- 16 Ekim 2017
- 406
- 1.936
- 28
- 28
Bende pasta falan yaparim cevremdekilerde cok begenirde detay isteyen seylerle pek ugrasamiyorum ama denerim en kisa surede haftaya pazar oglumun dogum gunu bi deneyim bendeBen de hiç bilmiyordum geçen yıl oğlumun okuma bayramında falan lazım oldu..3-5 video izledim ve yapmaya başladım.Bununla beraber 4. olduZamanla daha geliştireceğimi düşünüyorum...Uygun bir zamanda az ölçü ile denemeni tavsiye ederim.Bazen lazım oluyor...
İyi gceler canimBen yine kaçıyorum.Ortalığı toparlamam lazımHayırlı geceler
Benim oglumun dogum günü de hadtaya pazar :)Bende pasta falan yaparim cevremdekilerde cok begenirde detay isteyen seylerle pek ugrasamiyorum ama denerim en kisa surede haftaya pazar oglumun dogum gunu bi deneyim bende
Olur insallah canim. Sen istedikten sonra. Ben Allahtan istedigimiz bir coj seyin olacagina inaniyorum. O yuzden herkesten once Allahtan istiyorum. Hayirlisi ise oluyorBen de çok seviyorum ve ilerde bir yer açma planlarım var...Ama nasip olur mu bilmiyorum
Ewet benimki aslinda 5 de ben 3 de kutluycam aralarinda 2 gun varBenim oglumun dogum günü de hadtaya pazar :)
Menu iyi gidiyorken su miktarini gördüm. Su coooookkkkkkkkk azzzzzzzzz en az 2 lt zorlaman lazim kendini canim.icemiyorsan icine tarcin limon fln at tadini kendine gore cazip hale getir ama mutlaka icHerkese iyi geceler :)
Sabah 09:00
5 kaşık müsli + 1 tk chia
1 sb süt
Öğlen 13:30
1 yk Narlı 2 dilim peynirli salata
Ara 16:00
1 cennet hurması
2 ceviz
7 fındık
Sütlü kahve
Akşam 18:30
1 kepçe yağsız pirinçsiz yoğurt çorbası
4 köfte (3 yk zeytinyağında kısık ateşte kızartır gibi yaptım)
Haşlanmış brokoli karnıbahar ve kabak
Su 1 lt
Spor yok
Lebeni pişiyo diye biliyorum tolga derler bizim orda da. Onu da çok severim :)Urfada da lebeni bildiğimiz ayran aşı çorbası canımdumduk dalmak böyle oluyor demek ki
Ellerine emeğine sağlık canımAslında ÖĞRETMENLER GÜNÜ yazacaktım.Ama sığdıramadımBen de 24 Kasım yazdım...Umarım olmuştur...
Eki Görüntüle 2070926
Tarif istersen buraya bakabilirsinBende pasta falan yaparim cevremdekilerde cok begenirde detay isteyen seylerle pek ugrasamiyorum ama denerim en kisa surede haftaya pazar oglumun dogum gunu bi deneyim bende
Buna katılıyorum canım...Benim istediğim çok şey olur ama biraz beni uğraştırır geç olurOlur insallah canim. Sen istedikten sonra. Ben Allahtan istedigimiz bir coj seyin olacagina inaniyorum. O yuzden herkesten once Allahtan istiyorum. Hayirlisi ise oluyor
Sağol canımEllerine emeğine sağlık canım
Şu temizlik işi iyi oldu bende mi katılsamHe bu arada 2. Bitti temiz temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?