- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Biliyorum canım yok yemeyeceğim kararlıyımyemenin sonu yok Megi
herşeyin tadını biliyoruz
bak ben gece yemeleri yüzünden 98 kilo oldum sonra 63 sonra tekrar 78 neden?
gece yemeleri yüzünden tadını biliyoruz
vakti saati geldiğinde
sınırlı sayıda yiyeceğiz bizde
İyi geceler ablacımİyi geceler hanımlar benide geceler mahvetti uykudan uyanır yerdim geneldede akşamdan kalan yemek veya peynir ekmek çok şükür bayağı bitti yine kalkiyorum ama direnmeye çalışıyorum
Ben evde olduğum için hafta sonu da aynı oluyor bende şu 15 gündür falan baya geceye başladım yoksa yemezdim. Bir başladım ucu sonu belli olmadı. Bugünden itibaren olmayacak inşallahgündüz neler geliyor ofise duruyorum
gece bi anda başlıyor benim yemelerin
hafta sonu 1
gece yemeleri 2
hafta sonuna dikkat edilmeli
istikrar ancak öyle sağlanıyor megim
Oyle yedim valla ama yogurt yoktuKapya,patlıcan,biber ,soğan ,domates gibi sebzeleri de közlenebilir mangalın yanı sıra,yoğurtla çok güzel olur.
Gece yemiyorummbegum75
@nehirnil111
@Shut Up
@ada81
@Sarayca
@Makbule007
Triplimelek Megi
takımın yarısı gece yiyormuş yaw
temizim 2. gün ben çoktan mutfağa gidip
Amannnnn yatın başlarım
telafi ederim diye kendimi telkin edip
ekmek kutusunun başına geçmiştim
Suan oturdum ojemi sürüyorum
sonra yatacağım
Ellerine saglik, ne guzel olmusAslında ÖĞRETMENLER GÜNÜ yazacaktım.Ama sığdıramadımBen de 24 Kasım yazdım...Umarım olmuştur...
Eki Görüntüle 2070926
Sağol canımEllerine saglik, ne guzel olmus
Daha ne olsun...Sağol canımçok profesyonel değilim..Kendi çapımda birşeyler yapıyorum...
Cok guzel olmus ben beceremem oyle seyler acayip hos olmusSağol canımçok profesyonel değilim..Kendi çapımda birşeyler yapıyorum...
Ben de çok seviyorum ve ilerde bir yer açma planlarım varDaha ne olsun...
Ben de mutfak islerini cok seviyorum. Hatta bi cafe sahibi olmak isterdim
Ben de hiç bilmiyordum geçen yıl oğlumun okuma bayramında falan lazım oldu..3-5 video izledim ve yapmaya başladım.Bununla beraber 4. olduCok guzel olmus ben beceremem oyle seyler acayip hos olmus
Mütevazi olma lütfen ,bal gibi de profesyonelsinSağol canımçok profesyonel değilim..Kendi çapımda birşeyler yapıyorum...
Bu konuda sahiden çok değilimMütevazi olma lütfen ,bal gibi de profesyonelsinMaşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?