hiçbir durum yok.Uzun soluklu diyetlerde kilonun duraklaması çok normaldir.Ben 8 li rakamlarda aylarca bekledim kaçamak yapmamama ve düzenli spor yapmama rağmen.Sen pes etmeyince tartı edecek emin ol

Herkese günaydın hanımlar
98.2 kg olmuşum.1.1 kg eksideyim geçen hafta spor yaparak 500 gr eksilmiştim bu hafta sporsuz 1.1
bu arada 3-4 gündür wc ye çıkmıyorum afedersiniz
Tebrik ederim canım,muhtemelen en az 2 kilo vermişsindir ama wc probleminden dolayı yansımamıştır tartıya.Maşallah canım

kizlarr.takim olarak 2.inci olduk veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee anca bireyselde 3.uncu olduuuu
Tebriklerrrrrrr

tebrikler kızlaaaaaar.........................ben de tutayım halaydaan............

7. takım çok yaaaaşaaaaaaaaaaaaaaaa.

7.takım çok yaaaaaaaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Maşallah,takımca 10 kilo atmışız

evet bende durum aynı anca aldığım kiloları verebildim.

7. takım sizi seviyorum,harikayız.
Biz de seni seviyoruz,tebrik ederim canım

hahaha kotu emellerinin kurbani oldun mu tatlim .olsun varsin emine hanim izin vermis ya o kadarcikta oluversin

evet ya .insanin midesi diyete alisiyor ya yedigi her fazla sey agri olarakl geri donuyor .cok feci demi

harikasiniz kizlar kilo veremesemde kilomu koruyarak size destek oluyorum .(benimki zugurt tesellisi oldu ama ne yapayim idare edecem verene kadar pes etmek yok .son bir iki kilo gitmiyor ya )

iyi akşamlarrr herkeşleri tabrik ediyorummm....

kırmızım kaptanımm iş yerinden arkadaşın laptop undandan yazıyorum diyarbakırdaki şehit olan kardeşimiz için tören yapıldı bugün malatyada bize bugün çıkış yok yarın polis okulunda görevliyim pazar günü çevreyolunda uygulama yapıcazz pazartesi allah kerim çok gerginizz beni pazartesiye kadar izinli sayarsan çok sevinirim...kızlar dualarınızı eksik etmeyin nolur...kendinize iyi bakın...hoşçakalınnn

rabbim yardimciniz olsun tatlim .analarin yureklerini yakan teroristlerede allahin laneti olsun ezelden ebede

kolay gelsin canım allaha emanet olun
ortalık çok gergin eşimi göreve gönderirken ayetel kürsi okuyup gönderiyorum allaha emanet
korkuyoruz her an bişey olacak diye
rabbim kalkan ellerini kendilerine çevirsin şer...lerin

iyi akşamlar kızlar,öğlen uyanınca kendime iskender ısmarladım ama oğlana yedirdim ben bir iki parça yedim ama iyi geldi,midem bayram etti....

allah yardımcın olsun canım senin kafan rahat olsun zaten mesaj zorunluluğu yok haftasonu haber etmen iyioldu dualarımız sizinle...........
iyi akşamlar kızlar,öğlen uyanınca kendime iskender ısmarladım ama oğlana yedirdim ben bir iki parça yedim ama iyi geldi,midem bayram etti....

afiyet olsun oğluşaa.......

hahaha kotu emellerinin kurbani oldun mu tatlim .olsun varsin emine hanim izin vermis ya o kadarcikta oluversin

sorma bacım uydum şeytana ama oğlum sağ olsun bana yardımcı oldu sağolsun.....

aynen ipekçim midemde alarmlar çalıyor ama olsun ara sıra lazım.....

herkesi tek tek kutluyorum iyi ki bu takımdayım harikasınız kızlar,inşallah hepimiz manken gibi oluruz....

Canım benimmmm,Allah kolaylık versin.Dereceni de tebrik ederim bitanem.

halay devam ediyor mu yetişti mi

Tebrik ederim canım,muhtemelen en az 2 kilo vermişsindir ama wc probleminden dolayı yansımamıştır tartıya.Maşallah canım

teşekkür ederim canım,ben de seni ve tüm takımı tebrik ediyorum
wc problemime bir çözüm bulmam lazım.sanırım şu form çayları veya sinameki vs.. deneyeceğim,hiç istemiyorum ama

evet ya .insanin midesi diyete alisiyor ya yedigi her fazla sey agri olarakl geri donuyor .cok feci demi

Evet canım ya sonucu çok feci oldu benim için.Şu an uykusuzluktan ölüyorum gece uyumadığım için.az önce kızım uyudu şimdi bende gidip biraz uyuyacağım yoksa dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…