Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende pasta falan yaparim cevremdekilerde cok begenirde detay isteyen seylerle pek ugrasamiyorum ama denerim en kisa surede haftaya pazar oglumun dogum gunu bi deneyim bende

Bende pasta falan yaparim cevremdekilerde cok begenirde detay isteyen seylerle pek ugrasamiyorum ama denerim en kisa surede haftaya pazar oglumun dogum gunu bi deneyim bende
Benim oglumun dogum günü de hadtaya pazar :)

Ben de çok seviyorum ve ilerde bir yer açma planlarım var...Ama nasip olur mu bilmiyorum
Olur insallah canim. Sen istedikten sonra. Ben Allahtan istedigimiz bir coj seyin olacagina inaniyorum. O yuzden herkesten once Allahtan istiyorum. Hayirlisi ise oluyor

Herkese iyi geceler :)

Sabah 09:00
5 kaşık müsli + 1 tk chia
1 sb süt

Öğlen 13:30
1 yk Narlı 2 dilim peynirli salata

Ara 16:00
1 cennet hurması
2 ceviz
7 fındık
Sütlü kahve

Akşam 18:30
1 kepçe yağsız pirinçsiz yoğurt çorbası
4 köfte (3 yk zeytinyağında kısık ateşte kızartır gibi yaptım)
Haşlanmış brokoli karnıbahar ve kabak

Su 1 lt
Spor yok

Menu iyi gidiyorken su miktarini gördüm. Su coooookkkkkkkkk azzzzzzzzz en az 2 lt zorlaman lazim kendini canim.icemiyorsan icine tarcin limon fln at tadini kendine gore cazip hale getir ama mutlaka ic

Olur insallah canim. Sen istedikten sonra. Ben Allahtan istedigimiz bir coj seyin olacagina inaniyorum. O yuzden herkesten once Allahtan istiyorum. Hayirlisi ise oluyor
Buna katılıyorum canım...Benim istediğim çok şey olur ama biraz beni uğraştırır geç olur
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…