inş. tez zamanda görürsün........
evet bende durum aynı anca aldığım kiloları verebildim.Canım tebriğini kabul etmeyi çok isterdim ama bu fark izne ayrılmadan önceki bildirimle aradaki fark.
Diğer arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum çok güzel sonuçlar.
Yalnız hafta içi tartıldığımda çok mükemmel bi rakam görmüştüm ama sonra değişti nedense..
Ben kaçıncı etapta ayrıldığımı bilemediğim için bölemedim kaptanım
herzaman bitanembaktim kimse yok.. son dakikaya yetistirdim
kizlarr.takim olarak 2.inci olduk veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee anca bireyselde 3.uncu olduuuu
Canım moral düşürecek hiçbir durum yok.Uzun soluklu diyetlerde kilonun duraklaması çok normaldir.Ben 8 li rakamlarda aylarca bekledim kaçamak yapmamama ve düzenli spor yapmama rağmen.Sen pes etmeyince tartı edecek emin olgünaydınlar herkese...
acaip bir baş dönmesiyle uyandım şimdi kahvaltımı yapıyorum 30 gram peynirle 1 yumurtayı tavada yağsız pişirdim yanınada 1 tane domates ....
çok üzgünüm bu hafta sadece 200 gram gitmiş en korktuğum anlar başlıyor acaba ne kadar takılır kilom bu hafta gerçekten aç yaşadım....yeni kilom 61
Tebrik ederim canım,muhtemelen en az 2 kilo vermişsindir ama wc probleminden dolayı yansımamıştır tartıya.Maşallah canımHerkese günaydın hanımlar
98.2 kg olmuşum.1.1 kg eksideyimgeçen hafta spor yaparak 500 gr eksilmiştim bu hafta sporsuz 1.1
bu arada 3-4 gündür wc ye çıkmıyorum afedersiniz
Tebriklerrrrrrrherzaman bitanembaktim kimse yok.. son dakikaya yetistirdim
kizlarr.takim olarak 2.inci olduk veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee anca bireyselde 3.uncu olduuuu
Maşallah,takımca 10 kilo atmışıztebrikler kızlaaaaaar.........................ben de tutayım halaydaan............
7. takım çok yaaaaşaaaaaaaaaaaaaaaa.
7.takım çok yaaaaaaaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Biz de seni seviyoruz,tebrik ederim canımevet bende durum aynı anca aldığım kiloları verebildim.
7. takım sizi seviyorum,harikayız.
selam kızlar,sabah ki baş dönmem yerini acaip bir uykuya bıraktı başımı tutamıyorum 3 saat uyudum sanki hiç uyumamışım mevsim değişikliği beni çok etkiler...
sabah emine hanıma gittim ordada 200 gr eksi çıktım moralmanım bozuldu bu hafta ki diyetim tam bir facia bugün ne istersen ye dedi bende iskender yemek istiyorum dedim ama sabah kahvaltısından beri bişey emedim oğlumda uyuyor kalksın belki dışarı çıkıp kötü emellerimin kurbanı olurum....
Allah'ım bi daha asla yapmayacağım.
Kızlar dün akşam yediğim pasta dilimi yüzünden gece uyuyamadım mide ağrısından.Ağrıyı hafifletecek bitki çayı içtim biraz düzeldi gibi ama hala sürüyor hafif hafif.Ağır geldi galiba mahvetti beni
iyi akşamlarrr herkeşleri tabrik ediyorummm....
kırmızım kaptanımm iş yerinden arkadaşın laptop undandan yazıyorum diyarbakırdaki şehit olan kardeşimiz için tören yapıldı bugün malatyada bize bugün çıkış yok yarın polis okulunda görevliyim pazar günü çevreyolunda uygulama yapıcazz pazartesi allah kerim çok gerginizz beni pazartesiye kadar izinli sayarsan çok sevinirim...kızlar dualarınızı eksik etmeyin nolur...kendinize iyi bakın...hoşçakalınnn
iyi akşamlarrr herkeşleri tabrik ediyorummm....
kırmızım kaptanımm iş yerinden arkadaşın laptop undandan yazıyorum diyarbakırdaki şehit olan kardeşimiz için tören yapıldı bugün malatyada bize bugün çıkış yok yarın polis okulunda görevliyim pazar günü çevreyolunda uygulama yapıcazz pazartesi allah kerim çok gerginizz beni pazartesiye kadar izinli sayarsan çok sevinirim...kızlar dualarınızı eksik etmeyin nolur...kendinize iyi bakın...hoşçakalınnn
allah yardımcın olsun canım senin kafan rahat olsun zaten mesaj zorunluluğu yok haftasonu haber etmen iyioldu dualarımız sizinle...........iyi akşamlarrr herkeşleri tabrik ediyorummm....
iyi akşamlar kızlar,öğlen uyanınca kendime iskender ısmarladım ama oğlana yedirdim ben bir iki parça yedim ama iyi geldi,midem bayram etti....
hahaha kotu emellerinin kurbani oldun mu tatlim .olsun varsin emine hanim izin vermis ya o kadarcikta oluversin
Allah'ım bi daha asla yapmayacağım.
Kızlar dün akşam yediğim pasta dilimi yüzünden gece uyuyamadım mide ağrısından.Ağrıyı hafifletecek bitki çayı içtim biraz düzeldi gibi ama hala sürüyor hafif hafif.Ağır geldi galiba mahvetti beni
Canım benimmmm,Allah kolaylık versin.Dereceni de tebrik ederim bitanem.iyi akşamlarrr herkeşleri tabrik ediyorummm....
halay devam ediyor mu yetişti miherzaman bitanembaktim kimse yok.. son dakikaya yetistirdim
Tebrik ederim canım,muhtemelen en az 2 kilo vermişsindir ama wc probleminden dolayı yansımamıştır tartıya.Maşallah canım
Afiyet olsun canım benim.Arada böyle ödüllendirmeler güzel oluriyi akşamlar kızlar,öğlen uyanınca kendime iskender ısmarladım ama oğlana yedirdim ben bir iki parça yedim ama iyi geldi,midem bayram etti....
evet ya .insanin midesi diyete alisiyor ya yedigi her fazla sey agri olarakl geri donuyor .cok feci demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?