Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biliyorum canım yok yemeyeceğim kararlıyım

İyi geceler hanımlar benide geceler mahvetti uykudan uyanır yerdim geneldede akşamdan kalan yemek veya peynir ekmek çok şükür bayağı bitti yine kalkiyorum ama direnmeye çalışıyorum
İyi geceler ablacım Ahh geceler ahhh yemeyeceğiz artık bitti gitti

gündüz neler geliyor ofise duruyorum
gece bi anda başlıyor benim yemelerin

hafta sonu 1
gece yemeleri 2

hafta sonuna dikkat edilmeli
istikrar ancak öyle sağlanıyor megim
Ben evde olduğum için hafta sonu da aynı oluyor bende şu 15 gündür falan baya geceye başladım yoksa yemezdim. Bir başladım ucu sonu belli olmadı. Bugünden itibaren olmayacak inşallah

Bugün geç kaldım ama menümü yazayım
Öğretmenler günü için 40 tane şeker hamurlu kurabiye yaptım ancak bitirdim..O yüzden geçiktim
Ama temizim
Sabah
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
Peynir

Akşam
1 kase tavuklu mantar sote
1 kase yağsız yoğurtlu brokoli

Spor:1 saat tempolu yürüyüş
Su:2 lt

@MiuLego begum75

Gece yemiyorumm
Dogum yaptigim ilk iki ay gece sık sık uyandigim ve emzirdigim icin aclik hissediyordum. Her uyandigimda mutfaga ugrayip agzima biseyler attim o zaman. Ve farkettim ki 2 kiloyu hemen alivermisim. Sonra kendime yasak getirdi. Ve dedim ki gece uyandiginda sadece su ic ve yataga geri don. O oldu. Bir daha gece yemedim

Cok guzel olmus ben beceremem oyle seyler acayip hos olmus
Ben de hiç bilmiyordum geçen yıl oğlumun okuma bayramında falan lazım oldu..3-5 video izledim ve yapmaya başladım.Bununla beraber 4. olduZamanla daha geliştireceğimi düşünüyorum...Uygun bir zamanda az ölçü ile denemeni tavsiye ederim.Bazen lazım oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…