- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Şimdi anladım ya ne bileyim bir haftada artı 2 gelince (tabi ki 1000 gr antibiyotik günde iki tane 7 gun içtim üstüne günde 3 4 ağrı kesici aldım) şaşırdım çok aşırı yemedim ama sporda yoktu galiba bi şaşırdım hep mi böyle olacak diyeKeşke beraber olsa
Yok ilk koruma zamanları sıkı.. vücudun o kilona alışması için gerekli süre.. bu 1-2 ay.. sonra artık kendi düzenin gelir.. mesela misafirliğe gittin.. ye tabağındakileri..
Diğer öğünle dengele.. hadi ki dengelemedin.. ertesi günle dengele.. sabit çıkmak zor değil vaytım
Allahtan köfte yemişsin bernacım sevindim.. hafif menğ.. yarın da hafif olursa inşallah eksi gelecek
İstahin var ne güzel hamile iken diyet yapma modunda oluyorum 2 ayda 14 kilo vermisligim var aman ye ne güzel oyleai daha zor oluyor
Köprücük.kemikeriAklıma gelmişken sorayim hani şu boyunun yanındaki kemikler var ya onlar çok çıkınca çirkin görünüyor mu ya benim çok çıktı bi hoşuma gidiyor bi gitmiyor
LaaaaaaaAhh miucm canm özledm seni kalp kalp kalp.
Fekat listedeyken bile zar zor gelebliyordm. Bazen ara ara okuyorm ama tabi ki hepsini değil bi bakıyırm 1000 msj:)
Hfta snu sınavlarm var onlara çalışıyorum.
Çoluk çock iş güç koca derken gün yetmiyor bana.
Sen nasılsn?
Koruma iyi gidiyor valla. Dilediğim gibi yiyorm. Düzensiz yediğim için kilo yapmıyor.
1 kabak orta boysa banu yeter kuzum 3-4 de ceviz baya iyi gelir
ay evde 1 tane kabak var sadece yetermi
amayanına birşey yemek şart ya, ertesi sabah aç bırakır beni baya
martta 55 miah cnm ben çok yavaş veriyorum keşke olsaaaa
Menğ gayet iyi eflalim
Gayet iyi pınar maşallah.. yarın en hafif menünü yap ertesi gün tartı var.. geçen hafta perşembe akşam makarna yemiştin bak hala unutmadımİyi akşamlar kocem izinliydi bugün giremedim o yüzden
Kahvaltı 12.30
Bi dilim peynir
3 zeytin
Peynirli maydonozlu omlet
5 ceviz
İki kaşık kaymak
Akşam yemeğinden önce bi avuç kabak çekirdeği
Akşam 19.00
İki kepçe kıymalı tarhana çorbası
Bi tabak zeytinyağlı pırasa
Bi kase yoğurtlu buğday
2 litre su
Spor yok
Çok tenkküü kuzumGayet iyi pınar maşallah.. yarın en hafif menünü yap ertesi gün tartı var.. geçen hafta perşembe akşam makarna yemiştin bak hala unutmadım
Yarın en en en hafifinden menü olsun cumaya halaya duralım tartı sonucunu görünce
İyi akşamlar kocem izinliydi bugün giremedim o yüzden
Kahvaltı 12.30
Bi dilim peynir
3 zeytin
Peynirli maydonozlu omlet
5 ceviz
İki kaşık kaymak
Akşam yemeğinden önce bi avuç kabak çekirdeği
Akşam 19.00
İki kepçe kıymalı tarhana çorbası
Bi tabak zeytinyağlı pırasa
Bi kase yoğurtlu buğday
2 litre su
Spor yok
Alıstım biraz moralimde bozuk inişli cıkıslı kilo meselesinden yemek istemiyorum şuandeneyeceğim inşallah birgün. merak ettim. ama lahana almam lazım eve.
canım istemedi. çok yorgundum. bir de sabah ve öğlen iyiydi. akşam karboydu. bugün de sabah yumurta, peynir, zeytin, domates yeşillik. öğlen 1 avuç çiğ kuruyemiş 1 kuruincir 1 hünnap 200 mlt ev yoğurdu. ama akşam yumurtalı ıspanak 2 kepçe yarmalı yoğurt çorbası ve 2 dilim ekmek. gündüz iyiydi ki gün akşam bozdum. biraz da wc nin de etkisi var. 2 gündür zordayım yine. çıkamıyorum.
hoş geldin canım. kaçla mezun olmuştun şimdi kaç oldun?
afiyet olsun efsercim. ikindi yediğin yoğurt elma tutuyor mu seni gece yatana kadar?
Biraz kitap okuyup hooop uyku.. bugğn uykusuzluk beni çok zorladı. Gözlerim yapışıyoru birbirine
Bugğn uykuyu iyi alıp yarınnnn ders çalışmk için ayık olmam lazım
Tarhana bir kepçeÇok tenkküü kuzumyarın da aynı menü olcak yemek arttı baya bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?