Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi ki geldin canım ben de sevinçten ne yapacağım ı şaşırdım yaniii....sevincime ortak oldun şükür..kilolar gitmicekmi diyordum ki bi baktım gitmiiiş..................şimdi dışarı çıkıyorum protein ağırlıklı yemek yicem gelince görüşürüz inş...seninde kiloların gitmiiiş çok güzeeel.........

İnan ki kendim vermiş kadar mutlu oluyorum seni böyle gördükçe canım benim Saferan'ım bana güven,110 kiloya indiğinde bile 90 kilo insanların giydikleri kıyafetleri giyebilir duruma geleceksin.İnan çevremde benden 10 kilo az olan insanlar yanımda daha kilolu duruyor,beraber yaşıycaz o günleri inşallah

Anşaa'm,foto istemiştin,az önce çektim koyuyorum hemen.Yine ilk halimle son halimi yanyana koyucam fark belli olsun diye
=105 kilo
=77 kilo
Kızlar altta pantolon etek olduğu için bacakların değişimi belli olmuyor ama,üstten anlaşılacak sanırım,yorumlarınızı bekliyorum Bu arada en son eklediğim fotoya göre kollar biraz daha incelmiş demi kızlar?

Son düzenleme:
sabah
2 bardak limonlu ılık su
2 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
1 domates
1 kk peynir
yeşil çay

öğle
3 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi

ara
10 fındık
3 eti yulaflı bisküvi
form çay
yeşil çay

akşam
bir dilim çavdar ekmeği
fırında yağsız hamsi ve istavrit
bolca salata

ara
1 armut

yeşil çay

ve gün biter

dışarı çıktım o kadar gezdim hep aklımda bişey var bişey var şimdi yazdıklarınızı görünce hatırladım elma sirkemi unutmuşum
yulaf ezmemi aldım bitmek üzereydi
birde kızlar üst iç çamaşırı aldım anlarsınız normalde benim gögüslerim küçüktür 85 felan ama ben arkadan sıkmasın diye hep 95 alırdım kiloluyken artık 90 alıyım dedim arkadna olur herhalde felan ordaki tezgahtara söyledim o da dediki nedne arkayı sorun ediyosunuz südyen uzatıcı takın önden rahatsa aaa o da ne dedim çok cahil kalmışım yaww dedim bi baktım süper bişi 2 renk aldım ondan şimdi denedim süper yaaaaa
eğer sizinde böyle sorununuz varsa büyük almaya gerek yokmuş gerçi siz biliyosunuzdur belkim
birde tayt aldım malum kış geliyo
2 de yazlık kışlık ayırımı yapmak için baza altına hunç aldım bunun adı böylemiydi

hiç giymediğim bir etegim vardı kot 42 beden nişanlıyken almıştım zayıflarımda giyerim diye
bugün onu giydim tam oldu ayy çok mutluyummm kızlar acayip pozitif enerji veriyo zayıflamak bana

sizi seviyorum takımım tek başıma asla başaramazdım

bu arada nevim söylemeden geçemiycem bir önceki eklediğinde sanırım 79 felandın ama bu sefer kollarında baya bi incelme olmuş kuzum süperrrrr

nevimm süpersin canım başka biri gibi iki foto arasındaki fark

nazar mazar değmesin gül yüzüne
Allah razı olsun bitanem.Altta pantolon etek var bacakların inceldiği belli olmuyor ama bi ara normal pantolonla da çekinir koyarım.sağol ciğerim

Menün harika canım ya,maşallah

bu arada nevim söylemeden geçemiycem bir önceki eklediğinde sanırım 79 felandın ama bu sefer kollarında baya bi incelme olmuş kuzum süperrrrr
Dambıl yapıyorum 1 aydır canım,o toparlıyor sanırım,çok teşekkür ederim

incelmez mii çok farj var yaa gerçekteen..................

hımmm... bebişim ben onlarıyıllardır biliyorum sen nasıl yeni duydun yaa.....ben de gö..s.. d kalıp ..beden 95.... az sıkar ondan kullanırım çok pratik...bide sen benim gibi d b c diye beden lilerden alsan rahat edersin...

ondan fark yaratmışsın bende sporda dambıl yapıyorumj bakalım fark olucak mıı.....

Saferan'ım çok arkadaşım başladı Dukan'a,inan herkes incelme mucizesini konuşuyor.Hiç diyet yapamayan metabolizmaları duran arkadaşlarım,Dukan'ı severek isteyerek yapıyorlar sonuçları görünce.Senin adına da çok mutluyum,gör bak hayatın değişecek 1 ay sonra

selam sekerler ben geldimmmm

fotolar cıkmıs meydaneeeeeee

nevim canım benim süper inceliyorsun seni 55 kiloda gördüğümüz günlerde uzak değil bence masallah
zaten karne tatiline gel seni salata yemeğe davet edicem dukkanada uygunn
belki bende ozamana kadar tekrar 57 olurum

eminim canım dukana da sana da güveniyoruuum...açıkçası çok da zorlanmıyorum et .peynir .süt.yoğurt zaten benim vazgeçilmezlerim.....çok tok tutuyor üstelik.....daha ne istiyiim....

kız meyvişim hoşgeldiin..senin yerinde olsam dukana başlar bu işi bitiririm ..benden söylemesiii..............

kız meyvişim hoşgeldiin..senin yerinde olsam dukana başlar bu işi bitiririm ..benden söylemesiii..............

canım benim ben dukan yapamıyorum ki midem cok kötü oluyor proteinden ayy dokunuyor bana yoksa cok güzel bir diyet sizi imrenerek izliyorum acıkcası zoru basarıyrsunuz darısı bana

canım benim ben dukan yapamıyorum ki midem cok kötü oluyor proteinden ayy dokunuyor bana yoksa cok güzel bir diyet sizi imrenerek izliyorum acıkcası zoru basarıyrsunuz darısı bana

bol su içince bende fazla zorlanmıyorum yoksa benim midede çok hassas.....

iyi akşamlar güzeller
Bugün serbest günümdü.börek,kek,tatlı yedim Nasıl özlemişim,tadını çıkara çıkara yedim.tabi sonra da bir korku sardı,ya verdiklerimi aldıysam geriye diye.vicdan azabı değil bu,resmen korku.hala geçmiş değil...ama...eğer bunu yapmazsam çok bezdirici olacak diyetim.0 karbonhidrat ve 0 şekerle,hatta 0 tatlandırıcılı bir diyet pek de kolay olmuyor.Yeni tur günümüz başladı arkadaşlarımla.15 günde 1 toplanıyoruz.işte ben de kendime o günleri,ödül olarak serbest gün belirledim.tabi bu tüm gün için geçerli değil.kahvaltı her zamanki gibi olacak,ikindide serbest,akşam yemeyeceğim.Yoksa uzun vadede diyeti devam ettiremem.Bu arada dün öğleden sonra çok afederisniz wc ye çıktım,bu sabah merak ederek tekrar tartıldım,500 gr daha gitmişti,çok sevindim tabi.bugün yediklerimden sonra o 500 gr. mı almışımdır muhtemelen.daha fazlası olmasın da 500 gr. a razıyım.
bugünkü menüm:

kahvaltı:

2 kayısı kıvamı yumurta
50 gr tuzsuz lor
5 adet tuzu alınmış zeytin
1 avuç fındık-ceviz-badem
2-3 küçük salkım taze üzüm
maydanoz-limon kürü (kahvaltıdan önce unuttum,sonra yaptım ben de,yine hiç yapmamaktan iyidir dedim)
öğlen:

2 parça kabaklı peynirli yufka böreği (bol kabaklı az yufkalı)
2 parça bol sebzeli az unlu tuzlu kek
2 parça şantili,ç.soslu kedi dili pasta
2-3 bardak şekersiz çay
sade Türk kahvesi
tatlandırıcılı nescafe (cafe crown marka light kehve çıkamış,süper,tavsiye ederim.35 kalori sadece)

akşam:
1 bardak tatlandırıcılı çay + sebzeli kekten 1 parça daha

su: sanırım 1.5 Lt oldu şu ana kadar

tüm yediklerimi içtiklerimi yazdım.deneyimli ve bilgin arkadaşlarım,bunlar bana neye mal olur dersiniz?yol su elektrik olarak,nasıl bir dönüşü olur :96:

canım harika görünüyorsun vallahi

iyi geceler hatunlar bugünüm çok yoğun geçti giremedim kusura bakmayın .....

benim diyet devam ediyor

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
dom.salatalık

ara
100 gram meyva

öğle
1 bardak yoğurt
5 tane altınbaşak bisküvi

ara
200 gr.meyva

akşam
100 tavuk göğsü ve salat

ara

200 gram meyva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…