iyi ki geldin canım ben de sevinçten ne yapacağım ı şaşırdım yaniii....sevincime ortak oldun şükür..kilolar gitmicekmi diyordum ki bi baktım gitmiiiş..................şimdi dışarı çıkıyorum protein ağırlıklı yemek yicem gelince görüşürüz inş...seninde kiloların gitmiiiş çok güzeeel.........Harikasınnnnnnnnn,bende de gidiş başladı bildirimden saatler sonra bile sabah eksi rakam gördüm,Dukanı seviyorummmmmmmmmmmm
Afiyet olsun Saferan'ım.Bu kadar zor bir diyet,eğer tartıda bu kadar istikrarlı bir gidiş olmasa yapılamazdı biliyor musun,zorlanıyoruz ama karşılığını alıyoruz şükürler olsun
İyiyim Ayşen'im,sen nasılsın bitanem?
Elma sirkesi 3 ay kullandım,her açıdan çok memnun kaldım.Yalnızca zayıflama olarak da değil,kullandığım aylar kışa denk gelmesine rağmen bağışıklığı güçlendirdiği için hiç grip olmadım mesela.
Menülerin harika İpek,beni sollayacaksın
Dukan'ın incelme mucizesi anlatılacak gibi değil.Benden zayıf olanlarla aynı bedeni giyiyorum ve ben daha fit duruyorum,gerçekten etkisi muhteşem Saferan'ım,senin adına da çok mutluyum ciğerim
İnan ki kendim vermiş kadar mutlu oluyorum seni böyle gördükçe canım benimiyi ki geldin canım ben de sevinçten ne yapacağım ı şaşırdım yaniii....sevincime ortak oldun şükür..kilolar gitmicekmi diyordum ki bi baktım gitmiiiş..................şimdi dışarı çıkıyorum protein ağırlıklı yemek yicem gelince görüşürüz inş...seninde kiloların gitmiiiş çok güzeeel.........
Anşaa'm,foto istemiştin,az önce çektim koyuyorum hemen.Yine ilk halimle son halimi yanyana koyucam fark belli olsun diye
Eki Görüntüle 262400 =105 kilo
Eki Görüntüle 262401 Eki Görüntüle 262402 =77 kilo
Kızlar altta pantolon etek olduğu için bacakların değişimi belli olmuyor ama,üstten anlaşılacak sanırım,yorumlarınızı bekliyorumBu arada en son eklediğim fotoya göre kollar biraz daha incelmiş demi kızlar?
Allah razı olsun bitanem.Altta pantolon etek var bacakların inceldiği belli olmuyor ama bi ara normal pantolonla da çekinir koyarım.sağol ciğerimnevimm süpersin canım başka biri gibiiki foto arasındaki fark
nazar mazar değmesin gül yüzüne
Menün harika canım ya,maşallahsabah
2 bardak limonlu ılık su
2 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
1 domates
1 kk peynir
yeşil çay
öğle
3 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
ara
10 fındık
3 eti yulaflı bisküvi
form çay
yeşil çay
akşam
bir dilim çavdar ekmeği
fırında yağsız hamsi ve istavrit
bolca salata
ara
1 armut
yeşil çay
ve gün biter
Dambıl yapıyorum 1 aydır canım,o toparlıyor sanırım,çok teşekkür ederimbu arada nevim söylemeden geçemiycem bir önceki eklediğinde sanırım 79 felandın ama bu sefer kollarında baya bi incelme olmuş kuzum süperrrrr
Anşaa'm,foto istemiştin,az önce çektim koyuyorum hemen.Yine ilk halimle son halimi yanyana koyucam fark belli olsun diye
Kızlar altta pantolon etek olduğu için bacakların değişimi belli olmuyor ama,üstten anlaşılacak sanırım,yorumlarınızı bekliyorumBu arada en son eklediğim fotoya göre kollar biraz daha incelmiş demi kızlar?
dışarı çıktım o kadar gezdim hep aklımda bişey var bişey var şimdi yazdıklarınızı görünce hatırladım elma sirkemi unutmuşum
yulaf ezmemi aldım bitmek üzereydi
birde kızlar üst iç çamaşırı aldım anlarsınıznormalde benim gögüslerim küçüktür 85 felan ama ben arkadan sıkmasın diye hep 95 alırdım kiloluyken artık 90 alıyım dedim arkadna olur herhalde felan ordaki tezgahtara söyledim o da dediki nedne arkayı sorun ediyosunuz südyen uzatıcı takın önden rahatsa aaa o da ne dedim çok cahil kalmışım yaww dedim bi baktım süper bişi 2 renk aldım ondan şimdi denedim süper yaaaaa
eğer sizinde böyle sorununuz varsa büyük almaya gerek yokmuş gerçi siz biliyosunuzdur belkim
birde tayt aldım malum kış geliyo
2 de yazlık kışlık ayırımı yapmak için baza altına hunç aldım bunun adı böylemiydi
Allah razı olsun bitanem.Altta pantolon etek var bacakların inceldiği belli olmuyor ama bi ara normal pantolonla da çekinir koyarım.sağol ciğerim
Menün harika canım ya,maşallah
Dambıl yapıyorum 1 aydır canım,o toparlıyor sanırım,çok teşekkür ederim
Saferan'ım çok arkadaşım başladı Dukan'a,inan herkes incelme mucizesini konuşuyor.Hiç diyet yapamayan metabolizmaları duran arkadaşlarım,Dukan'ı severek isteyerek yapıyorlar sonuçları görünce.Senin adına da çok mutluyum,gör bak hayatın değişecek 1 ay sonra
incelmez mii çok farj var yaa gerçekteen..................
hımmm... bebişim ben onlarıyıllardır biliyorum sen nasıl yeni duydun yaa.....ben de gö..s.. d kalıp ..beden 95.... az sıkar ondan kullanırım çok pratik...bide sen benim gibi d b c diye beden lilerden alsan rahat edersin...
ondan fark yaratmışsın bende sporda dambıl yapıyorumj bakalım fark olucak mıı.....
Saferan'ım çok arkadaşım başladı Dukan'a,inan herkes incelme mucizesini konuşuyor.Hiç diyet yapamayan metabolizmaları duran arkadaşlarım,Dukan'ı severek isteyerek yapıyorlar sonuçları görünce.Senin adına da çok mutluyum,gör bak hayatın değişecek 1 ay sonra
selam sekerler ben geldimmmm
fotolar cıkmıs meydaneeeeeee
nevim canım benim süper inceliyorsun seni 55 kiloda gördüğümüz günlerde uzak değil bence masallah
zaten karne tatiline gel seni salata yemeğe davet edicemdukkanada uygunn
belki bende ozamana kadar tekrar 57 olurum
kız meyvişim hoşgeldiin..senin yerinde olsam dukana başlar bu işi bitiririm ..benden söylemesiii..............
canım benim ben dukan yapamıyorum ki midem cok kötü oluyor proteinden ayy dokunuyor bana yoksa cok güzel bir diyet sizi imrenerek izliyorum acıkcası zoru basarıyrsunuz darısı bana
Anşaa'm,foto istemiştin,az önce çektim koyuyorum hemen.Yine ilk halimle son halimi yan yana koyucam fark belli olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?